- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
baluka6
aktív tag
válasz
galaxy07 #17075 üzenetére
Szia
Én 2 hete használom a telót, külső kinézetre, minőségre és kijelzőben szerintem szintekkel jobb az S3-nál. A melegedés szerintem nem számottevően zavaró, nem lesz égési sérülésed belőle!
Az aksi az más kérdés, én elég intenzíven használom a munkahelyen, de van rá példa, hogy délután tölteni kell. A frissítés nagy lutri az Lg-nél, ha az előző 2x-emből indulok ki, akkor talán karácsonyra lesz rá 4.2...;D
Viszont 1 év gsm boltos garival tényleg ne vedd meg.
Esetleg nézz szét a snapdragon s4-es procival szerelt, de két magos telók között, ezt a teljesítményt hozzák kb, mint a tegra3, csak papíron jobb az akkuidő. -
kovi82
tag
válasz
Szia,
akkor itt egy másik vélemény.. 1 hónapja használom kb.
"- Mennyire melegszik terhelés alatt( játékoknál stb..), jobban mint egy galaxy s3 vagy htc one x?"
Nagyon melegszik.. S3 ugye nem tegra tehát az kevésbé.. jah' és ahogy melegszik úgy veszi vissza auto a kijelző fényerejét..azaz ha sokat játszol vele.. nem fog 90 % fényerőd lenni.- Mennyire kompatibilis a telefon procija a playstorban lévő játékokkal?
Nem találtam olyan programot ami ne indult volna el.. és a 4 mag az 4 mag- Akkumlátor mit bír körübelül(tudom vannnak megadva gyári értékek de Ti mégis nap mint nap használjátok)
1 nap max..60% fényerő.. folyamatos szinkron 2G hálózaton ( gmail, időjárás, messenger, viber ) reggel leveszem a töltőről 7h kor.. és 21h -ra kb. 10% marad, de napközben auto fényerő állításon van és használom a telefont.. nem készenlétben csücsül.. azaz messenger - viber. Beszélni kb. 3 percet ha beszélek naponta ( arra van másik céges telóm )- Van olyan ami bosszantó netán kellemetlen a telóban?
Nem tudok ilyet.- Tudom most kapott frissítést, esetleg várható még rá?
Bőven elég mindenre a mostani rendszer, de mivel 4 mag hw-ben később is elbír még frissítéstPartnerogsm-nél 74000-ért van újonnan, megéri?
Passz. Gyári garancia legyen rá ne bolti az a lényeg. -
batai15
félisten
válasz
szia! akkor sorban!
- Mennyire melegszik terhelés alatt( játékoknál stb..), jobban mint egy galaxy s3 vagy htc one x?(s3at nem tudom, de mivel ebben is tegra van mint a hoxban, ugyan annyira)
- Mennyire kompatibilis a telefon procija a playstorban lévő játékokkal?(mindennel)
- Akkumlátor mit bír körübelül(tudom vannnak megadva gyári értékek de Ti mégis nap mint nap használjátok)(ha keveset használom 2 nap, de egy nap intenzívet bír=3g net főleg, fényerő 70% szinkron stb minden megy)
- Van olyan ami bosszantó netán kellemetlen a telóban?(nem találkoztam ilyennel)
- Tudom most kapott frissítést, esetleg várható még rá?(nem tudni)
- Partnerogsm-nél 74000-ért van újonnan, megéri?(nem, mert valszeg 1 év bolti garit adnak csak) ha teheted 2 év .
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest