- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luc001
tag
Sziasztok!
Lenne egy fogós kérdésem.
Van egy nokia kihangosítóm. A telefon és a kihangosító is maximumon van és alig hallom. Ha netán hívás közben kapcsolódok rá akkor meg ordít mint az állat. Ugyan így vagyok a gyári autós kihangosítóval is.
Esetleg lenne rá lehetőség hogy valami szervizkóddal fel lehessen húzni egy kicsit? -
Luc001
tag
Ha nem fontos a mobilnet akkor állítsd 2G-re, nekem ez jött be. Vidéki vagyok én is ha autómatikus sávváltás volt akkor mindig küzdött a torony választással nem tudtam rendessen beszélgetni gyenge volt a térerő. Ja és az akku is egy kicsivel tovább birja igy.
-
Luc001
tag
Hali!
Kb két hónapja túlélt egy 2m-es zuhanást, az egész készülék csavarodott meg de minden működött,most meg 20 centiről elejtettemel és eddig birta.
Elrepedt az érintő üveg
ezt házilag ki tudom cserélni?
És ez jó hozzá?
https://www.aliexpress.com/item/Original-Outer-Glass-Front-Lens-For-Lenovo-VIBE-Shot-MAX-Z90-Z90-7-Touch-Screen-Mobile/32689331614.html?spm=2114.40010208.4.22.hGwsuN -
-
Luc001
tag
válasz
b4lukapitany #1801 üzenetére
A Lenovo oldalán is fel van tüntetve a B20.
Itthon (vidéken) A telenor hálózatán samsungon van 4g a Lenovo nincs. Rákérdeztem a szolgáltatónál 800mHz- jön az LTE. A nagyobb városokban amúgy nekem is van 4g. -
Luc001
tag
Üzemidővel kapcsolatban:
Nekem +fél órát jelentet üzemidőben és a készenlét is hosszabb az hogy csak GSM módban használtam minkét simkártyát. Itthon ezen a készüléken nincs LTE a 3G is gyenge hívás fogadásnál mindig szakadozik a vonal. Itthon csak Wifit használok, a mobil internet le van tiltva.
Automatikus LTE/3G/GSM hálózatnál:Csak GSM
-
Luc001
tag
Én egy itthoni telefonosnál rakattam egy Glass üveget. Három napig szép és jó volt de utána szépen kezdett elválni a széle, mintha kiszáradt volna a ragasztó. Az a baj hogy a szilikon tok pont egy szintben van a kijelzővel és az a 0,3mm és üvegnek a szélét már nem védi a tok és oda elég könnyen bejut a szennyeződés.
Nekem most ennyit bir az akku s363-as rom-al.
Most megpróbálom úgy hogy csak gsm sávot használok a sim-ekhez. Sajna ahol élek az LTE csak 8 és 900mhz-en van, a 3g meg silány túl gyenge a jel mindig gondom van a térerővel.(autómatikussan nehezent vált gsm-re) A előző telefonnal is ez volt a gondom, de annál is észre vettem ha csak gsm-et használtam nem merült annyira.Volt egy reklamációm a TD felé a szenzor hiba miatt.
Most úgy néz ki hogy belementek abba hogy kárpótlás fejében küldenek egy okosórát.(NO.1 G3 Smart Watch Phone-t) A postát kell fizetnem 7$-t -
Luc001
tag
A Cyanogen mod rom telepítésével kapcsolatban nem kaptam válasz. De azt kérték hogy kérdezzem meg hogy itthon mennyiért javítják meg a gyorsulás érzékelőt.
Tud valaki egy szervizt ajánlani ahol foglalkoznak ezzel a telefonnal? -
Luc001
tag
Sziasztok!
Cyanogen mod rom-ot ajánlották a TD-ről hogy azt töltsem fől. Kimondottan a Vibe Shot-hoz nem találtam Rom-ot. Itt: https://download.cyanogenmod.org/
Akkor melyiket kéne felraknom próbaképp? -
Luc001
tag
Na nekem most válaszolt a TD a gyorsulás érzékelő problémámra.
Ezt válaszolták:Dear lazar,
This is Elena, the representative of TinyDeal Customer Service. I am happy to assist you further.Thank you.
Could you please try to use the bacon root toolkit http://www.wugfresh.com/brt/, the flash stock + Unroot option and installed the latest cyanogen with it?If any other question, please reply the email directly, so that we can solve your problem in time.
Thanks very much and best regards.Sajna nem tudok angolul. Annyit hámoztam ki hogy telepítsem a root programot.
Az segíthet a kalibrálásban? Valójában mit is kell csinálnom? -
Luc001
tag
válasz
mikrofon #1467 üzenetére
Felraktam a s363-as romot de itt is ugyan az a helyzet, a gyorsulásérzékelőt nem tudom kalibrálni. Össze vissza forgatja a képernyőt. Annyit tehetek hogy kikapcsolom az automatikus elfordítást.
Szerintetek küldjem vissza a TD-nek vagy próbálkozzak egy magyar szervizbe hátha tudnak segíteni?
Amúgy ha a fülem melett megrázom a telefont olyan mintha valami zörögne benne. -
Luc001
tag
A szenzor kalibrációval kapcsolatban nem tud senki sem segíteni?
Hálás lennék egy jó ötletért. -
Luc001
tag
Kipróbáltam egy csomó app-ot ahol lehetett meg tudtam ott elvégeztem a kalibrációt, de egyik sem volt hatással a kamerára.
Tud valaki ajánlani egy mélyebbre nyúló kalibrációt? -
Luc001
tag
Hogy tudom kalibrálni az érzékelőket?
Az iránytű és a kamerán is a három tengelyes kijelzés össze vissza dolgozik.
A kamerát leteszem egy vízszintes a kijelzőn a horizontja rosszul áll.
Már letöltöttem egy csomó szenzor tesztert és kalibrációs eszközt. amivel tudtam kalibrálni az vagy csak azzal az appal volt jó vagy nem jegyezte meg a kalibrációt.
A végeredmény ez. -
Luc001
tag
válasz
Atilla001 #1434 üzenetére
Ha felteszed a s240-et akkor utána felajánlja a gyári frissítést a S363-ra. Nekem legalábbis így volt, fel is ment rendesen a 6-os android.
A távolságszenzor megjavult.
Visszaraktam a S118-as romot ott se volt jó. Csináltam egy szenzor tesztet (hangerő le bekapcs gombbal egyszerre nyomva) bejött a képernyő (amit nem tudom hogy hívnak) ott volt egy sensor test menü azt végig nyomkodtam minden OK volt. És utána már jól működött a szenzor. Most visszaraktam a S240-es romot, szerencsére már a google felajánlotta a biztonsági mentés visszaállítását és így már visszamentek az előtte feltöltött alkalmazások is. A gyári frissítést csak estére csinálom meg mert el kell mennem.
De eddig még minden Ok. -
Luc001
tag
HELP! HELP! HELP!!!!!!
Úgy tűnik rossz a távolság érzékelő a telefonban.
Folyamatosan 0cm mutat minden szenzor teszter. Ki lehet valahogy iktatni? Telefonálni nem lehet vele, nem tudom megszakítani a hívást. Úgy érzékel mintha folyamatosan a fülemnél lenne a teló, fekete képernyő, semmit nem enged . Csak a szimkártya ki vagy ha a másik fél megszakítja a hívást.akkor old fel.
Vélemény? Mehet vissza TD-nek? Vagy gariba javítják itthon is?Már vissza raktam a régebbi romokat is azzal is ez a gond
-
Luc001
tag
Mégis lenne valami gondom. A távolság érzékelőm nem jó. Indítok egy hívást a képernyő elsötétül és onnantól kezdve semmit nem tudok csinálni. (a sim kiszedésével tudtam megszakítani a hívást) Letöltöttem egy érzékelő tesztet és úgy néz ki hogy a távolságérzékelő folyamatosan 0-t mutat.
Ezt tudom máshol is tesztelni? -
Luc001
tag
válasz
Atilla001 #1403 üzenetére
Igen felraktam először a (a 3.) S118 utánna (a 14.)240 et és utánna frissült a gyári S363-ra[https://drive.google.com/file/d/0BwD_0-KAbs_BSElGMEJZYk4xVWs/view]
Előbb elírtam bocsi -
Luc001
tag
Itt a fórumon tette fől valaki egy gyűjtő mappába.
[link]
A 15.Igen a Z90a40 S363 160625 ROW . És eddig full magyar semmi kinai és angol szöveget nem találtam.
-
Luc001
tag
Hagytam hogy felmenjen a gyári 6.0.1, remélem jól fog működni, és észrevehetően gyorsabb mint az 5.1-es
Elég sok infó van és nem egy helyen, így könnyen ki lehet hagyni valamit
Egy összefoglaló a topik elejére biztos sokat segítene minden új tulajnak.Azért köszönöm mindenkinek aki leírta a tapasztalatait, nagy segítség volt.
Üdv Laci
-
Luc001
tag
Felment a 240 is felajánlotta a 6.0 frissítését. Frissítsem vagy rakjam fel inkább a s363-at?
Hát majd legközelebb megjegyzem. -
Luc001
tag
válasz
mikrofon #1382 üzenetére
Nekem meg kellet változtatni kézzel az illesztőprogramot USB valamire (nem jegyeztem meg) uttánna kiírta nekem is hogy Lenovo Z90-7.Ezután elindítottam a Minimal ADB and Fastboot-t és jól működött egyből lett nyitott port és így mehetett a következő ROM
Köszi a segítséget. -
Luc001
tag
Akkor egy kicsit megnyugodtam hogy nem én vagyok ennyire béna.
-
Luc001
tag
Na eddig próbálkoztam.
Az eszközkezelőben nem tudtam előcsalogatni amit kéne.
Nekem ezt látja most.Megcsináltam mindent ugyan ugy ahogyan leírtad.
Utána telepítettem ezeket :Lenovo_USB_Driver_1.1.23_Setup.exe
Qualcomm_USB_Driver_2.2.0.0_Setup.exeDe sajna az eszközkezelő nem azt látja.
A Minimal ADB hibát irt ki.
Na mindegy majd holnap folytatom. -
Luc001
tag
Sziasztok!
Láma vagyok de sikerült felrakni a 118-at a QPST-vel (már ennek is nagyon örülök) A 240-el akartam folytatni de a hangerő fel és usb összedug-ra ugyan úgy betöltődik az android. Mit rontottam el?
Hogyan érdemes folytatnom?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Parfüm topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 7pro gyári független 100% hibátlan
- IPhone 14 Pro 256GB gyári független szép állapotú
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 16 Plus 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest