- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci0530
senior tag
Már hogyne lenne. Ahogyan írtam: Pie rendszer fut a Note 8-amon és az S 10+-omon is jelenleg. A Note 8 nem rögzíti a másik fél által mondottakat ugyanazzal az alkalmazással (azonos verziószámmal), megegyező beállítások mellett, míg az S10+ igen. A Note 8-nál a Pie rendszerfrissítés vette el a korábban kifogástalanul működő hívásrögzítő funkciót, míg az S10+ eleve Pie-jal érkezett, és ezen a rendszeren alapállapotban, az eddigi összes update után is működik (kivéve, ha vezetékes vagy bluetooth head-set van csatlakoztatva). Szóval - a kifejtettek okán - én mégiscsak kíváncsi vagyok rá, hogy a Note 10+ hogyan áll majd ezzel.
-
laci0530
senior tag
Fordítva: alapból teljesen jól működik, úgy, ahogy az ember normális esetben a telefonhívásait intézi. Bármilyen külön kiegészítő igénybevétele esetén - például bluetooth kihangosító vagy head-set - bukta a dolog, nem működik, csak az én hangomat veszi fel. Van párhuzamosan Note 8 készülékem is, Android Pie rendszerrel azon nem működik sehogyan mindkét oldal hangjának felvétele, kizárólag az én oldalamat rögzíti. Android Oreo-n tökéletes volt.
-
laci0530
senior tag
Nálam az S 10+ 512 GB-os verzión működik, igaz, csak akkor, hogyha a telefon saját mikrofonját használom vagy a beépített kihangosítóján beszélek. Bluetooth kapcsolaton vagy bedugott fülhallgatóval már nem működik, csak az én oldalamat rögzíti a felvevő alkalmazás, nem mindkettőt.
-
Az online vásárlás folyamán a vásárló az, aki vételi ajánlatot tesz a webáruház felé, a webáruház pedig a megrendelés visszaigazolásával fogadja el azt. Ezzel a visszaigazolással jön létre tulajdonképpen a szerződés (amit a jogszabályok ún. távollévők között kötött szerződésnek nevez). Ergó, ha valakit visszahívott a telenor, egyeztetett, majd kapott róla emailt, hogy előrendelését rögzítették, akkor az már visszaigazolt vásárlás. Amddig csak az automata üzenet jött meg, addig még cska a vevő jelezte a vételi szándékát.
-
Tatu-1981
tag
Ha jól értem, akkor a Telenor függetlent árul, illetve ha esetleg mégsem, az hamar kiderül egy telekomos SIM kártyával, és online rendelésnél akkor 14 napon belül vissza lehetne vinni.
Viszont mi a helyzet a ROM-mal? Az elképzelhető, hogy ugyan hálózatfüggetlen a telefon, de vannak rajta telenor-os appok, vagy bootolásnál bejön egy telenoros logó? -
Gabbana
aktív tag
Évi közel kétszázat nem tudom, hogy megéri ez az augusztusi ünnepi flagship..
Én Note3-at ejtettem nemrég pofára, használtam 2013 óta, semmi baja nem lenne, de már nem éri meg sakkozni vele. Nekem hatalmas előrelépés most bármit venni, egy Note8-at is.Sokat gondolkozom ezen, hogy mi lenne okos dolog, simán megvehetném, nem pénz kérdés, öt évig használnám, mégis a jó döntés nem tudom mi. Várok talán kicsit h tisztuljon a kép.
Ha meg az ember vesz egy új autót amin bukik csak 3 millát 3 év alatt, és a kocsi a parkolóban áll a napon, ez meg nonstop nálad van...elbillen a mérleg.
Fizetés,utazás,kocsi,horgászcucc stb. kérdése... kivéve ha valóban fontos, az árát simán kitermelő munkaeszköz
-
Bdanyy
addikt
Eddig is csak egy usb kábel kellett nem? S10+-t próbáltam, igaz nem támogatta a monitor teljes felbontását, de a rajta lévő billentyűzet egér tökéletesen működött (mintha egy laptop lenne usbn radugva)
Ezeken kívül én örülök a 12gb ramnak 256gb esetén is, mert abból sosem elég :)
-
Ðávid
aktív tag
Engem is egyszer hívtak, de pont nem tudtam felvenni. Aztán nem is próbálkoztak vele. Ma délután telefonáltam az ügyfélszolgálatra, ahol a hölgy nem tudott kapcsolni az értékesítéshez, de írt egy e-mailt nekik, hogy hívjanak újra. Eddig semmi. Kíváncsi vagyok, hogy holnap fognak-e keresni.
-
ljs
tag
Köszönöm a választ!
Jó gondolom, hogy a folyamatosan bekapcsolt nfc sokkal kevesebbet fogyaszt, mint a Clear View Cover tok esetén a bekapcsolt állapotú kijelző?
A folyamatosan bekapcsolva tartott nfc-nek van biztonsági kockázata?
Jól emlékszem, hogy van valami progi, amivel a kijelzőikonokat lehet szerkeszteni LED View Cover esetén? -
dani786
tag
Megnéztem az imént a MM-ban. Letöltöttem az egyik dxomark-os tesztképet a saját telómra (S9+) a kicsi Note 10-re és a Note 10+-ra. Hát őszintén szólva azért nagyon meg kellett erőltetnem magam, hogy lássam a különbséget a 2k és a 1080p között. Persze látszik, de így néhány perc nyomkodás alatt egyáltalán nem tűnt zavarónak. Cserébe a kicsi note kijelzője nagyobb fényerejűnek tűnik, és az s9-hez képest nagyon futurisztikus a kinézete ezekkel a minimál kávákkal.
Megvárok azért pár tesztet, de szerintem én azon kevesek egyike leszek akik sima Note 10-et rendelnek elő.
-
FuRiONight
addikt
Huawei SuperCharge speed (40W)
How quick is Samsung’s 25W super fast charging technology?
A Samsung ugyan ezt tudja 25W-al, nem?
-
FuRiONight
addikt
A Samsung biztos valami varàzslatot is hasznàl a töltőnél, ha a 25W-os töltővel 1 óra alatt feltölti a 4300mAh aksit. Huawei a 4200mah-s telepet a 45W-s gyorstöltővel is kicsit mint több mint 1 óra alatt tölti fel.
Most megnèztem az S10 Plus-t, 76%-ról még 37percet ír a gyàri 15W-os adapterrel, az telep mérete 4100mah.
-
gattolino
senior tag
Bizonyára az a jó, ha mi fizetjük meg az amúgy sem olcsó telefonokat. Kicsit elgurult a gyógyszer már a gyártók többségénél. Amikor első és utolsó Samsung Galaxy 1 telefonomat vettem az is 96.000 forint volt. Már sokalltam. Nyilván az iPhone 1.5* annyiba került volna de azok az árak még reálisak egy csúcsmobilnál
-
zoleeno1
veterán
Ez meg hogy jön ide? Ráadásul akkora baromság, mint amennyire az, hogy mindenkibe bele állsz, aki nem a hőn szeretett samudat dicsőíti... Komolyan mondom iszonyat szánalmas, a rangodhoz képest főleg, neked azért illene sokkal objektívebbnek lenni...
(#602) Bdanyy: Menyasszonyomén még semmi gond nem volt szerencsére egyikkel se. Az is igaz, alap dolgokra használja, de teljesen problémamentesen. Legutóbb pl ezeket: [link] [link]
-
már van számlám és 350e ft van rajta. (telekom)
és nem kell egyből leadni, hanem 30 napod van rá. így a számlám lehet csökkentett összeg.kovacs65
amikor szeretnéd, az ajánlat 30 napig él, onnantól kezdve bármikor rendelheted a futártlink
A szállítási és szerződéses adatok megadására szolgáló link a Résztvevőnek történő kiküldéstől számított 30 (harminc) naptári napig aktív (amely annyit jelent, hogy a Résztvevőnek 30 (harminc) naptári napig van lehetősége a készülékbeszámítás lehetőségével élni), így a Résztvevőnek akár lehetősége van a Promócióban Résztvevő Készülék átvételét követően is igénybe venni a készülékbeszámítási szolgáltatást a TMX általános szerződési feltételeiben megtalálható rendelkezések szerint; -
utomi
senior tag
Szinte kizárt ,hogy ne független legyen. Már az összes S10 és S10+ is függetlenül jött. Dualos telót én még nem láttam lokkolva. Persze soha sem lehet tudni de nem hinném, hogy most kezdik pont el. A fólia amúgy kiderült lesz-e vajon az EUson is ? Mert kezdésnek teljesen jó volt az S10+on is.
-
*Mukeey*
addikt
Kicsit most nekem is remeg a kezem az előrendelés gombon... Én is telenoros vagyok, elég jó árban ki tudnám hozni az előfizummal, sose volt még tőlük készülékem. Pedig aztán én nem vagyok Samsungos, de ez elég jó lett.
Ha eladnám a OP6t-t, akkor 130ezret kéne rátennem. Hmmm🤔 -
Pythoncobra
tag
Mondjuk úgy, hogy a Te véleményed szerint nem fontos az 5x optikai zoom.
Én itt olvastam valahol, hogy ebben lesz, és már alig vártam.
Lehet hogy nem feltétlenül kell 5x, de 3 vagy 4x igazán megoldható lenne, ha már más megoldotta.
A nagylátószögűre meg nekem még sose lett volna szükségem. -
-Skylake-
addikt
"A konkurencia nagy része nagyobb méretű kijelzővel adja az AMOLED-es telefonjaikat, fHD felbontással (Xiaomi, Huawei, OnePlus a nem Proval) Azoknál senki sem sírt."
Teljesen igazad van , nincs is köztük túl nagy különbség árban csak modelltől függően egy olyan 150-200ezer forint. Van még hasonlóan jó meglátásod ? Érdekelne.
-
törölt tag
Azt nem értem bennetek, akik védik bármelyik telefont azzal, hogy minek ez meg az bele, 2019-ben ki használja stb stb, hogy nem fért volna el az infra/jack? Majdnem 400k-ról beszélünk, és szerintetek normális ha akár 1 embernek is kompromisszumot kell kötnie? Látszik, hogy soha se szenvedtetek hiányt semmiből.
-
mjani1172
addikt
A korlátlan net nincs ingyen.Most az hogy futja e vagy sem ne menjünk bele,ne turkáljunk egymás zsebébe, inkább az a lényeg hogyha kihasználod és valóban kell akkor jó.
Nekem 1 gb netem van, az elég is, hiszen főleg az irodában és otthon vagyok, közben autóval megyek.
De ha jó idő van mostanában sétálok és rádiózom.Nagyon zabálja a netet, és pénzbe is kerül, + akadozik. Egyszerűen fölösleges pazarlás.
Ha lenne valami ingyen ami jobb is akkor az miért baj? -
Asbee
veterán
Nem érted a lényegét úgy tűnik. Azért mert sokan nyitott szemmel járnak, és hiányolnak belőle dolgokat az hőbörgés? Aki reálisan gondolkodik látja, hogy ez a Note széria bizony nem dobbantott nagyot. Pedig a Note széria erről szokott szólni... Mondom ezt úgy, hogy Note 2 óta a hazai modellek mind jártak nálam és megelégedéssel használtam őket. Lehet, hogy te vagy extrán elfogult, a kínos magyarázkodásokkal?
Látom nem csak nekem tűnt ez fel...
-
bobace
addikt
A rádió azért visszás, mert olcsóbb Samu telefonokban a mai napig benne van, egy plusz menüpont lenne, nem kér enni.. S7 idején volt, hogy amcsiknak be is aktiválták utólag a rádiót, mert amúgy tudja hardveresen a gép, csak hát letiltották... szóval az elv a hibás.
Az infra tényleg nem sokszor kell a mai világban (arról már én magam is leszoktam), de milyen jó (volt), mikor elmész egy szállásra és kapcsolgathatod plusz klímadíjfizetés nélkül
Cserélhető akksinak is persze, vannak hátrányai, de Samunál sajnos tipikus is, hogy mondjuk 1 év múlva már buktad a 30% kijelzőidődet, és a csere meg ugye macerás, meg ki tudja hogy rakják össze, marad-e rendesen az IP védelem stb. -
SX Wave
aktív tag
Mert a DSLR nincs mindig nálam, és a jelenlegi Note 8 2X optikái zoomja elég gagyi a fő kamerához képest. Az elmosás csapni való. Az S7 egy kamerával szoftveresen szebb elmosásokat csinált mint a N8. Igen, zavar hogy évek óta nincs látható előrelépés a kamerákban, pedig anno a samu volt az etalon. Ja, a széles klassz dolog, azt ennyi.
-
Parallaxis
addikt
-
SX Wave
aktív tag
Azért megtudtál mosolyogtatni. Úgyhogy köszi. Évek óta samsungot használok, csak én nem vagyok elvakult fanatikus, aki minden faszságot elfogad és kimagyaráz a többieknek, amit a gyártok lenyomnak a torkunkon. De a hívők már csak ilyenek.
1) Rádió. ¹Nincs mindenkinek korlátlan adat csomagja. ²Miért is kéne nekem egy olyan szolgáltatásra az adat keretemet csökkentenem, amikor alapból is meglehetne. ³Sokat utaztam és szerettem anno hallgatni a helyi rádiók műsorait.
2) Infra. Amire én használtam aktívan. ¹DSLR gépemhez. ²Légkondi. ³TV.
3) Akku. Ezt is megették velünk. Simán megtudnák oldani a gyártást úgy, hogy megmaradjon a védettség/kapacitás. Lehet hogy 1-2 mm vastagabb lenne a telefon és nem lenne ez a csili-vili üveg hátlap, de így egyszerűbb nekik. Az óránként cserélhetnem az akkut azért nálam mindent visz.
4) Zoom. Vagy nem használod a telefon kameráját vagy szimplán nem tudsz fényképezni. De majd amikor 2-3 év lemaradással a samu is beletesz egy rendes zoom kamerát a telefonjaiba, akkor remélem fogsz majd megint írogatni, hogy ez mennyire felesleges. A Note10 legalább egy 3X elvártam volna. -
S e t h
nagyúr
Új lehetsz itt a fórumon, ha most találkozol először az infra iránti igénnyel.
Vagy csak sznob, ha azt gondolod, hogy minden infrával vezérelhető eszköz már egyben okoseszközként van jelen minden háztartásban.
Nehogy kritikát merjen már megfogalmazni az egyszeri vásárló, hiszen gyártó mindent úgyis jobban tud, max később korrigál és segget csinál a szájából.
Még vmi.
Még nem olyan fontos az 5x zoom. Ugye?
Persze hogy nem, hiszen nem rakták bele.
Ha egyszer benne lesz, mindjárt lesz jelentősége.
Kicsit több tárgyilagosság nem ártana, mégis csak egy gyártótól beszélünk, akinek a profit az első. -
nkmedve
őstag
A kompakttal azért vitatkoznék (szerintem már az s10e is erősen feszegeti a kompaktság határait), de az teljesen igaz, hogy sok más telefonnál is létezik Pentile + FullHD nagy kijelzőn.
Végülis csak arra próbáltam rámutatni, hogy mennyire kettős a mérce néha. Annak idején mindenki sírt az iPhone Xr kijelzője miatt, közben pedig a 400 PPI körüli Pentile kjelzőkkel semmi gondja nincs senkinek, pedig ezeknek a valós, szubpixelekből számolt PPI-je kb. az Xr szintjén van ( [link] ).A Note 10 esetén gondolom a kissebb akku miatt nem raktak nagyobb felbontást, így is elég szűkös lesz az SOT bár a frissebb hardver segíthet ezen valamennyit.
(#342) ollie: Na igen, szerintem is logikusabb lett volna Note 10e néven kiadni. -
doooo
veterán
Jó, mondjuk akkor is fura, ebből egyszerűen nem adott alább eddig (az idei évig) a Samsung. Ha csúcskategória, akkor QHD(+), mindegy hány verziója van az adott mobilnak. Persze van választási lehetőség, na meg persze ha mindkettő QHD lenne, akkor megint jönne, a "minek ekkora felbontás a kisebbikbe is, csak gyorsabban merül, stb, stb". Mindenki tetszését sosem lehet egyszerre elnyerni...
-
<Lacy85>
addikt
Minimálisan kisebb csak a kijelző mérete (akár átlót nézel, akár területet), szóval bőven észre lehet majd venni azt az 500mAh-t üzemidőben. Nem mondom, hogy dragikus, de kb. hoz majd annyit, mint az S8-at, vagy S9-ek. Note 9 közelében sem lesz.
S8+-ban, S9+-ban 6,2" mellett volt 3500-as akksi. Mindkettő üzemidő bajnok volt. Ja nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest