- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #18144 üzenetére
Csoda
na visszamentem 20C-re refurbish-el, de most újra feltettem a 20D-t szintén refurbish opcióval. Adok neki egy uccsó esélyt. ha hétvégéig nem tér észhez, maradok a C-n míg ki nem jön az e verzió..
(Gyerekjáték ugrabugrálni. Visszamenetkor az "upgrade-n" kell hagyni, ki kell választani a korábbi verziót a mappából ahova le van töltve, és utána kell átállítani a "refurbish" opcióra, aztán start - gondoltam leírom ha valaki esetleg nem tudná
)
-
SharpSA
veterán
válasz
zombinyul #18050 üzenetére
Szerintem meg nem hasznos információ, mivel mindenki másként, más programokkal használja a készüléket. Ráadásul meg két készülék sem teljesen egyforma, mivel szerintem a gyártás során lehetnek apró eltérések akár a használt anyagokban is. Bár valószínűleg ezek az eltérések legtöbbször tűrésen belül vannak, elhanyagolhatók.
-
mivan80
aktív tag
válasz
zombinyul #17936 üzenetére
Antutu nincs feltelepítve véletlenül?
Egy haver kérésére tettem fel kb egy hete, és mértem egyetlen egyszer teljesítményt.
De nálam valamit nagyon bekavart, és amíg fenn volt, merült a telefon nagyon, alig bírt ki 2 napot (az én használati szokásaim mellett 3 nap az átlag).Miután letöröltem, minden visszaállt a normál kerékvágásba.
-
törölt tag
válasz
zombinyul #17947 üzenetére
Hard reset, ha nem találod a probléma okét. HA jól emlékszem te belakott rendszerre frissítettél.
Néhány utólag telepített program is csinál érdekességeket. Korábban nekem egy másik telefonon egy háttérkép kezelő app tolta le az akksit. Természetesen nem önállóan jelenítette meg, hanem hozzáadta a fogyasztást a záróképernyőhöz.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
zombinyul #17875 üzenetére
Nem minden telefonnál és márkánál. Vodánál nem ritkák az egyedi ROM -ok sem. Mellesleg 2 telefon is van a fejemben, ami mai napig nem kapott főverziós frissítést. A függetlenek és a többi szolgáltatónál megérkezett. Azóta eltelt több mint egy év, szóval nem is lesz belőle semmi.
Az egyiknél azt mondta a Voda, hogy mivel a felhasználók meg vannak elégedve a jelenlegi android verzióval, így feleslegesnek tartja a frissítést.
Nem vitának szántam, de szerintem erős túlzás bármelyik szolgáltatót, vagy a független verziókat kiemelni.
-
Aryon87
félisten
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #17712 üzenetére
Csak tipp, de töröld a galéria hozzáférési jogait, lehet az segít. Ugye mindenhez hozzá kell adni majd megint.
Frissítés
Nekem annyi tippem van az itteni tapasztalatok alapján, hogy az lg a v20d verziót találta megfelelőnek az ota terjesztésre, a bugok addigra szüntek meg. Talán ezért megy a főverzió váltás(mi meg tesztelők voltunk) -
neo_xperia
senior tag
-
-
neo_xperia
senior tag
-
mivan80
aktív tag
válasz
zombinyul #17413 üzenetére
A powerbankod gondolom nem tudja a fast charging technológiát, valamint feltételezem, hogy a kimeneti teljesítménye is kisebb mint a gyári töltőnek, ami emlékeim szerint 1500 mA. Ezek miatt lassan tölt, de legalább melegít.
Elárulom neked, hogy az új Telenoros sim kártyák is tele vannak szemetelve, most váltottam le a régit szeptemberben és minimum 4-5 Telenoros csuda app települt is fel azonnal a G4-re, szerencsére ki lehetett őket irtani...
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #17483 üzenetére
Sztem is az. Most írtam ez ügyben a T-s topikba, kíváncsi vagyok a megfejtésre. Párom 1.2 gigás netje 2 héten belül elfogy, ismerősőm 2 gigása 3 héten belül, de volt hogy 2 hét után már nem volt. És ő csak viber és ritka böngészésen van, párom már picivel többet, de nem youtubozik mobilneten... nekem Telenorosként még bőven marad keret, ami elvész az új ciklust követően..
Kb 1 hete néztem meg a mobiladathasználatát, 400 valamennyi megát evett csak a telefon szerint, de már lassítva volt, mert se képet nem tudott nyitni, se mást. -
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #17470 üzenetére
Akkor ti még jól jártatok! Ismerősöm kiment nxaralni 1 hónapra tájföldre/indonéziába. Direkt a tlón kinyomta a mobilnetet és mindenhol csak wifire lépett fel. Mikor hazajött 540e forintos mobilnet számla várta! És mindezt karira....bement a tréhez és végül 360e összegben tudott megállapodni. Kiderült a tré szerint ha csak a telón nyomja ki az ember a netet, attól még háttéradatok miatt felmászik a mobilnetre, a szolgaltatónál kell kikapcsolni a szolgaltatást(megkérdeztem a vodát és ők is igazolták a dolgot). Szal az év végi bónusza ugrott(pedig gattyán cégénél nem szarrágók)
-
Aryon87
félisten
válasz
zombinyul #17470 üzenetére
1.2Gb net a Telekomon 2 hét(!!) alatt lefogy, úgy hogy semmi netzabáló cucc nincs rajta. Facebookon a videók ki vannak kapcsolva, youtube nem megy, netrádió szintén. Csak az alapcuccok vannak, amik elvileg minimális netet igényelnek.
Nálam a Telenoron szintén 1.2Gb net van, én többet netezek és még így is marad mobiladat, ami el is veszik a következő ciklussal. Érdekes nem? -
Aryon87
félisten
-
ferensz
senior tag
-
-
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #17060 üzenetére
Az i5s apróóó?? A nokia 6610 az apró, ahoz képest az alma bazi nagy! Na most akkor almát sem vettél volna akkor, mikor a nokia volt apró......
ha már kis telót akarsz, akkor nokia 6610!
nem cserélném le rá a G4-et, az i5s pedig mindég idegelne gépeléskor...persze tudjuk van a siri..csend
fr3ntzen
Üdv a klubban. -
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #16733 üzenetére
Ha depis vagy gyere fel ide és lesz annyi aranyköpés, hogy ne legyél igazi "zombinyul"
Meggyi
Én sokáig szemeztem a Zuk Z1-el, az is tud 7h sot-ot, de nem mertem belevágni. Az a baj nem tudni, hogy tényleg hozza a hosszú kijelzőidőt. Volt már rá eset, hogy nagyobb volt a vágy mint a tudás. De ha van feles ennyi pénzed, akkor alatta van a fa hátlapos az jobban néz ki és kb 6e a különbség.
Egy meizut v xiaomit bátrabban bevállalnék.. -
Nikaré
őstag
válasz
zombinyul #16721 üzenetére
Igen, valamit a "gúgli" guríthatott mert szerintem sokunknak nagyon rossz akku időt hozott akkoriban, de a mostani nekem ssszzzz 7h 11m 5% -nál, ne kövezzetek meg
írtam van olyan felhasználási módom, hogy 4 óra használat után töltőt kell ragadnom mert 10% és vége a mókának!
Jaj a "kicsi" azt jelenti, hogy az a babusgatós korban van, huuu
Gondolom próbálod még egyengetni a dolgaitokat, ha lehet.
Hát nálam is lehet, hogy veszett fejsze az ügy. Nagy bukta az ilyen és még nem tudjuk a végét.neo_xperia Köszönöm, hogy javítottad. Amikor én mobilról vagyok, lehet ki sem tudnám javítani
v2_rider Valahogy kényszert érzek arra, hogy kitakarítsam a nekem nem kellő dolgokat a telefonból, persze módjával mert annyira nem értek hozzá
V20 azt lehet majd kipróbálom kíváncsiságból, annyian dicsérik. -
Nikaré
őstag
válasz
zombinyul #16708 üzenetére
Nem is írom akkor nekem mennyi volt a kijelző időm.
Igaz nem kint a hidegben. Még mindig V10E -n vagyok a root miatt.
-
Na akkor most benne vagy a lecsóban, nem irigyellek. Az ilyen szétköltözős dolgok akkor a legnehezebbek amikor gyerek/ek is van/nak. Sajnálom. Át tudom érezni, nálam is rezeg a léc.neo_xperia nem jó a link
-
kentucky
őstag
válasz
zombinyul #15658 üzenetére
Nekem novemberben azt mondták nem cserélik már a hátlapot. Egyébként sajnos a bőr nem ellenálló, és nem lehet mit tenni, a zsebből ki-be húzogatás koptatja, csak azt, hogy hozzászoksz a gondolathoz. Nekem most 5 hónapos a telefon és ahhoz képest elég jól bírja a hátlap.
Más: van olyan biztosító ahol lehet készülékre biztosítást kötni? Egyik ismerősöm szilveszterkor a 6S-ének a kijelzőjét megrepesztette, és hát én is megijedtem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #15626 üzenetére
Aznoké hoigy tiszta a zsebed, de a smirglipapírt is vedd ki onnan
Nem toom mit csináltok, de direkt nem vettem tokot a telóra és nálam semmi ilyen. A telót meg magatoknak vegyétek, ne a kövi tulajnak. Én is le akartam tenni a bőr hátlapot, hogy ne sérüljön, de akkor meg mi a szarnak vettem olyat. Itt meg cserélni bármit nem nagy kunszt. Na jó a lézeren van pár hajszál, de lexarom.
Más
Nekem meg meghülyült a telóm! Gondoltam jan 1- én tolok egy fc-t a karira kapott v20b-re(volt némi nem így kellene lennie), és azóta feltöltés óta nem akar szinte aksit fogyasztani. Oké nem nyomogattam semennyire, de hogy 46 óra után is 84%-on áll az aksi?!?!?!(3mail,3gmail,2 időjárás szinkron megy online mobilnettel) -
MartOOn
addikt
válasz
zombinyul #15626 üzenetére
En kb 2 napja tettem ezt... Kar volt. Eddig szilikon tokban volt meg Hulk skin a szurke műanyag hatlapon. Mivel meguntam igy levettem a tokot h kopjon a skin.
erre a bal felso sarkan a keretnek nemhogy karc, neeem vazze egy ütés nyom van. Rendesen ejtes nyom. Nem is emlekszem h ejtettem volna le. Tok nelkul tuti nem, nagyot biztos nem esett mert emlekeznek ra. Szoval szilikon tokban esheter vagy szonyegre vagy parkettara max 20centirol. Vagy a tököm tudja, rendesen meglepett h ott van. Eddig minden telom eladáskor is ujnak mondhato lett volna. Na ez már nem...
Kameram nem karcos vagy vak vagyok. -
MaxxDamage
félisten
válasz
zombinyul #15576 üzenetére
Én itteni fórumtárstól vettem 2db üvegfóliát (9H) és 1db sima fólia meg egy fekete TPU védőtok amik egybe 4.500 Ft volt (+posta) és magam raktam fel, minden gond nélkül az üvegfóliát. (elégedett vagyok vele) minden a G4 -hez való (szerencsére)
Telefonon kék hátlap van és kék védőtok -gumis- (vagy mi ez)
Teljes védelmet élvez a készülék. (kivéve a víz ellen nincs védve, de az nem fogja érni... leesni meg leeshet...nem lesz baja) már esett ki a kezemből és semmi baja nem lett.L
-
Stauffenberg
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz
zombinyul #15582 üzenetére
Szerintem szerencse kérdése. Nekem G2 sima fólia 1. bolt tökéletes,2. matt én raktam fel vagyis a kukába, 3.matt boltban tökéletes, 4. bolt tökéletes. G4 1. sima fólia boltban karcot raktak bele felrakáskor, 2. üveg elsőt még a boltos szedte le szösz miatt,második jól fent van,csak gyártási hibás. Ennyi....
MartOOn
Én is tapasztalom az MA szerveres hibakat,néha idegesítő (YK2????) -
zombinyul
addikt
válasz
Szerk.: most nezem normalis fenynel, hogy a felrakas is szornyu lett. 3 hatalmas szosz is van a folia alatt... Nincs szerencsem, el vagyok ezekkel atkozva.
Valami normalis helyen feltetetek mar olyat amit elore leellenorzok, azt kesz. Most majdnem 6 ezrem elment csak erre tanulopenznek.
Pedig az elso kettovel nagyon elegedett voltam.
-
Tutu7030
veterán
válasz
Ugye-ugye..
Én a pénztárnál mindig sasolom a pénztárgép kijelzőjét, hogy mi mennyi, de az ősszel a decatlonban olyan csinos volt a pénztáros kislány, hogy nem a pénztárgépet néztem. 2-2,5 óra múlva otthon néztem a blokkot, akkor tűnt fel, hogy kifizettem egy adidas cipőt (vagy mit?) is, pluszban.Nem fűztem nagy reményt hozzá, de írtam nekik egy mailt. 1 munkanap múlva jött a válasz, hogy természetesen visszafizetik a pluszban kifizetett összeget.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nintendo Switch 2
- Escape from Tarkov
- Béta iOS-t használók topikja
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone 15 Pro MagSafe fekete szilikon tok - több darab. (MT1A3ZM/A)
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest