- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Aryon87 #6219 üzenetére
Nem kel eget rengető dologra gondolni valamint eddig azért olyan nagy számban nem jelezték a tulajok, hogy probléma lenne, ugyanakkor tény, hogy a készülékek egy kis hányadát érintheti a probléma. Mint mondtam is, a csíkozódás tulajdonképpen nem is kijelzőt érinti, hanem a kijelző előtti üveget és fóliát használva, vagy ha tiszta az üveg, nem is látszik. [Így] néz ki a történet.
Én inkább arra tudok gondolni, hogy a kijelzőt védő Gorilla Glass 3 szállítmány egy része lehetett ilyen és ez révén, hogy az összeszerelés meglehetősen tiszta körülmények között történik, simán átment a minőség ellenőrzésen.
U.I.: sok gyártónak / készüléknek, ha csak ennyi gyártási nyűgje lenne szerintem össze tenné a két kezét
-
kentucky
őstag
-
zombinyul
addikt
-
ctvagyok
őstag
válasz
Aryon87 #5545 üzenetére
Csak a Samsungon van lehetőséged állítani a túlszaturáltságon, a G4-en meg nincsen.
(#5548) Dr.FantastiK
Hidd el bőven akad mikrolag a G4-ben és a memóriakezelés is elég gagyi. Lehet, hogy jobb, mint az s6, de ennyi. Automata módban kamera téveszt, sokszor egyszerűen minden kép hideg kék lesz. pediga szememmel nem azt látom. Az ergonómia sem a legjobb a G4-en.
Én azért választottam a G4 et, mert minimum 30k-40k pénzel olcsóbb volt, mint a 64Gb-os s6, cserélhető benne az aksi is. Na az ujjlenyomatgyűjtő hátlap sem jön be. Évente sajnos aksi csere kell ha naponta töltöm. Azt meg s6-nál és minden beépített dolognál nem egyszerű.
De ha ugyanannyi lenne az s6 64Gb-os változata, mint a g4 akkor s6 -ot vettem volna valószínűleg.Mindezek ellenére nem bánta meg szuper kis telefon, nagyon bejön.
-
Sanya
nagyúr
válasz
Aryon87 #5533 üzenetére
Nekem ez a második LG telefonom, az első az LG által gyártott nexus 4 volt. Az melegedett, meg néha magától lemerült. Pl este feltöltöttem, majd hajnalban hallottam a kétségbeesett hangjelzését, hogy dugjam töltőre, mert a google play services leszívta az akksit.
Nekem egy dual simes, felső kategóriás telefon kellett: alma, windows kiesett. A samsung gyártott kb 2 éve dual simes s4-et, de mikor megláttam az lg-t nem kerestem tovább..
-
leslien
nagyúr
válasz
Aryon87 #5533 üzenetére
G4 előtt pár telefont megnyomkodtam, de egyik sem kívántatta magát előttem
azért így kijelenteni h a legjobb telo... nekem volt S5+ Note 4 + S6 is... inkább nekem az árazás ami nem tetszik.. pl ha most kéne választani és normális árat kapnék a telenortol S6 edge plus ra nem biztos h G4 vennék.. de igazából kár ezen lovagolni mert itt már olyan nagyon nagy különbség nincs...
-
-
ak76
senior tag
válasz
Aryon87 #4986 üzenetére
"Enyhén" elavultak a tapasztalataid ha az S5230-as a Samsungos viszonyítási alapod,mind a Note3-as,mind a négyes nagyon jó telefonok,emellett a középkategóriában is vannak jó eresztései,én az S5-össel is elvoltam rekord 4 hónapig,és az S6-ossal sem lenne baj,ha nincs a memory leak,illetve ha vennék a fáradságot és nekiesnének végre a dögunalom TW-nek.
A KNOX csak a kockáknak bassza a csőrét,ezzel kapcsolatban nem véletlenül nem érdekli a Samsungot a fanboyok nyafogása. -
Gábor-KJ
őstag
-
hito
nagyúr
válasz
Aryon87 #4939 üzenetére
Szerintem teljesen átlagos az akksi. Combosnak nem nevezhető, de gyengének sem. Mit kell ezen ennyit pörögni?
Örüljünk neki inkább, hogy az LG a trenddel ellentétben zöld lámpát adott ismét a két mozulattal cserélhető akksinak. Ezzel a probléma méregfoga szerintem eltávolítva.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #4843 üzenetére
Nekem a barna tetszik a legjobban. Raadasul mindenhol azt irtak, hogy puhabb is, meg jobb, stabilabb fogasu mint a fekete. Ugyhogy ha ez csunyara kopik vagy valami, mindenkepp barnat veszek utana is.
Engem valahogy a flip tokok idegesitenek, eletembe az elso amit meg szeretek is a Quick Circle, bar hasznalat kozben az is kenyelmetlen...
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #4840 üzenetére
Nekem atlatszo szilikontokkal van most rajta a bor hatlap, kicsit leszedtem a quick circle tokot, mert igy kenyelmesebb. A hatlapom tokeletesen kopasmentes, mondjuk osszesen hasznaltam ugy 3 hetet, es csak tokba.
De egyszeruen ez a barna bor gyonyoru, nem tudom megunni.
Azert is van rajta rz a muanyag helyett.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #4837 üzenetére
Igy van. Raadasul a fo problemaja az uzemido. Kikapcsolt helyadatokkal nagyon nagyon jol teljesit nalam. Beszatas mennyit bir.
Jon itt a kinai telefonjaval. Egy fillert nem ernek, azert ne vocceljunk mar...Egyebkent nekem a G4 az igazi, tenyleg minden tekintetbe ez a tokeletes telefon. Nagy kijelzo (nincs egy eve hogy 4"-nel nagyobb telefonrol hallani se akartam
) egy kompakt, es nagyon minosegi hazba csomagolva, nagyon jo kamera, meseszep kijelzo, iszonyat gyors, iszonyat stabil, semmi fagyas vagy ujraindulas, es meg a zene is allatul szol rajta, fulesen is hangszoron is. Mostmar az akksival is tokeletesen elegedett vagyok. Akksi csetelheto, memoria bovitheto... Ennel jobb telefon szamomra nem letezik.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #4615 üzenetére
Most nalam is nagyjabol ennyit bir.
Ha sokaig van teljes feltoltes utan tolton, akkor vagy 3x addig birja 100%-on.
Ha a meleg is szivta az akksim, most kicsit megnyugodtam.
Bar nem tudom eldonteni, a helyadatok kikapcsolasa szamithat ilyen sokat?Ui.: 100-on van az akksim, 1 ora kijelzoidovel. Igaz, tolton van, de vonatkoztassunk el ilyen jelentektelen tenyektol.
-
Danny750
őstag
válasz
Aryon87 #4233 üzenetére
Xperia sp-d milyen iPhone nal erősebb ??
Nem minden a nyers erő ...
Amúgy messze az Apple aknázza ki legjobban az adott hardvereket, melyet saját részükre gyartatnak... Hol van meg egy olyan erős 3magos soc egy droidban, mint egy air kettoben... Megsúgom az összes 8magos tab kullog utána
S6 minőségibb készülék a g4nel ,anyaghasznalatban mindenképpen ,a ram kezelesbe lehet csak belekötni ... Jó készülék ,mind a kettő -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #4102 üzenetére
No, nalam ez a szarsag miatt ez kb. elkepzelhetetlen. A kijelzom volt akkor 26-27% korul, mig a Google Play Szolgaltatasok 34-35%-ot ettek. Ez nekem nem tunik normalisnak, es 10 toltesbol 8 utan ezek az aranyok elnek. Ujrainditas meg nem segit. Csak tudnam mi a franc lehet ez...
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #3590 üzenetére
Azt a powerbankot irigylem nagyon, mondjuk mindig is elvoltam nelkule, szerintem veszek majd egyet en is... A tolto nem mindig eleg.
Te tenyleg hard user lehetsz ha ennyi ido alatt lemerited. Jo, ezeket a mai csucstelefonokat mar nem nehez pillanatok alatt lemeriteni, de akkor is, nalam ritka hogy ilyen gyorsan ehes legyen.
En se lesem mindig, de azert most gondoltam rakerdezek a dolgokra.
Mindentol fuggetlenul en is elegedett vagyok a telefonnal, sokkal rosszabb uzemidore szamitottam.
Koszonom Neked is valaszod! -
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #3495 üzenetére
buszrol, koszos ablakbol
ejszakai auto mod
ejszakai auto mod 2 eros feny
ugyanez iso50 ertekkel
nappali kep auto modZack, nekem jelen pillanatban 1,3Gb szabad ramom van. A rendyzer igy is vajsima hogy legalabb 20 cucc van a multitaskingban.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #3375 üzenetére
Akkor jo. Oruljetek neki.
Tenyleg, a 735-osom vezetek nelkuli toltoje mukodhet a G4-gyel? Mert azt latom, hogy a tekercs meg az erzekelok benne vannak a hatlapba, de kompatibilitasi problemak lehetnek? Vagy nem is azt latom a hatlapba (ugyanolyan "rendszernek nez ki mint a 735-ose)?
-
zack
nagyúr
válasz
Aryon87 #3343 üzenetére
Első full töltés utáni helyzetjelentés...
14% aksi töltöttség, 26ó15p készenléti idő, 3ó3p kijelző, 1ó20p hanghívás, 50p GPS, 2p videó, 15db fénykép.
Természetesen folyamatos mobilnet, WiFi kapcsolat, push szinkronizáció, tehát semmi sem volt korlátozva, letiltva.Nekem ez bőven elég. Jobb mint amire számítottam.
Ez még úgyis javulni fog.
-
válasz
Aryon87 #3319 üzenetére
Égbolt képekkel olyan helyen próbálkozz ahol kevés a fényszenyezettség. Városban vagy közvilágítással elláttot helyen nem érdemes. Manuális beállításokkal jobbat is ki tudsz belőle hozni. Állvány + 30 sec záridő.
ISO 50, állvány 30 sec záridő és exponálás előtt 3 sec késletetés (azért mert amikor ráböksz az exponáló gombra bemozdulhat a kép) Nem nagy szám fotó és én is városban lőttem. Egyenlőre csak kísérletezem vele.
Szerintem elég jó lett a G4 kamerája. (volt egy pár összehasonlítási alapom)
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #3321 üzenetére
Nezd, paromnak masfel eves volt a P6-osa (illetve nem csak volt, meg is van neki), de annyi bajunk volt vele hogy az hihetetlen... Random hivas bontas, kijelzo erzeketlenseg, fagyas, frissites meg 4.4 ota lof@sz. Es megjart mar szervizt is. Ismerem mint a tenyerem.
Egy nagyon jo telefont lehetne meg mindig faragni belole. Most kapott egy P8-at mert nagy Huvely fan, ez a telefon tenyleg nagyon szep meg nagyon jo, de azert a G4-tol elmarad rendesen minden teren. Kivancsi leszek ez majd hogy teljesit hosszutavon.
SW verzioban mar most el van maradva a G4-tol, de majd kiderul a tobbi.
Az S6 Edge nekem meg tetszene is, de a normal az borzaszto. Plane azzal a pattanas szeru kameraval... A keknek a szine szep, de ennyiben kifujtak az elonyok. Az en ertekrendem es izlesem szerint az a telefon sehol nincs a G4-tol. Az One M9... Na, az telefon! Azt mar en is karmolnam a G4 melle.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #3319 üzenetére
Az utobbi harom honapbol haromszor fogyott el az adatkeretem, ki nem kapcsoltak. Nem is ertem, de mas se.
Nekem gyonyoru kepet csinal, ma pl. a holdat (meg 2 napja is) sikerult gyonyoruen megorokitenem. Nem hittem a szememnek hogy egy telefon tud ilyet...
Rengeteg kepet csinaltam sotetbe, mert nem tudom megunni, de a vegso iteletet a kepekrol majd akkor hozom, ha legalabb egy laptopon is meglestem oket, nem csak a telefon kijelzojen. De mondom, eddig nagyon nabyon elegedett vagyok.
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #3317 üzenetére
Igen, tudom hogy szoftveresen hulladekok, de ugy nagyon... Pedig azert volt az annyira olcso kategorias keszulek, hogy igy les*arjak, es tudtommal eleg sokat el is adtak belole. Ha akartak volna nagyon jo telefont hozhattak volna ki belole.
Egyebkent brutalis nagy mazlid volt akkor.
Nekem is hasonlo csomagba van a Lumiam. Meg talan a G4 is, de azt most igy nem tudom pontosan (annyi biztos hogy nekem a G4-hez masfel giga netem van). En szeretem a MyTariffot, nem csalodtam benne egyszer se, pedig legalabb fel eve hasznalom. -
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #3314 üzenetére
A 20 (vagy 30, nem is emlekszem pontosan) kauciot Neked is be kellett dobni nem? Beszamitas ment volna az SP-re (a 735-ot valamoert nem tudtak volna beszamitani, bar nem is akartam volna leadni)?
Megegy ember akitol azt hallom hogy mennyire "jo" cucc az SP.Egyebkent en is furcsalltam, mert ilyen tekintetbe az utobbi idoben csak jokat olvastam rola (hogy a kezdeti cocogest javitottak, mar fluid a rendszer, stb).
-
zombinyul
addikt
válasz
Aryon87 #2993 üzenetére
En tegnap az ezustot tettem fel, fent is maradt.
A bor az inkabb oltonyhoz megy, az meg ram nem jellemzo. Plusz igy jobban mutat az orammal.
Kozel se olyan minosegi mint a bor, de tokban ez mindegy is, meg legalabb nem a bort csufitom el egy (igaz atlatszo) szilikon tokkal. Meg ezt nem feltem annyira a meloba.
Viszont tenyleg kisebb lett a telefon, abba a szilikontokban lotyog egy kicsit, ami bor hatlappal szorult. -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
Aryon87 #2884 üzenetére
Ez HDR vagy natúrban hozta ezt a dinamikát?
Az élesítés néhol túl erős szerintem, de összességében baromi jó ez a kamera.
Kár, hogy videóban meg kicsit gatya szegény, nem olyan jó, mint a Samsung Galaxy S6 vagy az iPhone 6. Na meg a 240 fps is néha baromi jó szórakozás tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hardcore café
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gyúrósok ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128gb - Szép állapot , Akku 100%, Apple garancia, akár beszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest