- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Roland861010 #1704 üzenetére
Én igen.
-
Na, tippem szerint 10 órakor jelenik meg a teszt a Note10-ről itt.
-
válasz
mkriszadmin #1520 üzenetére
512-es verzió?
-
Na, beszéltem SES-sel, holnap mehetek a telefonért .
-
válasz
MarkCsiha46 #1341 üzenetére
És ezt miért tőlünk kérdezed, miért nem a Vodafone-tól?
-
válasz
Parallaxis #1287 üzenetére
Jogilag nincs garanciavállalás, jótállás van.
-
Ugyanúgy viselkedik ennek is a kijelzője víz alatt, csak egy extra wacom réteg van a kijelzőbe integrálva. Víz alá semmiképpen ne vidd, mert nincs garancia a beázásra, és lehet akár gyárilag is hibás a szigetelés (persze kicsi az esélye, de ha beázik, egy vagyonba kerül majd a javítás).
-
válasz
Roland861010 #1234 üzenetére
Szerintem csak egy szilikon tokkal kapnak többet Indiában. Gondolom ott ez sokat számít az eladásoknál, de amúgy minek neked egy gagyi, szilikon tok?
-
válasz
Roland861010 #1230 üzenetére
Miért mi fizetjük a legtöbbet?
-
Srácok, a továbbiakban törölni fogom a hívásrögzítővel kapcsolatos hsz-eket, mert ez a topik nem arról szól.
-
válasz
Roland861010 #1167 üzenetére
Én kapok egyet ajándékba a SES-ben.
-
válasz
Roland861010 #1037 üzenetére
Nem igaz. Lehet függő, csak köteles függetleníteni a tulajdonos kérésére, ha lejár a készülékre a hűségidő.
-
válasz
FuRiONight #1006 üzenetére
Hosszában nagyobb 9mm-mel a Note10+, viszont a Note4 kicsit szélesebb és vastagabb.
-
válasz
gattolino #987 üzenetére
Műszaki cikkbe nem fektetünk be, mert gyorsan veszít az értékéből. Csak az vegyen csúcstelefont, akinek nem gond kiadni ennyi pénzt. Amúgy én évente cserélem, mert nekem mindig a legjobb/ legújabb kell. A Note mindig a legjobbak között van, nem csalódom benne, és a tollat is szeretem használni.
-
Na, meguntam a Telenor balfaszkodását, megrendeltem SES-ből, ki is fizettem, jövő hét pénteken megyek is érte.
-
válasz
F_Gergely #920 üzenetére
Plusz azért vannak dolgok benne, amit máshol még nem nagyon találsz meg:
UFS3 (csak OnePlus 7 Pro-ban eddig)
Új fájlrendszer (ez gyorsabb, mint a korábbi, amit mindenki más is használ)
Az AMOLED panel már dinamikusan változtatja a color space-t a megjelenítendő tartalomhoz (ilyen még nem volt eddig)
Új DEX, ami végre nagyon hasznos, mert csak egy USB kábel kell.
256GB pedig igenis hasznos ha elutazik az ember, és videózik is. -
Tök jó amúgy, hogy idióták dolgoznak a Telenornál. Péntek reggel ugye előrendelem a telefont. Pénteken, szombaton és hétfőn is egyszer próbáltak hívni pont olyan időpontokban, mikor nem tudtam felvenni (nem ezért idióták), de ma már meg sem próbáltak. Egyrészt miért csak egyszer próbálnak meg hívni egy nap, másrészt miért nem lehet leadni újból a rendelést, ha már lemondtak rólam? Mert hogy nem lehet ugyanarra a telefonszámra még egyszer előrendelni...
-
Semmi köze a kijelzőhöz a LED View covernek, a kijelző folyamatosan ki van kapcsolva alatta, ott semmi sem világít. Azért LED View, mert a tokba vannak építve ledek, a tok meg a mobillal kommunikál nfc-n keresztül.
A Clear View-nál valóban a kijelző világít a tok alatt, de nem ég be, mert a kijelzett információ folyamatosan mozog. És igen, így valamivel jobban merül, de ez nem LCD, vagyis nem a klasszikus értelemben véve van bekapcsolva a kijelző, így nem fogyaszt olyan sokat.
-
válasz
ForRedGlory #770 üzenetére
Aztán jön az új iPhone, akkor annak lesz a legjobb kijelzője, aztán talán az új OnePlus-nak, aztán az S11-nek, és így tovább.
-
válasz
FuRiONight #714 üzenetére
Igen, és? Attól még 1 óra 5 perc a teljes feltöltési idő.
-
válasz
FuRiONight #709 üzenetére
76%-ról még 37percet ír a gyàri 15W-os adapterrel
Pont ez az adat nem mond semmit, mert egy bizonyos % felett, már nincs gyorstöltés. Az első 50%-ot tölti nagyon gyorsan (minden gyorstöltő), aztán 50% felett egyre jobban lelassul.
-
válasz
FuRiONight #705 üzenetére
Akkor rohadtul nem kell hozzá 45W-s töltő.
-
válasz
ForRedGlory #672 üzenetére
Várhatóan ugyanazt hozza majd, mint az S10 széria, kivéve pár extra videós trükköt.
-
válasz
kovacs65 #660 üzenetére
Erre mindig az a sablon válasz, hogy mindegyik készülékük függő. Viszont már az S10-ek is mind függetlenek voltak, meg azt hallottam egy telenorostól, hogy szinte biztos, hogy ez is az lesz (bár biztosat ő sem tudott mondani, mert még nem érkeztek meg hozzájuk a készülékek).
-
válasz
FuRiONight #573 üzenetére
Csak a Note10+ tudja a 45wattot, a kicsi csak 25-öt.
A vezetéknélküli gyorstöltés 15W mindkettőnél. -
Egyelőre még nincs biztos info arról, hogy a telenoros független-e (így a romról sem), de ha nem, a feltöltő kártyásat azonnal lehet függetleníttetni.
-
Egyébként aki még nem olvasta, hallotta:
Gyárilag van kijelzővédő fólia a telefonon (nem üveg).
A füles, ami a dobozban van, aktív zajszűrős (ezt mondjuk nem lehet jackkel megoldani, de ettől még maradhatott volna jack is a telefonon). -
válasz
Linkin1994 #449 üzenetére
Ki beszél optimalizációról? Nézd már meg, hogy mit kapsz a samsungnál a pénzedért. Anyni szolgáltatást, hogy a gatyád is rámenne a oneplus mellett.
-
válasz
Linkin1994 #447 üzenetére
Volt 3 oneplus-om (1,3,5) is, nem a levegőbe beszélek.
-
UFS3-at kapott a Note10, az S10- ben UFS2 van. De amúgy mit vártál? Minden évben ugyanazt a hardvert kapja meg a Note, mint az S sorozat. 4 hónap alatt nem lesz óriási fejlődés, már csak azért sem, mert mindenből a legfejlettebbet kapja az S. Most nem lett kész időben a 7nm Exynos, meg az UFS3 az S startjára, ezért van ez a különbség. A Note10 nem az S10 tulajoknak készült.
-
válasz
Parallaxis #379 üzenetére
Note 4: 102,5 mm3
Note10: 85,6 mm3Ha a Note10 ugyanolyan vastag lenne, mint a Note 4, akkor is csak 92,1 mm3 lenne a térfogata. A kettő között csak 0,6mm vastagságbeli különbség van.
-
válasz
Parallaxis #374 üzenetére
Nem, csak gondolkodom.
-
válasz
Parallaxis #373 üzenetére
Gondolkodj egy kicsit, mielőtt ilyeneket állítasz.
-
A rádió komolyan igénye valakinek, aki ki tudja fizetni a magyar átlagbér másfélszeresét egy telefonért? Miben hallgatnék rádiót, akkor ott a google music vagy a spotify lényegesen jobb minőségben, mindkettőn le lehet tölteni a zenéket, tehát meg az adat forgalom sem gond? Infra, tényleg nincs rá szükségem a telefonban, minek használnám? Max a légkondit használom infrával, annak ott van a távirányítója kéznél.
Akku, nem 1-2 mm-rel lenne vastagabb, hanem sokkal többel. Erre sem értem az igényt, hacsak nem egész nap a telefonját nyomogatja az ember. De akkor is lehet külső akkut használni, vagy ha már a telefon vastagsága nem gond neked, akkor felpattintasz egy akkus telefontokot.
Az 5x zoom meg végképp nem értem miért fontos DSLR mellett. A széles látószög sokkal fontosabb, mint a zoom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Steam Deck
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Magisk
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest