- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
azimut
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #14074 üzenetére
Erről itt írtam, használom, jó.
-
han_lev
senior tag
válasz
Mad_Wolf #13270 üzenetére
Aha, gyakorlatilag félig szétszedted
Nem túl bonyolult egyébként.
Hát, ha factory reset nem segített, akkor nem tudom. A két kártya slot lesuedhető az alaplapról, most nem emlékszem, hogy szalaggal csatlakozik az alaplaphoz, vagy fixen. Elég régen szedtem szét, de van itt egy pár alaplap, és a hozzá való slot. ha az lenne a probléma, tudok esetleg küldeni egyet. De egy szétszedést - összerakást azért próbából megér, hátha csak kontakthiba.
Az S124 eredeti, vagy te raktad rá? -
han_lev
senior tag
válasz
Mad_Wolf #13266 üzenetére
Ez még azért messze van a féltéglától.
A slottra nincs ötletem, szedd szért, picit nyomkidd meg (óvatosan!!!) s ha hardveres, menni fog.A memória szofveresen szokott felcserélődni. Milyen romod van?
Akkor van ilyen, ha az elsődleges memóriát a beállításokban átállítod.A csavarokat érdemes meghúzni, de tényleg csak nagyon picit. Hajlamosak megengedni..
-
ath
senior tag
válasz
Mad_Wolf #12856 üzenetére
nálam ezek mind le vannak tiltva.
egyébként rengeteg fórum van ilyen témával, senki sem tudott konkrét appot mondani, amivel ellenőrizni tudnád megfelelően a permission request-eket. van xposed modul, xprivacy névvel, ezzel próbálkoztam, de a tiltások ellenére is be tudta valami kapcsolni. (lehet rosszul csináltam valamit?)
este újrakezdem az egészet, hátha rájövök melyik process az.. -
HG6IRA
csendes tag
válasz
Mad_Wolf #12849 üzenetére
Nos. felraktam a baralajbi félét és tetszik. de a helymeghatározás az adatkapcsolat felépülése után itt is folyamatosan be-bekapcsol. Lehet a google fiókóm van rosszul beállítva? nincs semmi még telepítve, play áruház lett bekapcsolva, biztonsági központ lett beállítva.
ezen felül van rom frissítés. érdemes telepíteni?
a helymeghatározás felett hogyan tudok én uralkodni? -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #12746 üzenetére
bár ahogy olvasom, a belassulást a seeder nevű appal orvosolták
na legalább akkor még 1 indok, hogy újra felrakjam majd. hátha addig még egy update is kijön hozzá, ezek az oroszok nagyon lelkesek. -
razorka777
veterán
válasz
Mad_Wolf #12645 üzenetére
Nekem sehogy sem megy.
Mindegy, mert közben felraktam a Mystic OS V4-gyet, ami már prerooted és tökéletes működik. -
azimut
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #12222 üzenetére
A felsorolt Rom-ok nagyjából a P780-ra írt legjobbak, teszik a dolgukat. Néhány önzetlen barátunk sok munkát ölt bele a fordításba, a romok megismertetésébe, az összefoglaló komoly szellemi termék. Én is csatlkozom dicsérő szavaidhoz, köszönjük a munkájukat, segítségüket.
-
Mad_Wolf
aktív tag
-
han_lev
senior tag
válasz
Mad_Wolf #8201 üzenetére
Nekem az a rom kicsit "röcögött". Nem volt olyan gördülékeny, mint az SLX vagy az S124.
Éscaz akksit is jobban ette.
Viszont cserébe nagyon szép. Sok opcionális beállítási lehstőség. Szóval amúgy komoly tudású rom.
Ha nem akadozott volna bizonyos műveleteknêl - gyakran gyorsan kell útközben a naptárba elmentenem valamit,vagy villámgyorsan névjegyzéket kezelni, menteni, vagy hívni - akkor használnám. Így lekerült. Úgy gondolom, hogy a vibe romok portolása azért gond egy kicsit, mert alapból erôsebb hardverű készülékekre írták. Így az mi mtknkon kicsit akadozik. Nem mintha 4 mag 1200 mhz nem lenne elég mindenre, de nem MR ndent erre találtak ki.
Szerintem. Amúgy tetszetős rom, ráérőseknek, jó szépérzékűeknek és műkedvelőknek kiválló. -
han_lev
senior tag
válasz
Mad_Wolf #8205 üzenetére
Igen, a Lenovona saját lauchere an. Idealauncher, vagy mi.
tulajdonképpen én is minden második este töltöm.
Eddog nem akadt olyan dolog, amit az S124 es ne tudott volna.
A gravitybox-al pedig gyakorlatilag mindent be lehet állítani rajta.
Navit is használok olykor. Az is szépen megy.
Utóbbi időben vettem észre egy kis lassulást. Ami viszont jó, hogy sok olyan app van eredetileg benne a romba, amit amugy is letöltenék. Főleg irodai alkalmazàs.
Már csak egy teljes PPT remote kellene...
A lenovo kamerát is jobban szeretem mint az slx-est, bár azt fel lehet utólag is tenni.
Maga a beállítások rendszere nekem szimpatikusabb. Olyan Miuis féle, de azért megmarad az appdrive is.
Ez is jó.
Ahogy összevetem, talán egy hangyányival gyorsabb volt az slx, illetve csak most érzem így, hogy az s124 belassult.
Lehet hogy kellen egy seset. Csak nem szeretem a mentés-visszaálítást, inkább mindent ujra letöltök, beállítok. -
csonkadavid
tag
válasz
Mad_Wolf #2552 üzenetére
http://m.ebay.com/itm/261349316119?nav=SEARCH&sbk=1
Nekem ilyen van és nagyon jó minőség.
A fólia vastag szinte magától rásimul és valami buborékmentes technológiával készül.
Mind a kétvoldalán van védőréteg.
A tok pedig gumis tapintású és nagyon méretpontos.
Maximálisan elégedett vagyok vele.
Kicsit azért olcsóbb volt mint a Vikuiti. -
west76
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #2552 üzenetére
Én is ezt a fóliát használom, elég régóta, több telefonhoz is. Az 1. pontban leírta felhólyagosodás 100%, hogy felrakási hiba, amikor felraktad, akkor alákerült valami, vagy csak simán levegő maradt alatta, de nekem még a levegő buborék is kisimult pár órával a felrakás utánra. Nekem felrakáskor (erre a nagy felületre) az oldalánál egy nagyon picike porszem alá került, na az azóta is meglátszik de annyira nem zavaró.
A 2. pontban igazad van, valóban a zsíros ujjakkal való tapizás ezen bizony meglátszik, de cserében ennek a tapintása szinte ugyan-olyan, mintha az üveget tapogatnád, ellenben sok gagyi fóliával.
Na ez meg az én véleményem
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
Mad_Wolf #2437 üzenetére
Na, már ma meg is érkezett a Vikuti ADQC27 fólia.
Kedden rendeltem, 3 nap alatt ideért.
Amit hiányoltam, az a kendő amivel letörölhettem volna a kijelzőt - szerencsére egy régebbi fóliarendeléshez kettőt is küldtek, így azt tudtam használni.
A fóliát nagyon egyszerű volt ráapplikálni a telefonra. Felhelyezve szinte láthatatlan, a kijelző fényerejét látható módon nem csökkenti. Egyelőre elégedett vagyok vele -
-
-
Hoorus
őstag
válasz
Mad_Wolf #1091 üzenetére
Sziasztok
Mai naptól én is P780 tulaj vagyok.
Melyik a legjobb/legstabilabb ROM a telefonhoz, amit érdemes használni? 125-össel jött gyárilag, de nekem nem nagyon tetszik, hogy ennyire belenyúltak a rendszerbe. Valahogy vissza lehet állítani a stock Android fekete hátteres külsőt? A magyar nyelvet is eléggé töri a rendszer, vannak még benne kínai foltok 1-2 helyen..
Szóval, van esetleg valami tippetek, hogy melyik romot lenne érdemes használni?
Köszönöm
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Horgász topik
- Háztartási gépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest