- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
hifikus
tag
Kösz, rendes vagy, de ha már széttépem, akkor teszek inkább bele egy új aksit.
Ezt a ragasztót rendeltem találomra. Jó lesz ez hozzá, vagy valami vékonyabbat keressek?http://www.ebay.com/itm/50M-Sticker-Klebeband-Doppelseitig-Kleber-f%C3%BCr-Reparatur-Handy-LCD-Touchscreen/122456742763?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649
-
move1
tag
Szia
Én kétszer küldtem vissza telót.
Kb. 2400 Ft-ba került az odaút. Kérd el a pontos posta címet.
Írj hozzá rövid levelet, melyben jelzed a problémát, hibajelenséget és a visszapostázási címet. (általában a vásárláskor használt címre küldik vissza).
A postánál kapsz egy postai ragszámot, azt kell megküldeni az eladónak, ebből látja majd, hogy Te küldted.
A postázási idő kb. 2-3 hét volt. Noszogatni kell az eladót, hogy jelezze, ha megkapta a telefonodat. Ezt követően elküldi ő a szervízbe, ott megintcsak 2-3 hét, majd jelzi, hogy kész és kér tőled újabb kb. 10 dollárt, aztán megkapod.
Ha szerencséd van, akkor megjavítják..... -
son007
tag
Ők elvileg foglalkoznak kínai telefonok szervizelésével, bár saját tapasztalatom nincs. Egy próbát talán megér.. Azért ez kicsit gáz, bár várható volt hogy a kínai webshopos garancia semmit sem fog érni. Persze ha kint meg is csinálnák lehet, hogy a csomag küldése drágább lenne mint ha itt csinálnák meg.
A bevizsgálás díja alkalmanként és készülékenként 3.990 Ft. A bevizsgálási díj személyes leadás esetén előre fizetendő. Amennyiben a javítást megrendeled, a bevizsgálás díját elengedjük.
-
mobilizmo
addikt
Szia!
needrom-on nem fogsz találni CM ROM-ot Vibe Shot-ra. Egyelőre csak xda-n van rá link, de telepítési leírás csak az eredeti kínai oldalon van, értelemszerűen kínaiul. Ez viszont sajnos google fordítóval legalább annyira érthetetlen (angolra és magyarra is próbáltam), mint eredeti nyelven. Így viszont csak odáig jutottam, hogy megértettem nem jó az orosz twrp, a sajátjuk kell. Ezt sikerült is felfashelni (most is az van fent, mert ebben van EDL újraindítás opció), de a ROM-ot már nem rakta fel. Viszont az eredeti rendszert már nem lehetett elindítani, újra mindent vissza kell szenvedni. Ráadásul volt az S363_ROW-ról nandroid backup-om, de amikor azzal vissza akartam állítani, szó szerint lenullázta a system particíóm, 0MB lett a mérete.
Örülnék, ha valaki meg tudná csinálni, vagy legalább találna hozzá egy érthető leírást, mert én is nagyon kíváncsi vagyok rá. -
Luc001
tag
Hagytam hogy felmenjen a gyári 6.0.1, remélem jól fog működni, és észrevehetően gyorsabb mint az 5.1-es
Elég sok infó van és nem egy helyen, így könnyen ki lehet hagyni valamit
Egy összefoglaló a topik elejére biztos sokat segítene minden új tulajnak.Azért köszönöm mindenkinek aki leírta a tapasztalatait, nagy segítség volt.
Üdv Laci
-
mikrofon
veterán
Ezzel lehet, hogy megoldottad a korábbi nagy rejtélyt. Többen voltak már, akik sehogy sem tudták felrakni a ROM-ot. Valószínű ezért.
A sok driver közül be azonosítja valamiként a telefont a windows inteligens plug and play funkciója. Úgy tűnik ilyenkor nem jól. Lehet ezért van az írva mindenhol, hogy midig telepítsd újra a drivert, mert így nagyobb eséllyel az utolsóként telepítettet drivernek gondolja.....Hogy ez eddig nem jutott eszembe... Pedig teljesen logikus!
Ezek szerint nem a telefonnal, és ROM-mal van a baj, hanem telepítési környezet, ill. választott driver probléma.....
-
hederz
csendes tag
Akkor lehet, hogy nálam is ezt kellett volna a 64 bites WIn7-en... Mert valamilyen eszközként az is felismerte, csak nem portként. A 32 bitesnél már nem volt ilyen gond, de eszerint nem a bitszám a buktató.
Ha leírod, mire állítottad, akkor letesztelem én is a Win7 64 bitesem alatt. -
son007
tag
Sajnálom
úgy tűnik nem mindenkinél működik egyformán, azért sok múlik az oprendszeren is.
Nekem amúgy alapvetően elég sok Java-s cucc volt a telepítés előtt is a gépemen (SDK, JDK stb..) programozás miatt.A telefonon gondolom engedélyezted az USB debugot. Amikor gépre kötötted akkor a telefonon ilyen esetben felugró ablaknál is engedélyezted? Illetve talán mikrofon írta, hogy neki szokott lenni még egy felugró ablak egészen rövid időre (én ezt azért nem írtam bele, mert nekem nem volt ilyen). Az MTP = Media Transfer Protocol, szóval média eszközként ismeri fel, de úgy sem megfelelően ahogy látom.
Nálam jelenleg:
1. USB debug kikapcsolva:2. USB debug bekapcsolva
Sajnos jelenleg már nekem sem látja a portok között (erre van valakinek tippje?), pedig a gépen maradt minden ugyan úgy.Vagy ha már s363 van rajt akkor máshogy kell indítani valamit?
Próbáltam, úgy is hogy kikapcsoltam a telefon hangerő fel lenyomva és úgy csatlakoztattam a géphez, akkor sem jelent meg a portok között..
Szóval, hogy tudnám előcsalogatni a portot?nem tudom miért nem jelenik meg a két kép... (új lapon elvileg megnyilik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- XPEnology
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest