- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mobil flották
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanics
aktív tag
valahogy varázsold fel a memorakártyára valami régebbi romot ami nem cm11 és nem is 4.4 hanem régebbi
akár lehet a zaiben is amit irtam neked.
vagy ha nem akarsz ennyire foglalkozni vele akkor ezt juttasd fel valahogy a memóriakártyára
ezt recoveryből fellehet rakni.
és ezt installáld fel neki majd restart újra recoverybe és már feltudod telepíteni a Cm11-t
-
hanics
aktív tag
akkor ott a gond.
Azért is javasoltam a TWRP-t mivel az oda-vissza kompatibilis nem úgy mint a cwm.
Legújabb CWM-t kell feltenned a telefonra, hogy ha a CM11-t akarod feltenni.Neked a régebbi van ezért nem települ fel.
Minimum a CWM ha jól emlékszem akkor 6.0.4.4 vagy 6.0.4.5 -s kell hogy feltudd rakni.
TWRP ből meg 2.6.3.0-s is jó már ami bent van az AIO-ba
-
hanics
aktív tag
Ha hasonlót szeretnél mint a gyári persze kevésbé dadogósat akkor Zaiben RC8
Ha újabbat akkor meg ott a CM romok vagy amit én készítettem habár most az annyira nem ajánlom neked, mások tudnak róla tapasztalatot írni, mivel én már 1 hónapja egy 4.1.2-n dolgozok.ui.: igen az
-
hanics
aktív tag
Embert válogatja kinek melyik a jobb Nekem személy szerint a TWRP az megfelelő.
Ezt szedd le ebben bent van minden. Kivéve a rom persze.
Telefont feldugod a gépre USB hibakeresés bekapcsol.
Majd kiválasztod a listábol.
TWRP vagy a CWM recovery telepítését.Progi felküldi a telefonodra és már rajta is van
-
hanics
aktív tag
vagy CWM vagy TWRP recoverit felrakod majd neten nézegetsz romokat a telefonhoz ami megtetszik rámásolod az sd kártyára .
aztán ha megvan minden akkor könnyes búcsú a jelenlegi romodtól.
Majd telefon kikapcs.
Hangerő le + bekapcs mig a recovery be nem jön.
Ott format a telefonnak.
majd megkeresed a kártyán a romot amit le letöltöttél és felrakod neki és kész -
toto0569
addikt
pár 4X kép ,használj PowerAmp-ot + Volume+(sound boost).Ha szeretnéd,hogy hangosabb legyen.
batai15:fejlesztői lehetőségek/háttérfolyamat korlátozás/legfeljebb 1-2...fickósabb lesz RAM-ban és gyorsaságban.Többször nem írom le ,mert már 1000x megtettem csak nem figyeltek és nem olvastok.A fényképezőt meg ne automatikusan használd hanem állítsd be a fényviszonyoknak megfelelően és ott érintsd meg ahova akarod,hogy fókuszáljon. -
hanics
aktív tag
illatos fing és szép öregasszony se létezik.... Kinek a pap kinek a Pappné....
Amúgy a GPS alapból az alap navival tényleg hererákos....
Ajánlom az IGO-tazzal már patent. Meg amúgy is ez telefon nem navi. Telefon részét húzzák és nem a navi részét szoftveresen. Tehát ha navizni akarsz rajta szerezz rá normális navis progit
-
hanics
aktív tag
Gps jó illetve megfelelő programmal használható nagyon is!
Viszont a WIFI az nagyon jó! Nemtudom ki vette vagy nem vette észre de lekezeli az 5Ghz tartományt is!
Alapvetően ugye érdekes jelenség de nálam tesztelve is lett.
Tehát a Wifi az nem csak a 2.4 Ghz szabvány kezeli hanem az 5 GHZ tartományt is! -
hanics
aktív tag
Kinek az Alma kinek az Android....
Volt régebben szerencsém Almácskához, hát őszintén eléggé nép telefon lett, illetve nekem személy szerint vakolókanál feelingje van
Na de viccet félretéve. Eddig teljes mértékben meg vagyok vele elégedve. Tegra 3 nem mai gyerek de teszi a dolgát elég rendesen. Iphone ide Iphone oda szerintem megéri, kellemes elegáns telefon.
Itt szerintem az lenne a kérdés részedről, hogy Alma vagy Droid.
Mind kettő jó appok terén. De szerintem az Android jobban felhasználó barát illetve jobban személyre is szabható és nem mellékesen, szebb is. Nekem Iphone alatt ez lehet akár bármelyik OS nem tetszik a felhozatal. Főleg az új OS nél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Külföldi SIM-ek itthon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Xbox Classic / Xbox 360
- Hardcore café
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged