- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Akkor a tisztánlátás kedvvéért a teljesség igénye nélkül: Az Optimus 2x a másfél éves fennállása óta 1 azaz 1 frissítést kapott 2.2-ről 2.3ra. Még egy nyavajás javítást sem adtak ki hozzá! Ez enyhén szólva is elég szégyenletes. Ha nem lennének custom romok, akkor a telefon eltűnt volna a süllyesztőben. Azt még halkan hozzátenném, hogy az Xperia Ics laggolás meg van oldva mindenféle hókuszpókusz nélkül is : csak egy javítást kell futtatni a Sony PcCompanion-al és láss csodát. Az meg, hogy valaki az Antutu alapján ítél meg egy telefont, a telefonokhoz való hozzááértését minősíti. Többet nem foglalkozom ezzel a témával. Volt Lg-m is tudom miről beszélek ha azt mondom, hogy a Sony jobb. Az meg ne ossza az észt, aki csak hallotta, hogy ilyen meg olyan a telefon vagy a fórum 7000 hozzászólásából kiragad 4-5-öt amiben valaki éppen panaszkodik. Azt hiszem, hogy ebben a fórumban nagyobb arányban fordulnak elő hibákra utaló hsz-ok. Üdv
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
zsoltiz #34044 üzenetére
Szóval megkapom én is a Jelly Beant. Szerintem előbb mint az O2X az Ics-t! Amúgy személy szerint magasról teszek a frissítésekre, mert nekem Gb van a telefonomon annak ellenére hogy már egy hónapja van rá Ice cream sandwich. Csak csodálkozom, hogy az Lg mennyire tolja az O2X Ics megjelenését.
-
Ferenczi Áko
addikt
Azta,itt még mindig nincs ICS? Karácsony? január? Úr isten! Én még időben kiszálltam ebből az agyrémből,másnak is szívből javaslom az Xperia tábort!
-
Ferenczi Áko
addikt
Látom itt még mindig nincs ICS..
-
Ferenczi Áko
addikt
Esetleg ha valakit érdekel egy szilikon tok,írjon rám:
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_tok_es_tarto/lg_tok_tarto/lg_optimus_2x_p990_szilikon_tok_1655233736.html
-
Ferenczi Áko
addikt
Egyre többen hagyjuk itt az O2X tábort,pont az ICS küszöbén.. Mondjuk én személy szerint nem azért hagyom itt,mert nincs türelmem várni,hanem Ezek miatt
-
Ferenczi Áko
addikt
Szerencsésen eladtam az O2X-emet..azért majd néha benézek ide,hogy hogyan muzsikál az Ics-vel! Kitartás emberek!!
-
Ferenczi Áko
addikt
NINCS KINT AZ ICS!!!!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Balázs1986 #29968 üzenetére
Lehet,hogy azért mert rootolva volt a telefon,és pár progit lekaptam róla,de már nem érdekel! Most a régi Motorola L7-emet hasznáom,az Lg meg ott pihen a polcon. Hozzáteszem,ami fél évvel ezelőtt volt O2X-em,annál is fennálltak ezek a hibák! :-( Ráhúztam egy v20-as 2.3-as romot, most gyári állapotában várja leendő gazdiját! :-)
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Én is elhagyom az Optimus 2x-esek táborát.. Nem azért mert nem jött még rá ICS. Ezt személy szerint lesz*rom. Azok a tényezők viszont nagyon zavarnak,hogy:
- 1-2 naponta újra kell indítani,mert belassul.
- csinálok egy fotót,vagy videót,és a kép készítése után egyszerűen lefagy a telefon. A képet nem menti el, és csak az akksi kivétel segít. Bekapcsolás után természetesen a készített kép sehol sincsen. Ez szerintem több mint ciki.
- a 8 fokozatú hangerő állításnál szinte csak az utolsó 2 fázisban lehet hallani a csengőhangot.
- Videófelvételt visszanézve a környezet hangja (pl beszéd) alig hallaniPár pozitívum,amit megemlítenék:
- Masszív,pofás külső, és összetétel
- Gyönyörű,kontrasztos kijelző
- GyorsaságMindent összevetve,ha a fent említett bajok nem lennének,akkor megtartanám,de így,hogy lelassul,lefagyogat nem fáj a szívem,hogy meg kell válnom tőle. Anno volt már ilyen telefonom,akkor ezek a hibák szintén fennálltak, de sajnálattal tapasztalom,hogy ezek a gondok még mindig nincsenek orvosolva GYÁRI ROM-on.. Az én véleményem,hogy ez az LG-től elég ciki. Az egy dolog,hogy nem adták még ki az ICS-t,de azért egy frissítést időközben kidobhattak volna,ami orvosol pár hibát, pl laggolás, üzemidő javítása. És minden tiszteletem azoké az "amatőr" fejlesztőké, akik adnak ki CFW-ket, ők jobban törődnek az adott telefon sorsával,mint a saját gyártója.. Őket kellene inkább az LG mobiltelefon fejlesztői székébe ültetni.
Most kipróbálok egy Sony Xperia P-t.. Volt már Sony telefonom, videózás kiváló, fagyás, laggolás nem volt stb.. és ott legalább adtak ki frissítéseket. Ott amit negatívumként rónék fel,az pont az amiért lecseréltem Az Arc S-emet O2X-re: olyan törékenynek tűnt a telefon,hogy másnak a kezébe sem mertem adni. Meg pár komolyabb 3D-s játéknák akadozott. Ezeken kívül maximálisan meg voltam vele elégedve. Talán ha a két telefont ötvöznék.. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Psychonaut #29959 üzenetére
Köszi! És egy Hybrid romot is ugyan így kell feltenni?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Ha Smart Flash-el akarok gyári romot telepíteni,előtte un-rootoljam a telefont?
-
Ferenczi Áko
addikt
Szóval valaki fel tudná tenni a FACEBOOK FOR LG applikációt?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
bull84ghia #28726 üzenetére
Nekem anno az xperia arc s-em 330 órája be volt kapcsolva,akadás és fagyás nélkül.. Picit visszasírom..
-
Ferenczi Áko
addikt
Nem tudom,ti hogy vagytok vele,de én még mindig halknak találom,ha kamerázok és visszanézek egy videót. Akár mobilon,akár laptopon. Anno mikor eladtam az első O2X-emet,ez is benne volt a döntésemben. A Xperia Arc S-et meg sem közelíti így hangzásban..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Melyik az a progi,amivel rootolás után feljebb lhet húzni a cpu órajelét? Van ennek valami veszélye vagy hátránya azon kívül,hogy csökken az üzemidő és melegszik a telefon?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! A gyári google térképet le lehet törölni a telefonról? Mert másik navigációt használok,ez meg állandóan fut a háttérben.. Rootolva van a telefon,csak gondoltam mielőtt téglát csinálnék belőle,írok nektek is!
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Kicsit furán érzem magam,mert most harmadszor teszem fel a kérdést,hogy hol találok olyan listát(már kerestem)ami leírja,hogy rootolás után melyik gyári appok törölhetők biztonságosan?
-
Ferenczi Áko
addikt
Esetleg valaki tudna segíteni a 28125-ös hsz-em problémáján?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Kerestem,de nem találtam olyan listát,amiben leírják,hogy melyik gyári alkalmazásokat lehet biztonsággal törölni rootolás után! Valaki tudna segíteni?
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
everest140 #28026 üzenetére
Everest140: Igen.
Meunier:
-
Ferenczi Áko
addikt
Én most jutottam hozzá újra egy Optimus 2x-hez. Elöl hátul fóliás,karcmentes és még a gyári 2.2-es android van rajta! 48.000 ft volt!
Holnap hozza a postás!
-
Ferenczi Áko
addikt
Tud valaki valami frankó tokot ajánlani? Nekem anno Case mate volt,az hibátlan. A mostani telefonomhoz nem jár tok,így vennem kellene,csak hát a Case Mate elég húzós..
-
Ferenczi Áko
addikt
sziasztok! Most készülök visszatérni egy ilyen telefonra. Ami anno nekem nem jött be az az,hogy a videó amit felvettem vele,alig lehetett hallani a hangot. Lehet,hogy azért mert tokban volt? Amúgy jó kis telefon! Nektek volt vele ilyen problémátok?
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy ha vissza szeretném tenni a gyári android 2.3-at,azt honnan tudnám letölteni,és miyen progival tudnám feltelepíteni a telefonra? Mert valamelyik nap letörötem pár gyári progit,és azóta néha megkergül a telefon: nem reagál érintésre csak és kizárólag a home gombra. Miután visszaléptem a főképernyőre,onnan már megy minden rendesen! Meg amúgy is jó lenne a telefonnak egy "teljes pucolás"
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy ha vissza szeretném tenni a gyári android 2.3-at,azt honnan tudnám letölteni,és miyen progival tudnám feltelepíteni a telefonra? Mert valamelyik nap letörötem pár gyári progit,és azóta néha megkergül a telefon: nem reagál érintésre csak és kizárólag a home gombra. Miután visszaléptem a főképernyőre,onnan már megy minden rendesen! Meg amúgy is jó lenne a telefonnak egy "teljes pucolás"
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni,hogy létezik e olyan lista,amin szerepel,hogy melyik előre telepített programokat lehet gond nélkül eltávolítani a telefonról? Pl F-secure,Car Home stb.. Ezt a kettőt már leszedtem,mert olvastam,hogy zabálja a memóriát,de más progikat nem merek uninstallálni,mert olvastam,hogy taccsra is tehetem vele a telót! Előre is köszönöm,ha valaki tud segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független új akku
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB White
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest