- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
kekkola #2790 üzenetére
70k huf egy új G4-ért?
Isten háta mögötti lakhely, hogy véletlen se vehesd át személyesen?
Van még kérdés?
Mikor kis amatőr voltam, így húztak le 50.000-el egy HTC HD2-ért, ami azóta sem jött meg. De legalább börtönbe került a csaló, 2 hónapja kaptam levelet a büntetőkollégiumtól. Az eset 2011-es
4 év kellett hozzá
-
vasi89
őstag
válasz
kekkola #2629 üzenetére
Nem tudom én is úgy vagyok, hogy egyszer sem ellenőriztem le szolgáltatós telefonnál, hogy egyezik e az IMEI, mert persze benne van, hogy elír 1 számot de hogy totál más legyen? Az nem lehet véletlen, illetve úgy vagyok vele, hogy ennyire azért megbízom bennük, hogy egy számsort le tudnak írni. GSM bolttól elvből nem vásárolok
Egyszer akartam akkor is a meghirdetett ár helyett már 40 ezerrel volt a telefon mert akartam hogy dobozos és 2 év garis legyen. Mekkora igények
-
Mike81
senior tag
A Térerős bolt témára írtam. Mert.kb 2 oldal csak erről szól. A térerő így a térerő úgy. Ha ennyire szimpi a.bolt.akkor menjen és vegyen telefont végre.
Amúgy meg ha beszélt velük telefonon akkor ezeket a kérdéseket ott is feltehette volna. Itt meg egyszer leírja hogy mi a tényállás és csókolom, -
Stauffenberg
nagyúr
Ha az lenne, akkor LG által vállalt jótállási szelvény járna hozzá. Ez a kereskedő ebben az esetben nem az LG (vagy kijelölt importőre) által behozott terméket adott el. Amennyiben befizetik utána a közterheket (import költségek, ÁFA, stb), ez teljesen legális forgalmazás, csak éppen az LG által biztosított értékesítési csatorna megkerülésével, ezért nem is kap mellé LG által kiállított jótállást.
(#985) Remekelek28: Pedig de. Ha valakinek, akkor az ügyfélszolgálatosnak tudnia kell, hogy milyen esetekben élhetsz a márkaszervizzel. De egyébként ha ennyire félsz tőlük, felhívhatod közvetlenül a szervizet is.
-
Remekelek28
őstag
-
xabolcsy
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest