- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
legiaap #19252 üzenetére
Nekem az üzemidő jobb lett az MM alatt. Kb 1-1,5óra plussz kijelzőidő változást hozott. Ez kb így néz ki:5.1 alatt 56-60h üzemidő és 2:20h kijelző 5% aksi, míg 6.0 alatt 57h,2:53h kijelző,24%aksi(ezt pont most néztem meg).
bekebazsi
Nekem is nagyon bejön a P8 kinézete, meghogy fém, de a T628 GPU már akkor elvult volt,mikor kiadták a telót. Ráadásul a Mate 7-ben is az volt,ami 1 évvel idősebb nála(sőt a mate s-be is azt rakták).Fernandor
Csak remény....Zack kolléga vmit rebesgetett, higy talán lassan várható, de ami van jelenleg az bootloader nyitást igényel és csak az eu-s készülékeken müxik(persze gari ugrik) -
zezoka
őstag
válasz
legiaap #19252 üzenetére
Elvileg 6-ban jobbnak kell lennie az akkuidőnek a Doze miatt.
Mondom, én nem panaszkodok: munkaidőben párosítva van egy Pebble Steel-el (ilyenkor wlan off, mobilnet fele időben off), otthon meg szinte egész du és hétvégén Wlan On, mobilnet, és Blue Off. GPS végig ON. Kijelző fényerő Auto. És így van a 4 óra feletti kijelzőidő, és a minden másnap este töltés.
Rav3n02: Azt asszem lehet böködni menet közben is, nem? És akkor oda fókuszál.
-
gilfoyle
őstag
válasz
legiaap #19222 üzenetére
Ahogy írták kint van az M, viszont nem forrósodik és az akkuidő is jobb.
Én legalább annyira elégedett vagyok az M-mel mint az elődjével, a napi használatban sok különbséget nem veszek észre, mindkettő gyors és stabil. Ami fontos, hogy megjavult a hangszórórecsegésem az új szofttal és az akkuidő lett némileg jobb. De ugye az utóbbi felhasználási szokás függő... -
zack
nagyúr
válasz
legiaap #19222 üzenetére
Kint van, de egyelőre szerintem az 5.1 jobb. Aksi időben is, és ami talán még ennél is fontosabb, hogy nem forrósodik. Nekem MM alatt keményen forrósodott. Tennék egy próbát még1x, de csak akkor ha lesz root.
De amennyit használtam eddig, nem győzött meg.Ugyanakkor a vicc az, hogy helyette sanszom sincs mást venni. V10 lenne egy jó alternatíva, de +70k-t nem érne a csere. A többi visszalépés lenne. Note4-re vissza még elgondolkodtató, mert a cerka mostanság megint kellene...
-
Nagytoll
senior tag
válasz
legiaap #2967 üzenetére
Nem maradnak betöltve reset után, átlagos használat mellet(15-20 alkalmazás a váltóban) furán viselkedik a telefon, legalábbis nálam. A "fontosabb" vagy nagyobb alkalmazásokat(chrome,twitter, youtube stb...)nem tölti újra akkor se ha az az utolsó viszont a kisebb appokat pl. Beállítások vagy letöltések vagy számológép,ezeket újratölti. Most ezt csak tesztszerűen néztem meg, lehet ha többet használnám ezeket a kisebb appokat akkor valahogy megjegyezné, hogy ez fontos és továbv tartaná a memóriában
-
válasz
legiaap #2942 üzenetére
Nem vagyok szemuveges, de azt kell mondjam, olyan pici a varras meg a cerna , hogy itt a szobaban nezve nem is latom, hogy ez feher cerna lenne-e
de jobban megsasolva igen feher, de nem hofeher. Szerintem ez a legkevesebb , amit neznek a hatlapon. De mondom hibatlan allapotban van nalam meg a hatlap, igaz vigyazok is ra. Meg nem is olyan munka korulmenyek kozott vagyok, ahol feltenem kellene. Nem arkot asok napi 10 oraban. Szoval egy szo , mint szaz azt kell mondjam siman jo es nem kenyes ez a bor hatlap.
-
válasz
legiaap #2937 üzenetére
Én a barnát vettem, és használom, minden csili vili védelni eszköz nélkül
Zsebben, meg autóban van univerzális tokban, de , eddig egy karcolás sincs a hátulján, ugyan-olyan, mint amikor megvettem. Nem úgy tűnik , hogy annyira kényes lenne, bár tartottam tőle. Szerencsére , eddig pozitív meglepetés
A telefon nagyon jó, kimerem jelenteni eddigi legjobb készülékem, pedig paráztam a méretei miatt, de teljesen rendben van, még súlyra is
-
Aryon87
félisten
válasz
legiaap #2937 üzenetére
Barna bőrös változatot kaptam, lévén hogy Telenortól hoztam ki. Mivel vigyázok a telefonra így ez a hátlap egyhamar nem lesz viseletes
Egyelőre csak a varrás váltott szürkés színre.
Jövő hónapban cserélem a hátlapot egy fekete "bőr" flipes Nillkin tokra (nemtom hogy hátlap is vagy rá a hátlapra rakós), na az lesz a szuper design
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest