- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TODI1111
veterán
Kicsit katasztrofális a helyzet a samsungnál is és a futárcégnél is. Tegnap miután nagynehezen elértem őket, küldtek emailt, hogy a mai napon kiszállítja a GLS. Előtte és azóta viszont semmi értesítés. Ráadásul mára szabadnapot kellett kivegyek, hogy át tudjam venni a készüléket.
Bezzeg, hogy értékeljem a boltot és a vásárlást arról már küldtek emailt. .......
-
Sanraith
aktív tag
A samsung vásárlás oldala is tud a speedshopba irányítani, gondolom akkor azok.
https://www.samsung.com/hu/smartphones/galaxy-note10/buy/Durva, hogy ekkora dráma lehet egy telefon előrendelés.
Engem a Media Marktból még nem hívtak, de remélem átvehetem amikor ma bemegyek érte.
-
Hikvision
senior tag
-
F_Gergely
őstag
-
Taci
addikt
Na ha nem hívod rá fel külön a figyelmemet, eszem ágában nem lett volna megnézni, hogy mit/hol/hogyan árul. De így megtettem. Ügyes reklámfogás, meg kell hagyni.
Na de most látom a többi kommentet is. Én ebből a körből kiszállok, bocsánat, nem ismer(t)em az előzményeket.
(Bár most látom, ő rakta ki a telefonok dobozainak fotóját. Én amúgy arra simán csak azt hittem, ennyit vett, és hogy hozzá már megérkeztek.) -
_ak_
addikt
dbrand.com
Mindig nagyon tetszettek, de szia nem jutottam el a rendelésig. Főleg akkor volt érdekes, amikor a fehér iPhone-ok (használt) olcsóbbak voltak.Talán most először vettem volna fehéret, mm Note 10-ből, erre ilyen tükrös van csak a fekete mellet. Utolsó "színes" telefonom talán a Siemens M35 volt sárgában. Már azért unom a feketét..
-
Schuler888
senior tag
Nem ilyen stilusban irtam es nem ilyen szohasznalattal, tehat visszafele is elvarom! Egyebkent ha valami nevetseges az az, hogy ha valaki leir ilyen butasagot, miszerint "fizikailag lehetetlen hogy egy 2simes fuggo legyen" majd mire ezt megcafoljak elkezd hisztisen, nem ideillo szohasznalattal visszavagni. De itt le is zartam ezt a temat.
-
Schuler888
senior tag
Ez egyszeruen nem igaz. Nem is ertem honnan jott. Anno amikor kb 7 eve megjelent az elso DualSimes keszulek itthon szolgaltatonal, annak is mind2 simje lockolva volt. De ha nincs rendelet akkor valszeg csak "az ugyis ki kell majd fuggetleniteni" dolog meg a telekom eleve 2017 ota fuggetlenul ertekesit, masik 2 szolgaltatoval nincs mar regota tapasztalatom eteren, ezert is kerdeztem.
-
mjani1172
addikt
-
F_Gergely
őstag
Kozel 3 evig voltam az emagnal, tudnek meselni, elhiheted.
Az egyik, hogy az emberek rendszeresen keverik az emag altal forgalmazott eszkozoket a marketplace-es eszkozokket amihez az emagnak sok koze nincs. A masik, hogy sokan ugy kuldenek vissza cuccot, hogy pl nejlonzacskoban, vagy osszetorve, hogy majd kapnak ujnak. Aztan ha nem, megy a panaszkodas. Raadasul, telefonok eseteben altalaban (esetek 90%-a) markaszerviz javit. -
F_Gergely
őstag
Igy van. De ez ervenyes az emagra is. Ott is gyari garancia van, csak nem a magyar samsunghoz.
Nekem mondjuk az konnyebbseg, hogy en viszem be a szervizbe, es nem egy uzletbe akik aztan majd jol tovabbkuldik.
Nxilvan ez egyen fuggo, en nem mertem ekkora ertekben nem magyar garis telot venni. -
-
S e t h
nagyúr
De akkor nem törvényellenes? Mert ezen ment eddig a polemizálás.
Ismét oda lyukadtunk ki, hogy ha valakinek nem fontos egy dolog, akkor másnak vajon miért van rá szüksége és most még a törvénytelenség adukártyát is próbálták néhányan elsütni.
Csak egy kicsit, egy icipicit lenne mindenki toleránsabb és gondolna arra, bakker, lehet másoknak fontos a hívásrögzítés, oké, hogy én leszarom, de nekik valóban lehetnek olyan élethelyzeteik, amelyek indokolttá tehetik a használatát.
Vagy legyen az egy jack, infra etc, etc. -
F_Gergely
őstag
Anno amig telefonoztam, en is ezt csinaltam, volt hogy 2-3 naponta csereltem telefont. De akkor meg masvilag volt. Ma mar agyfaszt kapnek, hogy koltozgessek egyik telefonrol a masikra. Kifejezetten rossznak elem meg a telefoncseret. Legalabbis a note-nal ezt szeretem. A htc-t nagyon utaltam.
-
F_Gergely
őstag
Én személyesen rendeltem elő, én a kinyomtatott levet vittem és onnan írták le a kódot, illetve beírták hogy nem adok le készüléket, de a kód fel van tüntetve.
Nekem annyit mondott a srác hogy 22.-én fognak értesíteni, hogy akkor másnap mehetek a telefonért, meg segítenek átrakni az applikációkat beüzemelni meg ilyenek. -
kalmandi
csendes tag
-
F_Gergely
őstag
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+8GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest