Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• baluka6

aktív tag

válasz galaxy07 #17075 üzenetére

Szia
    Én 2 hete használom a telót, külső kinézetre, minőségre és kijelzőben szerintem szintekkel jobb az S3-nál. A melegedés szerintem nem számottevően zavaró, nem lesz égési sérülésed belőle!:)
    Az aksi az más kérdés, én elég intenzíven használom a munkahelyen, de van rá példa, hogy délután tölteni kell. A frissítés nagy lutri az Lg-nél, ha az előző 2x-emből indulok ki, akkor talán karácsonyra lesz rá 4.2...;D
    Viszont 1 év gsm boltos garival tényleg ne vedd meg.
    Esetleg nézz szét a snapdragon s4-es procival szerelt, de két magos telók között, ezt a teljesítményt hozzák kb, mint a tegra3, csak papíron jobb az akkuidő.

• kovi82

tag

Szia,

akkor itt egy másik vélemény.. 1 hónapja használom kb.

"- Mennyire melegszik terhelés alatt( játékoknál stb..), jobban mint egy galaxy s3 vagy htc one x?"
    Nagyon melegszik.. S3 ugye nem tegra tehát az kevésbé.. jah' és ahogy melegszik úgy veszi vissza auto a kijelző fényerejét..azaz ha sokat játszol vele.. nem fog 90 % fényerőd lenni.

- Mennyire kompatibilis a telefon procija a playstorban lévő játékokkal?
    Nem találtam olyan programot ami ne indult volna el.. és a 4 mag az 4 mag :)

- Akkumlátor mit bír körübelül(tudom vannnak megadva gyári értékek de Ti mégis nap mint nap használjátok)
    1 nap max..60% fényerő.. folyamatos szinkron 2G hálózaton ( gmail, időjárás, messenger, viber ) reggel leveszem a töltőről 7h kor.. és 21h -ra kb. 10% marad, de napközben auto fényerő állításon van és használom a telefont.. nem készenlétben csücsül.. azaz messenger - viber. Beszélni kb. 3 percet ha beszélek naponta ( arra van másik céges telóm )

- Van olyan ami bosszantó netán kellemetlen a telóban?
    Nem tudok ilyet.

- Tudom most kapott frissítést, esetleg várható még rá?
    Bőven elég mindenre a mostani rendszer, de mivel 4 mag hw-ben később is elbír még frissítést

Partnerogsm-nél 74000-ért van újonnan, megéri?
    Passz. Gyári garancia legyen rá ne bolti az a lényeg.

• batai15

félisten

szia! akkor sorban!
    - Mennyire melegszik terhelés alatt( játékoknál stb..), jobban mint egy galaxy s3 vagy htc one x?(s3at nem tudom, de mivel ebben is tegra van mint a hoxban, ugyan annyira)
    - Mennyire kompatibilis a telefon procija a playstorban lévő játékokkal?(mindennel)
    - Akkumlátor mit bír körübelül(tudom vannnak megadva gyári értékek de Ti mégis nap mint nap használjátok)(ha keveset használom 2 nap, de egy nap intenzívet bír=3g net főleg, fényerő 70% szinkron stb minden megy)
    - Van olyan ami bosszantó netán kellemetlen a telóban?(nem találkoztam ilyennel)
    - Tudom most kapott frissítést, esetleg várható még rá?(nem tudni)
    - Partnerogsm-nél 74000-ért van újonnan, megéri?(nem, mert valszeg 1 év bolti garit adnak csak) ha teheted 2 év .

Új hozzászólás Aktív témák