- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jó számokkal készül a Samsung generációváltásra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Nem biztos, hogy ez a belépőszint kulcsajánlata
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
son007
tag
válasz norbihrc #1414 üzenetére
Látom már beelőztek. Csak azért írok, mert mikrofon is felhivta rá a figyelmet, hogy az eszkozkezelő nem biztos hogy számít. Abban az esetben ha letöltő módba tudod rakni mennie kellene a továbbiaknak. Pontosan mi a gond nálad, milyen folyamat milyen program?
ha korábban már leirtad bocsi, de utazom telorol meg nem éppen kényelmes előzményeket vadászniAmúgy érdekes, hogy TD sem ugyan úgy küldi ezeket.
Z90-7_S980_160815_ROW ezt még nem is láttam, nekem is 5.0.2-vel jött, akárcsak tvamos-nak. Lenovonal régóta szokás amúgy hogy adnak gyárilag szilikon tokot bizonyos modellekhez. EU átalakítót azért én jeleztem nekik a rendelesben, biztos ami biztos, de sztem erre azért ők is figyelnek alapból.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Mint az új! Apple Iphone 13 Pro Max 128GB Gold!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest