Új hozzászólás Aktív témák

• Aryon87

félisten

Amúgy nekem is első LG-m ez a teló, és csak dicsérni tudom.. Kínai telefonokat nem ismerem, pedig van 1-2 ami tetszik (1+1 és hasonlók) de legfőképp az Koreai(?) csapat Huawei P és Mate szériái. Anyámnak P6-ja van, simán lealázza a volt Xperia SP-met, pedig gyengébb papíron)
    Samu és Ifosok pont a divatmániája miatt nem szeretem, mert minden 2. embernek a két márka közül valamelyiket látom, Sony az Sony, 2x befürödtem vele, 3x már nem akartam, pedig ennyi erővel megvárhattam volna a Z3+ vagy C5 Ultra-t is, de előbbinéel az üveg hátlap volt a súlyos ellenérv, míg az utóbbi csak most mutatkozott be.

De hogy témához illő is legyek: Legelőször a G3 tetszett meg nagyon márkán belül (vetélytárs a választásban a Huawei Mate 7 volt a méret miatt), eredetileg az is lett volna, de mikor bemutatkozott a G4 akkor már úgy voltam vele hogy miért ne legyen egy vadiúj csúcstelefonom életemben először? Ami tényleg megfelel az elvárásaimnak.
    G4 előtt pár telefont megnyomkodtam, de egyik sem kívántatta magát előttem (Néztem a Samu S5, majd az S6 testvéreket, Huawei P7, majd P8, Sony Z3, Ifos 6+. Mate 7 és G3 volt akkor a kiválasztott, majd megjelent a G4. Azt is nyomkodtam eleget.
    Aztán a Telenor meghozta a kiváltságos akcióját, a készülékbeszámításos cserét, így ugrottam is rá, igaz kissé hamarabb a kelleténél, mert igencsak sokat fizetek most érte előfizuban :D Pláne hogy nemrégiben még kb 20K-val esett is az ára..

Eleinte nekem sikerült asszem 2x is megfagyasztani a telót, de ezt betudtam a dögmelegnek, mert abban az időben történt. + a Hangouts letiltása miatt volt párszor Force Close hibaüzi.
    Tény vásárláskor nem csináltam gyári resetet, de kb 3 hete az is megvolt, így se fagyás, se a Hangouts letiltása után nem volt FC..
    Ezek után nyugodtan kiállhatok Zombinyúl mellett, hogy ez az egyik legszuperebb telefon. Minden téren. Semmi akadás, semmi újratöltés, a kamera szuper, nappal azonnal lövi a képet, éjjel picit kell azért gondolkozzon, de Sony Sp után semmiség az a +1mp, Sp-nek több másodpercébe telt mire fókuszpontot talált, vakuzott és fotózott. Pláne gyári rendszer kamerája volt csiga.
    Ezt a telót se rootolni nem kell, se főzött rom nem kell rá, úgy tökéletes ahogy van. Igen, egyedül az akkuba lehetne belekötni, mert aki üzemidővadász, az morogni fog rá. De vegyük figyelembe a kijelzőméretet, és a hardvert amit az akku lát el energiával, persze hogy merül. Manapság a powerbank egy alapkiegészítő, szabadnapomon ha egész nap nem tartózkodom otthon, a táskámban ott figyel a 10400Mah Tracer. Ha munkanap van, akkor a töltő van a táskámban, és zárás előtt 2 órával töltőre teszem. Ebből látszik hogy én nem az üzemidőre utazom, hanem a teljesítmény/tudásra. Míg az LG ilyen jó munkát végez, addig maradok náluk, a Sony elqrta, pedig az aláírásomban látni hogy túlnyomórészt Sony(Ericcson) volt...

[ Szerkesztve ]

Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP

Új hozzászólás Aktív témák