- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
..:: Lenovo Vibe Shot Frissítve! ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
dancergabor #2529 üzenetére
Nagy feludules volt szamomra is lecserelni, a Xiaomi latja otthon a wifi halozatot, van gps vetel, meg ilyen extrak.
Tobbe nem veszek kokany romos, kinai webshoppos keszuleket, ezt a dontest hoztam. -
tvamos
nagyúr
válasz
usanyesz1991 #2368 üzenetére
Mi sem egyszerűbb: [link]
-
tvamos
nagyúr
válasz
mobilizmo #2357 üzenetére
Nyilvan jo dolog egy ilyen osszehasonlitas, de az en esetemben (4 Lenovo telefon utan) ha minden okos telefonos alap funkcio (telefonalas, internetezes, 4G tererosseg, WIFI terero, navigacio, fenykepezes) megy rajta, akkor gyakorlatilag nem nagyon tud olyan sokba kerulni, hogy rosszabb legyen az ar ertek aranya, mint ennek a Vibe Shotnak. Lehet, hogy a Xiaominal, vagy a ZTE V5-nel rosszabb lesz az ar ertek arany, ezt egyenlore meg nem tudom eldonteni.
A meghibasodasokbol en annyit ltok, hogy a kornyezetemben mostanaban (tehat az utobbi 6 honapban) 5-en valtottak iOS-ra, es ok elegedetteknek latszanak. Sot, elegedetlen iOS felhasznalot nem ismerek szemelyesen. (Pedig a kishugom mondana, ha vacak az a telo, mert ahogyan o mondja, nagyon sokba kerult!) Az is tuti, hogy egy elegedetlen felhasznalo nez vissza a tukorbol. A Samsung meg...
Most en, a magam reszerol feladtam a dual sim telefon vasarlasi igenyemet, (majd jarok ket telefonnal megint,) akkor meg kiprobalnam az almasat. -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
válasz
mobilizmo #2349 üzenetére
Nekem ez a 4. Lenovom, es ROM teren mind vacak. Rengeteg ROM-ot kiprobaltam rajtuk, amit az elejen elveztem. Most mar nem. Nagyon sokaig nem veszek tobb Lenovo termeket, nincs mar tobb bizalmam benne.
Az biztos, hogy az en keszulekem, amit kaptam, az nem problema mentes, orommel fogom kukazni. -
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
-
tvamos
nagyúr
A héten kétszer is azt csinálta a telefon, hogy 20-30% töltöttségnél kikapcsol, mintha lemerült volna. Ma mondjuk megpróbáltam kikapcsolni. Sikerült.
Mi lehet a gond?Jut eszembe. Ma pont néztem közben. Azt irta, hogy lemerült, és leállt.
-
tvamos
nagyúr
Az normális, hogy ez a telefon csak edge-en csatlakozik a netre, míg mellette a ZTE V5 3G-n? Vagy ez juzer error? (Látszik is, hogy a ZTE-n sokkal gyorsabb a böngészés. Persze a Xiaomi R3S Prime-on, meg a Lumia 640LTE-n a B20 miatt még sokkal gyorsabb nálunk.)
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
A kovetkezo hibakat tapasztaltam:
1. Tegnap elment a gps-sem, egesz nap nem ment. Ma jo volt.
2. Ha bekapcsolom a net megosztast, (mobile hot-spot,) elmegy a tererossegem.Meg mindig VIBEUI_V3.1_1625_5.396.1_ST_Z90-7_unlocked.
Tapasztalt mar valaki hasonlo jelensget? Volt megoldas ra? -
tvamos
nagyúr
Ebben a 1625-ben, amit használok, a SNAPit egész tűrhető képeket csinál. (Ha erdekel valakit.)
-
tvamos
nagyúr
válasz
mobilizmo #2142 üzenetére
Hello!
@echo off
echo.
echo ŽŻŕĄ¤Ą«Ą¨Ą ăáâனáâ˘
echo.
tools\fastboot -i 0x17ef devices
echo.
echo “áâ ®˘Ş Recovery
echo.
tools\fastboot -i 0x17ef flash recovery img\twrp.img
echo.
echo ŹĄŕĄ§ Łŕă§Ş ˘ TWRP Recovery
echo.
tools\fastboot -i 0x17ef oem reboot-recovery
echo.
echo ‡ ˘Ąŕ襮
pause > NULA fent emlitett file-ok megvannak. Lehet a ROM verziom nem franko?
Node, mindegy mostmar, el kell utaznom.... majd Januar vegen folytatom, ha lesz hozza kedvem.
-
tvamos
nagyúr
Sikerult unlockolni:
C:\adb>fastboot oem device-info
...
(bootloader) Device tampered: false
(bootloader) Device unlocked: true
(bootloader) Charger screen enabled: false
(bootloader) Display panel:
OKAY [ 0.008s]
finished. total time: 0.049sDe sajnos a TWRP installalas nem sikerul sehogyan sem:
C:\TWRP>Flash-TWRP.bat
ĻӹĄąźąşĘą ŃßÔÓ«ęßÔóá
fbcfe478 fastboot
ôßÔáş«ó¬á Recovery
target reported max download size of 268435456 bytes
sending 'recovery' (30066 KB)...
FAILED (data transfer failure (Unknown error))
finished. total time: 5.005s
ĆąÓąžáúÓŃž¬á ó TWRP Recovery
...Mit csinalok rosszul?
-
-
tvamos
nagyúr
Hello!
Mar 2 hete kuzdok a rootolassal, de nem sikerul. (A qfil-t nem tudom osszehozni.) Nem lehet valahogy miflash-el feltenni a twrp-t, es root-olni?
Ez a ROM-om van: VIBEUI_V3.1_1625_5.396.1_ST_Z90-7_unlocked -
tvamos
nagyúr
válasz
dancergabor #2056 üzenetére
Nekem is hasonló volt, de azért, mert nem az asztalra csomagoltam ki. A 1621 felment, a 25 nem.
-
tvamos
nagyúr
Az f@sza! Nekem a ganyolt TD firmware alatt nem ment.
AZ a nagyon kemeny, hogy a gyermekemet dinamittal kell kirobbantani a szobabol amugy, erre most, este 9-kor meg harcolni akar menni a felvonulasi emlekmuhoz. Hat ez besz@ras! Kivancsi vagyok, meddig lesz ez olyan nagy frankosag. -
tvamos
nagyúr
Es megy a Pokemon Go is 1625 alatt.
-
-
tvamos
nagyúr
Sajat kutfobol eddig jutottam a szetszedesben: [link]
Nem tud valaki egy jo utmutatot, hogyan tudom tovabbszedni?
Sajnos eltort a keret, ott latszik a bal felso sarka a keszuleknek, (a kepnek a jobb also szele,) szerenek valamit reszelni rajta, hogy rendesen alljon, de ahoz le kene venni a keretet. Nem tudom, lehet-e... -
tvamos
nagyúr
válasz
Sagaris #2019 üzenetére
Ez a szubjektiv velemenyem.
En, ha otthon vagyok, szeretek maszkalni, ha csak gprs van, az elegge szax.
Van egy Redmi 3 Prime-om is, es az sokkal jobban megy, csak ez meg csunya.
Szoval ha olcsobb, akkor ez, mert szebb, de ha dragabb, akkor a Prime jobb, mert van B20, es amugy is jobb. Ja, es megy rajta a Pokemon Go. -
tvamos
nagyúr
válasz
mikrofon #1961 üzenetére
Inkabb erre adhatna ki egy stabil firmware-t a Lenovo, ami gyari, meg minden megy rendesen.
Folyamatosan olyan hozzaszolasokat olvasok mindenhol, hogy ez nem megy, meg az nem megy... eleg regota olvasom ezt a topicot, hogy teljesen bizonytalan legyek, milyen firmware-t erdemes feltolteni.
Persze, amugy szep telefon. -
tvamos
nagyúr
válasz
mobilizmo #1947 üzenetére
Persze, aki beballagott mondjuk az edigitalba, es ott vette 94 990 Ft-ert, az nem biztos, hogy olcsonak gondolja ezt a keszuleket. (Mar ajfont is vehet az arabol, ami persze nem dualsim, es nem bovitheto, viszont van benne giro.)
Persze, aki meg gyalogosan navigal, az meg azert haragudna, ha nincs benne iranytu, szoval... -
tvamos
nagyúr
Kéne egy uj fém keret a telefonomhoz. Hol tudok ilyet venni? A mostani kicsit meghajlott a sim kartya slotnál...
-
tvamos
nagyúr
Nem működik a kedvenc event countdown widgetem sem.
-
tvamos
nagyúr
válasz
cappa72 #1699 üzenetére
Szerintem Qualcommos megoldas is van, mert mar 2 ilyen eszkozon sikerult megoldani, csak oregszem, es rosszul keresem. Igen... MediaTek telefonon is megcsinaltuk (marmint Te segitettel, ezuton is koszonom,) annak idejen, Flashtool nelkul a frissitest, de mar arra sem emlekszem, akkor hogy volt. (Fura, hogy regi dolgokra emlekszem, de a tegnap elottel mar gondok vannak.
)
-
tvamos
nagyúr
válasz
norbihrc #1684 üzenetére
Sajnos nekem is valami Tinydeal-es van rajta. (Nem kertem ra semmi boltos reszelgetett ROM-ot pedig, nem magyar nyelven hasznalom ugyse, hanem angolul.)
Nem talat meg senki Linuxos firmware cseres leirast? (Nincs jogosultsagom a driver ellenorzes kikapcsolasara a gepen, de linuxot siman bootolhatok pendrive-rol.)
-
tvamos
nagyúr
Szeretném futtatni a telefonon a Pokemon go-t, de nem indul. Az egyik "how to" video szerint engedélyezni kell a "background data traffic"-ot, de nem találok ilyet a menüben. Nincs valami ötletetek?
-
tvamos
nagyúr
válasz
Dominó85 #1538 üzenetére
A tesztben azt irjak, ebben a telefonban (legalabbis az eredetileg europai lokalizaciojuban) van B20. Akkor mi a baj vele?
Az, hogy a 100 ezres ar draga-e, az meg azert elegge relativ dolog. Egy S7-hez, vagy egy 6S Plus-hoz kepest nem. Sajnos, azt nem tudom, hogy az Europaba szant keszulek milyen, mert nekem is a TD-s olcso van.
Ha romolgatod, legyen jtag kabeled! -
tvamos
nagyúr
válasz
newman69laci #1359 üzenetére
Az LTE Discovery nem tudja ezt megmondani?
-
tvamos
nagyúr
Nem sikerul letoltenem a gyari romot a baidurol. Hogy kell azt?
Az en telefonom is Tinydeales, es mar Malmöben van.
Kar, hogy nem volt piros... -
tvamos
nagyúr
Vegul megis rendeltem egy Z90-7-et, es olvasgatom az XDA-t, meg itt a forumot is.
Ha jol ertem, ez alapjan lehet unlockolni a radio modult?
[link] -
tvamos
nagyúr
Mondjuk az meg mindig kerdes, hogy mondjuk egy edigitalos 95 ezres keszuleken milyen rom van. Mondjuk, azt nem irjak, hogy van Magyar nyelv, csak, hogy "Fenomenális teljesítmény".
Az a baj, annyira tetszik a kinezete a telefonnak, meg a 180 USD, hogy folyamatosan a TD-t nezem...Meg olvasom ezt a topicot.
-
tvamos
nagyúr
válasz
cappa72 #1031 üzenetére
A Nexus 7-nel, meg ZTE V5-nel volt megoldas, hogy Linuxos adb toollal kuzdeni. (A V5 itt az erdekesebb, mert az is Qualcomos.) Az ugy stabilabban volt, mint a windowsos megoldas nelkem. (Persze a Windowsos ADB leirasokat is jol at kellett neznem.) Azt hiszem, akkor ment el a kedvem vegkepp a ROM-olastol.
-
tvamos
nagyúr
válasz
cappa72 #1028 üzenetére
Tetszik ez a telefon, a kulcsin, a hardware, de ha ennyire gaz a frissites, az LTE-s problemak, akkor nem biztos, hogy erdemes veszodni vele. Vajon az edigitalos 100 ezres is ennyire problemas, vagy csak a kinai webshoppos?
Te Windows alol hekkeled, vagy Linuxos geprol? Nekem valahogy nem jon be egy alapvetoen Linux alapu rendszert Windowson keresztul elerni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest