- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wdx
őstag
válasz
kovi82 #25165 üzenetére
Mindegy, melyik rom. A messenger mindegyiken leszívja az akksit. Javaslom, hogy böngészőből használd a facebookot. Gyorsabb, magyar, és nem szívja az akksit.
Más: hanics v3 teszt eddigi eredménye; elég jól sikerült. Bár ma beragadt a google kereső, és a play áruház szolgálatások. 3-4 óra alatt leszívott 40%-ot...
Ennek következménye az lett, hogy fagyasztottam a keresőt, amivel az alap google launcher azonnal hanyattvágta magát...így telepítettem az általam eddig használt novát.
Azonnal szimpatikusabb merülést értem el.
Csak így tovább Hanics! Gratu! -
tasakos
tag
válasz
kovi82 #17065 üzenetére
Igazából annyira sok bejövő hívásom nem volt a napokban. Neked napi szinten csinálja? Nekem 2-3 napja semmi ilyen hiba.. Remélem nem is lesz... Én csak egy restartot nyomtam, mert mikor csinálta 1 hete nem volt már újraindítva. Ma is volt 3 max 4 bejövő hívás és eddig nem csinálta.. Reméljük marad így. Ha nem akkor sim csere, mert én annak a cseréjéhez tudom kötni ezt a "hibát". Előtte másik simmel kb másfél hónapja volt meg a teló és hibátlan volt. Egy Factory Reset-et nyomj, majd írj, mert érdekel, hogy jó lett-e azzal.
-
tasakos
tag
válasz
kovi82 #17025 üzenetére
Szia!
Eddig nincs. Még megnézem ezt a hívásfigyelő progit, letörlöm, hátha ez volt a baj, mint ahogy fentebb írták. Ami biztos, mielőtt váltottam volna szolgáltatót/sim-et minden jó volt. Ilyen jellegű hiba nem volt. Szóval tuti nem a készülékkel van a gond. Most vagy a sim, vagy a program lehet nálam. Esetleg Probáld kicserélni a simet. Gondolom ez a számhordozás nem kavarhat be.? Elvileg semmi köze hozzá..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen monitort vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest