- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szoke12
őstag
válasz
numarkboy #28552 üzenetére
Kösz az ötletet, nézelődök közben, és találtam egy ígéretes romot.
Igaz, olasz oldalon leltem rá, de van benne magyar nyelv. Gyári 20C az alapja, viszont nagyon sok hasznos dolog bele lett pakolva.
Tegnap tettem fel, eddig jól megy. Ha esetleg rosszalkodni fog, teszek még egy próbát a lollival. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
numarkboy #27645 üzenetére
szia!á1: elvileg lehet frissíteni, de nem sok értelmét látom. jómagam próbáltam, de nem ment.
2 a wipe résznél van egy advenced wipe, miután factory reset megvolt, ebbe érdemes bemenni, s minden rubrukát bepipálni, kivéve az utolsót, avagy az external sdcardot.
Ez mindent töröl, kivéve az external, vagyis a külső SDt.
Ezután a restore menüből kijelölheted az externalra mentett backup-ot, s igen, valóban vossza is teszi az egészet az internalra. -
BBandigyerek
tag
válasz
numarkboy #27443 üzenetére
Vanirt én is próbáltam, meghökkentően széleskörűen testreszabható, már-már túlságosan is, viszont nekem két nap után olyan fagyást produkált, hogy kb negyedik akksi ki-be után tudtam egyáltalán a recovery menüt előhozni, egyszerűen a hangerő le-bekapcs gombra semmi nem történt
valami oknál fogva a Hanics minimál 2.0 meg random összeomlott 2-3 hetente, pedig am imádtam
-
törölt tag
válasz
numarkboy #26868 üzenetére
Nekem TWRP van. A cm11-et azt hiszem csak ezzel tudod feltenni. De lehet, hogy most ökörséget írtam.
Lehet tapizni a képernyőt és azon navigálni, nem pedig a hangerő gombokkal. Szerintem megbízható. Fél éve biztosan használom. Szerintem legegyszerűbben a rom managerrel tudod felrakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- BestBuy topik
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest