Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One UI zápor esett a hétvégén
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdk.112
aktív tag
Sajnos az üzemidő siralmas, én Nexus S-ről jöttem, az sem volt a legjobb, de ez még ahhoz képest is harmatgyenge. Na nem baj, minden éjjel töltőre rakom, és kész.
A Wi-Fi-t a Settings>Wi-Fi>Advanced>Keep Wi-Fi on during sleep alatt tudod állítgatni (mint minden androidos telefonnál).
-
Qwery
tag
Hali skacok! Tehát ma reggel levettem a készüléket a töltőről és beüzemeltem. 0 perces, gyári 4.0-val, új, friss, ropogós, Telenoros. Olyan kérdés jön tőlem, amiért valószínű minimum 30 kő fog repülő pályára állni irányomban, de sajnos sem időm, sem kedvem nincs 20000 hozzászólást végigolvasni, szóval... van, lesz, jön lígöl JellyBean Telenoros készülékre, illetve annak mi a frissítési metódusa, ami NEM jár garanciavesztéssel? Nem olyan, ami "szerintem nem jár garancia vesztéssel" megoldás, hanem full szabályos.
Más, én most Galaxy S Advance-ről váltottam és van egy-két olyan dolog, amin besírtam, hogy nem egy kategóriával erősebb teló megfekszik... Pl.: MyBoy! app hangja szaggat... ez lehet? Mármint értem ez alatt, hogy egy egyszerű GBA emu szaggat a Tegra3 miatt? Létezik?
A Wifit, ha jól láttam, eldobja sleep alatt (mint a fiókban pihenő Gt540 Optimus-om), ez szokott dolog, vagy egyedi? Megoldás van rá?
Akkuidő.... Advance-em két napig (jó... másfél) bírta egy töltéssel. A 4X kb 8 óra alatt 10%-ra esett, teljes akkuról úgy, hogy játszottam kb fél órát, telepítettem kb 10 appot, aztán csók. Ez kicsit harmatos... Jó... Hd, meg 4,7"... de akkor is...
-
Nxn908xxx
őstag
Most rakom rá a telóra a gyári romot, Addig megvan hogy az LG logó de egy ideje már nem történik semmi és a KDZ se mutat semmi újat a folyamatba. Meddig tarthat? Vagy elcsesztem?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
cheetah_ #19756 üzenetére
Kapcsold be a wifit,majd a fenti menüpontot(hozzáférés tartózkodás helyhez) úgy,hogy amikor bekapcsolod,akkor az első pipát vedd ki(ez a gps antenna bekapcsolása) és utána indítsd el a maps(térkép) appot és kerestesd meg vele hol vagy.Ez kb 20m-es pontosságot fog adni,de ezzel le fogod tölteni egyben a műholdak adatait.Ha ez megvan minden mehet a megszokott kerékvágásban....
sch_a
nálam árnyékolatlan hangfalon vett jópárat és ment is rendesen......néha a madzagot(füles) állítgatni kell.. -
sch_a
addikt
válasz
TrueWhitee #19794 üzenetére
Nálam teljes homály a rádió. Még nem sikerült soha adást fognom vele.
-
TrueWhitee
tag
válasz
#63068790 #19789 üzenetére
1. Lehet hangerőt növelni és csökkenteni, szóval már ez egy hülye kifogás.
2. A rádió szerintem csak nálad sistergett, mert nálam még kukutyinban, ahol élet sincs is tökéletesen fogta a gyári fülessel a rádiócsatornákat és szerintem a többieknél is ez a helyzet. Max akkor lehet(ne) igazad, ha külső rádió alkalmazást használsz, mint én pl a CM-nél a Spirit FM-et, mert néha van rezonancia...de az sem a füles és a telefon hibájából.
3. Az egyikben Tegra van, a másikban Exynos ..Mindig is nyílt titok volt ,hogy a Tegrával szerelt telefonok jobban melegszenek, szóval nem értem emiatt is a nyivákolást.
4. A Sony az Sony... Mindig is híres volt a fényképezőiről, de ennyi. Csak a fényképezőben.. Amit most már átvett a Nokia.. Igaz, azok nem androiodosok, de valamit, valamiért. -
törölt tag
Van pár apróság ami a 4X-ben nem működött és zavart. Nem kell nagy dologra gondolni, de a lezárt képernyő esetén miért nem lehet a hangerőt csökkenteni vagy növelni zene vagy rádió hallgatásnál?
Na meg az az ominózus rádió... (Bár a samsung sem tökéletes, mert annak meg van egy nagyon halk alap zúgása a háttérben...)Meg a melegedés... Az S3 közel sem lesz olyan meleg, inkább finoman langyos...
(van LTE verzió S3-ból, az már 2GB RAM-al van szere)Az LG valamiért folyton elkezdett gyorsan merülni és nem jöttem rá, hogy mitől. Egyszer csinálta, aztán napokig semmi, majd ismét... (újraindítás sem segített)
S3-ban viszont nem tetszik a középső fizikális gomb. Nagyon megszoktam már az érintő gombokat, és ez zavaró...
A kijelző nekem jobban tetszik, de ugye ízlések és pofonok. Az LG a samsung után olyan fakó...
A fényképezőt nem nagyon próbáltam még, de az LG nagy csalódás volt a Sony után.
Szóval mindegyiknek van jó és rossz oldala is.
-
tomi.ttt
tag
Én most raktam vissza a telefonra.
Én csak abban bizok, hogy lesz 4.3-as android a telefonhoz. LG facebook oldalán és a honlapjukon található élő chatben is kérdeztem, hogy várható e , de a válasz az minden esetben az volt, hogy nem tudnak róla.
Mondjuk érdekes mert a V20B-ről sem
-
álarc
aktív tag
válasz
tomi.ttt #19785 üzenetére
Úgy tűnik igen, bár lehet placebo. De, ha az is, hát legyen.
Próbáltam ilyen iodak kernelt, meg levenni a proci fq t, na az nem használt.
Nem jöttek be a hekkelt dolgok, eddig egyik telónál sem, vagyis de az s3 volt, egy deodexed féregírtott rom, de leállt a fejlesztéssel a gyerek, vett egy xperia Z t -
sch_a
addikt
Hát netezésnél melegszik piszkosul... Ma 10 perc mobilnet után forró volt az egész készülék. Wifinél ugyanez. Bár nem vagyok nagy játékos, de ott nem vettem észre, hogy ennyire forrósodna.
-
álarc
aktív tag
válasz
Koppy96 #19778 üzenetére
Legutoljára a 20B nekem 1:35 perc kijelző idővel ment 36 órát. Ami extra, hogy pár lg app törölve lett, és fut a QuadGearbox. Viszont nem szoktam játszani. FB messenger fut. Wifi és 3g állandó. Szerintem átlagos. Ha bika akku kell, akkor Galaxy Note, vagy Note II. Motorola RAZR maxx, utóbbit nem ismerem. Rádiót még 10H próbáltam, nem gyári fülessel. Sajna gyalázat volt.
-
Koppy96
tag
Megnyugtató
És az akksival mi a helyzet ? Mondjuk ha a Wi-Fi max 2 órát megy böngészéssel, játék max 1-2 óra és a zenehallgatás is kb ennyi, de sosem egyszerre
Ja és 3G, GPS off mert nem használom -
álarc
aktív tag
Ez a melegedés kicsit eltúlzott dolog! Már V10H nál javítva lett. Most a 20B sem produkál semmi extrát. Internet, videó, stb. Semmi komoly! Automata fényerőn használom, még nem volt zűr. Igaz Napfényben a fejem felett nem interneteztem órákat, de ki az a .... Ott az Ő agya is felforr.
-
Tombi
őstag
A melegedés internetezésnél is előjön? mert ha ugyhagyom a fényerőt akkor leszabályozza?
valami ilyesmit irtak egy postban korábban.
A hangminőség milyen?
főleg a rádió érdekelne, nem gyári fülessel persze, főleg bkv-n remélem nem szaggat stb -
Koppy96
tag
Mennyire vészes a telefon üzemideje és a melegedése ?
Gondolom a tesztelési időszakban jobban meg van hajtva a telefon ezért kérdezem, hogy átlagosabb felhasználás mellett mennyivel javul a helyzet. -
adamsauvage
aktív tag
Akit érdekel kijött újabb kiadás a Jellyfish-ből
-
álarc
aktív tag
válasz
#63068790 #19771 üzenetére
De az a kijelző... S3 volt nekem is, de az amcsiled az gáz. Kifolyik tőle a szemem, napfényben nem látsz semmit.
A Z kijelzője pedig förtelmes. Amúgy az S3 jó gép! Akkuba is jobb egy picivel. Ja és a fényképező, na az fényévekkel jobb a LG 4x nél. Sokat agyaltam mi legyen, de végül az ár, és a kijelző döntött. -
Nxn908xxx
őstag
válasz
Nxn908xxx #19744 üzenetére
Na most megint meríti valami.
wakelock detektor most valami 1013 dolgot ír ha azt lenyitom akkor AudioOut_2 van csak. Próbáltam utána nézni de semmi hang effekt nincs bekapcsolva. Zenehallgastás közbe lassabban merül a teló mint ha nem csinalok vele semmit.
Stock rom lesz a vége ha nem találok rá valami gyógyszert.
Ezen kívül úgy merül a teló használat közbe mint a rosseb.Pedig annó még tökéletes volt. -
törölt tag
Sziasztok!
Ha még emlékeztek rám, akkor én vagyok az az idióta aki a 4X HD rádiós képességeivel nem volt megelégedve. (nem volt rendes vétel, és sistergett ha megmozdítottam a fejemet)
Nos kipróbáltam egy sor fülhallgatót és arra jutottam, hogy ha fülhallgatón sistereg, és átnyomom kihangosításra akkor nem sistereg. Tehát csak a fülesekbe adja le ezt az idegesítő hangot ami furcsa.
A megoldás az lett, hogy vettem egy Galaxy S3-at és azzal tökéletes.
Cserébe a 4X is meg van még és most azt nézegetem, hogy mi miben jobb.
De sajnos a samsung az összeszerelés (ropog a hátlap) minőségén kívül mindenben veri eddig az LG-t. :-(((( -
álarc
aktív tag
válasz
tomi.ttt #19760 üzenetére
A hivatalos Magyar is ua. lesz. Csak 1-2 telenoros fság is benne van max. Függetlenben szerintem nincs is Magyar, csak EU open. Amúgy jó a B. Hívásbug, hangerőbug úgy tűnik javítva. Egyedül az 1 perces pinkód feloldási idő maradt, de az javítható egyszerűen. 1x elbszod a pint, onnantól jó a cucc
-
sch_a
addikt
Jól emlékszem, hogy eddig nem lehetett a stock launcherben átlátszóra rakni az alkalmazások hátterét? Csak pár fix hátteret lehetett beállítani, nem? Így most jobban tetszik, le is váltottam az apex-et, szerintem gyorsabb az alap.
-
cheetah_
csendes tag
Sziasztok!
Egy GPS-el kapcsolatos problémám lenne. Kerestem a fórumon hasonló gondot, de nem találtam.
V20A van fent a telefonon azóta, amióta kijött. Azóta rengetegszer navigáltam GPS-el Primo használatával. Most viszont egy pár hete egyáltalán nem talál GPS jelet. Próbáltam a Speedview programot is, az kiírja, hogy talált 6-8 műholdat, de fixxálás nem megy neki, ezért az is használhatatlan. Szóval gyakorlatilag nincs GPS-em.
Annyi még, hogy próbáltam a V20B-t a LGMobile Support Tool-al felrakni, de azt mondja a program, hogy frissítés amit feltehetne. Lehet hogy valamit rosszul értettem és nem érhető el így B verzió? -
TrueWhitee
tag
válasz
DJ. Ru$y #19753 üzenetére
Nem, még nem. Ameddig nem megy le az ára, addig biztosan nem fogom lecserélni én sem. Igaz, hogy nem vagyok valami nagy telefoncserélgető emberke, pláne, hogy nincs is annyi pénzem, de ez annyira bejött (mármint a G2), hogy azt mondom, le kell, hogy cseréljem a mostani 4X-et erre, még ha 2-3-4-5 évre is terveztem ezt a telefont.. A szoftveres gombokkal meg semmi baj, ha nincs alatt fizikai mint ezen. Nem is tudom melyik custom ROM-ba volt belepakolva a szoftveres gomb alapból, na ott nekem is felfordult a gyomrom... Le is cseréltem egyből CM-re.
A Sony Xperia Z-ről nekem annyi a véleményem, mert hogy haverom ilyenre cserélte le (hála az égnek) a HTC Wildfire-ét (amivel nem is lett volna gond, ha nem HTC volna), hogy marha jó a nagy kijelző..
Na meg a fotók vele, de semmi egyéb. Sebaj, sebaj..csak csökkenjen majd június/júliusig az ára a G2-nek..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
TrueWhitee #19748 üzenetére
+1
csak menjen le az ára 600 euróról......amúgy ősszel le akartam cserélni,de nincsen olyan innovatív új teló a piacon,ami megérni,és a 4X-el meg vagyok elégedve....
Sony Z-t néztem,de a kijelző gyenge,Huawei P6 is jó,de nem előrelépés...akkor inkább az 4X(na jó talán ha lesz Nexus 5)...úgyhogy Dj megkövetlek,marad ez a teló nekem is sztem....
-
toto0569
addikt
válasz
+1 "Nyavajgás" & LG G2
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Csak nekem hiányzik a dedikált gomb és csak én szörnyülködöm a szoftveres gombok miatt?
-
batai15
félisten
válasz
A karcállóságot és a strapa házat aláírom! pedig esett ki a kezemből! de semmi baja. a nexust hétvégén kiverték a kezemből meg is látszik rajta.. no alig de azért az lg jól bírta.
-
TrueWhitee
tag
KELL!
Na erre biztosan lefogom cserélni a 4X-emet, amivel annyira megvagyok elégedve, hogy érthetetlenül állok itt a sok nyavajgó hozzászólás előtt. Se karc (se fólia/tok), se fagyás, se laggolás, se drasztikus akkumulátor csökkenés... Hmm.. Visszatérve erre az új csodamasinára.. Csak járjon le a hűségnyilatkozatom jövő nyáron, biztosan, hogy a trénél beszerzek egyet, ezt meg elpasszolom valamelyik családtagomnak/rokonnak, mert bűn lenne "lecserélni" (mármint nem én, hanem akinek odaadom) másmilyen telefonra, akár konkurencia, akár sem.
-
LLKobe
veterán
Na most vagy beszart a telefonom, vagy nem tudom mi van. Bekapcsolom a mobil adatkapcsolatot, és nem történik semmi. Az ikon nem jelenik meg az értesítési sávon, és nincs is net.
Remélem hogy csak a T hálózata b*szakszik, mert nem akarnám gariztatni a telefont, nincs egy hónapos
-
Nxn908xxx
őstag
Na leszedtem ezt a progit, valami NlpWakeLock-ot mutat hogy az fut de csak 10 perc körül a 3 órából.
Így néz ki a diagram. Az aksihasználatban a Google szolgáltatások és az Android OS van elől, pedig a kijelző volt az első még mikor nem volt gond. Meghülyült a telefon?
Kipróbáltam már mindent hogy leállítom de nem segít. Nem hinném hogy az aksi ment volna tönkre. Valami szoftveres gubanc van csak fogalmam sincs hogy mi. Rakjam újra a telót vagy mit csináljak? Belaktam már a romot nem szeretném újrahúzni.
-
Demens
tag
válasz
gipsztigris #19657 üzenetére
Igazán köszönöm az idézetet, de ha elolvastad amit írtam, kiderül, hogy nem a kevés RAM látványa nyomja a szívem, hanem ennek következménye, hogy jól belassul a telefon. Ha 1% lenne csak szabad, de folyamatos lenne, le se sz*rnám, de nem ez a helyzet!
-
tomi.ttt
tag
válasz
buzaviragom #19737 üzenetére
Nem kell hozzá rootolni...
-
wolruf
őstag
válasz
buzaviragom #19735 üzenetére
Tartalmazza, igen
Én azt tettem fel, amit korábban itt linkeltek
-
buzaviragom
csendes tag
Az Europa Open 20B verzió tartalmazza a magyar nyelvet? Ezt tettétek fel?
http://lg-phone-firmware.com oldalról töltöttem, le. Jó ugye? -
Qwery
tag
válasz
tdk.112 #19729 üzenetére
Szóval... google barátom segítségét kértem, ott egymást ütötték az infók majd' minden második oldalon. a Galaxy S Advance óta nem bízom a gyári írásokban sem. A Gsmarena oldalán, amit valamelyest hihetőnek tartok, ha jól emlékszem, nem volt feltüntetve... ezért bátorkodtam volt itt, tulajdonosok közt feltenni eme kérdést, mely megválaszolhatott. Köszi.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
http://www.lg.com/hu/mobiltelefon-keszulekek/lg-Optimus-4X-HD-P880
Tényleg sokáig kellett volna keresni, felsorolásban a 3. pont. -
bj13
tag
Sziasztok!
Kimosott telefon témaköre:
Kiszárítva, ultrahangos tisztítás megtörtént.
Gépre dugva az alsó 3 gomb világít, majd elalszik, 2 másodperces ütemben.
Jelent ez valamit? -
Qwery
tag
Biztos ezen kérdezték már, de a kijelzőröl tudni valamit, hogy karcálló-e? Azt vágon, hogy nem GG, de bír-e ilyen képességekkel? Ma kezem egy ilyen gép büszke tulajdonosa.
-
mikulenko
csendes tag
És még annyi, hogy pl. amikor kilépek egy alkalmazásból (böngésző,instagram), akkor az asztalon lévő widgetek,ikonok lassan töltenek be. (bár ezt még nem vettem észre a gyári beállítások visszaállítása után.)
-
wolruf
őstag
válasz
mikulenko #19718 üzenetére
Pont pár napja volt erről szó. A szabad RAM ne érdekeljen, azt a rendszer kezeli, optimalizálja. Ha valami idióta program akad be, na attól laggolhat csúnyán (akár a főképernyő is). A JB jól kezeli a memóriát, itt kb. az érvényesül már, hogy a szabad RAM szinte elpocsékolt RAM. Én teljesen gyári rendszert használok nagyon-nagyon régóta, semmi bajom nincs vele (na jó, az ICS szerintem gördülékenyebb volt, de pont nem érdekel már
).
-
mikulenko
csendes tag
Sziasztok!
Ez a fórum már annyira hosszú, hogy sajnos nem találom meg benne a választ a kérdésemre. - Ezért inkább kiírom a végére, hogy mi is lenne a problémám.
LG Optimus 4X HD-t kb. 2 héttel ezelőtt vásároltam. Frissítettem múlt héten Jelly Bean-re, azóta viszont nagyon belassult, szabad ram 150-250 mb körül mozog.
Ma visszaállítottam a gyári beállításokat is. Most érezhetően gyorsabb lett, de attól tartok, hogy csak azért, mert nincs még rajt annyi alkalmazás.
670 mb fogalalt Ram van most pillanatnyilag. ICS -el nem volt semmi probléma, sokkal gyorsabb volt az egész.Valami megoldás erre a problémára? Valaki tapasztalt már hasonlót?
-
sch_a
addikt
válasz
Nxn908xxx #19716 üzenetére
Szedd le a wakelock detectort marketről, és a beállításainál pipáld be az advanced mode-ot. Rendezd fogyasztás szerint a folyamatokat. Ha android rendszer, google-szolgáltatás vagy ilyesmi kerül legfelülre, akkor nyisd le, és ott kilistázza a konkrét folyamatokat, amik ébren tartották a telefont. Az alapján már meg lehet találni, hogy mi a probléma.
-
Nxn908xxx
őstag
Hali!
Valamiért a telómnak alvásproblémái lettek. Egyszerűen nem tudom rávenni hogy lezárt képernyővel aludjon. Olvastam hogy volt már valakinek ilyen, de betterbattery se mutat semmit. Így egy éjszaka alatt merül 30%-ot. Pedig a világon semmi se fut, az újonnan telepített programokat is leszedtem. cm10.1. Valaki? -
tomi.ttt
tag
Sikerült!
Fennt is van a V20B
Egyszerűbb volt mint elsőre gondoltam.
Köszi az infokat és segitséget
-
toto0569
addikt
válasz
adamsauvage #19713 üzenetére
[link] ezt olvasd el,nézd át...
-
toto0569
addikt
válasz
adamsauvage #19711 üzenetére
Megnézhetted volna a vírus keresőd.Lehet,hogy az tiltotta vagy korlátozta.(defense)
-
adamsauvage
aktív tag
CDMA-ra volt állítva, feladtam nem rakom fel, egy custom romot raktam fel nagyon pöpec, antutu-val egyből produkált 14600 pontot
jellyfish-el 11-12 ezret csinált csak na mind1
(20c alapú ez a custom rom amit felraktam, ha hülyeséget írtam ne hurrugjatok leén azt olvastam hogy 20c alapú
-
sch_a
addikt
válasz
adamsauvage #19709 üzenetére
Nálam is ez volt, ugyanígy Win8 64biten. Kb. 20-adszorra sikerült. A végén én lepődtem meg a legjobban, hogy sikerült. XP SP3 kompatibilis módban, rendszergazdaként indítva stb. stb. Annyit próbálgattam, hogy már én se tudom, végül mitől ismerte fel a telefont. XDA-n is több leírást néztem egyszerre. "Type" mire van nálad állítva a KDZ-ben?
-
adamsauvage
aktív tag
Próbálom felrakni a v20b-t de nem jön össze, a KDZ updater ezt írja ki
00:22:17 : Launching SW update
00:22:17 : Unpacking KDZ
00:24:12 : KDZ file extraced
00:24:55 : Files were extracted.
00:24:55 : LGMobileDL Load.
00:24:55 : Port = -1
00:24:55 : Connecting to phone
00:25:00 : PHONE WAS NOT FOUND!
00:25:02 : ===FINISHED===(a bootloader nyitott, a gép win8 64bit, a modemet letiltottam az eszközkezelőben ahogy le van írva,)
ja még annyi hogy próbáltam egyik usb-be dugni (2.0) --> nem jó
próbáltam másikba(3.0) ---> nem jó
légyszi segítsetek
Köszi -
toto0569
addikt
válasz
Scooter74 #19706 üzenetére
Gondolod,hogy nem kérdeztem meg idáig!!?Annyi a baj,hogy kellene neki egy ilyen teló.Csak úgy nem lehet készíteni,próbálni is kell és ha nem jó akkor akár tégla is lehet belőle.(amit lehet,hogy csak "Ő" tudna feléleszteni).A mostani 4X Miui nagyon x@r.De amíg Nexusom volt mást nem is raktam fel.
-
Scooter74
őstag
válasz
toto0569 #19705 üzenetére
Mondjuk én is alig várom, hogy csináljon egy baromi jó 4.3-s romot és kernelt a Nexus 4-re mert mást nem vagyok hajlandó feltenni csak az övét. A CM-is 2 napig volt a telefonomon mert nekem abszolúte de nem jött be.
Amúgy miért nem kéred meg, hogy csináljon egyet a 4X-re? -
Scooter74
őstag
válasz
toto0569 #19703 üzenetére
Igen de mondjuk kíváncsi lennék egy olyan rendszerre amit a google optimalizál az vajon milyen lenne.
Amúgy az LG software mérnökei és grafikusai nagyon jó munkát végeznek, mert nagyon jól optimalizált cuccot tudnak készíteni a telefonjaikra.
Főleg most kapták össze magukat de nagyon! -
Scooter74
őstag
válasz
batai15 #19698 üzenetére
Szia!
Ment PÜ!!!
(#19701) toto0569!
Nincs igazad mert minden gyártó a készülékhez optimalizálja a rendszert, kivéve a Nexus mert mi mindig a Nyers Stock Androidot kapjuk tesztelésre és ami keletkezik napi használat közben bug meg lagg azt javítják és utána kapják meg a többiek!
De ha tévedek javítsatok ki nyugodtan!Amúgy ha a Telenor tudott volna 4X-t akkor most nekem is az lett volna.
És látod mikor átvettem húsvétkor a Nexus 4-s telefont utána lett nekik 4X! -
toto0569
addikt
válasz
batai15 #19700 üzenetére
Nem a Nexus,LG márka számít hanem az android rendszer.Az alap ugyan az.Ha nem haragszol majd holnap megbeszéljük a témát.Én most csak 1 folyamatot engedélyezek.futó & Ram
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az LG zászlóshajója Tegra 3 lapkakészlettel, HD felbontású IPS kijelzővel, Android 4.0.3-mal és egyedi felhasználói felülettel támad.
- Dolce Gusto
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hardcore café
- Mikrotik routerek
- Lightyear - befektetési app
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest