Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyoora
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van sárga folt problémámn amit úgy tapasztaltam hogy a nagyobb teljesítmény kihasználás esetén(dúrvább játékok) növekszik a mérete is. Ilyenkor eléggé melegszik is a kicsike(gondolom a cpu miatt). De ez akkor széria hiba! Emellett nekem a baloldali hangszóró az kaputt halott! Nemtudom ez másnál is jelentkezett-e?
Emellett az LG billentyűzet naponta többször(van hogy 10x is) leáll mikor írok. Néha a telefon képernyő teljes lefagyásával(most a topic írása közben is), ilyenkor csak egy gombnyomásos billentyűzár be-kikapcsolásával működik újra! :/ Ami elég zavaró, mikor pl egy "verset" (rapszöveget írok) Nem tudom ez is szeria hiba-e(nem értem egy ilyet hibát mért nem tudnak egy update-el helyre rakni egy ilyen "Neves" gyártónál?)?
Ti mit tudtok ezekre ajánlani? (Root-olás és bill csere nélkül) Csak mert az egy dolog hogy minden képpen szerviz-es a teló! De a fő kérdés hogy tudtok-e más szeriahibáról?
Mert ha van még! Akkor telefont fogok váltani valószínűleg! Mert olyan teló-ért nem fizetek több mint 100k-t(plusz biztosítás) ami tele van hibákkal! :/A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Gumi és felni topik
- Politika
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Asztrofotózás
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest