Hirdetés
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Nyáron jöhet a második Skyline
- Ár-érték bajnokkal indította GT-hetét a Honor
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszi
tag
Sziasztok!
Nektek nem recseg a hangszoro kihangositasnal full hangeron telefonalaskor?
-
jeszi
tag
válasz
laca.1 #27729 üzenetére
"betekintés szög"
Ez nincs még 180 fok: glow
Simán nem szemből látom, ha csak az asztalon fekszik a telefon és egy riasztásra rányomok vagy ketten nézünk valamit rajta. Nagyon jól birja az aksija, piszok gyors, nem sorolom tovább a jó tulajdonságokat, egyedül ez a kijelző szomorít el. A fórum háttere is nagyon picit világosodik/sötétedik, ha csak picit is nem szemből nézek a kijelzőre. Ezt lehet észre sem veszem, ha nem HOX után fognám a kezemben, a régebbi htc-ről nem tudsz ilyen rossz képet készíteni. Így viszont vagy kell a páromnak vagy eladom. Jó ez, csak megszoktam a jobbat. A HOX-ban meg vacak volt a kamera meg a kihangosítás. Sehogy sem jó
Voltam a media maktban, ott is ilyen a g2, vagyis nincs baja az enyémnek. Mégis sokan írtak, hogy tuti hibás a telefon, mert ilyen rossz betekintési szöge nem lehet. De van, leginkább átlóban és sötét színeknél.
-
jeszi
tag
válasz
Azharel #27675 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Viszem vissza a boltba. Vajon visszakérhető a pénz? (Pénteken vettem.) Abból a boltból már nem kellene másik. Ráadásul nem magyar régióval van, amit mondhatott volna. Furcsáltam is, hogy a boltban mondta a fickó, hogy ad hozzá átalakítót, mert nem európai a töltője. Belenéztem a dobozba, mondtam, hogy de, ez magyar dugós. A boltos erre: Ja rendben, akkor nem adok átalakítót. Na ekkor kellett volna kifordulnom a boltól. Néha van értelme a media markt szlogennek, oda kellett volna mennem.
-
jeszi
tag
válasz
sefan67 #27672 üzenetére
Szia!
Igen, az IPS-nek vannak hátrányai, de a HTC One X-ben szinte mindenhonnan tökéletes, bár az is IPS. A g2 kijelzőről csak jókat olvastam, nem is gondoltam volna, hogy ilyen...bár lehet hibás
Világos színes képeknél sokkal jobb a helyzet, de picit változnak a színek. Teljes fényerőn, ha lehúzom fentről a rolót, az elsötétedett lenti részen szintén látható a zavaró jelenség. Erről készült szemcsés videó:
Ha ez normális jelenség és mindegyik készülék ilyen, akkor van egy eladó g2 telefonom.
-
jeszi
tag
válasz
f(x)=exp(x) #27667 üzenetére
Hol erdemes ilyen telefont venni? A media marktban korabban vettem mar, az megbizhato, de altalaban el vannak szallva az arak. Amugy nem tunik hamisnak a telefon, gyors, probaltam taviranyitokent is, firmware frissites siman ment 4.4-re. Nagyon szeretheto lenne...
-
jeszi
tag
Egy napja van g2 telefonom, tényleg ilyen vacak ebben a kijelző? El sem akarom hinni...
HTC One X után a betekintési szög szörnyű, ha egy filmet nézek rajta, picit elfordítom és a színek fakulnak, invertálódnak, a fekete világosszürke lesz. Átlósan a legborzasztóbb. Minden más remek, de ez nagyon idegesít a HOX után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest