- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
berek21
őstag
válasz
Neil Watts #6611 üzenetére
Húha... Tulajdonképpen csak az Asus telóit próbáltam dicsérni. Siettem, bocsi.
Amúgy van itthon azon kívül még két Asus táblagép is, amiből egyet a tíz éves kisfiam használ. Bírja a strapát, is
. De azért a színek a kijelzőn a Z2 Pro felé billentik a mérleg nyelvét.
-
berek21
őstag
válasz
Neil Watts #6605 üzenetére
A feleségemnek egy Zenfone 5-ös van, és elégedett vele. Neked is sok sikert hozzá.
-
zsozsoooooo
tag
válasz
Neil Watts #6601 üzenetére
Üdv, legjobbakat kívánom a következő készülékedhez!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #6603 üzenetére
Azzal sem jársz rosszul.
Amiben jobb a z2 pro
- kijelző
- fémház(szubjektív)
- üzemidő
- kamera
- talán a hangzás is
- van gomb világítás+ zenfone-nak
- jobb multitasking
- kevésbé melegszik
- kényelmesebb a gogása
- sokkal jobb gyári szupport
- jobban testredzabható UI
- dual aktív -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #6601 üzenetére
Minden jót kívánunk, remléem a következő jobb szolgálatot tesz neked!!
-
WhiteBence
csendes tag
válasz
Neil Watts #6279 üzenetére
A helyszínlátogatás kicsit nehézkes, mert a supergamer.hu-n lett vásárolva a készülék és Szlovákiába kellett küldenem a telefont szervizelni.
-
zizol
aktív tag
válasz
Neil Watts #6167 üzenetére
megjött az eszük..
Számomra a Lenovo név jobban cseng mint a Motorola, szóval én örülök.Mondjuk a vibe nevet lefokozni középkategóriába szerintem hülyeség, de nekem mindegy hogy motonak hívják-e, csak valahogy folytassák a K9XX sorozatot.
-
xyvz2
tag
válasz
Neil Watts #6165 üzenetére
Ott a pont benéztem sry...
-
codywan
tag
válasz
Neil Watts #5854 üzenetére
nem akarlak elszomorítani de ugyanezt csinálja(ta) az enyém is, próbáltam volna a downgradet de nem ismeri fel a gép, állítólag alaplap hiba, meguntam most ott csücsül a dobozába (kínában vettem)
[ Módosította: Mate ]
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5854 üzenetére
Én csinálnék egy downgrade et sdfuse al és ha továbbra is csinálja, akkor gari.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5786 üzenetére
Ugye amiesetünkben unibody a ház, az ilyen telefonoknál a power gomb, reset gomb is egyben.
Ilyen melegedés jellemzően akkor jelentkezik, ha olyan folyamat ragad be, ami teljesítmény igényesebb.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5782 üzenetére
Akkor lehet, hogy kellene egy, persze csak ha most feltudod éleszteni teljes újrahúzás nélkül. Én most FR-el próbálkoznék megint. - érdekes amit produkál a telefonod (és nem csak tied). Én is tljessen gyári állapotban használom és lekopogom még egyszersem döglöütt meg így.-
-
Land
veterán
válasz
Neil Watts #5778 üzenetére
Elvileg a mágnese miatt van. De utána járok. És talán csak mobilnet alatt csinálja.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5778 üzenetére
SDfuse volt mostanában?
-
Blizzardking
őstag
válasz
Neil Watts #5706 üzenetére
Szerintem úgy értette, hogy mikor az ember verziót frissít vagy romot cserél, akkor jobb ha letudja a gyalulást.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5706 üzenetére
" Lehet az kavart be, hogy ~1 hónapja amikor frissítettem Lollipopra akkor nem nyomtam neki factoryt "
Erre írtam a "tiszta telepites"- t...
A menüből nyomott " gyári beallitas vissza..." kb ugyanazt csinalja mintha recobol nyomnad... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5704 üzenetére
Én a tiszta telepítés híve vagyok. Tudom,macera mindent menteni és újrarakni, de szerintem megéri.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5696 üzenetére
Érdekes ez.. Ha jól emlékszem másnak is jelentkezett már ez a kék képernyős bootlopban ragadok dolog. Nálam nem, lekopogom. A lényeg, hogy megy!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5693 üzenetére
Power hosszan?
dime27: én inkább factorymenüből gyalulnék, a data-val együtt.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #5685 üzenetére
Szerintem ez csak költői volt vagy egy szubjektív megjegyzés... A lenovo által kiadott listában sem láttam a z2 pro-t.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Neil Watts #5566 üzenetére
Köszönöm srácok, de az Aliexpress-es képen megnéztem és teljesen más az adatkábel formája. A gyari kábel nem henger alakú volt hanem slim, azaz széles és vékony, pont mint a gyári fülhallgató kábele. Ezenkívül a töltő fejben sem vagyok biztos.
A gyári töltő fej mindkét oldalán finom benyomódás volt, hogyha két oldalt megfogtad a töltőt, az ujjad bele süppedt ezekbe a kis mélyedésekbe. Apróságnak tűnik, de maximalista vagyok, bocs -
a.sebi
őstag
válasz
Neil Watts #5566 üzenetére
Az adatkábel nem eredeti! Nem valami spéci gubancolodás gátlos szart adtak , nekem sinvs meg , nekem egy blackberry adatkábelem van.
Viszont gyári fülhallgató milyen ?
-
Blizzardking
őstag
válasz
Neil Watts #5468 üzenetére
-
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #5417 üzenetére
Ajjjajjjajjj MEA CULPA
Megprószálom újra, ha valakit érdekel....
kicsit furcsán viselkedett a böngészőm, sorryTehát az előzőből kimaradt két link ujra:
XDA VIPER topicés a Viper download oldala
-
Luser2000
addikt
válasz
Neil Watts #5303 üzenetére
Szia core2!
Köszönöm a segítséget, beállítottam.
Üdv.:
Balázs -
TheGerike
tag
válasz
Neil Watts #5220 üzenetére
Na ilyen tokom volt, kb egy hét után tört le a sarka, úúúúgy, hogy a zsebembe csúsztatás volt élete legnagyobb stressz tesztje.
Illetve ez a simis "frost" felület is simán lekopott itt-ott hasonló idő elteltével.
Amúgy nem rossz tok. -
dime27
őstag
válasz
Neil Watts #5220 üzenetére
Nekem ilyen van nem rossz de sajnos olyan védelmet nem nyujt m int pl az IPAKY tokok nah olyat gyárthatnának a telóra ! Ezzal az a baj, hogy a telefon alját csak kismértékben védi pl ütődésektől míg pl egy IPAKY-ba szó szerint be kell építeni a telót!
-
rdt89
addikt
válasz
Neil Watts #5143 üzenetére
-
arnd
senior tag
válasz
Nekem ha felszabadítok akkor van kb. 1G szabad... 1,5G-m sosem volt.
De engem ez nem zavar. Azért van benne RAM, hogy azt használja ne a flash-t. Szerintem... -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Normális... Nem kevés blótver van telepítve a telefonra...
-
rdt89
addikt
válasz
Nekem mióta megvan 1.1-1.3 szabad ram körül mozog.
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Neil Watts #4920 üzenetére
Nekem mikor megvettem kapasbol ugy kezdte, hogy ezt jatszotta , nem toltott....be is tojtam, h na tok jo vihetem is vissza...de aztan kihuztam ujrainditottam es azota sosem volt vele gond...a toltesvedelem aktiv duma az elejetol kezdve van...
-
válasz
Neil Watts #4919 üzenetére
Másik töltővel sem megy.
Üdv. core2
-
zizol
aktív tag
válasz
Neil Watts #4909 üzenetére
Gyari tolto, es kabel? Erre nagyon erzekeny.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #4911 üzenetére
Alapból így kéne töltenie. Próbáld meg másik töltővel.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #4909 üzenetére
Nekem az elejétől kezdve kiírja mikor töltőre rakom!
Inkább az a kérdés neki idáig miért nem írta ki??!!
-
kmóricka
aktív tag
válasz
Neil Watts #4246 üzenetére
Nekem is el szokta dobni ha olyan helyen vagyok ahol szarabb a vétel
, pl a suliban ahova jarok rendszeresen elmegy a térerő...(tmob..nem tudom miert)es akkor csak a gsm kàrtyàt dobja el persze.., de hamar vissza is jon a jel..sztem ez nem a telo hibaja..normalisan lefedett helyen sosincs ilyen gond
-
válasz
Neil Watts #4169 üzenetére
Folyt. köv.: Most pl. csinált olyat, hogy eldobta a két simkártyából a T mobilosat, úkraindítottam akkor meg a Vodás kártyát nem találta egy ideig.
Készülékhiba?
Vagy cseréltessek kártyákat?Üdv. core2
-
rdt89
addikt
válasz
Neil Watts #4171 üzenetére
frissíts addig még s246-ot nem írja ki a telefonról megnézhető információknál.
-
rdt89
addikt
válasz
Neil Watts #4169 üzenetére
Ha engedsz teret az 5.0.2-nek teszt gyanánt próbáld meg azzal is.
-
Ombre85
tag
válasz
Neil Watts #3535 üzenetére
Nekem Vodás az előfizum, de a T-s kártyámat ingyen kicserélték picire, nem szőröztek. Pedig egy időben tetettem az előfizetésem Domino-ra.
-
válasz
-
stilo18
addikt
válasz
Előlapi kameránál itt is tudod állítani a "szépítés" mértékét!
Jelentem :Logouton a hasonlítás
-
válasz
Neil Watts #3509 üzenetére
Elképzeltem, hogy az egyik SIM-et Bélának, a másikat Józsinak nevezed el.
-
TheGerike
tag
válasz
Neil Watts #3509 üzenetére
Szia!
1. Egyszerre csak egy SIM-en lehet adatkapcsolat, de ki lehet választani melyiken. (azt nem tudom, hogy a "2G" slotban, csak 2G működik-e....)
2. Ha úgy állítod be, akkor mindig kérdez. De azt is meg lehet adni, hogy melyik legyen az alapértelmezett hívásnál, vagy sms-nél, külön-külön.
3.Igen. Kis 1-s vagy 2-s jelöli miről jött a hívás /üzenet.
4. Igen. -
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #3499 üzenetére
Perszehogy headset kell, errol ment a disputa regota, hogy a Piston3 hangerovezerloi nem megfelelon mukodnek.
Valakinek van egy headsettje aminek minden gombja mukodik?
Es jol mukodik? -
TheGerike
tag
válasz
+1
Én is csak annyit mondtam, hogy az Apple Earpod hangja jó vele, nem azt, hogy a kezelőgombok is működnek...fel se merült bennem, hogy fog működni vele.
-
arnd
senior tag
válasz
Ott a pont!!!
-
válasz
Neil Watts #3477 üzenetére
Közben megoldva.
Üdv. core2
-
arnd
senior tag
válasz
Neil Watts #3436 üzenetére
Rendszer app... gondolom csak fagyasztani lehet.
-
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #3428 üzenetére
azért ez a szép telefon nem lesz rút, ha kap egy kis rootot.
Sőt mégszebb tud lenni tőle.szerintem, fuss neki, visszatudod unrootolni, ha kell.
vagy élj vele együtt, minden csak megszokás kérdése -
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #3419 üzenetére
Ne akard leszedni, csak tiltsd le , fagyaszd le és inhalálj helyette egy másik nekedtetszőt
-
Land
veterán
válasz
Neil Watts #3417 üzenetére
Megvan. Jól el volt dugva.. THX
-
maki12
senior tag
válasz
Neil Watts #3411 üzenetére
Kulfold, 2500 forint korul van. (Fekete/Narancs szin) Feheret en meg nem lattam.
-
stilo18
addikt
válasz
Neil Watts #3364 üzenetére
Piston 3! Sokszor írtuk már, hogy ár érték bajnok füles, szerintem nem családnál Te sem!
-
Land
veterán
válasz
Én is a Piston 2/3-at mondanám. A 2-es elég korrekt füles, de a 3 sem rossz, bár utóbbit nem használtam még.
-
hard74
senior tag
válasz
Én Piston2-vel+Viper4AndroidFx-el használtam teljes megelégedéssel.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #3193 üzenetére
Teljesen normális.
-
zermi
aktív tag
válasz
Neil Watts #3112 üzenetére
Igen. Sony SWR30
-
válasz
Neil Watts #3053 üzenetére
Megvan, ha másnak is kellene:
4.4 alatt jópárszor rá kell taposni a Feature gombra a Settingsben, majd lesz egy olyan gom hogy Screen off gestures.
Sőt! ha még jópárszor rátapostok a feature gombra, lesz multi-window support is.
Üdv. core2
-
válasz
Neil Watts #3051 üzenetére
Ha update-eltél lollipopra, akkor már sehogy, kiszedték ezt a funkciót. Ráadásul már downgrade-elve sem fog működni.
-
válasz
Neil Watts #2925 üzenetére
Amúgy a lenovoshopon kívül van/lehet valahol még magyarhonban a fenti szinekben a telefonból?
Üdv. core2
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #2927 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #2925 üzenetére
Lenovoshop-nál azt mondta az eladó, hogy arany lesz.
-
zizol
aktív tag
válasz
Neil Watts #2456 üzenetére
En valamiert nem szerettem a gyari foliat, de mar reg volt fent. Ha jol emlekszem nem csuszott rajta jol az ember ujja.
-
Womb
senior tag
válasz
Neil Watts #2456 üzenetére
Szerintem egész jó a gyári fólia. Fél éve rajta van, ehhez képest alig viseltes, pedig én aztán nem kímélem, tokot sem használok.
-
rdt89
addikt
válasz
Neil Watts #2358 üzenetére
Nekem múlt héten okozott kellemes csalódást ez a gyönyörűség. Angry Birds Fight-al még az előző telefonomon kezdtem el játszani (5" FHD kijelző 2000-es akkumulátor és a játékhoz állandó net kapcsolat szükségeltetik) és 3 óra alatt 100-ról 1-2%-ra nyalta az akkumulátort. Belefeledkeztem ezzel is a játékba, majd 3.5 óra múlva kaptam a fejemhez, hogy a francba ez mindjárt kifekszik (a régi megszokások), gyorsan háttérbe raktam a játékot, és meglepődve könyveltem el, hogy még 40%-os töltöttségem maradt.
(#2348) zed juron :
Tegnap a 38 fokban 20 percnyi 4K videót rögzítettem és a vége fele se szaggatott, vagy melegedett volna fel forróra a telefon (5.0.2).(#2351) Biluxzsolt :
Nekem 5.0.2 alatt zip-be csomagolva, gyökérbe rakva se találta a telefon a témát tallózásnál, szóval valami apró figyelmetlenség van mindkettőnknél a dologban. Átsiklottunk egy részleten vagy kihagytuk -
válasz
Neil Watts #2358 üzenetére
U.i.: Egy kis feedly birizgálással meg 2 kör Asphalt 8-cal máris 84
Üdv. core2
-
Cocane
csendes tag
válasz
Neil Watts #2154 üzenetére
Kedves Core2! Nekem is tetszik ez a tok! Érdeklődni szeretnék, hogy megkaptad-e már, honnan rendelted és - ha már meg van - mik a tapasztalataid vele? Előre is köszönöm!
-
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #2347 üzenetére
netőccsedmán állandóan, tudod edzeni kell, mint a virágokat nyáron nem locsoljuk
Nekem reggel 7-8 között szokott lejönni a töltőről, akkor elindul a céges két exchange fiok szinkronja, a gémél két fiokja, a fácse, a whats up,a gtalk és a skype és a a többi szerencsés csevegő pogrom, és akkor 4G-n ketyeg az egész telo estig, hogy utólérje a külvilágot.
és telefonálok napi 100-at, levelem jön napi 100, amit megnézek elolvasok,, válaszolok stb.
igy éri el az esti 30-35 (+/- 5%) vegetatív állapotát, hogy estétől reggelig töcsem
Szerencsére a 2A-es hálózati töltője kb. másfél óra alatt telepumpálja
ja és ha nem merülne eléggé akkor a TuneIN netrádiót hallgatom és amikor ott nemvan jó rockzene, akkor jönnek a beépített zenék, Lenovo Player+Viper+BassBoost.
elvagyok , elvagyunk köszönöm
végre egy teló, amire nem kell pislogni óránként hogy kibirja-e
IMÁDOM.
KIBIRJA
-
válasz
Neil Watts #2346 üzenetére
Végül most, 38%-nál raktam fel tölteni
Üdv. core2
-
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #2342 üzenetére
nojólvan, nevedd azért magadra, sokmás embernek is szólhatott
kinek papné, kinek a paplan jeligére ...
jólkinéznénk, ha egyformák lennénk, nem ? -
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #2338 üzenetére
Itt látszik, hogy izlések és pofonok 😃
Nálam ez az első, amit kiirtok minden képernyőről, nekem ne okoskodjon, majd én megkeresem, amit akarok😃
A másik az anysoft vagy ,ármi más keyboardben a T9 szótár és egyebek, amivel helyettem akar írni
Szerintem ez a diszlexiásoknak kifejlesztett támogatás, menjen a francba 😃. -
válasz
Neil Watts #2331 üzenetére
Mondjuk reset előtt az adatok automatikus biztonsági mentése és az automatikus helyreállítás checkbox be volt rakva... továbbra sem megy. :/
Üdv. core2
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #2331 üzenetére
Nyugodtan rajta hagyhatod a töltőn. Viszont nem árt ha min, 30-40 % on van az akku amikor elkezded.Inkább több, jobb a békesség.
-
MAQ12
tag
válasz
Neil Watts #2307 üzenetére
A htc-k nagyon részletes beállítás varázslóval kezdenek. Itt meg a magad ura vagy beállítások terén (is). :-)
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Neil Watts #2295 üzenetére
Míg nem kerül SIM bele addig nem dobja fel az indítási varázspacit.
-
Luissimo
veterán
válasz
Neil Watts #2304 üzenetére
és majd néha ha töltesz, nefelejts el magadnak is tölteni ám, mert akkor még a végén télleg pokolrajucc
-
hard74
senior tag
válasz
Neil Watts #2298 üzenetére
Ezek az aksik tudomásom szerint csak a teljes lemerítést nem szeretik. Azt meg nehéz megoldani, mert ha kikapcsolásig meríted akkor is van benne cirka 10% elvileg. Azért én mindig kerülom a kikapcsolásig merítést.
-
hard74
senior tag
válasz
Neil Watts #2291 üzenetére
Nekem sem kért google felhasználót. Majd fiókoknál beállítottam, és ment a szinkron.
-
stilo18
addikt
válasz
Neil Watts #2264 üzenetére
Nagy ugrás lesz, tuti tetszeni fog
-
stilo18
addikt
válasz
Neil Watts #2262 üzenetére
Milyen telefonról jössz át?
-
Ombre85
tag
válasz
Neil Watts #2154 üzenetére
Nekem bevált
Megfelelően illeszkedik, jól védi és elég merev.
Csak belül koszolódik és idővel megtöredezik a hajtásnál, de ez természetes velejárója. Legalább viszonylag vékony és kellemes a fogása.
Amíg ezzel a tokkal használtam, a dupla kopp is jobban működött, mint most anélkül -
Sir Riccio
addikt
válasz
Neil Watts #2146 üzenetére
Sok sikert!
Én Pécsett sehol nem találtam hozzá valót. Úgy, hoy rendeltem ilyet, ilyet, ilyet meg egy ilyen kijelzővédőt. Remélem, hogy legalább az egyik tok ideér relatíve hamar.
-
válasz
Neil Watts #2146 üzenetére
*valami jófajta TPU szilikon tokban kiegyeznék, de nem találtam eddig. :/
U.i.: Közben kaptam visszajelzést az aqua-tól. Hivatalos EU készülékeket forgalmaznak, hivatalos garanciával, ROW, így megy a LTE800/B20 is.
Üdv. core2
-
Demonlaci2
tag
válasz
Neil Watts #2141 üzenetére
Igen.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #2138 üzenetére
A rendszer teljessen smooth. Injustice és wot blitz akadásmentessen fut.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Neil Watts #2117 üzenetére
Elvileg mind tudja! Ha biztosra akars menni, akkor kérdezd meg, hogy ROW-os verziót árulnak-e biztossan.
Sőt, biztos, hogy azt árulnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest