- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
spider80 #27322 üzenetére
"Elutasításra kerülő rendelésében nem látok Extra Garancia tételt így az elutasítás oka nem ez volt.
Sajnos az Extra Garancia nem megoldható hitellel történő fizetés esetén.""Online hitelnél a megjelölt termékek esetében automatikusan a 0% THM hitel kerül kiválasztásra. Sajnos a hitel nem tartalmazhat extra garanciát így azzal együtt nem fogja tudni rögzíteni a megrendelést."
-
zombinyul
addikt
válasz
spider80 #5496 üzenetére
Nekem is 4,7 korul volt az idealis (sot, inkabb 4 korul
), de ennek a 735-os Lumiamhoz kepest annyira vekonyak a kavak hogy kenyelmesen hasznalom egy kezzel is, pedig nincs nagy kezem. Az atlagnak tenyleg meg lehet szokni.
Egyebkent iszonyat nagy szamszung hater vagyok. Gyulolom az egyhangu, megbizhatatlan, ocsmany telefonjait, plane hogy minden kategoria minden termekenek van 30 ugyanolyan semmirevalo variacioja. Gyulolom hogy az ember alog talalhat boltot, ahol ne a szamszungokat tukmalnak eroszakosan az emberre. Az meg kulon szanalmas, hogy ennyi nyomorult keszulek utan meg mindig nem tudnak egy nornalis szoftvert megirni... Habnak a tortara ez a taccsvizelet valami nevetsegesen nez ki. De igyekszem nem Samsung forumokba jarni, elkerulni a trollkodast, de neha mar engem is idegesit hogy a G4 forumba allandoan felbukkan vagy az iPhone (azokat legalabb szeretem), vagy valamelyik Samsung.Dr.FantastiK: kamu a ramkezeles? Lol, akkor miert beszel errol 100-bol 99 ember (a tulajok is)? Miert tamasztja ala millionyi video? A szemelyes tapasztalatot inkabb nem is irom, kiallitott peldanyokrol nagy konkluziot nem vonok le.
Mike81: nem az LG mellett (bar mindket LG-m imadom nagyon, mert tokeletesen elegedett vagyok veluk), hanem inkabb a Szamszung ellen vagyok elfogult. De, sajnos a legtobb telefonjuk hulladek. Lehet ha egyszazada annyi eszkozt adnanak ki nem volna baj, de ez az evi 7375637283746382 tipus 37473838893 alfajjal sok nekik is. Ennyi eszkozt nem lehet normalisan legyartani.
-
SlayR
senior tag
válasz
spider80 #5491 üzenetére
Ja csak elég kár, hogy egy hiperszupercsúcs gyártó a hiperszupercsúcs készüléken egy sz*ros memóriakezelést nem tud megoldani sokadik verziónál se...amúgy meg az elmúlt 3hét 3 tulajt láttam cserélni S6-ot vagy Edge-t más készülékre cserélni, szal esélyes mégsem annyira szuperjó....
-
zombinyul
addikt
válasz
spider80 #5491 üzenetére
Nagyjabol ugyanazt tudja? Hat... Legyen. Multitaskingba nagyon csunyan elkente a Samut a G4, jobban mint amennyivel gyorsabban tolt be az S6. Es nekem tobbet szamit hogy mit tud egy telefon multitaskingba (ne toltson mar mindig mindent ujra) mint az az 1 tizedmasodperc betoltesnel. Sebesseg teren tobb irhato a G4 javara. Kameraja jobb a G4-nek, szerintem a kijelzoje is (pedig imadom az amoledet), mindenbe tobbet nyujt a G4... Ugyanott tart SW verzioba az S6. Lehet, de az S6 tulajok mennyit is vartak ra? En masfel honapja vettem a G4-et, mar 5.1.1 volt rajta. Ezenkovul zack kollega tudna meg a Samsungokrol meselni... A G4-nel szinte biztosra veszem a kovetkezo nagy Droidverzio megkapasat, samunal nem volnek ilyen optimista (mar csak ha a regebbi csucsokat is nezzuk).
Ne folytassuk inkabb, ez nem az a topic, ne offoljuk szet. De azert az nem ok nelkuli, hogy rengezeg helyen a G4-et a jelenlegi legjobb droidos mobil jelzovel illetik... Ha Te Samsung parti vagy, vedd meg azt, es problema letudva.Fec1975: detto, tobb evnyi WP-zes utan jottem G4-re, es csak amulok azota is...
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
spider80 #3630 üzenetére
Ez jó, egyik ismerősöm most törte össze a Galaxy S6 hátlapját. Volt rá kötve biztosítás, így 30 ezer forint önrészt befizetve kapott egy új telefont.
Mindjárt küldöm neki ezt az árlistát, szerintem le fog esni a székről, hogy egy sima hátlap cserével fele annyiból megúszta volna.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- PS Plus előfizetések
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest