-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz
forgonati #1515 üzenetére
Természetesen nem úgy van ahogy írod. De ez (ahogy ezt már privátban is megírtam) alapvetően olyan topik, ahol a címben szereplő telefonnal kapcsolatban osztunk meg tapasztalatokat, akiknek van, volt, vagy terveznek ilyet vásárolni. Ezzel szemben Te az utóbbi 2-3 hozzászólásodban már csak más típusokat magasztaltál az egekbe, nem volt, nincs és ahogy meg is említetted nem is tervezel ilyet beszerezni. Ezek alapján meg tudod ítélni, hogy milyen szívesen látott vendég vagy itt?
Köszi mikrofon!
-
mikrofon
veterán
válasz
forgonati #1515 üzenetére
Nagyon helyes. Nem csak dicsérni lehet, hanem helyén kezelni! Tudod a saját kategóriájában!
Jah és még annyi, hogy igen itt tulajok írogatnak, más tulajoknak, hogy tudják használni a telefonjukat...
Ill, ha valaki ilyet vesz, akkor tudja, hogy mit is vesz, mit várhat ettől a készüléktől, és nem egy négyszer ilyen drágától..... -
nemethbalazs
tag
válasz
forgonati #1510 üzenetére
Oksa, kíváncsian várom a képeket, érdekel hogy rom és rom között mekkora különbség lehet. Ami nálam volt idegesítően homályos volt fél nagyságban nézve is, és sokat vacakolt a fókuszálással. Kicsit fakó is volt, majd szedek elő képeket. Vagy az emlékeim fakultak?
Egyébként én is használt telefont nézegettem, Xperia Z3, Z5 compactokat, de még használtan is drágák... aztán ez lett. Nem bántam meg, csak nagy az 5 col melóban. -
nemethbalazs
tag
válasz
forgonati #1506 üzenetére
Az OnePlus 2 más liga. Más ár. 300 USD és nem 170. Nem ide való még a megemlítése sem. Ahhoz képest annyival pedig nem jobb a kamerája. A K3 note pedig nem lő ilyen képet. Tudom, használtam. Gyakran homályos és minden összefolyik. Ellenben nem élesít utólag a képen és az jó dolog.
-
nemethbalazs
tag
válasz
forgonati #1501 üzenetére
Senki nem mondta hogy fényképezőgép. De egyik mobil sem fényképezőgép. 2 mm-es objektív nem lesz olyan soha mint egy méretes lencse, lehet 56 Mpixel is az érzékelő. meg ugye hiába járunk 23 Mpixelnél, ha ez érzékelő méret bolhafingnyi minden mobilban. Egy 35-40 ezres kompakt megreggelizi bármelyik mobilt.
Továbbra is tartom, hogy a Vibe Shot mobilok között jó képet csinál. Főleg árához képest.
Néhány kép csak így gyorsan:
A legófigura esti lámpafénynél készült, a kutya alkonyat előtt, az árok pedig irdatlan vakító fényviszonyok között, minden automatikusban. A pamutlámpák pedig éjszaka értelemszerűen.
Nem tökéletes képek, de nem rosszak szerintem. Ez mobiltelefon, nem fényképezőgép. És soha nem kell 100% nagyságban nézni, max 4K monitoron, de azon meg olyan picik a pxelek, hogy szintén élesnek látszik. Egyébként teljes nagyságban egyetlen mobiltelefon által készített fénykép sem éles, nem tökéletesen tiszta és nem is túl szép. Sőt, a tükörreflexes gépeké is homályosnak tűnik 100%-os nagyságban, de természetesen ott a technológia adja...
-
mikrofon
veterán
válasz
forgonati #1501 üzenetére
Ha fényképező gép helyett vetted volna, jól tetted, hogy nem tetted. Nem egy kamera telefon, aki ezt állította, aki leírta egyszer is, hogy ez egy fényképezőgép, amivel lehet telefonálni és még két SIM-et is kezel, az hibázott. Nem nézte meg a specifikációban, hogy milyen objektív van az érzékelő körül. A kompaktokat is az optika teszi jóvá vagy kiemelkedővé.
Egyébként a homályosságot lehet pont a stabilizátor okozza...
-
citkar
addikt
válasz
forgonati #78 üzenetére
"Ha nekem kamerára kihegyezett mobil kellene, hiába lenne a Z2 Pro jóval olcsóbb, akkor is hamarabb venném ezt"
Akkor mégsem olyan fontos a kamera, mert ugyan nagyobb, de ahogy néztem abban jobb a kamera.
Kétségtelen, hogy nagy, ami engem is visszatart.(#83) rdt89:
Igen, ráadásul nagyon tetszetős a Vibe Z2 pro. Külsőség, anyaghasználat és más tekintetben is.
Nem feltétlen sok a 15,6 cm hossza, csak nekem a 14,2 cm-es (5 colos) telóm is néha nagy, hát még ha rátennék másfél centit. Pedig nagyon meggyőző a Vibe z2 Pro...ha a kis tesóban nem gagyi SoC lenne talán az jó lenne.
Aki bő 100k körül szánna jó készülékre és belefér a 15,6 cm, annak mindenképp ajánlott. -
Xaels
félisten
válasz
forgonati #78 üzenetére
Kijelző/teljes felület arány: Z2 Pro = 78,3% , Shot = 69,3%. 1,5cm a különbség magasságban és 1cm szélességben. Vastagságra minimális a különbség. Cserébe QHD kijelző, 4000mAh akku, kamerában meg ugyanúgy meg van a 16mpx és az OIS is.
De egy érdekesség, hogy a sokat szidott M9 magasságra 2mm-rel magassabb csak, de keskenyebb és ott van a sztereó előlapi hangszóró. Ez sem egy kifejezetten kicsi készülék ilyen szempontból.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest