- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
son007
tag
válasz
mikrofon #2241 üzenetére
Nekem hiányzott a ledes értesítés xperia sp után, ahol alul volt egy led sáv több színben és lehetett állítani alkalmazásonként a színeket. Sőt volt egy abszolút haszontalan funkciója is, képek nézegetése közben olyan színnel világított amilyen szín a legnagyobb arányban szerepelt az adott képen, és zene hallgatás közben is ütemre villogott, jól nézett ki na..
Mostanra már megszoktam, hogy nincs és ennyi, persze jó lenne
-
bobi22
csendes tag
-
sdavid0825
újonc
válasz
mikrofon #1990 üzenetére
Meg van a hiba, A kijelző csatlakozóját egyszer rosszul raktam vissza, megnyomta a panelen levő csatlakozó 2-3 lábát, ezért nem volt kontakt, ezért nem működik az érintőkijelző.
Tanulság!
Senki hozzá nem értő ne nyúljon a telefon belsejébe, mert nagyon érzékenyek a benne levő alkatrészek, és könnyen megsérülnek.
-
barkifiah
csendes tag
válasz
mikrofon #1922 üzenetére
A telefon nekem sem szinkronizálja a google kontaktokat. A javasolt Contacts és Contact sync telepítés nem hozott ebben változást. Apkmirrorról telepítettem végül többet is, de egyikkel sem működik. Az accountsban továbbra sem látszik a szinkronizálható elemek között a Contacts.
Segítséget kérek. Mit csinálok rosszul? Ha lehet nem szeretnék ROM-ot cserélni. -
mobilizmo
addikt
válasz
mikrofon #1971 üzenetére
néha a 2. is felrémlik :-)
persze, ha lenne egy alapból működő telóm, lehet unatkoznék :-)
meg a topik
áh csak lesz egyszer CM vagy valami másik ROM amivel nekem is működik majd
egyébként félve mondom, de talán találtam valami leírást CM13 telepítéshez, ez még mindig kínai, de talán jobban érthető, sok kép van benne -
tvamos
nagyúr
válasz
mikrofon #1961 üzenetére
Inkabb erre adhatna ki egy stabil firmware-t a Lenovo, ami gyari, meg minden megy rendesen.
Folyamatosan olyan hozzaszolasokat olvasok mindenhol, hogy ez nem megy, meg az nem megy... eleg regota olvasom ezt a topicot, hogy teljesen bizonytalan legyek, milyen firmware-t erdemes feltolteni.
Persze, amugy szep telefon. -
mobilizmo
addikt
válasz
mikrofon #1894 üzenetére
Szerintem félreértetted a történetet. Azt írja, hogy a meglévő rendszeren (ezt nem tudjuk, hogy mi, emiatt még bejöhet a Te olvasatod is) volt bootloader unlock, flash TWRP, flash SuperSU és utána nem bootolt be a rendszer. Ezután próbálkozott TWRP-ben cache törléssel, de miután nem oldotta meg a problémát, gondolta felflashel egy prerooted ROM-ot, de itt már nem tudott download módba lépni.
-
kisszoli0707
tag
válasz
mikrofon #1839 üzenetére
Talán valahogy be kellene szúrni a rom telepítésének megkezdéséhez,hogy:
"a telefonnak számítógéppel való eredményes kommunikációja (és ezzel együtt a rom sikeres telepítéséhez is) VAGY az egyik VAGY a másik kommunikációs megoldás lesz a célravezető,ezt sajnos ki kell próbálni!
Van,hogy a megfelelő driverek sikeres telepítése után,a telefonnak a PC-vel való összeköttetése esetén rögtön kiadja a szükséges portot,de van,hogy még a driverek telepítése esetén is szükségeltetik a PC parancssorába az : adb "nemistudomitütöttembe" parancs !
Sőt az is előfordulhat (pl.Tinydeal-es jövevények esetén),hogy az első(118-as) rom sikeres telepítése után csak az adb "parancskiadós" módszerrel lesz port!
Valahogy azt is érdemes lenne kiemelni,hogy a telepítendő romok neve ne legyen túl hosszú és hogy lehetőleg a C főkönyvtárba kell tenni! (Nekem CSAK ÍGY működött,mikor a telepítés indításakor rákattintottam a download gombra,mindig valami "QSahara"-nem megfelelő fájlnév-hülyeséget írt ki). Mondom,3x kellett átírnom a rom nevét!
Csak ennyivel egészíteném ki talán,persze ez lehet,hogy egyedi probléma és csak én vagyok balga,de mint látom,van más elszenvedője is a romok telepítésének!
Ja,azt nem tudja valaki,hogy miért rendetlenkedik az alsó gombsor világítása?Megőrjít!!!Ha állandóra teszem a menüben,akkor is hajlamos egy idő után szabadságra menni! Aztán volt,hogy intelligens módba tettem,akkor meg olyat csinált,hogy időnként felélesztette a képernyőt és villogni kezdett a gombsor..Fántásztikusák ezek a telefonok,beépített mesterséges intelligenciával rendelkeznek!
-
wandorka
tag
válasz
mikrofon #1841 üzenetére
Találtam egy videot, érdemes a kommenteket is elolvasni aki tud angolol:
https://www.youtube.com/watch?v=Mv5RoN_BYSc
Az egyik kommentelő írta, hogy az egyiket kínában vette a másikat csehben. Hiába rakta rá a cseh szoftvert egy az egyben, akkor sem lett b20, még van egy pár ilyen, hogy aki kínából vette, annak nincs b20. Nem tudom miért van ez, lehet hogy valami beállítás/modem firm eltérés és azért. Minden esetre bosszantó, hogy tévesen jelenik meg a 800MHz. Igazából nem hiányzik szerencsére, így is megy 1-2 helyen meg van H+, csak az elv
-
kisszoli0707
tag
válasz
mikrofon #1837 üzenetére
Igen,tény és való,hogy ki kell kísérletezni,melyik módszer működik!Talán az zavart meg engem is (és ezért is kértem segítséget),mert az első,a 118-as rom telepítésekor a szükséges programok installálása után pikk-pakk adta is a PC a 9008-as portot,viszont az ezután következő 240-es rom telepítésekor már nem jött be ez a metódus,vagyis itt már "trükközni" kellett,hogy lássa egymást a telefon és a PC
Mindent összevetve véleményem szerint jobb a 6-os rendszer,üzemidőben is javult(bár még most lesz 1 napja,hogy nyúzom),valamint javítottak a rendszer hibáin is. (pl 5.1.-en kamera elindításakor,ha átváltottam fényképező módból mozgóképre a felvétel automatikusan indult,grrr...)
És mintha a rendszer is gördülékenyebb lenne,szóval jómagam ajánlom a frissítést,még ha rá is kell szánni egy délelőttöt az egész procedúrára. -
Atilla001
senior tag
válasz
mikrofon #1835 üzenetére
ez így teljesen jó. Csak az én romomnál hiába adtam ki az adb parancsot hibát adott, mert a rom el sem indult. Csak megjelent azonnal a 9008 port. Néztem a LED et a csíkot de semmi. Lesz ami lesz alapon indítottam a flest. Enyém volt az első eset ami nem indult el h+ USB esetén. Aztán meg amikor fent volt az S118. Ott kínlódtam, hogy miért indul el a telefon h+ USB re mikor eddig nem. Kínomba kiadtam az adb-t és lám, lett port. Akkor esett le mi a franc is történt az előző 30 percben..
S118 után volt jó az addigi összefoglaló.
kisszoli0707 is pont ezen szívott, le is írta..
teljesen jó ami le van írva, csak itt van egy kis csavar. tinydeal es teló.
és win10-emet meghülyítette. -
Atilla001
senior tag
válasz
mikrofon #1832 üzenetére
Azt érdemes betenni mert második eset a kisszoli0707 esete.
Z90-7_S980_160815_ROW
ennél a romnál a hangerő + és USB bedug esetén a teló rezeg, de nem indul el! és megjelenik a telepített port, lehet flesselni. FONTOS? hogy itt nincs fehér LED se státusz csík! Fekete marad minden. Viszont S118 esetén már H+ USB esetén a telefon elindul és kell az adb-s reboot parancs.
(azt olvastam, hogy a H+ USB vel nyitja meg a portot adb-hez.
thx -
move1
tag
válasz
mikrofon #1768 üzenetére
Valszeg balga vagyok, de az apkmirror.com-ról szedjem le és tegyem fel a telóra a fájlokat és onnan telepítsem? A honlapon nem látok választási lehetőséget
Mielőtt írtál rápróbáltam egy google installer apk-ra, ahonnan installáltam a szükséges fájlokat.
Frissítettem 1621-1625-ra, a play store-on kívül rajta maradt a többi google apps. Most felraktam újra a play áruházat, ami frissült is. -
son007
tag
válasz
mikrofon #1711 üzenetére
Mondjuk azt nem értem, hogy ha nem fut az app, akkor hogy merítheti az aksit amúgy. Persze tudom, hogy egy csomó rendszer app fut a háttérben. Egyébként ha kikeresem a rendszer appok között akkor ott azt írja, hogy 0%-os akku használat az utolsó teljes töltés óta. Persze én nem vagyok nagy android mágus szóval ettől még lehet igazad, de gondoltam megosztom én mit látok. És mivel rendszer app ezért tiltani nem tudom root nélkül
Egyébként ma eddig itt tartok (direkt nem nyúztam meg):
Hardver:
7óra 48perc Wifi (35,6%)
1óra 25perc Képernyő (13,6%)Szoftver:
Messenger 31perc (11%)Töltöttség: 65%
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #1710 üzenetére
igazából megtaláltam, de közben ráakadtam egy érdekes infóra.
Ha valaki utólag telepíti a Camera apk-ot Snapit V5.8, akkor:
app might use some battery/lags the phone
Megoldás:
install greenifyesetleg akik úgy érzik, hogy nem elég az akkuidejük, megpróbálkoznak ezzel, vagy egyszerűen tiltják az alkalmazást, és csinálnak egy próbát....
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #1606 üzenetére
Már korábban írtam. Azt egy külön alkalmazás kezeli, ami beépul a google fiókba. Neve valami ilyesmi:
google contact sync apk.
Az az oka hogy a tiédben nincs, mert neked valaki feltelepítette külön a gmail app-ot és nem a google féle telepítöcsomagot a "gapps pico" csomagot.ITT írtam már róla
-
-
l.sebestyen
senior tag
válasz
mikrofon #1633 üzenetére
Ha a magyar euronicsba lett vásárolva gondolom magyar nyelvű a telefon, 5.1-el, de a Lenovo support oldalon írja, hogy elérhető rá a 6.0, tehát nagy valószínűséggel fel ajánlja elérhető frissítés kent, ha wifin keresztül lefrissitem, akkor ha jól veszem ki a szavaitokbol eltűnik belőle a magyar nyelv, csak ezt kérdeztem. Bocs, lehet picit értetlen vagyok,
-
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1585 üzenetére
Az usb hibakeresés be volt kapcsolva, de valahogy mégsem nyílt meg. Próbálkoztam a hangerő fel - usb bedug , majd bekapcsgombos módszerrel is. Egyszer csak felkínálta hogy "ehhez a pc-hez mindig kapcsolódhat (vagy valami hasonló szöveg)" ezután újra telepítettem mindent és láss csodát felment :-).
A minimal_sdb_fastbot_v1.4 úgyanúgy a végén újratelepítettem, majd : "adb reboot edl" - itt az volt a fura, hogy semmit nem írt ki mint korábban, hanem 1sor kihagy és a parancssor ?! Ezután már a QFIL- felrakta.
Azt sem értettem az s118 (mintt írtam is), hogy ott a portot foglaltnak jelezte, a Qfil meg simán felrakta.Most jöhet a testfázis!
Ez az feleségem telefonja, a tönkrement samsung s4mini helyett, de egyenlőre nem nőt a szivéhez, talán majd most az s363-al ....
Nekem egy regi sony Z van, kissé leharcolt, de megy. Ezzel a Lenovoval nem gondoltam volna, hogy ennyit kell küzdeni egy frissítésért.
Amit hiányolok nagyon belőle: 5Ghz wifi és talán a B20. Valószínűleg, ha jól gondolom ez utóbbi okozhatta a régi eredeti romnál a rossz, sokszor megszakadt kapcsolatot, ha Vodafonossal társalogtunk. Remélem ez most megoldódik?!Köszi mindent!
-
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1581 üzenetére
nekem is sikerült a 118 és utána 240 is, viszont most elakadtam a 363-hoz a portot nem tudom előcsalogatni.
Olyan mintha az usb hibakereső mégse lenne bekapcsolva, pedig be van!- Telefon bekapcsolt állapotban,
- usb -hibakeresés bekapcsolva
- Pc-re dugva (win7 32bit)
- Driverek sorba telepítve:
1. Lenovo usb driver 1.1.24-setup
2. Qualcom usb_driver 2.2.00_setup
3. Adbdriverinstaller (zöld pipa) install
4. Miflash_140509_setup
5. QPST-2.7.422-qfil-qcom-Upgrade-Tool-20140422_setup
6. Minimal adb fastboot_v1.4_setup
- Minimal adb fastboot: parancssorba: adb reboot edlHibaüzenet: error device unauthorized.
This adb server's $adb_vendor_keys is not set
Try adb kill-server ' if that seems wrong
Otherwise check for a confirmation dialog on your device.- Ez a hibaüzenet eddig nem volt :-(,
Az s118 és s240 az "adb reboot edl" parancs kiadóása után qfil- el szépen felment.Tudnátok segíteni, mi lehet a hiba?
-
válasz
mikrofon #1571 üzenetére
No, hát a helyzet az, hogy megpróbáltam utolsó próbálkozásnak ezt a módit (mert közben szervizből visszakapta, hogy nem tudják javítani), hogy hangerő nyomvatart, rádug, majd power gomb még a rezzenés előtt.
Qfil már "be volt készítve".
Legnagyobb meglepetésemre port: 9008
Gyorsan dowload gomb.
Feltolta.
Reboot.
Initializing...
Android is starting.
Elindult.Nem tudom mitől, de észhez tért.
Köszönet! -
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1567 üzenetére
Köszi, nézegettem már máshol, csak nem mertem mást letölteni...
Ezt találtam : Qualcomm_Drivers_QDLoader.zipEz ugyanaz a driver pack lehet, mint a "Qualkomm_usb_driver_7z" ?
-
JKalo
tag
válasz
mikrofon #1553 üzenetére
Szia Mikrofon!
egy szüz tinydealos Z90-7 szeretnék romot cserélni, ezért átolvastam a forumot, de kicsit megkevert a sok infó.
Ha jól értelmeztem, (ha nem kérlek javítsatok ki):
- elöször: S118 (nem root-t) feltesz >> majd frissités s224 (ez Root-t) >> végül cél s363 (nem root-t, magyar)
- Egyik sem hagyható ki?
- az s224 ráfrissitést s363-ar írta itt valaki sikkerrel! Járható ez az út? Merjem?
- Ha a ráfrissités nem járható út egyenlöre, hogy tudom letiltani bolondbiztosan?
- Letöltés: XDA-n linkelt Rom lista : 4. (s118) >> 14. (s224) >> 15. (s363)
- frissités menete: a HSZ1118, HSZ1124 és HSZ1297 szerint.Amit nem látok, hogy a legelsö szüz Z90-7 -> s118 frissités is úgyanúgy történik, mint a továbbiak ? Vagy itt másképp kell eljárni ?
Kösz
Kalo -
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #1541 üzenetére
Igen, amit írtam... A qrva drága telefonjaiba már berakja a B20-at, mintha az olyan sokba kerülne neki... Kenje a hajára a Zuk Z2 Pro-t amikor az átlagfelhasználók többsége nem a társadalom elitjébe, hanem a közép rétegbe vagy a megélhetés szélén táncol. Majd pont lesz 450USD-jük egy olyan világban, ahol örülhetnek ha az 1 év garancián belül nem romlik el a készülék. Kezd kifordulni magából ez a mértéktelen tömeggyártás is (lásd felrobbanó telók, sárguló kijelzők, gyári szoftvertől lehaló telók, hibás egyedek számának exponenciális emelkedése és/vagy a minőségellenőrzés színvonalának csökkenése). Na de aki ilyen témában egy jót beszélgetne/vitázna velem, az Budapesten talizhat velem. Inkább megyek és foglalkozok tovább ezzel a Vibe Shot-tal.
-
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #1536 üzenetére
Igen, nyit EU felé B20 nélkül! Ez nem nyitás... A B20-as sáv használatáért is kellene fizetni a Lenovo-nak, de ebből is látszik mennyire sóher egy cég (mondom ezt K3 Note tulajként). A Lenovo-Motorola az amivel az EU-ban jelen van a Lenovo. A ZUK csak kellett, mint egy falat kenyér, ha már a nagyobb gyártóknak is van prémium kategóriás sorozata. Meg kéne szüntetni ezeket a sávkorlátozásokat. Hisz a tavalyi és idei SoC-ok 95%-a tartalmazza valamennyi frekvenciát. És ne jöjjön senki ilyen meg olyan IC és antenna verziókkal. Az oroszok bebizonyították a K3 Note esetén, hogy full kamu az antenna sztori... A K3 Note is tudná a B20-at, ha a drága gyártó nem mókolna valamit a szoftverrel. De ha nem törölték volna a 4pda.ru oldalról a K3 Note Opned B20 rom-ot, amit 35USD-nek megfelelő rubelért kínáltak a ruszkik, akkor bizonyítékom is lenne erre. Azért olcsóak ezek a telefonok, mert kínai belpiacos készülékeke, teleszarva bloatware-rel, amik tulajdonosai pénzt adtak a Lenovonak (ők meg a bloatware reklámok után szedik a pénzt - adware). Üdvözítő ugyan a Marshmallow update, de vajon mennyi készülék típus kapja majd meg a Nougat-ot?
Nem látom azt a híres Qualcomm stabilitást sem, amivel a Snapi tulajok úgy pedáloztak az MTK ellen. Ennyi xopás és idő alatt vagy 200 MTK-s téglát vagy közel tégla telefont hoztam volna vissza. Itt meg farigcsálhatok kábeleket meg különféle idejű és gyorsaságú mozdulatokkal bohóckodok. A romolók és szervizesek rémálma lenne ez a készülék. De akkor is meg fogom csinálni.
-
norbihrc
csendes tag
válasz
mikrofon #1531 üzenetére
Köszi a tippeket!
Azért álltam meg az elsőnél, mert az is jó volt (legalábbis azt gondoltam). Ezek szerint érdemes felrakni a legfrissebbet? Frissebbeknél kevesebb az esélye, hogy ilyen bootloop előforduljon?
Kábeles? OTG kábelre gondolsz? Azzal felismeri a gép ha állandóan újraindul? Vagy a lenovo recovery menüből is felismerné? -
forgonati
őstag
válasz
mikrofon #1513 üzenetére
Ja, vagyis akkor itt csak azok írogathatnak akiknek ilyen telefonjuk van, és csak dicsérni lehet, negatív kritikával illetni nem, nehogy az emberfia a kedves tulaj lelkébe gázoljon? És akinek más van, az meg csak annak a fórumjában írjon. Okéééé, bocs, nem tudtam. Megyek is oda akkor. Ja és amit az OP2 meg 3 körül írtál azt nem is értem, hisz írtam hogy a OP 2 csak használtan alternatíva, és akinek új telefon kell mindenképp, akkor nem szóltam. Csak az a baj hogy nem olvasol. De semmi gond, nem tehetsz róla.
-
forgonati
őstag
válasz
mikrofon #1504 üzenetére
Nem, nem fényképező helyett, vagy annak a kiváltására akartam volna. Csak úgy voltam vele, hogy ha már telefont veszek, és kiadok pár 150-200 Eurót egy új telefonra, akkor az legyen olyan, hogy lehessen vele átlagosan jó, vagy akár kissé átlag fölötti képeket lőni. Esetleg legyenek benne manuális beállítások is, hogy ha olyan kedvem van, tudjak esti, hosszú záridős képeket lőni, stb. Esetleg optikai stabi ha belefér az árba. Tudtam hogy nem fogok olyat találni ami hozza a mai legjobbak szintjét (S6, S7, P9, G5, stb) mert annyi pénzt elvből nem adnék telefonért, mégha tellne is rá. Szóval olyan kellett amivel viszonylag olcsón lőhetek szép képeket, mert semmi kedvem nyaralásnál még egy drága cuccot cipelni a strandra. Elég ha egy kütyü húzza a zsebem, és csak egy cuccra kell vigyázni.
150-200 Eurt szántam a dologra, és örülök hogy egy OP2 lett, még ha picit használtan, fél évesen is, mert teljesen más szint a 2 telefon minden tekintetben, kamera terén is, vagy a nyers hardveres erőt nézve is.
De mondom, a K3 Note is lő ilyen képet, istenuccse. És az olcsóbb.
-
mikrofon
veterán
válasz
mikrofon #1498 üzenetére
Jah és még annyi, hogy mindkét esetben jobb Tolóról váltottunk ami a fényképező érzékelője előtti objektívet jelenti. Egyik egy Nokia 735-öt, a másik pedig egy nokia 730-at.....
Igaz az első okos telefonom Alcatel 918D-volt, ami megtanított, hogy mit jelent egy olcsó telefont életre kelteni és használhatóvá tenni.... Egyáltalán azt elérni, hogy 2SIM-mel működjenek a programok, hiszen a 2SIM akkor még nem volt olyan támogatott az androidos világban..... -
Dominó85
addikt
válasz
mikrofon #1483 üzenetére
Bocsi, nem vettem észre. Gyári Lenovo recovery-ből kikapcsol ugyan a telefon, de ha gépre dugom és a leírt metódus szerint járok el, akkor legenerál nekem vagy 20 tárhelyet... És csak Diagnosztikai eszközként látja a gép. Továbbá elkezdi a bootlopot is egy idő után. Eszközkezelőben meg Marshall London eszköznek látja, még csak nem is Lenovo-nak.
Ha pedig nem Marshall London, akkor éppen Qualcomm Diagnosztikai eszköz.
A lényeg, hogy gyári reco-m van csupán. Ezzel tudok gazdálkodni jelenleg.
-
Luc001
tag
válasz
mikrofon #1467 üzenetére
Felraktam a s363-as romot de itt is ugyan az a helyzet, a gyorsulásérzékelőt nem tudom kalibrálni. Össze vissza forgatja a képernyőt. Annyit tehetek hogy kikapcsolom az automatikus elfordítást.
Szerintetek küldjem vissza a TD-nek vagy próbálkozzak egy magyar szervizbe hátha tudnak segíteni?
Amúgy ha a fülem melett megrázom a telefont olyan mintha valami zörögne benne. -
son007
tag
válasz
mikrofon #1467 üzenetére
Rendben elnézést! Nem tudtam, hogy ez akkora lassulást fog okozni. Egyébként a képeket saját ftp-re töltöttem fel, de a hozzászólás írásánál valóban IMG tageket használtam. Ha tudtok admint, aki tudja módosítani/törölni a hozzászólásom azt sem bánom ha ekkora gondot okoztam ezzel. Max utána linkeket írok.
-
Luc001
tag
válasz
mikrofon #1382 üzenetére
Nekem meg kellet változtatni kézzel az illesztőprogramot USB valamire (nem jegyeztem meg) uttánna kiírta nekem is hogy Lenovo Z90-7.Ezután elindítottam a Minimal ADB and Fastboot-t és jól működött egyből lett nyitott port és így mehetett a következő ROM
Köszi a segítséget. -
son007
tag
válasz
mikrofon #1384 üzenetére
Köszi, így már minden világos. A lényeg, hogy ha rendben van akkor QFil-ben megjelenik a 9008-as porton.
Az én esetemben a driver gondolom jó, mert felmentek szépen sorban a ROM-ok. Csak azon lepődtem meg, hogy míg az első telepítés előtt az eszközkezelőben is megjelent a port, addig most már nem (korábbi leírásodban én is olvastam, hogy adb-s módszer esetén mindegy hogy miként ismeri fel). -
son007
tag
válasz
mikrofon #1382 üzenetére
ADB-hez az ADB driver exe kell. Azzal feltehető a drivere és meg is mutatja, hogy rendben van-e
Ezt az adb reboot edl -el tudom ellenőrizni igaz? Ha esetleg belép letöltő módba (ami azt jelentené hogy rendben van), de nem akarok romot tenni, akkor hogy tudok ebből kilépni/telefont normál módban indítani? Csak megnézném mi a helyzet akkor most nálam..
De ha az ellenőrzés szerint rendben van, akkor a QFIL-ben megjelenik majd a port? Mert ha ott nincs port akkor szerintem nem is engedi a rom letöltést elindítani. -
attiati
veterán
válasz
mikrofon #1325 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót.
Reméltem, hogy a b20 garantáltan rávarázsolható valamelyik szoftver frissítéssel a z90-7 modellre.
Ezek szerint nem (?)Ha nem szeretnék rendszeresen mókolni a rendszerrel, akkor OTA frissítésekkel el lehet lenni?
Való egy ilyen embernek ez a telefon (szoftveresen)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- XPEnology
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest