- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
K_a_m_i
tag
válasz
szabokornel #12858 üzenetére
Nekem nincs ilyen problémám, igaz én alapból letiltom a frissítéseket a play beállításaiban, mert ami jól működik azt minek frissíteni. De az is lehet, hogy azért nincs ilyen, mert én S124CN-t használok és az 4.2-es rom.
-
ath
senior tag
válasz
szabokornel #12858 üzenetére
többen írták a google now/asszisztenst, tiltottam, de így is. carrier iq is van sokaknak (kb szolgáltatói kém app), ez nálunk nem játszik, de sokaknak az oldotta meg. néztem catlogot, az sem beszédes.
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
szabokornel #12854 üzenetére
ez lehet valami új vírus? egy héten belül te vagy a harmadik aki erre panaszkodik
egyébként a helymeghatározásnál van 3 opció, egyik az 'energiatakarékos', ami csak a wifivel határozza meg a helyet.
a másik a 'pontos', ami wifivel, mobilnettel és gps-sel is, így arra tudok gondolni, hogy ott lehet a hiba nálatok!
nekem is kérdez valami autonavi meg google engedélyeket, amikor piszkálgatom. -
Blue Eagle
őstag
válasz
szabokornel #12820 üzenetére
Vagy próbáld ki, hogy felrakod alapnak ezt és ezután az SLX-et.
-
lbarna
tag
válasz
szabokornel #7444 üzenetére
Modem csere.
v51
v52
v101Milyen recovery van a készülékeden?
-
west76
aktív tag
válasz
szabokornel #4365 üzenetére
"Viszont mikor elindítom hogy update firmware, telefont rádugom kikapcsolt állapotba majd bekapcsolom akkor nem az új rom települ hanem a meglévő tölt be."
Itt megvárod, amíg a flashelés végig megy? Megjelenik a képernyőn a zöld karika?
-
válasz
szabokornel #4362 üzenetére
Recovery/twrp: hangerő+fel+le+power gomb egyszerre!
-
mr.perfect
tag
válasz
szabokornel #4191 üzenetére
nekem ezzel jött a minideal-től. mindenféle nyelv van benne és szerintem nagyon jó kis rom.. lehet támázni és nagyon korrekt az egész. van ebből egy orosz verzió ami már eleve rootolt stb.. itt: [link] én ezt tenném fel ha nem ez lenne fenn..
-
cool13
őstag
válasz
szabokornel #4191 üzenetére
Csak Angol és Kínai nyelvet ismeri tudomásom szerint. Amúgy passz.
-
szabokornel
csendes tag
válasz
szabokornel #4189 üzenetére
PS: Milyen más módszerrel updatelhetem a gyári frissítéseket? Nem akarok particionálni, és a többi maceránst lépésekkel foglalkozni.
MÁS: http://www.needrom.com/mobile/lenovo-p780-vibe/ erről a romról van valakinek tapasztalata?
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
szabokornel #4165 üzenetére
s125-nél is ez van, ne aggódj
de itt 2 rendszerfrissítés menüpont van (illetve az egyik gomb, a másik menüpont) és az egyik működik.
s116-nál nem tudom milyen menü van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest