Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
válasz
F_Gergely #1732 üzenetére
Elővettem megnézni az 512 GB S10+-om dobozát, abban van OTG adapter (a pendrive csatlakoztatására képes eszköz), de a micro USB/USB C adapterfej abban sincs. Fel se tűnt idáig. Megnéztem a Note 8 dobozát is, abban mindkettő megvan, meg a feleségem S8-asának dobozában is. Szóval ez ilyen ezek szerint.
-
janeszgol
félisten
válasz
F_Gergely #762 üzenetére
Neked adok igazat. A + verziónak valóban kevésbé fényesebb a kijelzője. Mondjuk a linkelt tesztben is látható volt, de tegnap mrgnéztem Bécsben a két telefont egyforma beállításokkal. Az öcsém a tanu.
Komolyan mondom ez a sima 10 baromi jó fogású telefon. Mindkettő jól néz ki, de a sima verzió fizikai mérete brutálisan tökéletesek számomra. Fogásra jobb, mint az S10e. -
Teal'C
veterán
válasz
F_Gergely #1470 üzenetére
Nekem sem az s9+,note9,s10+, nem dobálja el a térerőt pedig upc-s kártyám van 3g nettel, ha azzal 1 nap lemegyek az országban 6-700 km-t és a youtube csak 1x áll meg 3mp re akkor senki ne mondja hogy szar. Február óta járom az országot de nem tudnék olyan kirívó esetről ami említésre méltó lenne. De ez a sáját tapasztalatom.
Volt mikor dobálta de kicseréltettem a simet és újra kértem a beállításokat. Azóta jó.
-
Roland861010
veterán
válasz
F_Gergely #1159 üzenetére
14 a csomag Korlátlan + Korlátlan és 9600 a telefon...
összesen 161ezer kedvezmény!Üzletkötöként alapból korlátlan volt a csomagom úhogy annyire nem vág földhöz...
+90-be el ment a telefon így állt meg a végén pontosa 128-ezerbe.Csak egy valami zavar, hogy 26-át írnak érkezésnek mert az Alleba kértem átvételre...
Kérjem inkább házhoz? -
-Skylake-
addikt
válasz
F_Gergely #1042 üzenetére
[2003. évi C. törvény az elektronikus hírközlésről]
"(4d) * A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)."
[Telekom GYIK]
"Használhatom a Telekomnál vásárolt készüléket másik szolgáltató SIM-kártyájával?
A Telekom a mobilkészülékeket kártyafüggetlen módon értékesíti.Ha a 2017. november 24. előtt nálunk vásárolt készüléked még nem kártyafüggetlen..."
"Változások az Eht. kapcsán
2017. október 24-étől változások lépnek életbe az Elektronikus Hírközlési törvényben (Eht.), mely a következőkben érintik előfizetőinket:....
1. Díjmentes készülékfüggetlenítésMinden lakossági és üzleti ügyfél számára díjmentesen biztosítjuk a hálózati korlátozás feloldását, amennyiben a készüléket igazolható módon a Telenornál vásárolták, és (már) nem kapcsolódik hozzá élő hűségszerződés."
--------------------------
De egyébként ennek a problémának elémennek a szolgáltatók (a T biztosan) is és már alapvetően független telefonokat adnak el. Nekem N7P telefonom 2018.07 havi , telekom üzleti előfizetéses , hűségidős , SS és teljesen függetlenül vettem ki a dobozból. Pedig abból van külön DS verzió is és az enyém nem az.
-
Teal'C
veterán
-
Teal'C
veterán
válasz
F_Gergely #968 üzenetére
Ma voltam a sesben. Megnézték a rendelésem, elkérték a tmx kódot tehát az képernyőmentésben legyen meg nem elég csak az online rendelésnél beírni. Kifizettem kaptam egy papírt amivel 23.a után mehetek. A papíron rajta van hogy beszámítás nélkül. Ja a papíron rajta van hogy ajándék tokkal.
-
Taci
addikt
válasz
F_Gergely #948 üzenetére
A Samsung DeX PC-n és Mac-en való használatához külön alkalmazás szükséges.
Admin vagy a gépeden? Rajta van a szoftver az engedélyezett szoftverek listájában? (Valószínűleg nincs, hisz' most fog csak megjelenni.)
Nálunk ez úgy menne, hogy ha én a cégesre telepíteném fel (mert kértem és kaptam admin jogot rá), pár napon (órán) belül jönne a vörös kódos riasztás, hogy nem engedélyezett szoftver fut a gépen, és jelentené is az illetékes csoportnak.
Persze nálatok lehet, azt csinálsz a gépeden, amit akarsz - ez esetben nem hiszem, hogy a monitorozó szoftverek hozzáférnének bármilyen adatodhoz ezen az appon keresztül. Maximum a billentyűleütéseidhez, ha azok monitorozva vannak. (Bár az nem lenne szép dolog.)
-
válasz
F_Gergely #920 üzenetére
Plusz azért vannak dolgok benne, amit máshol még nem nagyon találsz meg:
UFS3 (csak OnePlus 7 Pro-ban eddig)
Új fájlrendszer (ez gyorsabb, mint a korábbi, amit mindenki más is használ)
Az AMOLED panel már dinamikusan változtatja a color space-t a megjelenítendő tartalomhoz (ilyen még nem volt eddig)
Új DEX, ami végre nagyon hasznos, mert csak egy USB kábel kell.
256GB pedig igenis hasznos ha elutazik az ember, és videózik is. -
Teal'C
veterán
válasz
F_Gergely #895 üzenetére
Most hívtak a ses ből hogy holnap mennyek be az előszerződés miatt. Ki kell egy ben fizetni a tmx es kóddal csökkentett árat (amire a hölgy külön felhívta a figyelmem -30e) és jár a tok bármelyik gyári tok mivel náluk csak gyári van. Ja és várhatóan 24.én lesz átvehető.
-
Teal'C
veterán
válasz
F_Gergely #888 üzenetére
Közben ki próbáltam és a megrendelésnél fel is tüntetik hogy ajándék tokkal. Persze mikor bemegyek azért először megkérdem milyen tokok vannak nehogy azt mondják csak ez az utángyártott 1000 ft os van azt jólvan.
A másikat meg akkor lemondom ha átvettem ezt. Vagy ha valakinek nem sikerül előrendelni szóljon majd.
-
Almonen
aktív tag
-
Teal'C
veterán
-
Bdanyy
addikt
válasz
F_Gergely #695 üzenetére
Nekem a htc one volt ilyen 2013ban. Persze pixelhibas volt, meg forgacsolodott a műanyag .3 napos cserevel éltem, kb a 4. volt pixelhibamentes. Egy évvel később mikor füstölt az usb port , kicserélték másikra, ami megint pixelhibas volt... Kb fél évet töltött szervizben összesen az a telefon két év alatt...
2007ben szintén első szériás N95 még a 20%os áfa + erősebb forint ellenére is 180ks nyitoar mellett az első három hónapban 4 hetet töltött garibanez ilyen, a többi telefonom használtan vettem későbbi szériákból, ugyanúgy egy modell sem volt, ami megúszta volna a szervizt, de gyártói garival nem gáz, megcsinálták mindet.
-
Teal'C
veterán
válasz
F_Gergely #690 üzenetére
A lényeg a bizakodó hozzáállás
Már miért bánnád meg, annyira nem kurhatták el hogy meg kelljen bánni. Főleg hogy bejelentették hogy jelenleg a kijelző, az ufs3 és a fényképező a legjobb a világon. Ha csak 2 igaz már nagyon nem nyulsz mellé mert akkor a formatervről a tollról stb... még nem is esett szó. Egyébként én is a +512 re neveztem. -
BoneDragon
veterán
válasz
F_Gergely #417 üzenetére
Természetesen van aki használja. Viszont erre vannak pontosabb eszközök is. Szerintem felesleges telefonba ilyen és ahogy nézem Samsung is igy gondolja. Ha többen használnák maradt volna. Ez ilyen sajnos minden alkalommal. Valamit hozzátesznek, de közbe mást elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest