Hirdetés
- Xiaomi 12T - egytucat
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyoora
csendes tag
Tudom menyibe fog fájni. De a fél kijelző nem érzékeli mit nyomok rá. Plusz darabokra tört bal felő saroknál. Ahol am is potyognak ki a darabok. Volt gorillaglas cserém folt miatt. De am csak a szélén van ragasztás a kérdésem az volt h ha lebontom akk menni fog-e? És h akk is megcsinálják-e?
-
Hyoora
csendes tag
Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem.
Hogy van-e valakinek tapasztalata a gorillaglas leszedésében? Nekem pl törött. De most nincs keretem megcsináltatni. Viszont így az amolednek se tesz jót. Szín hibák keletkeznek.
Ha lebontom csupaszra akk menni fog? A másik kérdés h az LG szervíz akk is hajlandó lesz-e megcsinálni ha le csupaszítom? (Így is úgy is fizetnem kell! :/ ) -
Hyoora
csendes tag
Sziasztok. Nem tudja valaki hogy garin kivül mennyibe kerül egy Gorillaglass csere ha van bztosításom a telón?
Tegnap a sarkára esett és keresztbe elrepedt. :/
-
Hyoora
csendes tag
válasz
Quqesz #61843 üzenetére
Úgy mondom hogy az okés hogy wifin hallgatod a zenét netről, de ha mellette megy nfc/bluetooth hangszórón a zene akkor a wifi megöli itthon a netet és minden eszközön elmegy a netkapcsolat aki ezen a router-en volt csatlakozva! De lehet az lesz beviszem az Lag-nek! Rakják vissza a KitKat-et! Inkább szenvedek a bill leáll gond-al mint ezzekkel a gyülemlő problémákkal!
Full 100%-os aksival, full hardreset-el raktam fel a Lolli-t! Nem lehet vírusos! Ezt nekem ne adják be!
Ha vírusos akkor arról meg Ők tehetnek! A Kitkat-el fele ennyi gond nem volt.... -.- -
Hyoora
csendes tag
Na jó! Lolliszar! Bek@phatja az LG! Megölte az NFC-t!
És a Buetooth-ot!
. Konkrétan ha NFC(Bluetooth) hangszórót használok, akkor megöli a wifi routert! Totálisan! Nem csak a telót dobja le a wifi-ről, hanem magát az itthoni wifi hálózatot gyilkolja meg! És mindenkinek a wifi connect-et ledobja a router emiatt.
Nem tudom más tapasztalt-e ilyet? De kb 5x ellenőriztem le. És a Bluetooth-om miatt van. Valami kereszthasadása van a wifi-vel vagy f@sz tudja!Bocsi a káromkodásért! De ez így kiakaszt hogy nem hallgathatok online rádiót telón vagy zenét wifi mellett kihangosítva!
-
Hyoora
csendes tag
A Lollihoz. Rakd az aksit full-ra! Dugd a gépre! És LG pc sout! De előbb kapcsold be az usb hibaerhárítást a fejlesztésnél! (Nálam csak úgy ment fel) Aztán az LG simuit szól fog hogy frissíthetsz a Lolli-ra!
Nekem moment nem nagyon jött be a Lolli! Többet vártam tőle. Van pár bug-ja neki. De az LG bill leállásnál idegesítőbb nem volt a Kittkatt alatt! Szóval nekem már ezért is megérte. De a bill soványabb lett! Meg sok más is. :/ De legalább az időjárás widget nem könyörög tárhelyért, ha kevesebb mint 500mb free hely van!
-
Hyoora
csendes tag
válasz
extasymajom #61600 üzenetére
Igen mert még a hajlítottba nemtudtak full hd-t fejleszteni. De már Flex-ből is van 2-es. De az kisebb lett. És sztem csúnyább is. Mondjuk azt nem tudom mit tud. Nem néztem még utána. Az öngyógyuláshoz meg kell egy kis melegedés. Dörzsölgetni kell kézzel! És csak a kisebb karcok tűnnek el. Ami nekem pont elég lenne! De a sok ember ezt se tudja! Azért karcosak! Majd ha lesz G Flex 3 arra lehet cserélem a G2-t ha tetszeni fog!
És persze ha marad az LG féle távkapcs az infra-val!
Mert jó móka! -
Hyoora
csendes tag
válasz
Indiant #61577 üzenetére
Akkor még igazam is van hogy a Flex jobb! Tudom hogy más technológiás! De jobban megéri! Már az SD kari miatt is! És jó az a teló! Kár hogy nem azt kaptam.
De "Ajándék lónak ne nézd a fogát!" így marad ez!
Pedig szivesen elcserélném bárkivel egy Flex-re G2-met!
Szóval igen! A Flex jobban megéri! Olvastam róla tesztet. Kilehet egyenesíteni a telefont és meg se kottyan neki!
És a hátlap az élőszövettel, az kb minden ember álma.
Belül pedig KB ugyan az mint a G2! -
Hyoora
csendes tag
válasz
tirszin #61571 üzenetére
A kamera jobb mint az S4-nek! Öcsémnek az van. És ebbe van full 3D panoráma kép. Nekem nagyon bejött pl nyaraláskor!
És az S4 papír telefon. Öcsémnek 0,5m-t se zuhant a hátlapjára a teló 2 hónaposan és a kinelző ripityára tört... 20K+biztosító volt a csere. Én ugráltam rajta, leejtettem párszor és karc nincs a kijelzőn(hozzá teszem a fóliát utálom) Kamerába sztem a G2 full jó! Képet nem tudok mutatni sajna, mivel a 13mpixel-es képet nem csúnyítom le. XD
De a döntés a Tiéd!
A Rom-mal kapcsolatban a Mester-eket kérdezd! -
Hyoora
csendes tag
válasz
unyadavid #61463 üzenetére
Nekem tetszik az LG bill. Csak nem kellett volna átalakítani. Mert hiányoznak a régi dolgok. Bár a leállás nem. Én is csak ritkán tapasztalok hibát. De pl a feladat kezelő nem jelez mindig mindent. Van h kipucolom a háttértárat. Utána megint rányomok a kockára(négyzet) és megint ott van valami. Szóval ez kicsit cink. Nem zavaró annyira. De ez elég régi faill. Annó a régi telómba volt ilyen bug még az ICS alatt. XD
-
Hyoora
csendes tag
Sziasztok.
Elég bugos az új Lolli!
Első tapasztalatok. Ha NFC eszközt használok (Bluetooth eszközzel) akk megszakadozik a wifi... :/
Az aksi jól bírja. Az uj menürendszert meg kell szokni!
És néha random bezáródik a zene lejátszó...
De ezen felül sztem egy kaki lett a Lolli! Full más az egész. A Billentyűből hiányoznak a régi plusz gombok.(de ez legalább nem fagy le ha írok)
Az uj iconok pedig rondááák! :/ -
Hyoora
csendes tag
válasz
Doky586 #61373 üzenetére
Hivatalosan majd fognak a pc suit-nak is csinálni update-et sztem. És akkor majd menni fog a back up ott is!
Ahogy eddig is ment.Uj képernyőt hozzáadni meg úgy hogy hosszan érinted üres lapon, megjelenik kis ablakba az asztal, ott megint hosszan és akkor tudsz hozzáadni! Legalább is Off-on így van/volt. De hogy ez hogy van a Te Cloudy-dba azt sajna nem tudom. :/
Quqesz köszi a tippet, most már tényleg megy! Mindjárt fent is van elvileg a Lolli! Kiváncsi leszek rá!
De mondjuk ezt a Lollopopp-ot nem veri semmi! xD
[link] -
Hyoora
csendes tag
Segítséééég!
3x próbálom updatelni a telót Lolli-ra! De nem akarja felrakni! :S Kiírja hogy a frissités nem sikerült kb 20%-nál. :/ Frissitések letöltése közben. :/ És nem vágom mi van? Csináltam back up-ot! MEg hard reset-et is! Biztos ami biztos ne legyen baj! De nem hajlandó felrakni a Lolli-t!
-
Hyoora
csendes tag
Sziasztok Mindenki!
Kinek mi a véleménye az 5.0-s Lollipopp-ról?
Tapasztalatok? Csak mert most készülök felrakni!
Aksi idő jobban teljesít? Vagy olyan mint a régi?
Mert azt tudom hogy gyorsabb lett! Arról láttam videót! De Nektek mi a véleményetek? -
Hyoora
csendes tag
válasz
jaffa 2843 #55691 üzenetére
Nemtudom hogy a DTS-t viszi-em! De a BS player-t próbáltad? Nekem az eddig mindent vitt!
-
Hyoora
csendes tag
válasz
laverdadb #54335 üzenetére
[Lollipoppy]
Olvasd el!És találd ki a megoldást! De inkább várok mint hogy s*@*t kapjak!
-
-
Hyoora
csendes tag
Na én azthiszem 10/10-et adnék az LG szervíznek ha értékelni kéne!
Tegnap beadtam a kicsikémet, 2óra múlva mehettem is érte!
Kicserélték a kijelzőt, az aksit, meg a töltőt a kábellel eggyütt!Konkrétan majd nem új teló van a kezemben!
És megszünt a bill leállási hiba is!És mindent visszatudtam rakni backup-ból!
Köszi a segítséget mindenkinek!
-
-
Hyoora
csendes tag
válasz
mouzrr #54121 üzenetére
Azt nem tudom hol érdemes venni! De azt merem ajánlani hogy inkább a 32-est vedd! Mert a 16gb-ással elég "rosszul" jársz! Az én tapasztalatom szerint. Mivel max 11gb helyed lesz! :/ Amit elég gyorsan fel lehet emészteni! :/ És ha tényleg nem sokkal drágább akkor inkább a 32-est vedd!
-
Hyoora
csendes tag
válasz
Mastershifu #54116 üzenetére
Lehet mert eddig auto frissítette a teló órájához! És lehet volt valami update-je ami miatt már külön frissíti az időt. De ez csak tipp.
Viszont csinálj egy restartot akkor, és teszteld le hogy helyrejött-e a dolog?!
-
Hyoora
csendes tag
válasz
honda23 #54081 üzenetére
Az LG-hez vidd! Én is most viszem a jövőhéten be az enyémet ezzel a gond-al! Főleg mert a Tré-mobil nem foglalkozik már szervízeléssel, csak beküldi az LG-nek! És az csak annyi hogy plusz pár nap. De ahogy olvastam sokaknak itt 3-4óra alatt kész volt a telefon!
Szóval LG szervíz! És akkor még aznap vagy másnap mehetsz is érte!
-
Hyoora
csendes tag
Ha nincs 3g akkor auto 2g-n megy. Ez a dolga a telónak tudtommal hogy auto álljon át arra!
És hát én lusta vagyok csak azért kapcsolgatni a beállítást!
Minden esetreez még akkor se fogja megoldani a gondomat!
De ha kijön a szervízből akkor kiderül 1 nap alatt hogy a telónak műszaki gondja volt-e vagy ez hálózat ugrálás ette meg az aksit. -
Hyoora
csendes tag
Húú! Na most hogy mindenkinek válaszoljak az nem biztos hogy fog menni! De az akku idő annyiból zavar hogy ez nagyon meredek! Még a régi Alcatelem-em se ette ennyire az aksit miután véleten kisütöttem!
A térerő változás az utazások alatt változik! Itthon nincs 3G, csak ha megyek suliba! Mert BP-n tanulok!
De a hardreset mindenképp menni fog a telónak szervíz elött amint meg van a back-up!
De nem emiatt megy szervízbe, hanem a golt miatt!
És nálam is egés. Éjjel tölt a telő! De ezt a stat-ot úgy csináltam hogy tegnap délben 100%-on levettem töltőről, és este 9-kor(suliba plusz töltés nélkül) már 5% alatt volt az aksi mikor hazaértem!
És nem nyavajgok! Tudom mik a tapasztalataim a régi Jelly-ről! Akkor is ugyan így nyomkodtam a telót de legalább 2x ennyit bírt. Amit optimálisnak mondhatok! -
Hyoora
csendes tag
A telefon szerint a nagyrészt a kijelző, a teló szerint 35-40% mint átlagba. 60%-os fényerővel.
Úgy hogy csak fb, chrome, messenger, volt használatba!
Meg persze utaztam suliba 60km-t mint ahogy azt kb majd nem minden nap! Ment a mobilnet, meg egy kis wifi a vonaton.
De ez alap nálam!Mert ugye nyomkodom mint egy gameboy-t!
Viszont ha nem mozdulok ki itthonról akkor is ennyi idő alatt merül le! :/
Az eredeti Jelly-vel akkor se volt ennyi az üzemidő!:/
-
Hyoora
csendes tag
(Bocsi hogy 2x raktam! De nemtudom látszik-e? De telón nem akarja jelezni se! ) -
Hyoora
csendes tag
Na most már eljutottam oda hogy jövőhéten megy a szervízbe a teló! A Kérdés hogy melyik a jobb? Ha a Tré-mobilba vigyem vagy rögtön az LG szervízbe?
Egyébként eddig jutott az aksim tudása! :/ Ma 8 órát bírt, játék nélkül!
És a legtöbb energiahasználatot a kijelzőre írja a teló! Ami átlag 60%-on megy ahogy gyárilag is kaptam(ha jól emléxem)...
(Elvileg raktam fel képeket) -
Hyoora
csendes tag
És tényleg kajak vírudod volt? Vagy bekapcsoltad a kesztyű módot mint a haverom! Mert neki akkor hívogatott a telefon a zsebében!
Minden esetre! Nem beszólni akartam! De én még nem találkoztam vírussal! Hála az égnek! -
Hyoora
csendes tag
válasz
mouzrr #53939 üzenetére
Nem tapasztaltam eféle problémát! Mondjuk tény hogy nem is hallgatok töltés közbe zenét. Csak ha utazok!
Den Hadnagy ami nektek előforduló bill leállás az nekem is átlag! De néha fullon a kijelzőt is kilövi! Ilyenkor jön a bill zár ki majd be! És akkor tudom leokézni! De nem mindíg elég pár másodperc hogy újrainduljon!
És pluszba(nem tudom tapasztaltátok-e?!) ha egy szó közepén volt a fagyás, és folytatnád ahol abbahagytad akkor az egész szót kitörli. Így kezdheted elölről! Ami pl egy "összetettebb" szónál elég zavaró! De inkább élek ezzel így! Aztán a szervíz után majd kiderül javult-e?! De nem cserélem le a billentyűzetet!
Wucky! Én a cm security-t és az összes ilyen appot helyből uninstalláltam!
Nem hallottam róla hogy csináltak-e már androidra vírust!
Főleg mert tudtommal az androidok linux kernel-re épülnek! Így az alatt kell megírni! És akkor viszont az adott gép se lesz védett! Így ehez bátornak kell lenni! De mindenki nek a saját döntése mit tart a telefonján! -
Hyoora
csendes tag
válasz
Quqesz #53927 üzenetére
Ugyanez a szoftver mint Neked csak 30 a vége! (Amúgy tudom hol találom, csak nem tudtam melyik jelöli azt) A billentyű beállítádba pedig minden off-on van! Csak az auto nagybetű van bekapcsolva semmi más! Nem szeretem ha a telefon beleszól abba amit csináloK! Nem használok szójavaslatokat meg semmit! Mert a szókincsem durvább mint a telefonnak! És ne javítgasson! Azért jártam suliba hogy megtanuljak írni olvasni stb..
És a másik, hogy igen, lassul tőle a billentyű! Ami nekem így is néha az mikor a háttérben frissítések mennek pl a google által! -
Hyoora
csendes tag
Van benne Valami! Majd ha kijött a szervízből majd meglesem a dolgot!
A szoftvert nem vágom hol tudom meglesni! 4.4.2-es kitkat 3.4.0-ás kernel van rajta! A swift key nem jött be! És eggyik se az itt említettek közül! Lehet túlzpttan megszoktam az LG-t!Mert ezen atom gyorsan lehet/tudom írni gond nélkül ha nem fagy le! Az aksi üzemidőre pedig azt jelzi a teló hogy a kijelző eszi meg! Ami átlagba 60%-os fényerőre van állítva!
De ha csak nekem vannak ilyen gondjaim akkor ezem remélhetőleg megfognak szűnni!
De az a folt megjelenés akkor is aggasztó! Még akkor is ha majd a garancia vége után lesz bajos! Mert addig ingyen szervíz. De utána? :/ -
Hyoora
csendes tag
Igen! Ezen én is gondolkodtam! És az LG supportnak is írtam emiatt! Amire azt mondták hogy nézessem meg! Egyébként szeretem a telót mert nagyon pöpec! Más telefont a kézbefogva rögtön ütögetni kezdem hogy a bill feloldjon! Mire rájövök hogy ez ne. Az enyém! xD
De mivel úgy is viszem szervízbe a folt miatt! Majd megkérem Őket hogy lessék meg mi baja lehet az aksinak?!
Mert amúgy tényleg jó telefon! Imádom! Pedig amúgy Sony Z*t akartam!
De az LG az akkori kategórias Z-t is űbereli teljesítménybe(tapasztaltam)!Szóval annyi kérdésem maradt hogy a szervíz előtt csináljak-e backup-ot az app-okról meg a többiről szerintetek?
csak mert a kijelző miatt nemtudom bántani fogják-e az adataimat?!
-
Hyoora
csendes tag
válasz
akooos #53913 üzenetére
Nem sértődök meg nyugi! Tudom mi a root. Tudom mire való! Adatbázis és szoftverfejlesztést tanulok érettségi mellett. A telót kb hetente minimum 1x reset-elem, mert nem árt neki a reboot. Azért nem rootoltam a telót mert az alap gariveszés, és nem akartam vele vesződni! A teljesítménnyel alapvetően nincs bajom. A billentyű se olyan nagy baj. Inkább az a 20órára leesett üzemidő aggaszelejéi az elejéi 2-3nap volt. Mert így már a suliba is töltőt viszek. A szoftvert nem vágom melyik. :/ De frissíteni nem tudom.
De összeségébe nem rossz telefon. Csak én nem vagyok LG párti. akkor is ha ebbe beleszerettem! :3
A billentyű azért zavar mert nem szeretem telerakni felesleges appokkal a telefont. Pl memoria tisztító ami meg is ölheti a telefont. Stb.. Az a buták kelléke akik nem tudják hogy működik az android memória kezelése.Összegezve amúgy nem vagyok hülye attól még hogy egyszerűen fogalmazom meg a kérdéseimet vagy a mondandómat.
Én itt főleg a személlyes tapasztalataimat jegyeztem meg, és kérdeztem a Ti véleményeiteket is. Hogy ki tapasztalt hasonlót?! -
Hyoora
csendes tag
válasz
VOLTCRAFT(1) #53903 üzenetére
Nincs nálam mindig papír meg toll, ellenben a telefonnal ami mindíg a zsebemben lapul!
Szóval ezen nem veszekszem! A telefonban pedig azért van a jegyzetfüzet hogy használjam!
És nem vagyok troll! Csak azért mert képes vagyok sokat írni telefonon(átlagba helyesen, ékezettel), és mind ezt egy kézzel(az átlaghoz képest) De komolyan irritál a dolog hogy a billyentyűzet megfagyasztja a telefont! Mellesleg azért kedveltem meg az LG bill-t mert külön van a számsorn és sok alternatív szimbólum elérhetően közel van! A Touchpal-hoz hasonlóan! És sorry hogy ilyen elvárásaim vannak egy ilyen telefontól!
-
Hyoora
csendes tag
válasz
Hyoora #53899 üzenetére
Utána olvastam! A Telefon tesztelők meg a többi akárkik írták félre! Tényleg sima mono hangzású a kicsike! De akkor bacca meg az összes kóreai Hogy pont oda tette a hangszórót ahol átlagba megfogo! A telefont pl játék közbe! :/
De ez a fél napos üzemidő akkor is gyér! Meg az a 2cm sárga folt is! :/ Ha lejár a garancia akkor leesik a Gorillaglass vagy mi van? -
Hyoora
csendes tag
válasz
Danny365 #53898 üzenetére
A baloldali hangszóró is hangszóró! A telefonról olvastam hogy Sztereo hangszóró van benne! Amitől el is várnám hogy sztereo legyen! A sárga folt a legkevesebb lenne! A szoftvert már nemtudom hova frissíteni! :/
A billentyűzetet pedig megszoktam már! És mivel Touchpal billentyűzet a G2-re nincs, így más nem érdekel! :/ Root-olni a gari miatt nem akarom! Az előző telómmal is megszívtam! A szoftverfrissítés így is nyakon verte ezt is! A 4.4.2-t mióta feltettem a 2-3napos aksiból lett max 20órás! Emellett a play store frissítések képesek csigává változtatni a telefont! Szóval néha kiidegel annyi bajom van vele!
És ink lecserélném másra ha tehetném(amúgy se ilyet akartam)! De csak a kijelző folt-ra nem hivatkozhatok!
Az aksi az ami aggaszt inkább! Meg az állítólagos sztereó hangszóró! :/ És sok lefagyás a billyentyűzet miatt! :/ -
Hyoora
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van sárga folt problémámn amit úgy tapasztaltam hogy a nagyobb teljesítmény kihasználás esetén(dúrvább játékok) növekszik a mérete is. Ilyenkor eléggé melegszik is a kicsike(gondolom a cpu miatt). De ez akkor széria hiba! Emellett nekem a baloldali hangszóró az kaputt halott! Nemtudom ez másnál is jelentkezett-e?
Emellett az LG billentyűzet naponta többször(van hogy 10x is) leáll mikor írok. Néha a telefon képernyő teljes lefagyásával(most a topic írása közben is), ilyenkor csak egy gombnyomásos billentyűzár be-kikapcsolásával működik újra! :/ Ami elég zavaró, mikor pl egy "verset" (rapszöveget írok) Nem tudom ez is szeria hiba-e(nem értem egy ilyet hibát mért nem tudnak egy update-el helyre rakni egy ilyen "Neves" gyártónál?)?
Ti mit tudtok ezekre ajánlani? (Root-olás és bill csere nélkül) Csak mert az egy dolog hogy minden képpen szerviz-es a teló! De a fő kérdés hogy tudtok-e más szeriahibáról?
Mert ha van még! Akkor telefont fogok váltani valószínűleg! Mert olyan teló-ért nem fizetek több mint 100k-t(plusz biztosítás) ami tele van hibákkal! :/A válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest