- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
mobilizmo #2645 üzenetére
írtam, a beárazós topikba, de nem tűnik túl aktívnak. Esetleg te vagy valaki tudja, hogy mennyiért lehet eladni? Mennyiért érdemes hirdetni?
-
mikrofon
veterán
Úgy tűnik lassan végleg elköszönök tőletek. Én n már egy ideje nem használom az enyémet, de a feleségem mai napig hásználja elégedetten az övét. Azonban egy szolgáltatói felajánlás miatt ő is cserélni fog.
Így eladó lesz az ő szép állapotú telója. Azért merem ide beírni, mert az ő és az én korábbi telefonom élete is nyomonkövető volt ebben a topikban. Remélem ezzel nem követtem el nagy hibát. Ha valakit érdekel keressen meg privátban.
-
mikrofon
veterán
Nah most, hogy kicsit rendbe raktam a cuccaimat, előkerül jó néhány ebay-es tok. (fekete slip bőr, fekete műanyag, átlátszó műanyag, átlátszó szilikon, szürke szilikon
Akit érdekel keressen meg privátban, mert nálam csak a helyet foglalja, mert a feleségemnek csak a "csajos" tokok jönnek be.... -
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
telefon6310 #2398 üzenetére
Olyan mod-ROM-od van amiből szándékosan kivették, feltehetően a webshop fejlesztői, ahonnét származik. Ennek az az oka, hogyha ráengednél egy frissítést nagy valószínűséggel nem indulna újra. Sok reklamáció miatt ez az eljárás igen gyakori...... Főleg olyan ROM-ok esetében, amibe több nyelvűséget integráltak....
-
mikrofon
veterán
válasz
mobilizmo #2318 üzenetére
Csatlakozok az előttem íróhoz. Keresd meg, hogy milyen app futott a háttérben. Mindkét képen szépen látszik hogy a merülő szakaszban ébren volt a géped. Amikor elkezd esni akkor valamilyen szoftver elindult a háttérben és valamit nagyon dolgozott. Azért szoftver indította és nem a felhasználó, mert a képernyő kikapcsolt állapotban volt mindkét esetben. Gondolom melegedett is közben a készülék rendesen.....
-
mikrofon
veterán
válasz
hifikus #2298 üzenetére
Igen szépek a képek, ami nem csak a kamerán múlt, hanem rajtad is.
Ügyes vagy.Van rá példa, hogy valaki fotózáshoz mobilt használ, persze tudom nem ezt a készüleket, de az elgondolás, amit mögé tett, az nagyon tetszik
-
mikrofon
veterán
válasz
mobilizmo #2239 üzenetére
Én hajlamos vagyok néhány percenként is ránézni, még ha nem is történt semmi. Jah és nem a LED-re, hanem már a feloldógombnál fogom meg és már világít is a kijelző
Annyira "túlhypolt", hogy ahol van az a baj, hogy miért nem színes, és miért nem lehet a villogás, gyorsaságát állítani...
Ahol színes a LED, ott meg az a baj, hogy miért nem lehet az összes alkalmazás összes értesítésére bekonfigurálni...Azért egy hét féle színű LED esetén (fehér, kék, piros, sárga, zöld, lila, narancssárga,), amihez választható lassú villogás, gyors villogás, világítás, ami kb 21 kombináció, hogy lehet megjegyezni, hogy most mit is jelez.... Pedig van ilyen telefon, ami ezt tudja....... Komolyan mondom.......
De végül is használhatna a LED morze kódokat, akár villogással is, aztán még a messenger üzenetünket is levillogja a LED...... a színéből meg tudod SMS-ben jött-e vagy netán e-mailben, vagy .......
Mekkora ötletA töltésjelzés a legjobb egyébként, mert ha rádugód és úgy hagyod, akkor a jelzésből látod, hogy elindult a töltés, és nem jársz úgy, hogy vinnéd a tolód, aztán egy rossz csatlakozás miatt már későn veszed észre, hogy nem is töltött..... és elérhetetlen lesz számodra a világ .....
-
mikrofon
veterán
Nekem mostanában volt hasonló. Mondjuk nem pontosan ennél a telefonnál de az is lenovo, és aktuális model, ill a "rom-olás" tekintetében szinte teljesen azonos. Ott az volt a baj, hogy teljesen megsérült a szoftvere, nem csak a SYSTEM partíció, hanem a többi is, ami a boot-hoz kell. A helyzetet megoldotta egy flash-elés. A trükk annyi volt, hogy előkészültem a flash-eléshez. Program megnyit, rom betölt. Majd a telefonon nagyon sokáig tartottam nyomva a power gombot, tényleg nagyon sokáig, (ez amolyan hard reset, hiszen az aksit nem lehet kivenni) aztán rádugtam az USB kábelre a telefont, a szoftver felismerte (a port lehet nem is volt jó) kattintottam a flash-eléshez, és a ROM fel isment. .....
-
mikrofon
veterán
válasz
barkifiah #1992 üzenetére
ha ezeket telepítetted (Contacts és Contact sync), és nem jelenik meg a fiókbeállításoknál továbbra sem a kapcsolatok szinkronizálása, akkor szerintem két ok lehet
- rosszat/rosszul telepítettél
- valami a ROM-odban van, egy hiba esetleg tiltás, ami nem engedi előhozni.Esetleg egy új google fiók hozzáadásával próbálkozhatná, tesztként...
-
mikrofon
veterán
válasz
mobilizmo #1986 üzenetére
én is ezt gondolom.
Javaslatom: szét kellene újra szedni óvatosan. Megnézni, hogy véletlenül nem csúszott-e ki az érintőpanel kábele, esetleg nem szakadt-e el vagy sérült-e meg a kábelezés. Az is lehet, a hiba csak kontakt jellegű, de az is lehet, hogy sérülés. Utóbbi esetben nem marad más, mint kell rendelned egy új komplett érintőpanelt....
Mivel voltál olyan bátor, hogy nekiugrottál a szétszedésnek, ezért azt javaslom, hogy elsőre ne a szervizzel próbálkozz, hanem próbáld meg magad. Sokat spórolhatsz.... -
mikrofon
veterán
válasz
#73959936 #1967 üzenetére
nem az ára változott! Egyszerűen elfogyott, hiány van belőle. Ahol meg maradt raktáron, ott megy fel az ára. Alig van kínai webshop, ahonnan még beszerezhető. Itt valóban 60k. Nem tudom, hogy ebben a kategóriában milyen telefonok vannak, de gondolom nem jobbak. Hiszen a piac szabja meg az árat. Tehát nagyon alacsonyan kezdett és többet is megér...
e-bay-en is 60k feletti áron van...
Sőt ott 10k-ért árulják azt, amit itt a fórumon ingyen megkapsz.....Ezért annak idején 45-50k kifejezetten jó ár volt érte. Akik annyiért vették nagyon jól jártak ezek szerint....
ez is igazolja amiről itt hónapokkal korábban írtunk, hogy nagyon jó ár-érték arányú telefon. -
mikrofon
veterán
fogalmam sincs miről beszélsz..
a gyerekek simán fotózhatóak vele. ha valóban 1/15 lenne a minimum, akkor ez ugye elég nehéz lenne.
Egyébként, nem egy kameratelefon az tény, de pont hozza azt, amit egy 45k-s telefontól elvárható. Azaz egy kompakt olcsó fényképezőgép szintjét.....egyiken s363, míg a másikon 1625.....
-
mikrofon
veterán
válasz
Atilla001 #1904 üzenetére
Szia, nekem sem volt a 1625 EN/CN-nel ilyen észrevételem. Feleségem s363-ROW ROM-jával sincs ilyen. Otthon bluetooth-ról szól a zene. A távolság mindig min 4.5m , de ha a másik szobába megyünk át, még úgy is szól bár akkor már előfordul a szaggatás. Szétkapcsolást nem tapasztaltunk.
-
mikrofon
veterán
válasz
zeneszjaras #1898 üzenetére
ügyesen összehoztad!
-
mikrofon
veterán
válasz
mobilizmo #1895 üzenetére
Ha neked van igazad, akkor az jó mert egy rendes kikapcs az valóban segít. Bár a kettő rezgés az gyanús, hogy egyből valami másmilyen módban indul.
Ez viszont számomra azt jelenti, hogy TWRP-böl telepítet valamit....:
"Ezen a ponton még bizakodtam, hogy ha usb-pc módon nem is a twrp még segítségemre lesz, így azon keresztül új romot varázsolhatok rá. Android 6.0-ás verzióval próbálkoztam viszont valami 7-es hiba jelentkezett, a system mappával kapcsolatban, és azóta sikerült még jobb széthullani ..."A lényeg, hogy pár próbálkozás az összefoglalóból, majd egy pontosabb leírás után többet tudunk segíteni
-
mikrofon
veterán
válasz
mobilizmo #1893 üzenetére
szerintem ez így már nem fog menni, mert, hogy a TWRP-s ROM telepítéssel a teljes sys, és egyéb partíciót szétcseszte.....
Én a helyében egyből a kábel szereléses megoldással próbálkoznék, így sok felesleges időtöltéstől megkímélné magát.... És mindösszesen egy USB kábele bánja.....Egyébként ezek a szoftverek tényleg annyival jobb hangteljesítményt ki tudnak hozni?
Nem egyszerübb és jobb egy jó füles, vagy egy jó hangrendszer. A hang jön-megy bluetooth-on, aztán az erősítőn, vagy a fülesen meg szépen szól egy alap equaliser programmal beállított frekvencia szerint?
Mi az amit valóban hozzá tesznek ezek a szoftverek?Én egy spotify + Bluetooth kombóval elég jól megvagyok otthon is meg az autóban is meg egy rendes fülessel.....
-
mikrofon
veterán
válasz
zeneszjaras #1891 üzenetére
Szia,
a fenti összefoglalót, ha lenyitod, van egy olyan rész, hogy hogyan lehet letöltő módba rakni a telefont. Le van írva KB 6 féle módszer. Ha valamelyikkel megvan a letöltő mód akkor már egyszerű flesselni... Próbálkozz először azokkal. Itt még nem volt olyan akinek ez nem oldotta meg.... Ha közben elakadsz vagy kérdésed van kérdezz segítünk
Az mondjuk nem értem, honnan jutott eszedbe egy akármilyen ROM-ot felrakni TWRP-vel....
Ez egyértelmű, hogy kinyírja, hiszen partíciók, térhelyek mérete, tartalma nem stimmel. TWRP-böl max backup lehet, visszarakni, a Recovery-vel.....Az is le van írva az összefoglalóban, hogy hogyan lehet a letöltőportot a 9008-at előhozni....
As részletes leírást meg megkapod az összefoglalóban!!!! Jah és előbb olvas, kérdez, mint magadtól új módszereket találsz ki.....
Jah és egy normál szerviz ezen a bajodon nem nagyon fog segíteni....
Csak magadnak tudod helyre rakni.... -
mikrofon
veterán
válasz
Drjekyll5227 #1888 üzenetére
azért, mert az kifejezetten néma gomb.
Próbáld meg, hogy a hangerő- gombbal halkítod le.
Valamint, ha jól emlékszem, akkor a legördülő állapotsor ikonjai (vezérlő gombjai) közé be lehet rakni egy némító és egy rezgő ikont is. -
mikrofon
veterán
válasz
Drjekyll5227 #1885 üzenetére
Nekem simán működik: rezgéskapcsoló be van kapcsolva, majd lehalkítom.
-
mikrofon
veterán
ez állítólag a legjobb fólia vagyis üveg:
BROTECT AirGlass Flexible -
mikrofon
veterán
válasz
kisszoli0707 #1848 üzenetére
Első képernyő zárig működik, utána nem. ROM hiba mert 1625-tel rendesen működik. Remélhetőleg a következő frissítésben javítják...
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
válasz
kisszoli0707 #1838 üzenetére
Ezt a részt értem, csak ezt nem, hogy akkor mivel egészítsük ki az összefoglalót?
Mi kerüljön még bele, amivel egyértelműbb lesz a dolog? -
mikrofon
veterán
válasz
Atilla001 #1836 üzenetére
Nem értem..
az van leírva
próbáld meg először a Hangerő+ gomb nyomása közben az usb-t rádugni. Ha így nem megy, akkor próbáld meg bekapcsolt telefonnál, az adb paranccsal.
Amikor te csináltad ráadásul nem volt összefoglaló, az ma délelőtt került ki ilyen részletességgel, tehát magadtól kellett kitalálni, hogy két módszer közül melyiket kell alkalmazni.... Most már le van írva pontosan a két módszer és hogy ki kell próbálni. -
mikrofon
veterán
válasz
kisszoli0707 #1834 üzenetére
+ kikapcsolt telefonnál, a hangerő+ gombot kell nyomva tartani és közben USB kábellel (lehetőleg a telefonhoz adottal) össze kell kötni a telefont, majd várni és csak a telefon rezgése után kell elengedni a hangerő+ gombot
Ez benne van hogy ezzel kezd. Ha ez nem megy akkor az adb paranccsal.
Utána meg ez áll:+ ADB paranccsal is letöltő módba lehet küldeni a telefont, ha a telefonon fut valamilyen ROM:
Vagy nem erre gondoltok?Aztán pedig pontosan le vannak írva az adb lépései..
Vagy nem erre gondoltok?
-
mikrofon
veterán
Nah akkor most kérlek ugorjatok neki az összefoglalónak. Nézzétek meg, olvassátok el, aztán írjátok meg a véleményetek, hagy javításuk, pótoljuk, amit még kell. Aztán még is kaphatja a V1.0 jelölést.
-
mikrofon
veterán
válasz
b4lukapitany #1810 üzenetére
Szia,
én is (1625ROM) és a feleségem (s363 ROM) is pont ezen a szakaszon használja. Győrben élünk, szüleim Tatabánya mellett, Anyósom Budapesten. Mindenhová gyakran járunk a gyerkőcök miatt. 1625-ös ROM-mal kicsit jobb volt a térerő, s363-mal a 3G-vel épületen belül voltak problémák... Mindegyik SIM telekom-os...
De igazából élhető....
@mobilizmo: akkor beindíthatnátok a családi bizniszt. Kínai telefonok kinai stock ROM fordítás. Lányod fordít tel ROM-olsz.... Jönne, ám a PayPal Donate
-
mikrofon
veterán
Bele fog kerülni.
Én készítek egy olyan leírást, ami összefoglalja, hogy mi van olyankor, ha ROM-olás közben hibalépet fel és halott a teló. Ebben benne lesz a kábeles is, a szétszedős is
Nem telhetetlenség. Most még benne vagyunk, könnyen kiegészítjük, ha hiányzik valami. Később már nehezebb lesz.Még tervezek olyat, ahol az egyéb hasznos dolgok szerepelnek, mint pl.: kimenő szám tiltásának megszüntetése. Nah itt még kérdéses, hogy mit kellene ide rakni. Ötlet, javaslat?
B20 témához egy kérdés: Tényleg benne van a Magyarországon vásárolt készülékekben a B20? Meg tudja valaki erősíteni? Mert nekem kínai van, van rajta LTE is, de nem vagyok biztos a B20-ban. Nekem ezidáig elkerülte figyelmemet, hogy valaki megerősítette a B20 meglétét. Addig pedig szerintem, úgy kezelendő, hogy nincs abban sem...
-
mikrofon
veterán
Nem tudom észrevettétek-e, fent az összefoglaló kinyitását. @mobilizmo-val belehúztunk. Lehet véleményezni, kérdezni, kérni.
-
mikrofon
veterán
-
mikrofon
veterán
Szia
korábban linkeltem leírást a google appok installálásához. Azt is leírtam, hogy nem baj ha nem megy minden fel. Mert a fontosabb dolgokat felteszi. A többi még mehet kézzel play áruházból.
Amúgy itt egy lista egy átlag felhasználónak kb ezekre lehet szüksége. Mindegyi apk letölthető az apkmirror oldalról, majd kézzel telepíthető. Arm64-es változat kell mindegyikből. Ha így telepíted semmivel sem lesz rosszabb mint ha twrp-ből... Szerintem ez a legbiztosabb és legtisztább módszer... Ha nagyon szeretnéd, akkor az alkalmazásokat rendszer alkalmazássá teheted mondjuk a link2sd programmal...
Google app ok:
Gmail
Google calendar
Google calendar sync
Google contact
Google contact sync
Chrome
Android system webviewer
Google play services
Google play
Google keyboard -
mikrofon
veterán
Én ebay ről rendeltem. Van olyan, mint a tiéd meg olyan is amin egy nagy kivágás van és nem három.
Viszont én eddig egyett sem tudtam rendesen felrakni. Mindig maradt valahol a szélén buborék. Már négyet probáltam. A korábban mindig ment rendesen. Mondjuk azok mind fóliák voltak és nem üvegek.
Nektek megy rendesen?
Hogyan kell? -
mikrofon
veterán
Feltehetően igazad van. Csak megosztottam, hátha valakinek segít.
Egyébként gondolom ez úgy lehetséges, hogy valaki megnyitja, és ha valami bug van ROM-ban, talán fut a háttérben tovább, mondjuk a lézeres fókuszálás, vagy egyéb, ami eszi az aksit.
Találtam még egy érdekességet:
Ha valaki QFil-lel próbálja a ROM cserét és nem megy neki mert "Sahara fail " hibával megáll. Akkor:
Sahara fail 3 dolgot jelent, túl hosszú elérési út az installálandó ROM-hoz, nem a c: meghajtón van a ROM, vagy nem megfelelő karakterek vannak az elérési útban mint mondjuk a szóköz.
Ez egyébként még akkor is előfordulhat ha valaki az asztaláról próbálja, de mondjuk a felhasználói neve túl bonyolult. Ilyen esetben megéri a c: gyökerébe létrehozni egy ROM mappát és onnan próbálni.
Ha valakinek nem megy MiFlash-el esetleg tehet egy próbát QFil-lel, hátha akkor jön ez a hibaüzenet és már tudja is a megoldást. -
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #1710 üzenetére
igazából megtaláltam, de közben ráakadtam egy érdekes infóra.
Ha valaki utólag telepíti a Camera apk-ot Snapit V5.8, akkor:
app might use some battery/lags the phone
Megoldás:
install greenifyesetleg akik úgy érzik, hogy nem elég az akkuidejük, megpróbálkoznak ezzel, vagy egyszerűen tiltják az alkalmazást, és csinálnak egy próbát....
-
mikrofon
veterán
meg tudná mondani nekem valaki, hogy mi a gyári kamera app neve és verziója?
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #1606 üzenetére
Már korábban írtam. Azt egy külön alkalmazás kezeli, ami beépul a google fiókba. Neve valami ilyesmi:
google contact sync apk.
Az az oka hogy a tiédben nincs, mert neked valaki feltelepítette külön a gmail app-ot és nem a google féle telepítöcsomagot a "gapps pico" csomagot.ITT írtam már róla
-
mikrofon
veterán
A narancssárga figyelmeztetés a telefonhívásoknál és az SMS-eknél van. Ez olyan lenovos, kínai dolog, figyelmeztet, hogy ez pénzbe kerül.... Hiszen fizetsz érte, havi számlán, vagy fel kell tölteni a kártyádat...
Ha csak a táskádban csinálja, akkor lehet összefüggésben van azzal, hogy vannak olyan csengőhangerő állító beállítások, minthogy hangosabban szóljon, ha a zsebedben van vagy ha a füledhez emeled elhalkuljon..... Ezeket keresd meg és próbálgasd.
Azt is megpróbálhatod, hogy felraksz egy újabb ROM-ot.... -
mikrofon
veterán
Nekem most ez a helyzet. Folyamatos szinkron, napközben mobilnet este WiFi.
az előbbi HSZ-ben linkelt két progit én ugyan feltelepítettem, de még nem állítottam be. Egyszer megnyitottam, aztán úgy döntöttem erre most nincs időm, mert, hogy én nem akarok az aksi idő oltárán mindent feláldozni, mert nekem sok mindenre szükségem van, pl: a háttér mobiladatforgalomra is....Jah és az összes felesleges app-ot tiltottam, mármint nekem felesleges, mint facebook, Mondjuk levelező kliensből kettő is van fent folyamatos szinkronnal az eredeti Mail, meg a Microsoft outlook,
-
mikrofon
veterán
válasz
krobert70 #1677 üzenetére
Szia,
Nekem is szilikon tokkal jött. Engem a gombok nem zavartak. Inkább az, hogy pont olyan volt a formája mint a telefoné, így nagyon sarkos. Nekem sem volt headset hozzá meg is léptél, mert én azt hittem olyan nincs is.
ITT írtam a tokkal kapcsolatos tapasztalataimról.
Jah és én is a TinyDeal-ról rendeltem.
-
mikrofon
veterán
válasz
l.sebestyen #1666 üzenetére
-
mikrofon
veterán
válasz
azerazer #1641 üzenetére
Már majdnem azt írtam, hogy egyszerű a válasz, de meg láttam a 46,6Mb mérete.
Nahmármost ezzel kapcsolatos tapasztalat, amit ismerek, hogy ha telefonról frissíted a 1621-et 1625-re, akkor elsőre ugyan ezt a 46,6 Mb-t akarja letölteni, azzal viszont nem működik. Nem megy tönkre a feladat, mert le se fut a letöltés végig. A telefonon jobbra fent van egy kis "..." jelző ikon. Arra kell kattintani, és ott kiválasztani, hogy a legújabb teljes rom letöltése. Ezek után indul is a letöltés, ami 1Gb körüli, vagy még több. Ezzel le is fut és le is frissül.
Van még egy feltétel, hogy gyári 1621ROM -ról kell indulni, ami ugye EN/CN nyelvű csak.
Ha neked ilyen van fent, akkor keress valami beállítást, ahol meg tudod adni, hogy a teljes ROM-ot töltse le.@wandorka: ezt szerintem mindenki kíváncsian várja eze a fórumon és a külföldieken is, mert te lehetsz az első eme földkerekségen, aki igazolni tudja, hogy van B20....
-
mikrofon
veterán
válasz
l.sebestyen #1634 üzenetére
Ha ott lett vásárolva és ne rootolt a telefon, hanem az eredeti, akkor elvileg lefrissül s363-ra a LENOVO SMART ASSISTANT programmal, ami a legújabb verzió és ez már android 6.0.1
-
mikrofon
veterán
válasz
barb ely #1635 üzenetére
Esetleg egy utolsó próba:
Option 1:
If you have bricked with chinese rom than its easy> go to recovery> navigate to power off> plug usb cable and press volume +> your phone should be in qualcomm 9008 mode. Use qfil or miflash.Option 2:
you have bricked your phone from row rom , than you will have qualcomm 9006 mode.To enter in 9008 you will have to do it like this:
Step 1: Open miflash (download s074 rom and unpack it) as if you are about to flash itStep 2: go to recovery and navigate to power off
Step 3: start hitting power button like crazy (like 3-5 times a second) and if lucky you will hear sound before the lenovo sign appear. You will have 10 seconds before phone restarts
(If the device manager is open you will see 9008 mode)Step 4: Switch immeditely to miflash press f5 (refresh) and you will se com_1-10.
Then press flash and voila you are about to flash new romOption 3:
use LENOVO SMART ASSIST from official site, navigate to repair (model z90a40, hw code 10) you will be offered to download s363 rom, download it and before flash, you will have to repeat steps in option 1 or 2 to enter 9008 mode, and the flashing will begin immeditely.Option 4: via fastboot you can enter in 9008 mode on some models if you type
fastboot reboot-edl
Option 5:
If yiur phone is fully bricked (won't turn on, no lenovo logo, no vibration, device manager sees it as usb_bulk or something) than you need to open it and use TEST POINTS (see post 944)Ps. I RECOMMEND S074 ROM AS INITIAL rom for unbricking, because after you flash it you could always enter 9008 mode with ease, just by pressing volume + and power.
-
mikrofon
veterán
válasz
l.sebestyen #1632 üzenetére
ezt nem nagyon értem....
-
mikrofon
veterán
válasz
l.sebestyen #1629 üzenetére
Annyival egészíteném ki, hogy korábban voltak belinkelve teszt képek. Azokat mindenképp nézd meg mert voltak olyan fórum társak akiknek ez nem volt elég jó. Egyébként én is és a feleségem is elégedett felhasználók vagyunk
-
mikrofon
veterán
válasz
barb ely #1626 üzenetére
Én 1625-öt használok. Nekem egy napot bír a telefon. Én nem suliba járok és nem játszok. Nekem a munkaeszközöm. telefonálok, e-mailezek, nettezek, hálózati forgalom mobilnetten havi 4-5Gb, két szimmel használom. Van Bluetooth-os zenehallgatás, és a szinkronizálás, mobilnett folyamatosan be van kapcsolva. WIFI csak otthon van. Néha még navigációra is használom, mondjuk olyankor 85%-ban töltéssel. Ha intenzíven használom akkor este meg kell etetnem árammal, hétvégén két nap-ot kibír, mert ugye akkor nincsenek céges ügyek... Csak nettezés, de az is kevesebb... Már korábban írtam, hogy a képernyő időt nem lehet összehasonlítani, mert napos világos környezetben sokkal több energiát fogyaszt, mint sötétben, vagy benti fényviszonyok között. Ha pl te napközben a szabadban használod, valamint mondjuk a termekben ís jók a fényviszonyok, akkor gyorsan tud merülni...
Azt se felejtsd el hogy a P70-nek nem csak az akkuja kétszer akkora, hanem volt benne egy jól optimalizált lenovo akku és teljesítmény kezelő algoritmus. Tehát, ha most fel annyira bírja, akkor sajnos reális. Mert, hogy itt a képernyő.Korábban itt írtam, hogy kell a 1625-öt rootolni. Ezek csak a lépések nagyvonalakban: HSZ1502
Egyébként itt vannak a pontosabb infók: HSZ1306 ; HSZ875
Nem túl bonyolult.Ha megvan a root, akkor mehet a Greenify + Greenify (Donation Package) és a Doze - For Better Battery Life program, ez még növeli az aksi időt.
Ha elakadsz kérdezz bátran. Hátha valaki éppen tud válaszolni.
Szerk:
Gondolom itt a játék lehet a kulcs. Próbáld ki, hogy mondjuk nem játszol, akkor hogyan merül. Azért gondolom, ,mert több helyen lehet olvasni, hogy erőigényes esetekben talán jobban melegszik a telefon.... -
mikrofon
veterán
válasz
gonorrea #1609 üzenetére
az már 6.0.1
Azért idő kell hozzá, mert nincs egy mindent megmondó HSZ az eljárásra, de ha visszafelé olvasol, akkor hamar megtalálod azokat a HSZ-eket, ami elvezet a megoldáshoz.
Idö azért is kell mert az S363-esetében a végigjárt út az S118=>S240=>S363 ez ugye három flash-elést jelent..... -
mikrofon
veterán
válasz
gonorrea #1605 üzenetére
az ok nagyon egyszerű és a megoldás is. A megfelelő rendszerszintű appok nincsenek telepítve. Ennek feltehetően az az oka, hogy egy tiszta rendszerbe az áruházról töltötte le a programokat. Viszont a szinkronizáláshoz nem elég a gmail app.
Megoldáshoz elindulhattok innen, innen és innen.
egyébként javasolt 162. ROM-rol 1625-re lépni... EZ elvezet a fontosabb dolgokhoz.
-
mikrofon
veterán
válasz
cappa72 #1580 üzenetére
Kifejezetten örülök, hogy sikerült. Újra sikerült nagyot alkotni. Az is kiderült, hogy a lenovo ismét alkotott egy olcsó telefont, ami tönkretehetettlen szoftveresen....
Ha jól emlékszem az A789 nap is volt fles indítás után sietség, mert volt 3 mp az usb bedugásra és gombnyomásra és ott csak ez az egy módszer volt....
-
mikrofon
veterán
válasz
cappa72 #1570 üzenetére
Valóban hiányzik egy rész. Bocsánat.
Ez azokra az esetekre vonatkozik amikor be megy 9008-ba de aztán 10 sec után átvált vissza 9006-rapl ezzel a módszerrel fordulhat elő:
+ android 6: hold volume up -> plug USB cable then immediately press power button (do it before the phone will vibrating) -
mikrofon
veterán
Egy új és érdekes infó azoknak akik 9006 és 9008 port problémával küzdenek:
No problem, all you need is: setup QFIL for flashing already first (path for prog_emmc_firehose_8936.mbn, browse for rawprogram.xml, patch0.xml and path for ROM folder) then kick your phone to 9008 mode. When QFIL recognized HS-USB Qdloader 9008 port and “Download” button is ready to click. Click it immediately (within 10 seconds) because after 10 seconds phone will restart. if you click “Download” in time, QFIL will hold the 9008 port and start flashing ROM. If you opened the port with adb command, no need to hurry, port will stay open till you press power button long enough to reset (10 seconds).
-
mikrofon
veterán
majdnem jó csak az s224 az s240
Első is ugyan úgy csak az általában mindenkinek működik még ADB nélkül....
melyik hagyható ki én nem tudom. én így csináltam ebben a sorrendben. Sokan így csinálták még. Ha valaki valamelyiket kihagyta és sikerült neki, akkor remélem megírja. Ha nem inkább haladj így: S118, S240, S363még az általad írt HSZ-eken kívül itt is van képes utmutató: HSZ1371
és az előzmény szövegesen: HSZ1311ROM-ok jöhetnek a needrom-rol is meg a boycracked oldalról is...
"XDA-n linkelt Rom lista" most így hirtelen nem ugrik be.....
-
mikrofon
veterán
válasz
DeathLordX #1552 üzenetére
-
mikrofon
veterán
válasz
DeathLordX #1549 üzenetére
^feltehetően hiányzik a megfelelő QUALCOMM driver
vagy mikor telepítetted nem volt kikapcsolva driver digitális aláírás ellenőrzés....
-
mikrofon
veterán
Eszembe jutott, hogy még réges régen megvásároltam a cameraZoom szoftvert és a Camera FV-5 szoftvert.
Kipróbáltam, hogy van-e különbség a gyári és ezek a szoftverek között. A készített képek szinte semmiben sem különböznek.... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest