-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
son007
tag
Szerintem ezek alapján mindenkinek boldogulnia kell (én is volt, hogy megkérdeztem olyat ami már korábban megválaszolásra került, de ezek már tényleg többször lettek linkelve):
mikrofon ömlesztett (szinte minden lényeges információt tartalmaz)
adb reboot edl (driver ellenőrzés)
És természetesen érdemes itt is informálódni: XDA
Windows 7 digitális aláírás kikapcsolásának egy módszere (ha valaki tud jobbat megoszthatja):
Indítsd a parancssort rendszergazdaként. Jobb katt a startmenüben a cmd-on és futtatás rendszergazdaként. Majd add ki a következő parancsot:bcdedit /set nointegritychecks on
Ezután egy restart és már el fogja fogadni a rendszer az aláíratlan illesztőprogramok telepítését is. A visszaállítása pedig ugyan ez, csak a parancs változik kicsit.
bcdedit /set nointegritychecks off
A Win7 x64 problémával kapcsolatban remélem ma már tudok valamit írni.
-
mikrofon
veterán
Miflash link (from: XDA)
QFIL link, jah és itt van összefoglaló képekkel is hogyan kell flash-elni, ezt (imregy találat)
Minimal ADB and Fastboot software
-
mikrofon
veterán
Amit itt írtam, az működik. Annyi még, hogy a microSD kártya legyen kivéve mindenképpen. Én a SIM-eket is kiszoktam. Semmiképpen ne szakadjon meg a folyamat. Elvileg ha elindul, és végig megy a jól kiválasztott ROM, akkor működnie kell.
Ha telefonon már S118 vagy a feletti ROM van, akkor ez a módszer működik. Én QFIL-t szoktam inkább használni.
Egyébként ha QFIL-t és a MiFlash-t is felinstallálod, akkor a szükséges driverek is felmennek.
Minimal ADB and Fastboot programot mikor letöltöd akkor ADB and Fastboot lenovo drivert kell keesni, letölteni és felrakni. Ha elindítod a programot és beírod "adb reboot edl" parancsot akkor egyből kiderül, hogy jó-e a driver. Ha nem jó akkor kiírja, hogy nincs driver, vagy hibás. Ha jó akkor nem ír ki semmit, vagy azt, hogy elindítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Forrmell.enn
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- BestBuy topik
- Építő/felújító topik
- Dune: Awakening
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest