- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Tisztelettel megkérünk mindenkit, hogy először az összefoglalót olvassa el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demonlaci2
tag
válasz
zsolt971 #844 üzenetére
A telefont itthon vetted vagy kínai változat, mert arra nem lehet ROW-os romot tenni, orosz oldalakról lehet hozzá modem fájlokat letölteni: http://lenovo-forums.ru
Sorry, éppen rabotajut:Технические работы
На сайте проводятся технические работы. Скоро вернёмся! Az oldalon technikai munka folyik,gyorsan visszatérünk. -
arnd
senior tag
válasz
zsolt971 #804 üzenetére
Telepítsd fel ezt: QPST 2.7 Build 422 és töltsd le a "Lenovo K920 Vibe Z Pro Unbrick Rom"-t vagy valami mást ami kompatibilis a telefonoddal, de ilyen xml stb.-s féle kell, a qsb és zip-es nem jó, értelemszerűen.
A QFIL-t indítsd el a QPST mappából. Az első elindulásakor nekem bekérte a telepítőjét, tehát jobb ha kicsomagolod egy könyvtárba, és onnan telepíted.Select Programer ---Browser (megkeresed a kicsomagolt ROM bin mappájában a "prog_emmc_firehose_8974.mbn"-t)
A Select Build-et automatikusan betölti, nem kell browsolni.
Load xml -betöltöd a rawprogram0.xml-t és a patch0.xml-t
Na és most jön a lényeg, hogy nem recoveryben kell csatlakoztatni a telefont (amikor feltelepít pár soros portot).
Hanem, kikapcsolt telefonnál nyomva tartod a felfele hangerő gombot és így csatlakoztatod az USB kábelt. A gombot nem engeded fel.
Eszközkezelőben megjelenik egy újabb sorosport (a driverét is fel kell telepíteni, ha jól csalódom akkor én a needrom-ról töltött Qualcomm Flash-ból való drivert raktam fel. De mivel rengeteget próbálkoztam... passz.
Na ha az idétlen hosszú nevű port megjelenik az eszközkezelőben akkor a QFIL Select Port jával kiválasztod azt a portot. Ez ilyen fix idő után lecsatlakozik, újra csatlakozik, El kell "kapni" a megfelelő időpontot. Ha minden igaz még valami auto connect is volt valahol kiválasztható...
Én amikor éppen jelen volt az eszközkezelőben a port, rányomtam a downloadra... és bejöttMondjuk ezután nem akart felmenni a gyári OTA frissítés, így én bemásoltam inkább ezt a tartalmat http://www.needrom.com/download/vibe-z2-pro-cee-multilingual-version/
és felraktam a két gombos indítású flashelővel. Ezután a mindennek oka frissítés is szépen felment, hiba nélküli a gép. Minden mac adress, meg imei a helyén, perfect. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
zsolt971 #798 üzenetére
A webshopok többnyire valami összeshafterolt multilang romokkal küldik a lenovokat. Ha erre rá frissítesz 2 dolog történhet.
1. nem fig végig menni a frissítés
2. végigmegy és onnantól a gyári szoftver van a készüléken gapps nélkül. Többnyire kínai/angol nyelvel.
A te esetedben az utóbbi történt.Ha neg van még a twrp akkor első körben csinálnék egy factory resetet wipe data, cache, dalvik cache-t. Ha ezután sem indul akkor felraknám ujra a romot ha biztos lennék benne higy a telefonra való. Illetve nem ártana tudni hogy CN vagy ROW os e a rom és hogy melyikkel érkezett a telefon. Ha már rendessen elindul a telefon akkor a gappsot lehet pótolni , ha rendazer engedi ,twrp-ből installálni kell egy a rendszerednek megfelelő gapps csomagot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest