- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Magisk
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
HG6IRA
csendes tag
-
ath
senior tag
válasz
HG6IRA #12883 üzenetére
ez jó, köszi, ezen már el tudok indulni.
jelenleg slx v23a-ban libmnlp_mt6628 néven 1,01MB méretű fájlom van: BlueEagle, vagy más, akinek nem kapcsolgat a gps és van rá kapacitása, fel tudná dobni ami neki a system/xbin alatt hasonló néven van?
előres is köszi!Victoryus: ha már particionáltad, akkor ja, én újraraknám a romot
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
HG6IRA #12845 üzenetére
baralajbi-féle rom. nálam villámgyors, és mint írtam elég jól bírja naftával.
én is kipróbáltam volna az slx-et, de bootloopot okozott, így haladtam tovább.
slx csak 4.2, én meg szeretem a 4.4-es androidot. -
K_a_m_i
tag
válasz
HG6IRA #12842 üzenetére
Akkor úgy néz ki, hogy a hibrid kiadású telefonod van, mert a régi rom-mal működik a kamera, de az új preloader kell hozzá. Az S124-et szerintem jó, stabil rom (4.2) és hosszabb az akku ideje mint a kitkat (4.4) romoknak (S228). Az S124 rootolt, amit feltettél és nincs benne sok fölösleges app (persze ízlések és pofonok). Szóval szerintem amit feltettél nagyjából az felel meg annak, amit írtál az elvárásaidban.
-
K_a_m_i
tag
válasz
HG6IRA #12834 üzenetére
Ha egyszer végigment a flashtools és volt zöld karika, akkor jó a drivered a flashtoolshoz. Ezzel ne foglalkozz. Most láttam, hogy az összefoglalóban (a lap tetején a Lenovo felirat alatt) csak az új preloader van benne. Innen letöltheted a régit, az újat és azt amelyik mindkettőhöz jó. Valamelyiknek jónak kell lennie. A rom-ban kicseréled ezt a fájlt és megismétled úgy a flesselést. A flashtoolsban nézd meg, hogy a megfelelő preloader fájlt mutatja-e a flesselés előtt. A legjobb, ha a rossz preloadert el is távolítod abból a könyvtárból. Ha van checksum.ini, akkor azt a fájlt töröld. Zöld karika és jó lesz. Hajrá!
-
azimut
aktív tag
válasz
HG6IRA #12824 üzenetére
Szerintem factory reset, majd rootolás (ha még nem volt). Már a gyári cuccokból is lehet csetkelni, pl Lenovo időjárás, meg tyúklábas bazárok.
Gyári helyett inkább S228-at javaslok. Amúgy még lehet valamilyen alattomos app is, a fiamról tudom, aki válogatás nélkül telepít játékokat. Nagyon szeretnének jobbnál jobb ajánlatokkal bombázni, na meg a további beállításokért fizess. Ehhez gondolom nem árt, ha tudják, hol lakunk.
-
YADA
tag
Nincsenek csodak, a fizika torvenyei meg mindig mukodnek.
Az akku szazalek jelzese se nem linearis, se nem pontos. Inkabb csak joslat (szomszed vajakos asszony hatekonysagaval vetekszik). Amugy meg ha minden szar fut allandoan a hatterben, akkor persze hogy merul
mint fejsze nyel nelkul. A nagy akku sem csodaszer. -
-
ath
senior tag
nekem most 7+ óra kijelzőidővel (igaz, leggyengébb fényességen), reggeltől estig mobilnettel, este wifivel, folyamatosan bekapcsolva bírja 4+ napot, van, hogy az 5 is összejön. igaz, nekem régebbi slx van fent, a v23a. fb, gmail, viber, whatsapp szinkronizál, 2 sim. widget nincs, csak az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Háztartási gépek
- Kuponkunyeráló
- E-roller topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest