- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Andrew10 #16903 üzenetére
Ezt neked kell tudnod.
ott biztosan jobb a custom rom támogatás. és valamivel jobb az akku idő is.
Cserébe kapol egy szappan tartót olcsó műanyagból. és pixeles amoled kijelző. Szerintem pariba vannak a telók.
ha ezzel is meg vagy elégedve akkor az nem nagyon semmi plusz dolgot. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Andrew10 #16685 üzenetére
Csatlakoznék a srácokhoz,ne kapkodj és olvasd el rendesen amiket küldünk,mert benne van a segítség. Pl amit linkeltem a 16637 hsz-ben,abban pontosan le van írva mit kell tenni.Ez egy hosszabb verziója a KDZ-nek és ebben benne volt a modem tiltása+ a rendszergazdás indítás is.Tudom,hogy ilyenkor beszar-behugy az ember,de inkább olvasd át kétszer,nem lehet téglázni a telót(még senkinek sem sikerült).Örülök hogy sikerült...
-
toto0569
addikt
válasz
Andrew10 #16680 üzenetére
Csak friss emberként nem 'éccaka kellene neki állni mókólni a telón,mert hát ki tudja,hogy ki tud neked segíteni???Először pedig elolvasni az 1hsz-t,tisztában lenni avval,hogy v10...-vagy v20... amit rootolni akarsz.
Harag nincs de kb. napi szinten le van írva minden... -
pivi.l
tag
válasz
Andrew10 #16667 üzenetére
Factory reset -et kell csinálni recovery-ben:
Kikapcsolt készülék -> Power gomb+ Hangerő LE gomb megnyomása és nyomva tartása egyszerre míg megjelenik az LG logó -> Ha megjelent az LG logó akkor mindkét gomb elengedése -> A néhány másodperc múlva megjelenő Android system recovery utility menüben a Hangerő LE gombbal ki kell választani a wipe data/factory reset menüpontot és a Power gomb megnyomásával jóvá kell hagyni
-
pivi.l
tag
válasz
Andrew10 #16663 üzenetére
Az általam feljebb linkelt leírás elején ott van a KDZ linkje, töltsd le azt.
Abban lesz vindows enabler.
A KDZ -t és az enablert is rendszergazdaként futtasd.
Az enabler elindításakor látszólag nem történik semmi, csak egy kis ikon jelenik meg a tálcán az óra mellett.
Az ikonra rá kell kattintani , és megjelenik benne az "on" felirat. -
-
Noys187
tag
válasz
Andrew10 #16648 üzenetére
CM-et en se tudom, hogy hogyan kell....En ezt tudom ajanlani:
Toltsd le [innen] a full versiont, masold ra egy memkarira. Kapcsold be a telefont ugy, hogy hang le es bekapcs amig rezzen egyet, aztan elengedsz mindent. Bejon a recovery, ott wipe data factory reset, majd wipe cashe, aztan advanced menu es ott vipe dalvick cashe. Ha ezekkel megvagy, akkor install zip from sd, choose zip from external sd, ott kivalasztod a ROM zipjet es install....ha vegzett reboot system now, es kesz. navigalni a hangero gombokkal tudsz es a power az OK. az elso reboot sokaig tart, ne ijedj meg. -
Noys187
tag
válasz
Andrew10 #16640 üzenetére
En is gondoltam ra, de szerintem nem kavarhat be, mert Custom ROM, szoval a letfontossagu dolgokhoz nem nyul. Fuss neki megegyszer: Torold le a drivereket, KDZ-t, mindent....pc reboot....aztan tegyel fel mindent ujra es ismet pc reboot. Aztan toltsd le ujra a ROM-ot, hatha serult letoltes kozben.... Igy probald meg megegyszer, de ezuttal egy masik USB-ben es persze a gyari kabellel.
-
Noys187
tag
válasz
Andrew10 #16638 üzenetére
Pedig mennie kene. megvartad azt is, h a WIN letolse es telepite a drivereket miutan SW-be tetted a telefont? Alaplapi USB-vel csinaltad? Ha nem, akkor azzal probald, vagy barmelyik masil USB-aljzaton probald meg. 10 percnel nem lehet tobb a frissites, szoval annal tobbet nem erdemes varni a telepitesre.
-
Noys187
tag
válasz
Andrew10 #16634 üzenetére
Eloszoris nyomass rajta egy Hard Resetet, es aztan probald meg. Hol all meg? Ha azt irja a WIN, hogy 'nem valaszol', ne foglalkozz vele, attol meg dolgozik
Dob valami hibauzenetet? Milyen oprendszer van a gepeden? driverek fentvannak? (KDZ, LG USB driverek)
Szerk: mbazsi: Szivesen,
varunk a csapatba
Szerk2: Soooot, Quqesz egyel alattam irta a tutit, az a leiras talan 'megbizhatobb'!!
-
Noys187
tag
válasz
Andrew10 #16628 üzenetére
5-max 10 perc....attol fugg, hogy honnan kezded. ha mindent letoltesz, telepitesz, drivereket pakolsz fel, aztan telo SW-be, inditas es max 5 perc es fent is van. Konnyebb mint amilyennek a leiras alapjan tunik, csak kovesd szorol-szora.
MBazsi: Ettol en is feltem, mert az elozo telomon nekem is halk volt a beszed-hangszoro, de ezen ORDIT
Komolyan mondom, h nem fullon hasznalom, mert bantja a fulem
szinte felesleges kihangositan
Ez ne tartson vissza, mert brutal hangos es ennek ellenere nem torzit. nagyon jo minosegu.
Szerk: Quqesz:
+1
-
Noys187
tag
válasz
Andrew10 #16622 üzenetére
Ugyanaz a 2
De en az EUT raktam fel meg anno.
Viszon asszem nincs benne az osszefoglaloban, hogy a firmware frissites elott es utan is csinalj egy Hard Resetet es ne legyel lusta ujratelepiteni az appokat.Gondolok itt arra, hogy ne Titanium Backuppal tedd vissza a menteseket.
-
Naras
őstag
válasz
Andrew10 #16600 üzenetére
Hát, gondolom KDZ - vel felhúzod rá megint... Nem hinném, hogy 4.2 és 4.1 között olyan nagy az eltérés, hogy ne lehetne downgradelni, mint 4.1 - ről 4.0 - ra...
Vagy azt is el tudom képzelni, hogy csináltak már belőle zip - et is, utána kéne nézni...
Egyébként meg, érdemes csinálni egy backup - ot a gyári rendszerről, mielőtt felteszi az ember a CM - et...
Mondjuk, én valahova elkevertem... -
Naras
őstag
válasz
Andrew10 #16588 üzenetére
Jah, hogy az import nem találta meg... érdekes, akkor nem tudom...
Más gondom nekem nem nagyon van vele, JB kicsit smoothabb volt talán, illetve ez is smooth, csak néha kicsit döccen egyet, mintha töltene, az jó lenne, ha nem lenne. Aztán nem is tudom, mi van még, nem nagyon tapasztalok bugokat... -
Naras
őstag
válasz
Andrew10 #16555 üzenetére
Már van RC4 is... úgy tűnik, felgyorsultak az események, lassan kiadhatják a Stable verziót is, úgy érzem...
Nekem egyébként fel sem tűnt, hogy nincsenek SIM névjegyek, nem is használok SIM - et telószámok tárolásához. Fel vannak szinkronizálva Google - re, aztán onnan betölti. Érdemes azt használni, a SIM kariról pedig be tudod importálni...Miért akarod visszarakni a gyárit, mi nem jött még be a CM - ben?
sportolo9696: Mindenképpen rendőrségi feljelentés, egyébként a rendőrség sajna nem fogja csak úgy bemérni, legalábbis anno még így volt (bár ennek már jó pár éve), akkor ha jól emléxem azt mondták, hogyha beletesznek egy új SIM - et, és arról telefonálnak, akkor meg tudják nézni, kinek a nevén van, és úgy mennek utána. Persze, lehet ez azóta változott, plusz ezek az okostelefonok több lehetőséget is adnak.
Az a baj, ha be is mérik pár méteres pontossággal, hogy találod meg, hogy kinél van, főleg, ha ott egy 10 emeletes panel... nem törhetsz rá mindenkire...
Legjobban akkor jársz, ha sikerül felhívnod, és beszélni az illetővel, aki "megtalálta". Neki sem hinném, hogy jó lenne, ha lenne egy IMEI alapján letiltott telefonja...
Szurkolok neked... -
Naras
őstag
válasz
Andrew10 #16551 üzenetére
Az tegnap jött ki, de az eddigiek is stabilak voltak, tedd fel nyugodtan...
Igaz, azóta jött ki egy Nightly, de azok meg jönnek minden nap...Mondjuk, azt nem tudnám megmondani, hogy meddig megy el minden gebasz nélkül, mert ahogy jönnek a Nightly - k, teszem is fel őket... egyébként, a gyári rendszer is atomstabil...többnyire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest