- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
son007
tag
A DIGI Mobil topicban az alábbi választ kaptam:
"Beállítások-> a telefonról-> Állapot-> SIM kártya információ
Itt a hálózat módot, ha 4G akkor lehetőséged van az adatforgalomra, vagy SIM hiba, vagy APN hiba lehet.
Ha 2G, akkor esélyed sincs a mobilnetre, mivel GSM-en a DIGI nem szolgáltat mobilnetet."
Sajnos a fent említett beállításban GSM szerepel, ezek alapján gondolom felesleges is tovább próbálkoznom sajnos -
mobilizmo
addikt
-
hederz
csendes tag
Én is az S363-at használom, az a legjobb. Mondjuk én az S240-ről automakikus a gyári frissítést engedtem rá, így leginkább ezt az utat tudom javasolni.
A képernyő nálam nem kapcsolgat, viszont néha előfordul, hogy beszélgetés után nem adja vissza a képet a kijelző. Gondolom, a közelségérzékelő ragad be ilyenkor.
-
tvamos
nagyúr
Az f@sza! Nekem a ganyolt TD firmware alatt nem ment.
AZ a nagyon kemeny, hogy a gyermekemet dinamittal kell kirobbantani a szobabol amugy, erre most, este 9-kor meg harcolni akar menni a felvonulasi emlekmuhoz. Hat ez besz@ras! Kivancsi vagyok, meddig lesz ez olyan nagy frankosag. -
Sagaris
csendes tag
-
mobilizmo
addikt
Pedig szerintem tök egyszerű megérteni.
1. Ha valami csak 2 $-ba kerül akkor az tök olcsó. Ha 100.000 darab kell belőle, menyit spóroltál meg, ha kihagyod?
2. Persze valójában nem is erről szól a dolog. Abban a korban ahol fizikailag létező tudást szoftveresen tiltanak, ott teljesen érthető az üzletpolitikai szándék (itt most persze nem erről van szó, csak általános példát hoztam). Valamibe valamit azért nem raknak be, hogy a drágább valamijüket vedd meg inkább, ha neked szükséged van arra a tudásra. Ez egy olcsó készülék (persze abszolút értékben nem kevés az a ~50.000 pénz, de hát ilyen országban élünk) ennyi fért bele, szerintem még így is megéri (pedig nekem a kamera nem is működik normálisan). -
Luc001
tag
Üzemidővel kapcsolatban:
Nekem +fél órát jelentet üzemidőben és a készenlét is hosszabb az hogy csak GSM módban használtam minkét simkártyát. Itthon ezen a készüléken nincs LTE a 3G is gyenge hívás fogadásnál mindig szakadozik a vonal. Itthon csak Wifit használok, a mobil internet le van tiltva.
Automatikus LTE/3G/GSM hálózatnál:Csak GSM
-
hederz
csendes tag
Szia!
Ha a "Beállítások\Tartózkodási hely" menüben a jobb felső sarokban lévő három ponttal lenyitod a helyi menüt, ott látsz egy "Beolvasás" menüpontot. Ez a keresett panel.
Most én is kikapcsoltam a WIFI és Bluetotth alapú helykeresést, megnézem, mire jutok a következő töltés után. Remélem, tényleg segít, mert ez az átlag 3 óra képernyőidő kezd kiakasztani. (Vagy épp kezdem megszokni. -
son007
tag
Sziasztok!
Az akku idővel kapcsolatban találtam egy érdekességet. Nálam a WLAN használat percre pontosan megegyezett az utolsó töltés óta eltelt idővel amit nem értettem, mert azért nem volt folyamatosan bekapcsolva a wifi.. Amikor a WLAN használatot lenyitottam ott találtam egy indítási beállítások opciót (ekkor épp ki volt kapcsolva a wifi). Itt pedig megjelent egy kis kék "link" a szövegére pontosan nem emlékszem, és az a vicc, hogy most már csak annyit ír ott, hogy kapcsoljam be a hálózatok megjelenítéséhez..A lényeg, hogy rányomtam arra a linkre és feljött annak a beállítása, hogy a pontosabb helymeghatározáshoz használja a wifi hálózatokat is, ez nálam alapból engedélyezve volt. Kikapcsoltam és azóta kevesebb a wifi használati időm. De nem értem mert a helymeghatározási módnál most is nagyon pontosra van állítva ami ugye gps, wlan, mobilnet... Szóval fogalmam sincs, hogy tudnám megtalálni ezt a beállítást. (tipp?
)
Most képet nem tudok csatolni de ez a helyzet jelenleg:
Használatban: 2óra 44 perc | Készenlétben: 17óra 40 perc
Wifi futási idő: 14 óra 20 perc (38,1%)
Képernyő: 2 óra 45 perc (9,2%)
Chrome: 1 óra 40 perc (13,1%)
Töltöttség: 41%Sajnos tegnap mikor néztem nem csináltam képet és így nem tudom ott mennyi volt pontosan a töltés óta eltelt idő..
Valaki megnézné, hogy mit lát az indítási beállításokban? -
mikrofon
veterán
Feltehetően igazad van. Csak megosztottam, hátha valakinek segít.
Egyébként gondolom ez úgy lehetséges, hogy valaki megnyitja, és ha valami bug van ROM-ban, talán fut a háttérben tovább, mondjuk a lézeres fókuszálás, vagy egyéb, ami eszi az aksit.
Találtam még egy érdekességet:
Ha valaki QFil-lel próbálja a ROM cserét és nem megy neki mert "Sahara fail " hibával megáll. Akkor:
Sahara fail 3 dolgot jelent, túl hosszú elérési út az installálandó ROM-hoz, nem a c: meghajtón van a ROM, vagy nem megfelelő karakterek vannak az elérési útban mint mondjuk a szóköz.
Ez egyébként még akkor is előfordulhat ha valaki az asztaláról próbálja, de mondjuk a felhasználói neve túl bonyolult. Ilyen esetben megéri a c: gyökerébe létrehozni egy ROM mappát és onnan próbálni.
Ha valakinek nem megy MiFlash-el esetleg tehet egy próbát QFil-lel, hátha akkor jön ez a hibaüzenet és már tudja is a megoldást. -
mobilizmo
addikt
Erre gondolsz? Nekem alapvetően - természetesen a saját használati szokásaimmal - nincs problémám az akkuidővel. Eddig csak a felesleges appokat fagyasztottam TiB-el, mielőtt ténylegesen kitörölném. Szóval eddig nem használtam, de mivel érdeklődő típus vagyok kipróbálhatom.
-
forgonati
őstag
Hát szerintem ezek a képek eléggé gyengék... Egy fotózásra kihegyezett mobiltól meg pláne. A nappali képek fakók, és túlságosan zajszűrtek még a jó fényviszonyok mellett is. És mindegyik úgy néz ki mintha kissé fókuszon kívül lenne, be lenne mozdulva, vagy nem tudom. Optikai stabilizátor hol van??? A dinamikatartomány nagyon gyenge, majd mindegyik kinti képnél brutálisan ki van égve a háttér. Az esti képek meg nagyon zajosak, még annak ellenére is, hogy a zajszűrés keményen beavatkozik. És a fókusz sincs a helyén, a 2 bicajos képnél (sem).
Én is szemeztem ezzel a telefonnal, de szerencsére halogattam sokáig, aztán végül teljesen letettem róla. Szép, igényes telefon, de pont azt nem tudja hozni, ami az erőssége kellene hogy legyen.
Van nekem itt másodtelefonnak egy K3 Note, az nem kifejezetten fotótelefon, de megkockáztatom hogy tud ilyen képeket lőni. Ha kell, dobok fel pár képet, azok is vannak ilyen szinten.
Azzal meg nem nagyon tudok egyetérteni hogy nyaralásra feltétlen fényképezőgépet kellene venni. 5-6 éve még én is ezt mondtam, de pl. most is egy Oneplus 2-vel fotóztam végig Bulgáriát, ás hát nem nagyon hiányzott még egy kompakt gép is, nagyon jók lettek a végeredmények. A mostani jobb telefonok hozzák egy olcsóbb kompakt szintjét, legalábbis nappal, de szerintem többé-kevésbé még este is. Persze akinek tényleg nagyon komoly minőség kell, mondjuk későbbi feldolgozásra, az vesz egy jó gépet. De átlag felhasználónak aki csak kattint, annak teljesen jó lehet egy jobb fotós mobil.
Szerintem ez a Vibe Shot ere csak korlátozottan alkalmas. Pedig nagyon akartam mikor megjelent, mostanra bőven alábbhagyott al lelkesedésem, a fotókat látva.Esetleg ha még lenne rá valami jó rom, amiben a kamera nyűgök javóitva lennének, akkor talán. MErt szoftveresen lehetne fejleszteni az AF működésén, meg a zajszűrésen is. De pl. a szűk dinamikatratományt nem hiszem hogy javítani lehet. Azí ilyen, az az optika hibája, hiányossága.
-
mikrofon
veterán
Ezt legközelebb légyszi ne, így!!!
Ezzel a mobilos fórum nézést keresést jól megölted.Teljesen belassult, még laptopon is....
Minden egyes alkalommal le kell tölteni az összes képet, ha megjelenik a hozzászólásod. Tesztképeket töltsd fel valahová, és a linket oszd meg.Egyébként a pont ilyenek az én képeim és a feleségemé is. Ez egy mobilod minőség, pont jó!
Egy 40 ezres kínai telefontól ezek a képek, jobb mint tökéletes....@Luc001: Ebben az az érdekes, hogy te vagy az egyetlen akitől ilyet hallani. Ráadásul ha minden igaz neked volt problémád a közelség érzékelővel is. Amit egy Régi ROM vissza megoldott. Feltehetően valamit a ROM-olásnál rontottál el! Nagyon! Nem lehet, hogy mint ahogy korábban le lett írva ez a frissítgetés, még sem olyan jó dolog, inkább a flash-elés működik?
@Dominó85: Azt próbáltad, hogy belépsz Recovery-be és ott a kikapcsolásra kattintasz? Hogy valóban teljesen kikapcsoljon a telefon. Aztán, jöhet a Hangerő fel és USB rádugás
-
Atilla001
senior tag
Nekem igazából az a nyűgöm, hogy nem csinál jobb szebb képet videót, mint mondjuk egy HUAWEI P8 Lite.
Feleségemnek az van. 60k az ára magyarban a z90 meg 100k vagy több és felső kategória.
Szal annál sokkal többet kellene tudnia. De nem. Hang is szar. Bár azért nem érdekel mert max csörgés szól majd rajta azt meg letojom.. de akkor is szar... magyarul kategória alatt van szerintem.. -
norbihrc
csendes tag
Hiába van letöltő módba (led világít fehéren, telefont nem lehet megnyitni, csak bekapcsolni) de se a miflash (ezzel ki lehet listázni a eszközöket ugye, ott látszik hogy van egy) sem a Qfil se érzékeli úgy, hogy a listába megjelenjen a programban.
Elvileg a korábbi lépéseket (USB hibakeresés, WIN 10(64 bit)-en is ki van kapcsolva az a driver signature enforcement dolog) mind megcsináltam. Hasonló mint ami Indian74-nek volt.
-
norbihrc
csendes tag
Szia!
Lenovo_USB_Driver_1.1.23_Setup.exe
Qualcomm_USB_Driver_2.2.0.0_Setup.exeEzt a kettő dolgot fel tudnád dobni valahova? Vagy letöltési linket tudnál adni?
Már fél napja szenvedek és sehogy se akar megjelenni a teló portként és a miflash-be.
ADB and Fastbootba ha kiíratom az eszközöket ott látszik és letöltési üzemmódba is megy, de valami még hiányzik.
Lehet ezek.Köszi!
-
mikrofon
veterán
Kilépés: USB kábelt lehúzod és sokáig tartod lenyomva a bekapcsoló gombot míg el nem indul.
ADB-s módszer, az arra való, hogy letöltő módba rakd a telefont. Maga az ADB-vel rengeteg parancsot ki lehet adni a telefonnak, de jelen helyzetben csak a letöltő mód érdekes.
Ha letöltő módba kerül a telefon, akkor a QFil ablak felsö részén kb középen megjelenik a 9008-as port, de ehhez nem elég a letöltő mód, hanem kell a jó QUALCOMM driver is.... A letöltő mód onnan ismerhető fel, hogy kikapcsol a telefon és világít a fehér led, majd csak hosszan nyomott bekapcsoló gombal lehet bekapcsolni. a (A fehér led világításának lehet feltétele, hogy ne legyen 100%-osan feltöltve a telefon....)
-
mobilizmo
addikt
Én még itthon nem láttam. Kevés van még ebből a típusból, nem érte még el az ingerküszöböt. Ráadásul irreálisan drágák itthon a screen protectorok. Kinti beszerzéssel 1-1,5 $ körül vannak, itthon 2.800 Huf körül kezdődnek. Kinti beszerzésnél egy valamire figyelj. Én elsőre egy Nillkin-t vettem, ami nem volt jó, mert a kamera lencse kivágás rossz helyen volt. Pedig teljesen egyértelműen Vibe Shot-ra való volt és hát a Nillkin nem egy nagyon gagyi cég. Most egy ilyenem van. Ennek meg a minőségével van probléma. Nem ejtettem le, nem ütöttem neki semminek, mégis a protector sarkából a miniatűr darab levált és ott most kellemetlenül éles a szegély.
Megelőztek.
-
newman69laci
csendes újonc
Rendeljél Kínából,(igaz,2-3 hét alatt ér ide) sokkal olcsóbb ugyanaz az, üveg,ugyan onnét rendeli mindenki.Ha leejted a telefont mindegyik megreped, de a karcolásokat ez is bírja, szép sima marad, az ára csak 1-2 € körül van, nem pedig 3-4 ezer ft. Rendelj 2-3 db-ot az is csak max 2000 ft.A méret, típus korrekt volt nálam minden alkalommal, pedig többfélét, s régebbi készülékre is rendeltem.
http://www.aliexpress.com/item/For-Lenovo-VIBE-Shot-Z90-3-7-Tempered-Glass-Film-9H-0-26MM-Original-Screen-Protector/32676737466.html?spm=2114.13010608.0.89.UIL3CC -
mikrofon
veterán
ebay.. Többet érdemes, mert nekem nem volt szerencsém... Nekem egy törött volt mikor kiszedtem a boritékból, egyet felraktam, de nem tudtam buborék mentesen, mert szerintem meg volt kicsit hajolva. Mivel túl merev, így gondolom mindig visszapúposodott. Harmadik jó volt... Két telefonhoz hármat rendeltem. Most csak egyiken van....
-
mikrofon
veterán
-
mobilizmo
addikt
Nekem az van fent, de nem OTA update-tel ment fel, az nem működik (legalábbis a ROW romokkal). Ugyanúgy flasheltem, mint a 240-et. Nekem ugyanaz a problémám, mint a többi 6.0.x verziójúakkal. A fényképező, tegnap konkrétan csak elindítottam a SnapIt-et és azonnal újraindult a készülék.
-
mikrofon
veterán
csak annyi, hogy az S118 alatti ROM- telepítésénél, ha fent vannak a driverek akkor általában működik a kikapcsolt állapotú telefon esetén a hangerő+ gomb nyomása és közben az USB bedugás módszer. felette már nem biztos. Ott az ADB-s módszer hatásosabb. tehát elvileg az ADB-s részt megspórolhatod.....
-
hederz
csendes tag
Igen, ez egy valóban minőségi teló minden szempontból, és a ROM-ok is elég használhatóak most már, bár ez pár hét múlva derül majd ki számomra igazán, ha nyúztam kicsit.
A fényképező kifejezetten szép képeket csinál szerintem, és nagyon gyorsan fókuszál, valamint a dedikált kameragombbal 2-3 másodperc alatt alvó állapotról üzemkész!Egyedül az akkuidő, ami nyomasztóan kevés, és nem tudom, hogy egyedi eset-e. Normál használat esetén 3 óra képernyőidő nem túl izmos egy 2900 mAh-s akkutól. 0-ról 100%-ra való töltés is megáll 1,5 óra körül a gyári 1,5 amperes töltővel, ami feltételezi, hogy még ha fel is venné ezt a névleges áramot hiánytalanul, ami ugye nem lehetséges a veszteségek miatt, akkor is kb. 2200 mA megy bele az akksiba ennyi idő alatt. :/
-
hederz
csendes tag
Én mikrofon leírása alapján csináltam, és ha jól értettem, a driverek a MIFLASH csomag részét képezik, tehát én azt is feltettem a QFIL előtt. Először MIFLASH-sel mentem neki a dolognak, de hibaüzenettel mindig elszállt flash kezdetekor, így nyergeltem át az utóbbira, mellyel végül sikerült.
Kezdetben sokat szívtam, de most már annyira összeállt a rendszer, hogy csak bekapcsolom a gépet, beteszem a telót letöltő módba a "hangerő fel" gombbal, elindítom a QFIL-t, és megy is a frissítés.
-
hederz
csendes tag
Én mind a 3 verziót Qfillel raktam fel egymás után, de az is csak a Win7 32 bit alatt működött, és valamiért nem is elsőre. Nem magával a flash toolal volt gond egyébként, hanem a driverrel, ami nem ismerte fel a telefon portját, tehát nem látszott az Eszközkezelőben a portok között a Qualcomm eszköz.
Szerintem próbáld meg azért, mert elképzelhető, hogy nálad menni fog 64 bit alatt is, és az én rendszeremben van valami más akadálya ennek. Egy angol leírásban jelezték egyébként, hogy csak 32 bites alatt megy a MIFLASH driverkészlete, így jutottam el a megoldásig.
-
mikrofon
veterán
Én két telefont is WIN10 64 bit-röl raktam....
Legalább három féle leírást írtam már belinkelt szoftverekkel és driverekkel....@kedvesgabor: lehet, hogy pont ez a baj. Lehet, hogy valami ROM bug, és folyamatosan keres rádió modul, mert nem érzékel kártyát... csinálj még egy próbát, hogy nem megy semmi. Aztán ki is derül.....
-
hederz
csendes tag
Nem volt teljesen lefordítva az oprendszer, néhol angol, de ami zavaróbb, esetenként kínai nyelven jelentek meg alapvető közlések.
Sok általam telepített program nem működött rendesen, vagy nem kompatibilisként szerepelt a Play Áruházban.
Funkciószegény volt a kezelőfelület az 5-ös Androidhoz képest, például a fentről lehúzható menüsort illetően. Az egésznek volt egy "béta verziós" íze.Letilthatatlan böngésző és vírusirtó is bele volt építve, melyek folyamatosan értesítésekkel bombáztak.
s240-nel mintha a kamera is szebb képeket produkálna.
Ennyi jut hirtelen eszembe.
-
mikrofon
veterán
Telefon még sosem indult újra!
Ebben az esetben akár SD-kártya írási probléma is felmerülhet. Arról volt szó, hogy nem minden kártyával működik jól.... Ez az újra indulásra vonatkozik. Autófókuszra nem.
Most végig néztem a saját fotóimat ott sincs focus probléma. Nem túl szépek a képek, de ami probléma, inkább a túlzott zajszűrés, így hiányzó részletek....
Ami még feltűnt, hogy a kameragomb két funkcióját meg kell szokni. Kicsit nyomva fókuszál, rendesen lenyomva fényképez. (Ez még normális) A kicsit nyomás túl érzékeny, így az előfordul, hogy erősebben nyomom, és akkor lő fókuszálás nélkül.....
Egyébként ha a vakuba bezavar a tok, akkor gondolom a lézeres élességállításba is bezavarhat, ami a vaku mellett van közvetlenül az a kis sötét nyílás.... -
mikrofon
veterán
valóban az s208-ra mutat. Én nem ellenőriztem. Kösz a kiegészítést.
Nekem innen van: http://www.needrom.com/download/z90a40/
Elvileg mindkét link orosz forrásra mutat....
Tehát ez egybevág az XDA-s infóval is....
Bár ugye ez a ROW változat.....Ha EZT az orosz fórumot nézed, és kinyitogatod a plusz jeleket akkor itt is találsz linket:
New! Z90a40_S363_160625_ROW | Зеркало(под QFIL и MiFlash)Itt pedig a "hivatalos" lenovo-forums.ru -s link.
Valamint a hozzá tartozó orosz fórum pedig ITTEnnél többet nem tudok az s363-ról
-
mikrofon
veterán
Én a következő sorrendben raktam fel
=> S118 => S240 utána meg már össze vissza
De nem azért mert biztosan így kell, hanem azért, mert így találtam őket....Szerk.:
úgy tűnik, hogy szerencsém volt, mert ITT is ezt a sorrendet javasolják, mert ez egy többször sikeresen végigjárt út.....Többiek milyen sorrendben rakták fel?
-
mikrofon
veterán
GAPPS felrakás itt és itt.
Nem kell megijedni, mert a telepítés hibára fut kb 70%-nál, mert a google.gsm.x.apk nem telepíthetö. De addig feltelepülnek a rendszer szintű google appok (pl.: szinkronizálók) és utána a saját APP programból feltelepíthető a google Play, aztán a Google Play-ból mehet az összes google alkalmazás, amit szeretnél. -
mobilizmo
addikt
Így talán csak annyi a fura, hogy egy multilang rom-ról cserélsz en/cn-re. Az én angol tudásom elég lenne a telefon kezeléséhez, mégsem szeretem ha nem magyar. Nem csak arról van szó ugye, hogy a settings meg néhány üzenet angol. Alapértelmezetten angolul települnek a felhasználói programok is (hacsak meg nem erőszakoljuk a morelocale2-vel) és például Waze is alapból angolul pofázik, na ehhez már kevés az angolom.
-
mikrofon
veterán
Ezt nem tudom honnan való infó. Biztos van, akinek valami baja volt, biztos valami gányolt ROM-mal.....
Magam azt tapasztaltam, hogy s363-tal és 1625-tel is jó. Utóbbival a legjobb.
Nem egy MILC, de pont olyan mint a tesztben is írják, hogy kategóriájához mérten jó. Nah most hogy melyik kategóriához 50e (kintről behozott) vagy 100e (Mo-n vásárolt), nah ezt mindenki döntse el mega.....
Az XDA fórumon is azt írják hogy ezekben már javították..... Inkább olvasgass magad utána a külföldi fórumokon..... -
mikrofon
veterán
Szia, köszi.
még annyival egészíteném, ki,
- ha valaki biztos, hogy a felrakott ROM "gyári" , akkor elvileg megy a ráfrissítés. Van róla pozitív visszajelzés. De sokkal több, az olyan visszajelzés az XDA-fórumon, hogy azt hitte "gyári" és halott lett a telefon. Természetesen innen is vissza lehet hozni, de ´n senkinek sem ajánlom, hogy rá frissítsen.
- én valóban a VIBEUI_V3.1_1625-t favorizálom, DE- ITT említettem az új ROM nemzetközi változatát is a Z90a40_S363_160625 ROM-ot.
- Ez pontosan ugyan annyira nemzetközi mint az s240. Valójában annak a frissítése.
- Tehát teljesen magyar.
- Pontosan ugyan azokat az előnyöket hordozza, mint a VIBEUI_V3.1_1625 az s240-szal szembe. Kicsit lasabb a 1625-nél a nemzetközi tartalmak miatt, de gördülékenyebb az s240-nél
- Ráadásul ez a legújabb tehát innentől kezdve nem jelenik meg a frissítési felajánlás.
- Nem root-olt, de itt egy leírás, hogy azzá lehet tenni, elvileg nem is bonyolult a folyamat. Saját tapasztalatot ehhez nem tudok írni, én nem próbáltam.
- Aki maga rakta fel az s240-et az ezt az s363-ot is fel tudja rakni ennek a leírásnak a segítségével. Itt van tapasztalat. Én így csináltam többször is rakosgattam egymás után az s240-et, 1625-öt és az s363-ot is. Saját és feleségem telefonján is.
- A felrakás után pontosan azt a rendszert fogja kapni, amit az s240-en megjelenő frissítési lehetőség felajánl. Csak biztos rá lehet flash-elni....Természetesen mindenki, minden csak saját felelősségre tegyen....
szerk:
@HPAA : Ez a leírás alapján és ezt az s363-at próbáltad?
Nekem elúszott az 1000. HSZ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest