- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valaki tudna olyan ROMot javasolni, ami minimál ROM? Hulladékoktól mentes, ami gyorsabban megy mint egy normál ROM.
-
válasz
obazssonaj #14230 üzenetére
Próbáld ki másik routerrel.
-
Az enyém négy és fél éves. Hátlapi műanyagok kívül mást nem kellett cserélni. Az utőd egy redmi 4x lett.
-
Az mit jelent, ha SIM kártya nélkül a beállításoknál nincsen IMEI szám egyik slotra sem? Így vettem, esetleg vissza lehet írni valahogy a ROMba?
-
Nekem is megvan
-
S228-as ROMom van és a Google Play folyamatosan crash-el. Lehet ezzel valamit kezdeni?
-
válasz
#48351796 #14129 üzenetére
Teljesen felesleges. A telefon Dual SIM-es. Ha egyszerre mindkettő romlik el, akkor nem a SIM kártyafoglalat romlott el egy fizikai sérülés miatt. Ha a kettőből csak az egyik romlott el, akkor van értelme kis modult cserélni, hiszen valószínű az egyik pin görbült el, ezért nem működik az adott slot.
-
válasz
Casoli #14094 üzenetére
Felment az S228-as ROW ROM a CN telefonra. Telepítés után ment egy recoveryből alaphelyzetbe állítás (cache/data törlés). Gyári modem nem volt jó, mert a SIM2-ben lévő Voda kártya alig kapott térerőt. V101-est raktam fel, egyenlőre jónak tűnik. Belakás folyamatban, eddig fagyást, fura dolgot nem tapasztaltam. Youtube természetesen meggyógyult. Azért raktam fel ezt a ROMot, mert a játszós P780 "táblagépemen" is ez volt, és jól működött a youtube.
-
-
Baralajbi féle szoftvert használok, a legutolsó. Sajnos egy év után újra előjött, hogy a youtube lejátszásnál a hang kb. 2 másodperccel előreszalad. Egy éve ezért frissítettem erre a firmware-re, mert megoldotta, a youtube hibát. Másnál nem csinálja ezt? Tuti a google nyúl ebbe bele, hogy cseréld a telefonod... Elindul a videó, aztán két másodperc után megáll a kép, miközben a hang megy tovább, aztán rá két másodpercre megy minden tovább, de a hang már előreébb jár 2 másodperccel. Ugyanez beletekerésnél is. Bármit csinálok, indításnál megakad a kép.
-
válasz
cappa72 #14042 üzenetére
Pont ezt írom. A gyári 8gb-s telefonnak egyben van a kapacitása, nincsen emulált sd tárhelye. A 4gb-s verziót pedig külön partícionálták gyárilag. Nem értem benne a logikát. 4gb-hoz nem létezik olyan rom, ahol nincsen ketté szedve a tárhely?
Az, hogy a telefon nem ismeri fel a sim kártyákat, minek a hibája lehet?
-
Vettem egy játszós telefont. Egy ilyen darabot el tudnék viselni. Sajnos rossz mindkettő SIM nyílása. Ahogy észrevettem belebuheráltak az alaplapjába a kiegészítő antenna csatlakozónál.
A 4GB-s telefonon is elérhető valahogy ez a partíció kiosztás? Ezen teljesen gyári Lenovo OS fut, most frissítettem fel telefonon keresztül a legújabbra.
-
válasz
azimut #14029 üzenetére
Hát ha szeretnél az egyiktől megválni nagyon szívesen átveszem. Utalok pénzt, és kettő kartondoboz lap közé be tudod rakni borítékba.
Szeretném felújítani a 3 éves telefonomat.
Egy hónapja rendeltem ebayről hozzá tokot. Megjött, két nap múlva letörött az összes sarka a toknak.
Ugyanekkor rendeltem hozzá üvegfóliát, gondoltam lecserélem a gyári fóliát egy anti fingerprint üveglapra. Ez is megjött, felraktam, persze, hogy ujjlenyomatosodott.
Anyagi kár nem ért, mert paypal visszaadta a pénzemet. Viszont a sok törölgetéstől az üveg alá ment vaalmi szösz, azóta levegős.
Honnan érdemes tokot és üveglapot rendelni hozzá?
-
Kérlek segítsetek. Vajon hogyan hívják a telefonon a műanyag oldalát? A csavarok kitekerése után ezt kell körbe lepattintani.
Alább a kép. A jobb oldalira gondolok. Sajnos az enyém szét van törve, valahonnan be kellene szereznem.
Nincs valakinek tartalék hibás telefonja, amiből oda tudná adni azt a műanyagot? Persze nem ingyen.
BP. 22. kerületben vagyok.
-
válasz
azimut #14001 üzenetére
Ez még nem olyan biztos. Néha nekem is muszáj volt rátöltenem az aksira, sajnos ilyenkor a % el tud mászni. A megoldás, le kell párszor teljesen meríteni az aksit, és csutkára feltölteni. Nekem már több mint 3 éves a telefonom, az aksija ezzel a módszerrel még mindig hozza a 3 évvel ezelőtti kapacitást.
Nem egy laptopon sikerült az elhasználódottság értékét csökkenteni, nem is kevéssel. Ott is ez volt a megoldás. Párszor csutkára meríteni és teljesen feltölteni.
-
válasz
Jamal0 #13946 üzenetére
3 éve és 1 hónapja kapcsoltam be először a telefonomat. Minden egyes feltöltésnél csutkára töltöttem a gyári töltővel. Az aksija azóta is hozza a gyári értéket. Kb. hetente egyszer töltöm
A három éves szülinapjára rendeltem neki új tokot és üvegfóliát. Ha végre megjönnek biztos örülni fog neki a telefonom
-
válasz
batkagt540 #13936 üzenetére
Valamit nagyon benéztetek, az aksi feszültségnek semmi köze a kapacitáshoz. Ez az érték folyamatosan csökken, ahogy merül az aksi.
-
válasz
Janika841130 #13927 üzenetére
Hardver hiba.
-
válasz
K_a_m_i #13754 üzenetére
Most néztem meg, 265$-ért rendeltem be 2013.július végén, amit kevesebb mint egy hónap múlva meg is kaptam. Azóta egy napot sem volt kikapcsolva, az aksija ugyanolyan pöpec, mint új korában. Nagy bajban leszek, ha egyszer telefont kell cserélnem. Best buy kategória nekem.
-
Baralajbi legújabb ROMját használom, használ valaki még ilyet? A wifi beállítás egyfolytában chrashel, van erre valami megoldás?
-
válasz
Blue Eagle #13614 üzenetére
Az összefoglaló 7.4-es pontjában található ROMot próbáltam.
-
válasz
Sándor -P20- #13599 üzenetére
BlueEagle féle ROM nálam is hibásan működött, egy nap legalább kétszer megfagyott. Van, hogy csak a telefon lett elérhetetlen. Szóltak is, hogy nem vagyok kapcsolható. Hozzáteszem, 3 év alatt egyszer nem volt fagyás a telefonommal. Szóval ment nekem vissza baralajbi utolsó ROMja. Azóta sem fagyott. Érdekelne engem is, hogyan lehetne ennél a ROMnál megoldani, hogy a partíció egyben legyen.
-
Részemről ment vissza baralajbi legújabb ROMja. Ezzel megy rendesen fagyás nélkül
-
S228 ROMra létezik alternativa? Napi többször is megfagy tőle a telefon.
-
-
válasz
Blue Eagle #13573 üzenetére
Erre a ROM típusra sajnos nem találtam rá. Tudsz konkrét linket adni?
-
Sziasztok!
Rég nem jártam erre. Létezik már valamilyen egyszerűbb megoldás, hogy a tárhelyet egyben lássam? Kínai P780-as telefonom van. Másfél éve raktam rá újabb szoftot, azóta is csudajól működik. Mindössze ennyi a problémám, hogy semmi nem fér rá.
-
válasz
Blue Eagle #11539 üzenetére
A youtube hiba nem csak nálam jött elő, ezért kellett frissítenem újabb ROMra. Bár szerintem amit felraktam, az a hivatalos 4.4.
-
válasz
azimut #11537 üzenetére
Bocsi, közben már fel is ment a 4.4, be is laktam a telefont
Annyit csináltam, leszedtem egy régebbi Flashtool-t, amit a frissítésnél is javasoltak, leszedtem mellé a 1503-as verziót (ez volt a legújabb letölthető). Frissíteni pedig nem a downloadddal kellett, hanem a firmware update-tel.
Felrakva a telefon már könyörgött egy frissítésért, de nem raktam fel, mert frissítés közben valamit problémázott. Szóval így maradt a 1503-as verzió, a youtube is megy hibátlanul. Ez volt a lényeg. Ja és még jól is néz ki az új menü
-
válasz
Casoli #11535 üzenetére
Újra itt, egészen odáig jutottam el, hogy MTKDroidtools programmal végeztem mentést, és a telefonra is feltelepítettem a CWM-t.
Ezt szeretném felrakni: P780_VIBEUI_V2.0_1439
Viszont downloadra nyomva a következő hibaüzenet fogad:
PMT changed for the rom; it must be downloaded.
Mi lehet a baj? Telefon működik, CN-es 125ös szoftver van rajta.
-
Sziasztok!
Nekem van egy két éve vásárolt P780 készülékem, és a youtube meg nem oldódó hibája miatt kénytelen leszek a készülékre valamilyen nem hivatalos ROM-ot rakni. Esetleg valaki tudna segíteni lépésről lépésre mit kell csinálnom a mentéshez és a frissítéshez? Leírást próbáltam, de sajnos valami nem jó, vagy én vagyok hozzá a hülye, vagy valami nem jött össze. Az se baj, ha 4.4-re lenne frissítve. Kínai ROM van a készüléken.
Előre is köszi.
-
-
Sziasztok!
Nekem gyári szoftverem van a telefonomon, pár napja vettem észre, hogy a youtube-nál nincsen mozgókép a videóknál. Gondoltam már régi a telón az Android, így csináltam egy gyári állapotra visszaállítást. Viszont így sem megy rendesen a youtube, hang van, kép nincs
Másnál megy? S125 gyári ROM van fent.
-
Kínai alapúra lesz valamikor átpartícionáló segédlet?
Sajnos én is már ezzel küzdök, hogy elfogy a hely a telefonról, bezzeg a második partíció meg tök üres. Így ez elég hülyén van kitalálva gyárilag.
-
Én egy dologgal szívok, valami folyamatosan maxra állítja a csengőhangomat. Mindig vissza kell állítani.
-
Bírom mikor fikázzák a készüléket, aztán utólag csak kiderül, hogy valami herélt romot használ a júzer.
-
-
T-s proci lehet gyorsabb, de gyakorlatban nem kell hogy gyorsabb legyen a telefon, hiszen soha nem akad, és így melegedni sem melegedik, és aksiból is kevesebbet fogyaszt. Belső RAMnál is pont ez a helyzet. Ha 1G-vel tökéletesen megy, sőt még a fele se nagyon telik be, akkor erősen parasztvakítás a 2GB. Aksi meg egyszerűen fenomenális, cserélgetné a nyavaja, arról nem is beszélve, hogy egy éjszaka alatt csak az egyiket tudod feltölteni.
-
válasz
Ferenc1989 #465 üzenetére
Telepítés után ugye letöltené azt a másfél gigát. Elsőre írta, hogy kevés a hely ennek. Settingsben megfordítottam a meghajtókat és utánna már letöltötte. Le is ellenőriztem, mert az SD kártyámon lett kevesebb a szabad hely. Az más kérdés, hogy két perc után uninstall lett, akad, fagy, stb.
-
válasz
Ferenc1989 #452 üzenetére
Ha megnézed kicsit jobban a partíciókat, észre fogod venni, hogy a P780-ban adattárolási célból kettő rész van. Mindkettő 1.5GB-s méretű. Ehhez jön hozzá a uSD tárolókapacitása egy harmadik partícióként. Sajnos a telefon második partíciója is SD kártyaként jelenik meg, így csak ezt a két partíciót tudod forgatni. Sajnos ennek a funkciónak semmi köze a bővítőslothoz
-
Minek, ha van a célra másik ugyanolyan jó program?
Más, az elmúlt hetemet kórházban töltöttem a telefonommal
Unalmamban szinte egész napos nyomkodás volt videóval, zenehallgatással, 3G internetböngészéssel telt - két alvás között. Jelesre vizsgázott a telefon, mert az aksija legrosszabb esetben is 2 napot simán bírt, de inkább hármat. Átlagos felhasználással nálam hetente csak egyszer kell tölteni
-
válasz
CivicEsi #372 üzenetére
Ezek szerint érdeklődtél telefonon? Ha igen, akkor legyél biztos benne, hogy ezért szedték ki a tömegből.
Egyébként tényleg lapítani kell... Posta is jól tudja, ha három gumióvszert rendelek, akkor nem fogom őket telefonon zaklatni. Valamiből fent kell tartani a telefonos ügyfélszolgálatot
-
válasz
vadkörte #356 üzenetére
Ha már pixelhiba kérdés, enyémen is van. Mikor megérkezett, már akkor megnéztem, tök fekete képen lehetett látni azt hiszem kettő világító sub pixelt. Viszont ez annyira nem észrevehető, hogy szó szerint "mikroszkóppal" kell keresni
Hasonló felbontású táblagépem volt 7" méretben és volt lehetőségem válogatni, mivel boltban dolgozom. Öt táblagépből mind az öt subpixelhibás volt. HD felbontás és IPS. Ott se nagyon érdekelt, mert használat közben nem látszódott.
-
Nekem power+hangerő le nem csinál semmit. Hogy mentitek le a képet?
-
Pár nap és az enyém is megérkezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- War Thunder - MMO Combat Game
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- A Qualcomm bemutatta a Snapdragon 7 Gen 4-et
- Gitáros topic
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest