-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuzzyka
tag
válasz
Unbaised-Ben #17450 üzenetére
Igen, azt tudom, de a gyári böngészőt már töröltem... Sőt még a chrome-mal is ilyen csak az meg zabálja a telefont. Most az opera minit használom, de az sajnos nem használja a youtube app-ot!
-
I_Am
veterán
válasz
Unbaised-Ben #17377 üzenetére
ki van kapcsolva a wifi beállításokban a kis jelszintnél kapcsolja le a wifi-t opció? nekem az csinálta ezt a jelenséget.
-
batai15
félisten
válasz
Unbaised-Ben #17375 üzenetére
menjél orvoshoz ha félsz hogy durván 600 forintal átvernek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #17377 üzenetére
sztem az lehet,hogy az értesítősávban folyamatosan frissíti a jelerősséget,míg a listában ha lefutott egy keresési metódus,akkor frissíti fel az ikont.
mbazsi
bemész gyógyszertárba és veszel tiszta alkoholt,amivel letörlöd a kijelzőt és a fóliát is,aztán próba.....lehet a fólia nem lesz jó,de az új előtt szintén töröld le a kijelzőt alkohollal,majd egy mikroszállas kendővel....esetleg még ha veszel nedves szemüveg törlőkendőt az is jó lehet.. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #17375 üzenetére
megnéztem és nekem követi a listában lévő kb jelmérő kb 2-3s késéssel.
rolixx
1.nincsen,csak pár pixelhibás eset volt,de régebben,mostanában nem merült fel ilyen gond.Esetleg porszem a kijelző/üveg között,de ezt meg tudod nézni(a pixelellenőrzésre is van mód-->kereső)
2.attól függ melyikkel...gyárit nem toom,de Sennheizer-rel igen,főleg ha nem a gyári lejátszót nyüstölöd(GPM,N7,Poweramp,stb) v nem húzod túl a gyári eq-ját(mély torzít ilyenkor)
3.nekem 1-1,5 nap átlagban(folyamatos 3G,5 mail,2 időjárás widget),de nem játszom
4.nem,még senkinek nem volt emiatt hibája,mert rendesen le van védve túlmelegedés ellen(pl töltés közben is lekapcsol lassú töltésre ha 36 fok fölé megy) -
mbazsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #17369 üzenetére
én 20 perce rendeltem meg a linkről. Ha megjött és sikeresen feltettem, akkor értesítelek. Tapasztalat szerint Kínából 2 hét a posta.
-
batai15
félisten
válasz
Unbaised-Ben #17369 üzenetére
na ez az ami hülyeség . ágyba ne vigyem? perkálsz ha nem tudod megrendelni ebayről azt a posta házhoz viszi neked. Ha ez nem jó akkor mosom kezeimet.
-
wong kok wah
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #17086 üzenetére
Ez a 2 nap számomra X-akta...
Egyszer láttam a telefonom 1d (1 napot) ,de akkor hozzá sem értem.
Amúgy, nálam 16-20 órát bír ,folyamatos net (3g vagy wifi) 30 perc hanghivas, 30-40 perc zene.
gmail szinkron, viber.
. -
mbazsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #17009 üzenetére
Jelenleg nincs benne SIM, de egyébként 3g-n
-
mbazsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #17005 üzenetére
Teljesen gyári állapotú 4.1.2 van extra programok nélkül
-
mbazsi
tag
válasz
Unbaised-Ben #16978 üzenetére
Köszönöm
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #16723 üzenetére
gratula,használd egészséggel!én is náluk vettem és ázsiai...szóval vagy fekrakod kdz-vel a frissítést vagy beviszed a szervizes srácnak és ő gariban felrakja a frissítést.Nekem mikor kijött a v10f fekrakta simán ingyen/gariban.Rendes banda.
Naras
+1 -
batai15
félisten
válasz
Jaja olvastam énis. Akkuval meg vagyok elégedve.az egész telefonnal hiába azt mondtam hogy többet lgt nem.
2 dolog lehetne más:usb otg és kamera lehetne egy lehelletnyivel jobb.
Tokok sajna nem sok fajta van a hox vagy s3hoz képest,de nillkin tokot rendeltem hozzá. -
Naras
őstag
válasz
Ezeknél a szintű telóknál 1 napos az aksi idő, ennyi... mit akarsz frissíteni? 4.1.2 a legfrissebb gyári ROM...
Én semmilyen tokot nem használok hozzá, vettem egy eredeti LG - t, de nem jött be tokban... ez így szép és jó, ahogy van... nem igazán karcolódik normál használatnál, vagy ilyesmi, dobálni meg nem illik, nem arra van... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Unbaised-Ben #16460 üzenetére
Btel....páran már vettük ott.
-
Misua
senior tag
válasz
Unbaised-Ben #16448 üzenetére
Vip-phone mint mások nem írják ki az igazat, ezzel argép lista élen tudnak maradni.
Ha a készülék független - ez ki is lenne írva...de így katt bele a hálozat szóba:
U.I. tegnasp benéztem a XXLGSM-hez...ott is elvileg 77 ezer...de csak a készülék+töltő. Teljes verzió 85 ropi...sajna mindenhol ez van...
-
nexxxx
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #16462 üzenetére
Valahol kb egy hónapja mintha láttam volna, de az ára 100 felett volt... így maradtam én is a "bolti garinál", mint azt hiszem jó néhányunk...
Ne számíts jóra. -
nexxxx
csendes tag
válasz
Unbaised-Ben #16460 üzenetére
Telenor? Vagy az is csak egy évet ad?
-
batai15
félisten
válasz
Unbaised-Ben #16458 üzenetére
Expansys
-
TrueWhitee
tag
válasz
Unbaised-Ben #16372 üzenetére
A Mammut II-ben meglehet nézni szerintem, az LG márkaboltban. Anno, amikor vettem a KM900-ast, ott néztem meg, viszont ott horrorisztikus árak vannak.
Amúgy, szétnézel a neten a boltok között és ahol van, ott megtudod nézni élőben is, persze gondolom kikapcsolt állapotban...
Ui.: Most olvasom, lehetséges, hogy megszűnt, viszont ahogy nézem, van jó pár GSM üzlet a Mammutban... Szóval érdemes oda is benézni. Vagy XXL GSM-nél..ott rendesek a srácok.
-
válasz
Unbaised-Ben #16372 üzenetére
Ha nagyin jo aron sikerul meglonod, akkor nexus4.
De ujan 80 korul nagyon jo vetel a 4x, hasznaltan 65 korul is vannak mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen routert?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest