-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
balaka81 #21108 üzenetére
félre ne értsetek,nem mobdom hogy tökéletes,de mentem vele én is pár kmet és eddig elvitt mindenhova.A helyzethez min 4 hold kell,de van mikor nekem is többet lát és nem talál.Ekkor gps ki/be és megy....májvéj nincsen ilyen felbontásban,ami van nem teszi ki teljes képernyőre(amit én találtam..)
-
I_Am
veterán
válasz
balaka81 #21068 üzenetére
nem szeretnék többet igoval kapcsolatban moderálni, ha lehetséges. azért még sosem szóltam, ha virágnyelven említve volt, de a részletekbe ne menjünk bele, mert akkor nekem is bele kell az adatlapokba, amit kifejezetten nem szeretnék megtenni, mert úgy gondolom, hogy nem tini srácok vannak a topicban, akik nem értik mit, mikor, hogyan kell és lehetséges.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
balaka81 #21068 üzenetére
Ez fura skacok...sajnálom,hogy nem tudtam segíteni,de nálam megy rendesen.Néha,ha lassan akar jelet találni,akkor a gps test nevü progit ki/be kapcsolom,meg a értesítő sávban a gps kapcsolót is és akkor begyorsul.Amúgy én mindég először megkerestetem magam a GPS test progival és csak utána indtom a navit.De legtöbbször 5s és megvagyok.Esetleg próbáljátok azt ki,hogy az értesítő sávban bekapcsoljátok a gps ikont és úgy hagyjátok,egy tesztet megér..........amúgy én sosem használom az agps-t....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
balaka81 #21035 üzenetére
Ha ez nem válik be csinálj egy gyári visszaállítást és ha az sem javít rajta,akkor lehet újra kellene húzni a KDZ-vel a telón a JB-t...amúgy szolgáltatós vagy gsm boltos a telefonod?Csak mert hogy mivel frissítetted a JB-t?(tools v kdz??) és csináltál-e factory resetet(gyári visszaállítás) a frissítés után,mert ha nem az is szokott gubancot csinálni.....
-
Quqesz
nagyúr
válasz
balaka81 #21033 üzenetére
akkor az azért van mert olyan anyaggal színezték a szélvédődet,ami fémet tartalmaz és ezért árnyékol.Volt olyan is,hogy pl a Ford Mondeok első szélvédőjében is volt szálfűtés úgy mint hátúl és az is árnyékolt.A harmadik eset pedig egy BMW volt,ahol az füstüveg szintén árnyékolt(rendes gps készüléket zavarta),de volt a srácnak vmi olyan multimédiás rendszere(még a becsukódó kijelzős fajtából),ami tudot navigálni,de ha bekapcsoltad rajta a gps-t,akkor az összes többi gps-es készüléket leárnyékolta(gps,teló,bármit,direkt kipróbáltam).Jb alatt nekem a kardánboxon navigált jóval a tető alatt és nem dobott jelet(kb 3 hete).......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- Formula-1 humoros
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Kingston NV3 szériás SSD-i 22 x 30 mm-es verzióban is polcokra kerülnek
- További aktív témák...
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest