- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
Quqesz #21341 üzenetére
"Bár vannak hibái az LG G2-nek, például én kevésbé barátkoztam meg a felhasználói felület egyes elemeivel, vagy éppen hangjaival, de összességében nagyon pozitív benyomást tett rám ez a modell. A gyártó hazai képviseletének információi szerint október elején kerül be Magyarországra a készülék, szolgáltatóknál pedig kártyás csomagban, előfizetés nélkül várhatóan 130 ezer forint körül lesz megvásárolható. Ez már csak azért is nagyon baráti ár, mert a legjobban sztárolt modellek, a HTC One és a Galaxy S4 is drágább ilyen konstrukcióban, pedig ezek régebbiek és gyengébb hardvert is kaptak. Ennek fényében és a két hetes használat során összegyűjtött tapasztalatok alapján az LG G2 nálam 2013 legjobb telefonja eddig!" Jöhetne már...
-
Quqesz
nagyúr
-
siletto
tag
válasz
Quqesz #21203 üzenetére
Akkor rosszul emlékeztem. Az apple pie mi is volt? Vagy nem is volt ilyen?
Végül megoldódott a wakelock problémám, hátha tudok vele segíteni: a gmail alkalmazás okozta, amit írtak többen is playen, hogy bár a wld alkalmazások nem detektálják, folyamatosan fut a háttérben, nem negedi deepsleepbe a telefont. Ez addíg mebt hogy már használni sem lehetett, lassú volt noha ram akadt bőven(most épp 620mb szabad cm-mel) és kikapcsolt kijelzővel is 4 óra alatt lemerült volna a gép.
Letöröltem, és voilá -
gipsztigris
addikt
válasz
Quqesz #21174 üzenetére
Alapból nincs benne, csak skinnel tudja megjeleníteni a Glonass holdakat. Miután a skinezés nem minősül wareznek, a gugliben keress rá erre: GjAk_v1.10_AriNe-23.zip
De az összes GjAk_v1.10-es skin tudja a glonasst.Az extra beállításokben megtalálod a show glonass "kapcsolót".
-
Naras
őstag
válasz
Quqesz #21146 üzenetére
Innen nézve Nexus kicsit ormótlannak tűnik... szeretem a feketét, sőt, a matt fekete még elegánsab tud lenni, de ezek a képek valahogy nem túl meggyőzőek, ráadásul ez a félig lekerekített, félig szögletes forma is elég érdekes, de lehet, hogy élőben meg nagyon ütős lesz, az mindenesetre tetszetős, hogy tartották az 5" - os határt, ami azért mégiscsak egy kezelhetőbb méret (ha tényleg kb. akkora, mint a 4X), de G2 is lehet, hogy teljesen jól kézre áll, és állítólag ez a hátsó gomb is nagyon kényelmes. Ha előrendelésben 170, akkor remélem mire elárasztják vele a piacot, esik majd egy 20 - ast, ami pár hónap elteltével már elég türhető árat eredményezhet. Karácsonyra jó lenne egy, de majd kiderül. Azt hiszem, sokan fogunk ebből a fórumból ott találkozni, ha minden igaz...
-
-
balaka81
újonc
válasz
Quqesz #21106 üzenetére
Érdekes, hogy a P880 több műhódat lát és jobban, mint pl. a Galaxy S Advance, ami előtte volt és még meg is van. (Gps test, fix programokkal). Viszont rigort primőrt indítva, változik a helyzet. Az S Advanc-on a rigóban ott mutat, ahol menet közben vagyok, a sebességet is jól mutatja, nem késik, de az Optinál minden csúszik. A sebességgel elmaradásban van, felgyorsítok 60-ra, vissza 40-re, amikor már 40-el megyek mutatja a 60-at. A térképen meg hátrébb mutat, vagy elveszti a jelet és öntudatra ébred a rigos, mint a Skynet
Nem vagyok futár, de fontos, hogy ez megbízható legyen. Nem a szélvédő tehet róla, két előző teflonom ment ebben a kocsiban.
Sajnos sim kártyával visszaköltöztem az S Advance-ba, amíg ez nem rendeződik. Remélem rendeződik. Az új rommal, most kezdem végigtesztelni az összes elérhető rigót. Májvéj futhat 4.0.3 v10h-n? -
rgeorge
addikt
válasz
Quqesz #21101 üzenetére
A helyzet azért nem ilyen egyszerű. GPS test programmal szoktam nézni (mert feltünően sokáig van kint a GPS keresés, amit az időjárás használ óránként), elég sokszor fordul elő, hogy minimum 5-6 holdat lát, 25-30-as SNR-rel, még sincs fix. Olyan is volt, hogy 10 + 2 holdat látott (10 NAVSTAR és 2 GLONASS), hasonló SNR-ekkel, mégsem talált fix-et percekig. Hidegindítva tiszta égbolt alatt 2 perc alatt azért illene találnia fixet.
-
balaka81
újonc
válasz
Quqesz #21038 üzenetére
Kössz a linkeket. Visszatértem 4.0.3 V10h verzióhoz, Teszt, majd a jelenség majdnem ugyanaz, egy fokkal jobb csak... Grrrrrrrrrrrrr.
Gyári adatok visszaállítását írták még, hogy érdemes Rom után megcsinálni, az még nem volt. Nagyon bíztam bene, hogy jó lesz[ Módosította: I_Am ]
-
balaka81
újonc
válasz
Quqesz #21036 üzenetére
Jb-t újratelepíteni, ezt érted az újrahúzás alatt? Gondoltam rá, de csak ICS romokat találtam, ezzel kapcsolatban majd kérnék pár linket.
Óóó, mostanában rengeteg factory resetet csináltam, mivel naponta 2-3 navit fölpakoltam. A mostani Igo is az előzőek factory resetes kiírtása után ment fel, biztos, ami tutiMennie kell ebben a kocsiban, más is ment, grrrrrrr!
A telő webshopos, független.
4.1.2
Kernel 3.1.10 ezt nem tudom mi.
Nem én frissítettem, így vettem pár hete.Hy
-
balaka81
újonc
válasz
Quqesz #21034 üzenetére
Gondoltam erre is. Egyébként Peugeot 307 a kocsi. Előtte Sony Tipo, Galaxy Advance nem csinálta. Majd a következő napokban más kocsinál megnézem. Azért találtam pár sort, amit a sys-be ajánlanak, sűrű jelvesztés esetére.
[modules]
IGPS_DRIVER="ANDROID_NGPS_DRIVER"[gps.igo_connector]
position_validity=-1
restart_listening_interval=0Nekem semmit sem mond, azért beírtam.
Majd meglátjuk. Üdv. -
balaka81
újonc
válasz
Quqesz #21029 üzenetére
Kössz, de nem segít. Nagyon gyengén veszi a jelet. Kocsiban elveszti, ha lehúzom az ablakot és kiteszem, rögtön navigál az Igo, Furcsa. A navigációs progik fele működik kocsiban menet közben, a fele meg nem. Az egyszerű ingyenesek jók, pl. a Play áruházból az Osmand. Azt írta itt grobi007, hogy ICS-el neki jobb lett, JB miatt lenne?
-
Ricsko :D
aktív tag
válasz
Quqesz #20612 üzenetére
Megprobáltam és utánna be tudtam lépni de mikor rányomtam valamire hogy telepités akkor is kidobott... Én hülye meg rányomtam valamire és most valami régi fajta Play Áruház van rajta és abbol is kidob egyböl ahogy belépek
Hogy tudnám frissiteni mert kiirja hogy uj frissités van és mikor rá nyomok akkor be akarna lépni a Playbe de onnan kidob egyböl és igy nem toom frissiteni.. Azt nem toom hogyha letörlöm a Playt akkor hogyan toom ujra feltenni
-
grobi007
tag
válasz
Quqesz #20424 üzenetére
Korábban, amikor beírtam a fórumba, hogy JB alatt rakoncátlankodik a GPS, senki nem reagált, már kezdtem azt hinni, hogy egyedi az eset, de ha jól látom, akkor másoknál sem szuperál tökéletesen.
Saját tapasztalatom, hogy vissza kell rakni az ICS-t, és tökéletesen fog működni. Gyorsan talál jelet, és nem fogja dobálni sem. Én is próbálkoztam már sok mindennel, de nem adja magát. + a memóriakezelés, amiről alább írtatok, az is problémás még a JB alatt, az is tökéletes az ICS-en. (V10H)
Szerintem még nem elég optimalizált a JB. Egyszer biztosan az lesz, de jelenleg még az ICS messze jobb.
Én is szeretem az újjításokat/újdonságokat, és meg is próbáltam sok mindent, hogy tudjam használni a JB-t, de sok kínlódás után be kellett látnom, hogy a régi néha jobb. -
-
babosf
aktív tag
válasz
Quqesz #20262 üzenetére
Quqesz, tényleg leírtad, amiért köszönet,
DE: megcsináltam, ugyan olyan szar.
(mondjuk nem teljesen értem az általad leírt módszer mennyiben más mint amikor bekapcsolt mobilnetnél az a-gps simán letölti a hold infókat amikor vhol bekapcsolod a gps-t mert éppen arra van szükséged....) -
TrueWhitee
tag
válasz
Quqesz #20211 üzenetére
Az nagyon állat.. Igaz, hogy, nincs most ennyi (inkább semennyi
) pénzem, de lehetséges, hogy ezek után, ha ilyesmi van, akkor inkább maradnak, mint írtam a külföldi boltok, ahol szinte minden olcsóbb, mint itthon.. Leghamarabb a csere nyáron lesz lehetséges, addigra meg úgy is lemegy majd az ára 90 környékére szerintem..
-
Qwery
tag
válasz
Quqesz #19802 üzenetére
tdk.112 és Quqesz
Ne értsetek félre, nem tervezem kukázni, csak értetlenül állok dolgok előtt, mint ez sokszor előfordul valami új dolognál. A telefon nem, de a most feltett LG Support Tool jelzett frissítést. Ha ez már JB, akkor gondolom előtte nem árt egy teljes wipe... meg utána.
Igazából erre vigyázni szeretnék és semmibe sem belemenni, amitől ugorhat a garancia. Hosszútávra tervezek.
De Root után sír a szám... -
@matthew@
őstag
válasz
Quqesz #19518 üzenetére
Na ezt nem tudtam, csak filóztam ha már van akkor egyáltalán mire is, de akkor ez nem nyerő, mert itthon sem állandóan egy helyen van, hanem ahol épp én is tartózkodom
sch_a: a tartózkodási helyhez való hozzáférést hol tudom letiltani, vagy azt a folyamatot amit írtál?
-
@matthew@
őstag
válasz
Quqesz #19382 üzenetére
Köszi, megnézegetem.
Aműgy most kezdtem el leszedni progikat meg jobban belakni a telót, és láttam h van AVG meg Avast is a marketen érdemes feltenni vmi víruskergetőt, vagy mennyire zabálják az aksit?
Illetve találtam :ezt ilyen cleanup progikat érdemes leszedni és néha futtatni?Meg aki esetleg használ Navigont az jelezezze pls mert nekem van vele egy kis gondom, nem beszél hozzám a hölgyemény, pedig be van állítva
-
Scooter74
őstag
válasz
Quqesz #19279 üzenetére
Sziasztok!
Nem akarlak elkeseríteni titeket de ez nem igaz, mert a 4.3-tól nem melegszik a telefon jobban, sőt pont az ellenkezője tapasztalható, az akksi ideje is jobb lett és sokkal gyorsabban teszi a dolgát.Igaz eddig sem döcögött de most észrevehetően gyorsabb lett mintha előre tudná hogy az ember mit szeretne csinálni.
-
@matthew@
őstag
válasz
Quqesz #18808 üzenetére
Ezek teljesen jó, vállalható képek, nekem ICS-el nagyon durva képeket sikerült csinálnom, lehet tényleg el kéne szánnom magam a frissítésre
sch_a: nekem is furcsa, mert kb 4%-ot ír a kijelzőhasználathoz, és kb fél órat írt amikor utoljára néztem és 45% körül volt a töltöttségem, igaz fényerő kb 60-70%-on volt, bár eddig 2 napja használom az első töltéssel, igaz h én esténként mindig kikapcsolom az összes telefonom
Amúgy ICS-el vagy JB-vel jobbak az akku idők? -
hanics
aktív tag
válasz
Quqesz #18583 üzenetére
hát a mai körülmények meg a termőföld és az éghajlat változás miatt az alma eléggé drága lett
Velem történt.... Pont mikor mentem be az LG Optimus 4X HD -ért a Telenorhoz, akkor jött utánam egy srác meg a csaja ( ha annak lehetett nevezni ) papucsállatkának inkább néztem.
Helyzet beszélgetés a sráccal a telenorba kezemben az IMBA 4X HD és nézegetem míg ő a papiruszokkal szórakozik. Erre a srác odajön és elkezdi mé nem ájfóóóóón az jóbb enéé meg menőőőőbbbbb...
De kb valahogy ebben a szófordulatban illetve mással és magánhangzó menyiséggel mondta....
Mint kiderült a papucsállatkának akart venni Ájfónt mert gondolom neki már nem i-fel a cerkájaSrác aki szolgált ki tök rendes volt. Elnézést kért és odatolta a srác elé az árlistát.
Májusban amikor vettem a 4x HD -t asszem az ÁJFÓN SZIFON 5 olyan 320 ezerbe került ha rendesen megakartad venni, ( Meee hátt hóó én telle vagyok gempáááva )
Erre a srác hát hogy ez meg mééé ennyi.....???Odafordultam és beleközöltem arcocskájába, hogy hülye-gyerek viszonylag még tavasz van és itt Magyarországon még az almafák csak virágoznak és ami alma van az importante.... és mint minden gyümölcs ha jol tudom ami külföldről származik valljuk be amikor nincs szezonja jóval drágább.....
Erre e gyerek az asszonyal elrohant... Telenoros srác meg szakad a röhögéstől.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest