- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roland861010
veterán
válasz
leslien #1153 üzenetére
Nekem az a bajom ezekkel a tesztekkel, hogy a mélyébe sosem látsz bele...
Milyen alkalmazások vannak autóra bekapcsolva lehet a háttérben nem látod futni de attól függetlenül ott pörög az.
Vagy a felbontás mire van állítva, de akár ott van az picike kis csuszás a két kéz kordinációja között vagy éppen nem úgy érsz a kijelzőhőz, már elég is ezekhez az 1-2s -es késésekhez... -
ForRedGlory
félisten
válasz
leslien #1088 üzenetére
Minek teszt?(Pláne itt, amikor kismillió helyen van hitelesebb, bővebb, részletesebb)
Az MA trendeket figyelembe véve a kis és a nagy Note 10 is tetszett plecsnit fog kapni. A kicsi talán ajánlott, a nagy meg az ára miatt tuti nem. Benne lesz a szokásos sírás, negatív hangvétel és ennyi.
Na, jól lespoilereztem a várható tesztet, bocsi.
-
TODI1111
veterán
Csütörtökön délelőtt kértem a visszahívást, azóta sem jelentkeztek. Mint említettem már, 4 előfizetésem van ebből 3 hűség nélküli. Ma a lányomat hívták,( az egyik kártya a négyből ) hogy nincs hűség a kártyán nem szeretne-e egy új készüléket? Ehez hozzátartozik, hogy minden ügyintézést az előfizetésekkel kapcsolatban csak én intézhetek és az én telefonszámom és email címem van megadva.Elég IQ betyárok. Valószínű nem a telenortól lesz készülékem.
-
ForRedGlory
félisten
A fene, hat nem jobb lesz picit, minta P30 Pro?
Ezeknek en mar nem hiszek. Kiveve a videozast, mert az latatlanban is sokkal jobb, mint az igenytelen P30 Pro kepessege. Csak itt meg meglepoen keves a pontkulonbseg. Tuti dobnak parat kockaval es beirjak a pontot.
Elkabitott a pontszam?
The Samsung Galaxy Note 10+ 5G is the South Korean manufacturer’s latest flagship “phablet,” featuring a massive 6.8-inch AMOLED display with 1440 x 3040 (495 ppi) resolution. Powered by the high-end Exynos 9825 chipset, with a whopping 12Gb of RAM, there’s plenty of processing to handle a heavy work load.
-
-
UFS3-at kapott a Note10, az S10- ben UFS2 van. De amúgy mit vártál? Minden évben ugyanazt a hardvert kapja meg a Note, mint az S sorozat. 4 hónap alatt nem lesz óriási fejlődés, már csak azért sem, mert mindenből a legfejlettebbet kapja az S. Most nem lett kész időben a 7nm Exynos, meg az UFS3 az S startjára, ezért van ez a különbség. A Note10 nem az S10 tulajoknak készült.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Drón topik
- Filmvilág
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest