Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Harcsai
senior tag
A DM3.5-re hogy lehet "ráerőszakolni" a stock e-mail progit? Van egy zip-em, ami a 3.4-re simán felment, erre nem akar. De hibaüzenetet sem látok
-
quby
őstag
válasz
DroiDMester #39083 üzenetére
-
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #39095 üzenetére
Ha mindenről elhinném, h roszabb(bármiben is) mint a gyári, sosem tettem volna fel a romod, és nem használnám nagy megelégedéssel. Kipróbálom a vipert is, és meglátjuk. Könnyen lehet, hogy igazad lesz, és akkor igen hamar megy is a levesbe. Nem hinném hogy androidon gond lenne kísérletezni
-
Zoja™
őstag
válasz
DroiDMester #39095 üzenetére
Évek óta ezt használom és azért ,,semmit nem érőnek" nem nevezném.
Egyébként annyiban igazad van, hogy gyorsabban merül a telefon, de csak abban az esetben, ha a Super Audio Quality driverrel van használva.
Lehetne ezen vitatkozni, de előbb normálisan állítsd be, hallgasd meg és utána kíváncsi lennék a vélhetően megváltozott véleményedre. -
Mit görcsöltök ezzel a ViPER4Android_FX -el ha jó nektek hogy 2X olyan gyorsan merüljön az aksi akkor is ha semmit nem csináltok a telóval használjátok nyugodtan!
Nem sokat javít egyébként sem a hangon inkább vegyetek normális fülest, és nem kellenek ilyen vacak semmitnemérő programok!
-
Zoja™
őstag
válasz
Harcsai #39090 üzenetére
Ezt a V4A-t töltsd le, ebből is csak az FX kell. ( A nagyobb méretű apk. )
-
Csináltam az AutoREC Programból egy Frissített verziót!!
- Javított TWRP 2.7.1.0 van benne! ezzel már működik bármilyen rom/kernel lementése vissza állítása nem lesz hibaüzenet, nem úgy mint a korábbi 2.7.0.0. és 2.7.1.0 verziókkal! Van TWRP alatt dupla koppos képernyő feloldás, lehet állítani a kijelző fényerejét(amit meg is jegyez nem úgy mint a korábbi verzió) és nem szívja 100% fényerővel az aksit! Mentés és telepítés alatt nem tekeri 100% on mind a 4.cpu magot!
- Cloudy Stock Knock Code kernel van benne, tehát nem kell külön kerelt frissíteni, mert működik vele a Knock Code funkció!
Letöltés => AutoRec_by_DroiDMester.apk
-
akooos
veterán
válasz
SoulReaver #39087 üzenetére
De te most KK-n vagy nem? Ez 4.2-re (Jelly Beanre) való!
(#39089) +SoulRiever- : Én nem tudok róla, bár nekem nincs is rá szükségem, szerintem jobban szól, mint a JB.
-
SoulReaver
veterán
Az aláhúzott részt nem értem.
A letöltött fájl egy intl kiterjesztés, azt írjam át txt-re és úgy írjam felül a telefonban lévőt?Hangerő 4.2.2-es androidra:
Akinek kevés a gyári hangerő, az ezzel a kis móddal hangosabbá teheti.
Hangerő
A módosításhoz kötelező a rootolás. Enélkül neki se álljunk.
Telepítése:
1 - Root explorer (vagy bármi más fájlkezelővel) keresd meg a :system/etc/snd_soc_msm mappát, azon belül pedig a "snd_soc_msm_Taiko" fájlt;
2 - Csinálj róla egy biztonsági mentést (másold ki akárhová);
3 - Töltsd le a linken található "snd_soc_msm_Taiko.txt" fájlt. (Értelemszerűen a D802 Worldwide kell nekünk.) Innen;
4 - A letöltött fájlt nevezzük át "snd_soc_msm_Taiko"-ra;
5 - Másoljuk be a fent említett mappába és válasszuk a felülírást;
6 - Ha szeretnénk módosítsuk az engedélyeket a következőre: rw~r~~r~~ ;
7 - Restart és lehet tesztelni a hangerőt fülesen és külső hangszórón is; -
Busterftw
nagyúr
Sziasztok, több hónapja nincs sea-xxx 20b-nél frissebb szoftver, holott más régióra már van f is.
Hogy tudnék ráhúzni egy gyári f-et anélkül, hogy beállítások, appok, képek stb megmaradjanak? -
MikitoLac
tag
válasz
SoulReaver #39009 üzenetére
Köszi, el is bandukolok a Telekomba a mai nap folyamán.
-
hol és melyik alkalmazásnál látsz te ilyet
esetleg egy képet tudnál róla készíteni, mert én ilyennel még nem találkoztam!
Romcsere/Kernel/Root -al mindenki így van, azt mondják jó ez így nekem nincs ezzel semmi gond! Aztán mikor felrak egy másik (Custom)romot, kernelt, rájön hogy 3X olyan jól használható vele a teló, mint a gyári ROM -al!
-
quby
őstag
válasz
DroiDMester #39068 üzenetére
Touch megoldva.
Rosszul irtam, nem az a gond hogy jobb oldalt van, hanem higy az amugy fekete alapon fehér gombok átváltoznak fehér alapon fehérre és nem látom.
Mellesleg verem a fjem a falba, hogy miért vártam enyit ezzel a romcserével. -
SoulReaver
veterán
Köszönöm szépen uraim!
-
akooos
veterán
válasz
SoulReaver #39077 üzenetére
Az ART egy futtatókörnyezet, vagy nem is tudom mi a pontos magyar neve (RunTime). Maga az ART is azt jelenti: Android RunTime. Ettől smoothabb tud lenni a telefon, de még csak kísérleti jelleggel van benne 1-2 ROM-ban, gyári G2 ROM-ban nem találkozol vele. Rootolt telefonra az apk-t felteszed és már új is a kamera
-
Zoja™
őstag
válasz
SoulReaver #39077 üzenetére
Az ART egy futtató környezet, ami a Dalvik-ot hivatott leváltani. KitKat-en még a Dalvik az alapbeállítás, (az ART az Android L-en lesz alap) így nyugodtan felrakhatod, működni fog.
-
akooos
veterán
válasz
SoulReaver #39074 üzenetére
Van benne iso 1600, 120 FPS HD videó felvétel, 4k videó felvétel, optimalizálva van, nagyjából szebb képeket csinál, sötétben is jól fókuszál.
-
Zoja™
őstag
válasz
SoulReaver #39074 üzenetére
Nézd el nekem, de halvány lila gőzöm sincs. 3-4 napja van meg a telefon, erről még nem hallottam.
-
SoulReaver
veterán
Ez érdekelne még:
Miben más mint a gyári?
Kamera 4.4.2-es KitKat androidra:
Ezt kétféle képen is lehet telepíteni. A root kötelező hozzá és csak stock alapú romokon működik.Első
Ha nincs recovery a telefonon:
1 - Akkor töltsük le ezt.
2 - Másoljuk a telefonra és telepítsük.
3 - Ha telepítettük akkor indítsuk el a telepített alkalmazást.
4 - Először nyomjunk a "Backup" gombra.
5 - Majd az "Install"-ra.
6 - Ha megvan akkor indítsuk újra a telefont.
Tudtommal ART alatt nem működik! -
Zoja™
őstag
válasz
SoulReaver #39072 üzenetére
Hamarabb teszi tönkre a füledet, mint a DAC-ot a telefonban, úgyhogy a hangerővel óvatosan.
Egyébként a hallás is szubjektív dolog, játszadozni kell a beállításokkal, kinek milyen hangzás tetszik jobban. -
Zoja™
őstag
válasz
Bubukain #39067 üzenetére
Bár füles függő, de eddig a 3 in-ear fülesemmel ezek a beállítások hozták a legjobb minőséget:
-Playback Gain Control: Moderate
-Viper DDC: Sennheiser-CX215
-FireEqualizer: R&B
-Inpulse Reponese: Creative X-FI ((128K MP3)) Only Crystalier 5 + Bass Bosst.irs
-Field Surround: Slight, Level 5
-Viper Bass: 40Hz, Bass Bosst 12.0dB
-Viper Clarity: 3,5 dBAz IRS pack-okat az xda-n megtalálod.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
akooos #39066 üzenetére
ja, hogy ez így működik?
temészetesen nema tyúk fejére gondoltam, hanem a legvégén a bevágásra.
(nekem kínai az elv, csak júzer oldalról érzékelem.)
és 2 év múlva, ha elkoszolódik, akkor vajon nem fog mozogni?
és az optikát elektronikus szervo mozgatja, vagy valami passzív-mechanikus "kiegyensúlyozó" rendszer? -
Tárcsázóba pötyögd be => 3845#*802# => Settings => Update Touch Firmware (kb 10.sec még lefut a művelet addig nem reagál az érintésre!) ha megvan kilépsz a vissza gomb 2x megnyomásával!
És ajánlott minden rom/kernel csere után egy Mozgásérzékelő kalibrálást is elvégezni! a beállítások/mozdulatok menüpontnál!
Az elfordult kijelzőnél(mindegy melyik irányba fordítod) minden romnál mindég jobb oldalt vannak a gombok, tehát nem tudom itt mi a gond?
-
Zoja™
őstag
válasz
SoulReaver #39062 üzenetére
Nem muszáj főzött rommal foglalkozni. Ha telefont cserélek, nálam alap a root, az Adaway és a V4A és csak utána ismerkedem a ,,gyári" rendszerrel. Ha így hozza az elvárt működési sebességet és stabilitást, akkor tovább nem bántom a telefont.
Jelen esetben is csak azért van főzött rom a G2-őn, mert piszkosul tetszik a G3 UI.(#39063) akooos: Tényleg szebbek a színek a G2-vel készült videón, de azért a Z1 fókuszidejét szívesen elviselném a G2-őn is.
-
akooos
veterán
válasz
takika258 #39057 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő az előző hsz-emnél.
Jelenleg a 32 GB-os 2 helyen is majdnem olcsóbb, mint a 16-os hivatalos garanciával. Attól függ mennyit szeretnél rákölteni. 106.000 és 110.000 korrekt helyen a 32-es. A 16 GB-os felhasználható memória 10,6 GB kipucolva. Neked kell tudni, hogy elég-e
-
akooos
veterán
válasz
f(x)=exp(x) #39054 üzenetére
Néhány 4.4-es ROM-ra való frissítéskor (gyári LG vagy szolgáltató által kiadott) alapból azt írja download mode-ban, hogy unrooted, még ha soha nem is volt rootolva. Az unrooted pedig könnyen visszaállítható
(#39057) takika258:
Nem, nem támogatja, csak a verizon által kiadott. (Habár barbár módon meg lehet csinálni, de szerintem felesleges)
-
takika258
tag
válasz
SoulReaver #39055 üzenetére
Megtetszett a kinézete,meg persze az akksi mérete is,
A 16 Gb vezriot eri meg venni vagy a 32 GB vezriot,ti hogy látjátok?
Ez támogatja Qi vezeték nelkuli toltest,mert nem tudom h ez jó e hozzá [link] -
Zoja™
őstag
válasz
SoulReaver #39055 üzenetére
Nem kaksi az a QuadBeat 2, csak kell hozzá egy Viper4Android, hogy igazán ki lehessen hajtani a Wolfson WM5110-es DAC-ot.
Root kell hozzá, de hidd el, a gyári fülessel is ég és föld a különbség a gyári alap beállításokhoz képest.(#39057) takika258: Nincs Qi töltésre lehetőség, az a G3 kiváltsága eldzsíéknél.
-
SoulReaver
veterán
válasz
takika258 #39052 üzenetére
Hali!
Először is, Te miért ezt a telót válaszod?
Negatívum nem sok van, ezért azzal kezdeném, hogy a gyári fülese egy rakás kaksi.
Törékeny érzeted lesz, amikor a kezedbe veszed...
2gb ram, sokszor lemegy 300mb ig is akár, de ettől függetlenül nem vettem észre hogy lassul a teló... task killer appal lehet 700mb körül tartani.Nálam ennyi a negatív..
Pozitív meg minden más
Jelenleg gyári 4.4.2 fut rajta, sose fagyott még, böngészés közben szokott laggolni, de az lehet a crome miatt van... Nem kerestem még rá jobbat.
Aksi ideje is elég jó, nagyon lassan merül, miközben wifizik az ember, vagy telefonál, filmet néz rajta stb.. -
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Az igaz hogy a rootot nem lehet teljesen eltüntetni? -
akooos
veterán
válasz
szab.tam #39051 üzenetére
Az OIS-ra van egy kampányvideó youtubeon, elég megnyerő szerintem. Ha van ois ha nincs, az eddigi tapasztalataim szerint remegős kézzel is egész korrekt videókat lehet csinálni (külső körülményeknél, kutyáról pl).
Az ominózus [link]
(#39052) takika258:
Többször össze lett már szedve, hogy miért jó és miért nem.
Én személy szerint nem látom hátrányát a telefonnak semmiben, hiszen nagyon pörgős a gyári ROM-mal is, de a főzöttekkel meg még gyorsabb tud lenni.
Jelenleg 4.4.2 van rajta, újabb nincs is, majd egyszer lesz Android L (5.0), de jó kérdés megkapjuk-e mi is. Ha a G2 nem, a G3 tuti, azt meg portolni fogják 6 nap alatt
-
takika258
tag
Sziasztok!
Gondolkodok ilyen telefon vásárlásán.Letudnátok írni a telefon pozitívumait és negatívumait, es jelenleg melyik Android fut rajta és meg milyen várható rá? -
quby
őstag
Na felment a DroiDMester féle ROM. Eddig tuti...1-2 kérdés azért van.
Teljesen kikapcsolt állapotban nem működik a knock-kód. De a sima dupla klikk sem ami legalább a képernyőt felélesztené. Ez csak beállítás kérdése és csak én nem találom?
A másik hogy elfordult kijelzőnél mindig jobb oldalra teszi a a gombokat. Ezen lehet változtatni? -
HUTCHDB
nagyúr
Szeretnem egy odex rombol torolni az lg gyari videolejatszojat.
Az istennek sem talalom.
Milyen neven keressem? -
kacsa7
őstag
válasz
danee992 #39039 üzenetére
Nálam is csinálja időnként. Olyankor kikapcsolom a vezeték nélküli tárolást, újra be, várok pár másodpercet és úgy nyitom meg. Általában megoldja a gondot. Volt egy pár napos periódus, amikor akármit csináltam, nem lett jó sehogy sem, akkor ftp servert használtam... Azóta a semmitől megjavult.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
szab.tam #39041 üzenetére
Van elvileg a videon optikai kepstabilizator, viszont hogy mennyire hatekony, vagy mennyire nem, azt a kovetkezo (altalam keszitett) videobol el tudod donteni:
DE!
Nalam volt mar proban z, z1, es z2 is.
Alapjaban egyik sem egy nagy csoda.
A z2 ami mar jobb a g2-nel osszessegeben, de arban mas kategoria.
Viszont van itt olyan kollega, aki g2-rol valtott z2-re, hatha reagal o is a kerdesedre. -
-
szab.tam
nagyúr
válasz
bigdee888 #39040 üzenetére
nem türelmetlenkedem, de holnap, (azaz ma) reggelig lehet, hogy ki kéne találnom a döntést...
így 2 nagyon fontos kérdés:-a g2 videófelvételen van-e optikai képstabilizátor?
-mhl-hdmi kábelen, telefont elfektetve, mindenben tudnék-e 1:1 pixel maping-es képet kiküldeni egy fullh tv-re? (nemcsak videó lejátszás, hanem netes tartalmakat kéne olyan helyen megjelenítenem, ahol egyébként nincsen net.) -
danee992
tag
válasz
DroiDMester #39037 üzenetére
-
szab.tam
nagyúr
sziasztok!
red 21 hónapom holnap jár le, és hosszabbítani szeretnék.
több verzsön van.
z. z1. z2....
de annyira elbizonytalanodtam, hogy futok még 2 kört.-> g2.
nekem nagyon fontos pár dolog, így csak belinkelném.
(a videó optikai képstbilizátor és az mhl kábel megjelenítési rész az érdekes...) -
válasz
danee992 #39034 üzenetére
Pedig működik az! KK -nál és minden egyéb romnál amiben benne van ez a funkció!
Vagy user Error(beállítási gond) van nálad vagy a Wifiddel(Rúter) van gond!
ha kilső progit akarsz az egyik legjobb a FTP Server nevezetű ezzel el lehet érni a System mappákat is!
-
SzlobiG
félisten
Feltettem a V20F magyart és most végre működik a knock code úgy hogy kikapcsolt képernyőnél ütöm a kódot.
ART az csak custom recoveryvel működik? Mert nekem nincs ott a lehetőség a fejlesztői beállításoknál.
(#39036) Danny365 Értem, akkor csak főzött rom. Mind1 megvagyok nélküle.
-
danee992
tag
HELP!
JB-n (10A utána 10F) tökéletesen működött a vezeték nélküli tárolás, de mióta KK-van (20D) a telón azóta kb százból egy az esély arra hogy működikMég az ES File Explorer FTP-s megoldása se működik. Valaki vmilyen megoldás
-
Danny365
őstag
válasz
Istyu74 #39030 üzenetére
Üdv,
Flasheld ezt az UPDATE-SuperSU-v1.94.zip-et TWRP-ből (vagy amid van) és készen is vagy. -
pit450
aktív tag
válasz
DroiDMester #39027 üzenetére
Köszi
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
A segítségeteket szeretném kérni. Ma inditottam volna a Titanium Backupot és kiírta hogy nincs rootolva a telóm,nem tudom hogy s mint de egyik napról a másikra eltünt róla a root.
ioroot25 el meg nem tudom megcsinálni mert miután ujra indul mindig recoverybe lép be,csak ugye már nem a gyári van fennValaki esetleg tud valami megoldást ? Kitkat 4.4 van fenn
-
Dambalha
csendes tag
Sziasztok,
van valakinek tapasztalata Win8 - PC Sync - LGG2 kapcsolat tekinteteben? W7 alatt minden ok, W8 alatt a vilagert nem hajlando osszekotni a telot...
Koszi -
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #39027 üzenetére
Köszi!
-
válasz
Harcsai #39014 üzenetére
Benne van a többi Rom -omban is CPU Master Pro -nak az egyik Widgetje a 2x1.es méretet tedd ki az lesz az!
---------------------------------------------------------
pit450 : tudsz teis alkotni belőle LITE verziót! kicsomagolod a zip -et és kitörlöd azokat az alkalmazásokat amik nem kellenek! a zip en belül találsz egy Data/App mappát amik itt vannak azok nem Rendszer alkalmazásként települnek fel ezeket mind törölheted amire nincs szükség ezzel nem teszel kárt a romban, vagy te is tehetsz ide saját apk -kat és fel fognak települni a rom al együtt!A system/app és system/priv-app -ban már óvatosabban kell törölni de ott igazából nem is nagyon van amit érdemes lenne törölni, mert teljesen kivan gyomlálva!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
winhelper #39023 üzenetére
Igazad van.
Regi miui-s vagyok en is, talan elso, az elsok kozott. (Latsd: Logout blogom)
Vegigkovettem, vegigjartam a rendszer ujitasait minden keszulekemen.
Viszont a v5 kiadasaval az "idegen" keszulekek mostohak lettek, nincs normalis port, a temak, ikonpack-ok, lock-ok is nagyreszt csak vasarolhatoak, meg a fejlesztok (pl. vagyula baratom) is bosszankodtak, bosszankodnak emiatt.
Nagyon szerettem, védtem, ajanlottam, de a mai allapotban szinte egyik MI keszuleken kivuli telefonon sem fut ugy, ami az en elvarasaimat, igenykuszobomet megutne.
Ez van... -
winhelper
tag
válasz
fery02 #39016 üzenetére
Nem sertésnek fogom fel, de talán te se értetted meg a mondandóm lényeget.
Az MIUI úgy MIUI ahogy van, azzal a launcher-rel. Ha Nova kerül rá, akkor a mostani Optimusra G3-ra is tehetnék MIUI launchert, letölthető a Play-ről. De akkor már elveszett a "lényege" az egésznek. Amit írtam is : minden rendszer szinten integrált és működik.
Nem megerőltető buherálni a romot, ezrért van főzött rom most is fent. Ezért nem vettem iPhone-t, pedig volt három is. Ezért adtam el a BlackBerry Z10-et,mert nem lehetett buherálni.
De továbbra is az a véleményem, hogy az MIUI szűz állapotában is tökéletesen működő kell hogy legyen.
Béke neked is -
válasz
vadászcsiga #39015 üzenetére
Írok mindenképp, de a meglincselés elkerülése érdekében, ha elégedett leszek, akkor a Compact topikba írok, ha meg nem akkor ide
Tudod, hogy nem leszek részrehajló abba az irányba, ami épp a tulajdonomban van, azt a hibát sokan elkövetik (nehéz olyat dicsérni az embernek, ami nem az övé ugye). G2 tökéletes egyébként nekem, egyedül a méret ami nagy, de ugye alapból alacsony vagyok, és 32 évesen nem is fogok nagyobbra nőni már.
Ezért gondolom, hogy ugyanaz a hardver kisebb méretben pont okés lesz, főleg,hogy a sima HD miatt a rendszer is hasit, mint az állat (azt mondják, majd kiderül).
-
akooos
veterán
válasz
HUTCHDB #39002 üzenetére
Jaja, a HTC bejelentette a Google I/O után, hogy 90 nap múlva teljes értékű L-t kap az M8 és M7. Lehet, hogy év végétől ismét hTc-s vízekre evezek majd, ha addig kijönnek valamivel
(#39010) quby:
Szerintem "csűrj" fel egy KK KDZ-t és utána autorec-t engedd ráSzerintem ez a legbarátibb módja.
-
pit450
aktív tag
válasz
vadászcsiga #39015 üzenetére
Csatlakozom én is szívesen olvasok objektív véleményeket más telokrol
-
pit450
aktív tag
válasz
DroiDMester #38991 üzenetére
Ebből is készül lite verzió?
-
válasz
castiels #38923 üzenetére
Használható igen, nekem van egy 2013-as Samsung TV-m, azzal megy a Miracast, viszont állítólag ennél régebbieken már nem megy, amit meg is tudok erősíteni.
Van egy 2012-es Samu TV is a háznál és azzal már nem megy.Gaberking (#38928):
Logikusabban gondolkodva ő valószínűleg az Android 5-re gondolt (ami mondjuk téves elnevezés, mert Android L-ként emlegetik jelenleg).Azzal meg tisztában vagyok, hogy Nova-val beállítható az elfordulás.
winhelper (#39000):
Gondoltam, hogy ezzel vágsz majd vissza.
De azért azt már csúnyának érzem, hogy ez a MIUI ilyen szintű elkényelmesedést válthat ki az emberekből, hogy már egy launcher telepítést is über mókolás kategóriává válik.Azért ez mégiscsak Android, a lehetőségek széles vásznú tárháza.
Ha nehezemre esne egy launcher telepítés, függetlenül attól, hogy MIUI-n lennék-e vagy nem, költöznék is azonnal iPhone-ra.
Szerencsére itt még nem tartok és ezek után már a MIUI-t is próbálni fogom messzire elkerülni, nehogy "iphone-nosodjak" felfogásban.Nem sértésből írom a fentieket véletlenül sem, csak kicsit furán tekintem a helyzetet.
Béke! -
Harcsai
senior tag
válasz
DroiDMester #38991 üzenetére
Az időjárás alatt, mi a középső widget a képernyőképeden?
Valami antutu? -
Harcsai
senior tag
Az eredeti háttérrel számomra "láthatatlan" lett pl az időjárás widget. Kicseréltem full feketére próbaként. Nem is kell más háttér. Királyos
Gyors, egyenlőre hibát nem találtam, bár a 3.4-ből kiindulva lehet nem is fogokKöszi DroiDMester!
-
zeusz1204
csendes tag
Tökéletes,nagyon szépen köszönöm DroidMaster!
-
RAYBOMB
tag
válasz
DroiDMester #38997 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm DroidMaster!
-
quby
őstag
Sziasztok!
Lehet le fogtok hurrogni, de nem érdekel. Közlöm hogy elolvastam az 1. hszt. Ugy pörög ez a topik hogy nem tudom követni.
A mai terv: Rooltolt 10A-m van (t-mobilos) Fel akarom tenni a twrp-t arra a droidmester legujjabb romját, és ha nem teszene (bár miért ne) akkor az általa készitett zip-es 20F-re frissitős open romot.
A kérdés, melyik TWRP kell nekem? Jó e a "PHILZ és TWRP recovery telepitése" pontban a második link? Ez tünik a legegyszerűbbnek az én esetemben.
Nem ez az első romolásom, a HTC-ken már járt vagy 50 Rom, de a G2-höz még nem nyultam. -
SoulReaver
veterán
válasz
MikitoLac #38984 üzenetére
Hali!
Feketében a legjobb. Tokot én Slim Armort javaslok, ha még is kedveled a fehér színt, ebből van fehér is.. Szerintem muszáj rá tok, a teló javarészt csak egy kijelző. zsebben, táskában megfeszül, sztem reccsen hamar... Én nagyon féltem... Tok nélkül nekem elég nehézkes volt a fogása, de a SlimArmorral már elég jó.
Kevéssel lesz csak szélesebb, de valamit valamiért..
Én nem romolom, nem rootolom, nekem így stock állapotban van és se fagyás, se más anomália nincs vele. Csak jókat tudok róla mondani....
Ahonnan vettem, ott már ennyi -
válasz
pusihusi #39005 üzenetére
Köszi a vissza jelzést!
És hogy 16.Romból az enyém lett a befutó!
Art igen van és beis kapcsolható de nem fog működni mert újraindítás után ugyan nehezen elindul de nem nagyon fogsz tudni semmit kezdeni a telóval! mert vagy nem reagáll semmire vagy lassan vagy kifagy!
csak egy Restart segít, ha menűből nem éred el nyomd ~10.sec ig a power gombot, amíg el nem kezd vissza számolni 5.től ha 0.ra ér újraindul a teló és elengedheted a power gombot!
ezután nálam magától vissza váltott Dalvik ra! Szóval ahogy írtam a Rom leírásában ART NEM működik! a Dodex -végett!
-
pusihusi
addikt
válasz
rayoliviero #39006 üzenetére
Köszi ezt nem tudtam, akkor nem is próbálkozom
Értem csak így tudta megváltoztatni pl. óra színét átlátszóságát stb.
-
pusihusi
addikt
válasz
DroiDMester #38997 üzenetére
Nagyon klassz a romod, 34000 az antutu, de ez mellékes-gyors gördülékeny szinte testre van szabva, alig kellett 1-2 apk-al pótolni! Eddig 16 romot raktam próbáltam ki, eddig ez vezet! Ja és van benne art.
-
Harcsai
senior tag
ES file explorer felhő tárhelyei közé hozzá lehet adni valahogy a mega-t?
-
HUTCHDB
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One mobilszolgáltatások
- Gran Turismo
- Formula-1
- Kés topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Iphone 15 Pro 128 GB Natural Titanium 17 Hó Gari
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest