- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svejk41
csendes tag
válasz
ZoleeWolf #6869 üzenetére
Igen. Megbízhatóan remekül működik!
egyébként a 23-as feletti romok jobbak vmivel vagy miért cserélgetitek? Azokban is alap androidos kontakt és tárcsázó van? Mert csak azaz egyel nem vagyok kibékülve. Pontosabban amit már itt többen is kérdeztek, hogy a nevet híváskor alig lehet elolvasni, mert olyan kicsi a betűméret..
-
Svejk41
csendes tag
válasz
ZoleeWolf #6857 üzenetére
Szia Zoli!
Én egy nokiát használok(1000 éves, már a számát sem tudom).
Először mikor párosítottam nekem sem működött rendesen, folyton szétakadt, hol hallottam/hallottak hol nem, próbálkoztam mindennel, majd eszembejutott volt már hasonló gondom másik telefonnal. Akkor egy "szaki" resetelte, így én is elkezdtem nyomkodni minden gombot minden variációban majd egyszercsak megtáltosodott... azóta együttműködnek rendesen.Szóval egy próbát talán megér.
-
-
nandude
tag
válasz
ZoleeWolf #6836 üzenetére
Igen, a GSM valamilyen antennája, de érdekes, hogy nélküle is megy minden hálózat.
Közben sok szerelés és tesztelés után már tisztább a kép. Ez a szóban forgó műanyagdarab a végével egy kis nyomást fejt ki a nyáklapra, ami a SIM kártya slotok és a microSD slot van. A probléma ennek a nyáknak a csatlakozójával van. A csatlakozó érintkezőinek egyik részén a fogak rugalmasan mozognak, a másik részük nem. Most ezt próbáljuk megreparálni egy komámmal.
-
somasz
addikt
válasz
ZoleeWolf #6773 üzenetére
A többi SLX-hez képest fogalmam sincs, én V19-ről váltottam.
Baralajbi féle pure romhoz képest "out of the box" használhatóbb.
A beépített tárcsázó és kontaktok szépen, rendesen működik, tud "vezetéknév, utónév" formátumot vezetéknév szerint sorolni.
Nem akar pl. a beépített böngésző FC-zni, amint megnyomom az opciókat. A betűtípus tökéletes a magyar karakterekhez, nem esik szét a szöveg. Sokkal letisztultabb, elegánsabb.
Nem ugrál föl reklám, ha megnyitok, bezárok egy appot.Egyelőre ennyi.
-
west76
aktív tag
válasz
ZoleeWolf #6081 üzenetére
Ft-vel upgrade-et választva tettem fel, úgy ahogy kell. Ha a leírásunknszerint csinálod akkor nem lesznek gondjaid telepítés után. Látványban mindenképpen az slx előtt jár, stabilitásban legalább olyan a mindennapos használat közben. Számomra nem igazán van extra funkció ami máshol nem elérhető. Én a v5-öt használom abban még van magyarítási gond, de az újban már elvileg javítva van
-
west76
aktív tag
válasz
ZoleeWolf #6077 üzenetére
Van hát.
Mindennapos használatra megfelel. Minden működik, amit eddig kipróbáltam. Az akksival és a RAM-al kicsit nagyvonalúan bánik, de soha semmilyen problémát nem okozott eddig. Meg hát azért van 1 Gb ram a telóban, hogy használjuk
Az aksi erős igénybevétel mellett 2 napot simán bír ezzel a rom-al is. Nekem az slx 2.5 - 3 napot bírt a 24.a változat.
-
-
Den Hadnagy
senior tag
-
rellif
senior tag
válasz
ZoleeWolf #4377 üzenetére
Elég drága de van legalább.
-
dime27
őstag
válasz
ZoleeWolf #3368 üzenetére
Nekem már 6 napja megy és még van benne 35%-ék! Szal az én felhasználási szokásaimmal kb 6-7 napot mindig kibir a tel de ne csodálkozzon az akinek rajta van 10-11 órát a mobilnet napi szinten h merül mint a barom mert én még S125 rommal anno mobilneteztem folyamatosan 2 órát és ugy simán lemerült kb 25%-ot az akksija igaz akkor még elméletileg nem volt beállva az akksi.A mobilnet bármelyik tel akksiját leszopja aki 6--7 napokat akar az avgy wifi-zzen ahol csak tud vagy csak akkor kapcsolja be a mobilnetet ha facebookozni, böngészni vagy emaileket akar nézni ill estére én mindig repülőgépüzemmódra teszem a wifi az alig meriti az akkut meg a telefonálás se annyira de a mobilnet az baromira meg ugye ilyen asphalt erősségű gammák is!
-
-
ath
senior tag
válasz
ZoleeWolf #3334 üzenetére
szerintem ez így ebben a formában kevés infó, mivel az nem derül ki, hogy a teljes futási idő mennyi. a 4 perc teljes CPU idő mivel elég kevés, így a 67% használatot 100% bekapcsolt időre visszaszámolva az kb 5 perc lehet..
nekem jelenleg majdnem pont 48 órája megy, mellé kb 2 órányi teljes CPU idő, és ez 2%-nak felel meg. -
kissarga
csendes tag
válasz
ZoleeWolf #2944 üzenetére
Oké, felment.
Igazából most már látom, hogy mentéssel se kellett volna kínlódni, hisz teljesen új volt a telo, flashtools-al meg azt rakok fel amit akarok. S135-os etotalk rom volt fent gyárilag. Sok minden nem működött rajta normálisan. Pl a google hang->szöveg átalakító sem, Nekem meg munkához kell. Sokszor nincs időm címeket irkálni.
Szóval ez az SLX ROM tényleg jó. Nem bonyolult felrakni sem (mostmár...
). 10 perc.
Off: Tudtok valami olyan programot ajánlani, ami alapból minden telefonbeszélgetést felvesz? Az már csak hab lenne a tortán, ha szöveggé is konvertálná és beszúrná egy naptárba. Ügyfelekkel tartom a kapcsolatot, és rendeléseket vennék fel. Telefon beszélgetés után meg nehéz mindent fejből leírni.
-
válasz
ZoleeWolf #2820 üzenetére
A számológép passz. Ajánlom helyette a RealCalc-ot. Még számrendszerek között is tud átváltani, simán kivált egy tudományos számológépet. Az ingyenes verziójában is minden működik.
A másikat nem tudom. Beállításokban nincs benne, az tuti.
Nekem egy jó képernyő zár kéne, olyan, mint a OneKeyLock volt. Kitettem az ikonját tálcára, és bárhonnan lehetett zárni... -
tuningtomi
aktív tag
-
-
válasz
ZoleeWolf #1486 üzenetére
Neked is 8GB-os belső memóriát ír a FlashTools? Én is pont úgy jártam már nem egy rommal, mint te a 119-essel. Pontosabban azzal is így jártam. De az orosz fúrumon is van olyan emberke, akinek szintén 8GB-ot ír, de nem kapott ő sem megerősítést arról, hogy valóban annyi-e.
Te az S116-ot fel tudtad tenni végül? Nekem az ahhoz adott FlashTools nem az igazi, amit meg az S125-höz van, az hibát ír az S116-os Scatter fájlra.
Te is TmallBoxtól rendelted? -
barnam_
nagyúr
válasz
ZoleeWolf #1486 üzenetére
Fura, hogy egyik CWM-el megy, másikkal meg nem. Az biztos, hogy az S116/119 vonal a ROW verzió, és az orosz oldalról van a recovery is, amit linkeltem. Akinek nem megy, próbálja meg SPFlashTool-al feltenni a teljes gyári romot (S116), utána root és recovery telepítés.
(#1488) west76: azt hiszem, ki fogom próbálni az utolsó kínai sw-t is, annál is ugyanezeket fogom megcsinálni. Kíváncsi vagyok sebességben vajon lehet különbség?
(#1481) Victoryus: zoom van, rds nincs.
---------
Én erre szeretnék megoldást: [link]
El van csúszva az értesítési sáv ha aktív a Gravitybox mod. Más is tapasztalt ilyet? -
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
ZoleeWolf #1090 üzenetére
én is azt a romot használom, amivel jött a teló, egyelőre semmi baj nincs vele, minden működik rendesen.
Továbbra is teljesen meg vagyok elégedve mindennel. kb. 3 éve használok androidot (htc hd2, xperia mini, samsung galaxy y), előtte windows-os htc-im voltak (htc hd, touch), de egyik telefont sem szerettem annyira, mint ezt.
Az meg, hogy milyen olcsó volt, csak még egy plusz -
randras
veterán
válasz
ZoleeWolf #1086 üzenetére
Nekem eredetileg 110-essel jött, csak egy kósza recovery flash miatt megöltem a belakott rendszert, 125-öst raktam fel utána, de menekültem vissza 110-eshez.
Működnek a tethering funkciók, kínai szenny mentes, saját Lenovo launcher van fent, és sokkal igényesebbnek tűnt összességében, minden működik, és semmi nem FC-zik, nem véletlenül ez a ROW ROM erre a telefonra szerintem. Egyébként ami bajom eddig volt a 110-el, az újraflash óta azok is megoldódni látszanak.
-
randras
veterán
válasz
ZoleeWolf #1079 üzenetére
Köszönöm, sajnos nekem ezzel a ROM-mal nem ment, és én ezt akarom használni, az S125 nekem nagyon nem jött be.
west76: Köszi, pont ezt csináltam, pont ezzel, és még sem ment. Biztos vagyok benne, hogy a ROM miatt, a recovery-kből is különböző kell mindkettőhöz. Egyelőre hanyagolom a témát.
-
randras
veterán
válasz
ZoleeWolf #1070 üzenetére
A 2.77 giga nem működik, a partícionálás=>recovery=>factory reset=>restore után bootlop (vagy még az se, bekapcsolt fekete kijelző, még Lenovo logó sincs).
Ilyen esetben a helyreállítás menete: eredeti ROM újra, root, mobileuncle cwm, format, restore...
És mindjárt kiderül, 2.5-el megy-e.
-
-
-
randras
veterán
válasz
ZoleeWolf #923 üzenetére
Nekem ott három oldal van, a tálca ikonokat jobbra-balra csúsztató mozdulattal én magam tudom tükrözni, Smart Roll nélkül, és azzal is.
Az egyetlen, ami a Smart Roll bekapcsolása után feltűnik, hogy a képernyő szélei érzéketlenek, tehát ha ugyan azzal a mozdulattal navigálnék launcherben, mint egyébként, akkor nem történik semmi. A leírásából pedig nem értem, mit takar.
Nekem S110. Úgy látom, hamarosan ROM-olnom kell.
Mi nem megy abban a ROM-ban? Mondjuk ahogy látom, Needrom-on egyre nagyobb a kínálat.
-
-
gilimbgalamb
tag
válasz
ZoleeWolf #549 üzenetére
Igazán nincs mit
Gyanítom, hogy a Root Explorer segíthet. A dual sim-es topicban írták, hogy elég szépen ki lehet vele takarítani a telót. De oda kell figyelni vele, mert a haverom a P700-asán kitörölte a gyári naptárat(szinte teljesen kínai volt) és azóta egyik naptáros app se működik megfelelően.
De a kérdés jó, és engem is érdekelne rá a válasz
-
gilimbgalamb
tag
válasz
ZoleeWolf #543 üzenetére
Mobile Uncle Tools(nekem ezzel ment)-t indítod az alkalmazások közül! A kód-os indítással nem is próbálkoztam.
Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) - Connectivity fül -> CDS Information -> Radio Information
Elsőnek a Phone 1-el próbálkozz!
A legfelső sor szövege szerkeszthető! Kezd el írni ezt: AT+EGMR=1,7,"IMEI_SZAM" Elég ha elkezded, mert ki lehet majd választani! Az idéző jel közzé az imei számod, az akksin lesz + a dobozon is rajta van!
Ez után send at command gomb! Alul kapsz egy üzenetet, lehetőség szerint hogy elküldve a parancs!
Ha ez meg van akkor újraindítás! (nekem ekkor az első SIM életre kelt)
Ha ez meg van, akkor újra az első lépések, csak Phone 2-t választod, és AT+EGMR=1,10,"IMEI_SZAM" parancs. Megint beírod az imei számod! Újraindítás!
Nekem így működött és működik is azóta, és megmaradt még ha visszaállítod a gyári beállításokat!
Remélem segítettem!
-
válasz
ZoleeWolf #541 üzenetére
Esetleg MTKDroidtools-szal próbáld meg.
Meg még egy kis adalék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Renault, Dacia topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest