- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz
TODI1111 #1635 üzenetére
Na végre.
Felhívtam direktben a Bravotelt hogy adjanak felvilágosítást. Mondták kis türelmet visszahívnak(5perc felhívták a gls-t hogy hol tart ses ferenciek tere szállítmány)hívtak
Ma du megérkezik a Ferenciek terére a készülék és átvehetem valamint külön emailban felszólították az üzletet hogy azonnal értesítsenek.
Kérdem én tényleg olyan nehéz ezt nekik megtenni és tájékoztatni. -
F_Gergely
őstag
válasz
TODI1111 #1505 üzenetére
Voltam ses-ben, mondom a sracnak mizu, asszondja meg nem ertek ra ertesiteni a vevoket majd a nap hatralevo idejeben dogjak felhivni oket.
De holnap lehet jonni erte. Mondom ole csak ne az legyen, hogy jovok es azt mondjatok nincs mert az senkinek nem jo. Kerdezi miert ne lenne, holnap jelenik meg igy holnaptol mar atveheto. Oke legyen igy.... -
Schuler888
senior tag
válasz
TODI1111 #1495 üzenetére
"Se email, se sms, se telefon." Se store.
bocsi, magas labda volt
de egyebkent szerintem pont az experience storeos rendelesek(mivel kevesebb) amik tuti mind kimennek, a szolgaltatosok meg kerdeses, aztan lehet hogy elozetes keszlet elosztas volt, de meg igy is gyanusan sokszorosa a szolgaltatos elorendelesnek, en siman racsorognek a boltra, h wtf?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Konteó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest