- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
válasz
instantwater #13288 üzenetére
Én meg ugye a P70 est találtam.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
instantwater #13256 üzenetére
Az Nvram lementés a legfontosabb, minden más huszadrangú. Minden egyéb dolog az NVram-ból generálódik az első bekapcsolást követően. Olyannak kell lennie a PC-den, hogy "nvram.bin" és 5120 kB.
(#13258) GyurosAki
Ok, rendben. Kíváncsi vagyok mi az akadálya az nvram kiolvasásnak. -
válasz
instantwater #13257 üzenetére
Az a baj azokkal a romokkal, hogy hiába jelezzük a hibákat,semmi visszajelzés,javítás.A pussyfun is borzalmas,meg az aosp art is.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
instantwater #13254 üzenetére
Van a hátulján egy kék matrica, az zegyik sorban ez áll:
"02-5707-131911" gondolom ez a 2013.11.19. et akarja jelenteni.Nem, bár sokáig azt hittük. Pontosan én sem tudom mire vélni, de a gyártás dátumát utóbb feltüntetve az akksi legalján a szélénél nyomtatták rá szürkés/ezüstös számokkal. A sajátomon ilyen nincs, de azt tudom, hogy 2013-as gyártmány.
-
Blue Eagle
őstag
válasz
instantwater #13248 üzenetére
Szia!
Mi volt eddig a telón? Mit szeretne látni az ismerősöd a telón, mihez van szokva? A Lenovo erre a készülékre (is) szánt, némileg látvány-gazdagabb felületeit és a romnak minden sajátját, ami nem éppen csúnya, vagy egy stock Androidra jellemző felületet? Az SLX-re gondolok itt a végén.
Én személy szerint a Lenovo S124, ill. az S228 romokat ajánlanám, de Te tudod.Mikori gyártás a teló?
(#13251) GyurosAki
Mi történik ha megpróbálod csatlakoztatni SP Flash Tool-hoz? Memória kiolvasást próbáltál már? -
west76
aktív tag
válasz
instantwater #5016 üzenetére
Nem...
Így csináld:1. telefon kikapcsol
2. SP Flashh tool elindít
3. A life ROM csomagjában lévő scattert tallózd be
4. DA DL checksum... pipáld be
5. Firmware upgrade gombra nyomj egyet
6. Telefonon a resetet (hátlapot levéve látható kicsi piros gomb) nyomd meg egyszer
7. Dugd rá a telót a pc-re
8. Ha a drivereid jól vannak telepítve akkor elindul a flashelés
9. Zöld karika megjelenik, akkor készHa a 7. pont után nem indul el a folyamat, akkor a driver nincs megfelelően felrakva.
-
lbarna
tag
válasz
instantwater #4967 üzenetére
Itt van v51 [link]
-
válasz
instantwater #4170 üzenetére
Egy dolgot ne próbálj: ne próbáld ki a virtualbox-XP-flashtool kombót, mert flash közben kiakad. Aztán abból jó nem származik.
Sajna natív Linux támogatás nincs (halvány remény van...) az MTK-s cuccokhoz. -
west76
aktív tag
válasz
instantwater #4170 üzenetére
Ott a pont... Akkor keress egy ismerőst win-el
-
west76
aktív tag
válasz
instantwater #4124 üzenetére
Nem. S125-ről nem lehet. Kell hozzá, miért a flash toolsal mi a baj?
-
west76
aktív tag
válasz
instantwater #4121 üzenetére
Akkor ha ez számodra nagyon zavaró, javaslom a ROM cserét. Alapvetően slx, de ha a 125-öst nagyon kedveled akkor a needromon van egy kamerafix-es változat az us jó lehet
-
west76
aktív tag
válasz
instantwater #4103 üzenetére
Milyen ROM van a telefonodon?
-
beg
veterán
válasz
instantwater #4017 üzenetére
Vagy amikor vált 2G-ről 3G-re és valamiért nem tud a toronyra bejelentkezni. Ha a beállításoknál az automata módot egy teszt kedvéért fix 2G-re állítod? Olyankor nem váltogat és kiderül, hogy úgy is dobálja-e. Ha igen, akkor a szolgáltató gyenge. Ha nem, akkor a válással van valami gubanc de az is nagy valószínűséggel szolgáltató hiba lehet. Milyen alapsávi verziód van? Beállítások/ A telefonról itt meg tudod nézni. Nálam a V51 van, azzal gondom még nem volt.
-
beg
veterán
válasz
instantwater #4006 üzenetére
Vagy invalid IMEI. Más kártyával próbáltad?
-
szpali
addikt
válasz
instantwater #2284 üzenetére
használd ezt naptárnak:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.digibites.calendar -
west76
aktív tag
válasz
instantwater #2284 üzenetére
Elvileg benne van nem kell külön felrakni hozzá. De ha végképp nem akarod használni, akkor minden lenovo specifikus app helyett találhatsz a telefonon, vagy a play-ben helyettesítőt
-
randras
veterán
válasz
instantwater #2283 üzenetére
S110-es ROM minden kínai vacaktól mentes.
-
west76
aktív tag
válasz
instantwater #2281 üzenetére
Pár oldalt kellett volna csak visszaolvasni a kínai karakterek eltüntetése miatt, itt megtalálod a módszert.
De sokat segít ha a lenovos alkalmazásokat frissíted, majdnem mindegyikben van update menüpont.
A gyári fólia szerintem nem a legjobb minőségű, attól is lehet mattabb a kép, bár nekem a színei teljesen megfelelnek és szépnek látom, viszont én már cseréltem fóliát rajta egy kicsit minőségibb darabra.
-
válasz
instantwater #2278 üzenetére
Jó az S125, már egy hónapja azzal használom. Apex launcherre nagyon jó ikoncsomagok is vannak. Enyém pl most így néz ki:
Azért felesleges romot váltani, hogy a kinézete más legyen, elég egy téma/ikoncsomag.
-
west76
aktív tag
válasz
instantwater #2278 üzenetére
Sajnos a Linux nem az erősségem...
De az úgy nem működik, hogy 125-re TWRP-t raksz és arra SLX-et, ahhoz, hogy slx-et rakj fel ahhoz sajnos előtte flash-elni kell, másként nem fog menni.
-
west76
aktív tag
válasz
instantwater #2276 üzenetére
Nem kifejezetten a TWRP-n van a lényeg, hanem azon, hogy más a memóriakosztása az egyik ROM-nak, mint a másiknak, más az alap. A TWRP az csak a recovery típusa, az lényegében mindegy is, de mivel az SLXROM-ot legegyszerűbben a life v0.3 flash tools-al történő telepítése után tudod felrakni és abban pont ez a fajta recovery van ezért van az, hogy TWRP-ből szoktuk ajánlani.
De egyébként a gyári 125-ös elég stabil, ha nem szereted a kinézetét, akkor elég csak egy launchert cserélned vagy ha benne van az apex, akkor azt beállítanod, témáznod úgy, hogy tetszen neked
-
cool13
őstag
válasz
instantwater #2274 üzenetére
Én erre a kettőre szavazok. S125 és a SLXROM
-
hunaqua
addikt
válasz
instantwater #1663 üzenetére
Nagyon szeretem a MIUI Rom-okat,de eddig mindig volt még valami "gond" velük.Igaz ami megjelent ma a Needrom-on azt még nem próbáltam.Jó lesz a VIBE is,de annak csak kis részben jött össze a fordítása.
-
randras
veterán
válasz
instantwater #1518 üzenetére
Miért hagyja őket hidegen? Pont azért csináltak egy komplett másik ROM-ot, hogy el tudják adni külföldön.
-
ZoleeWolf
tag
válasz
instantwater #1492 üzenetére
Nem olyan vészes azért a helyzet ha van mentésed, csak hát az ember egy kicsit leizzad a hirtelen teló haláltól. Én már kipróbáltam 1-2 romot, köztük a MIUI-t is, és simán ment a felrakása a cappa féle CWM-el.
Nekem egyenlőre csak a fentebb említett P780_ROW_S119-el volt most problémám, de nyilván mivel másik fórumtársunknak megy ezért nálam van a bibi, valószínű az S125-ös rom nem tetszik neki alapból. -
cool13
őstag
válasz
instantwater #1492 üzenetére
Ha erre gondolsz, akkor sima ügy volt.
-
randras
veterán
válasz
instantwater #1198 üzenetére
Recovery-s ROM-oknál megmarad a CWM, flash-elősöknél nem.
-
qkaleko
tag
válasz
instantwater #1154 üzenetére
Nekem is azzal sikerült. 2,5 giga data, 237 mega belső sd. Csak éppen nem tudom felcserélni a külső sdvel, vold.fstab-ba hiába írtam át.
-
randras
veterán
válasz
instantwater #1154 üzenetére
Azzal nem ment.
-
törölt tag
válasz
instantwater #997 üzenetére
Hát ja ,már nem tudja igazán az ember hol is vegye meg.Ami eddig megbízható webshop volt az most érdekes dolgokat csinál (lásd minideal!). Pandát most tesztelem a 780-al kapcsolatban.Értem itt gyorsaság,(bár ez most nem bíztos hogy rajtuk múlik)megbízhatóság stb, stb.
-
hunaqua
addikt
válasz
instantwater #974 üzenetére
..szerintem meg a legjobb
,nekem nem csúszott 1 telomon sem!
-
cool13
őstag
válasz
instantwater #955 üzenetére
Siker. Ezt az R/W kapcsolót nem tudtam.
randras jöhetnek az infók.
-
randras
veterán
válasz
instantwater #946 üzenetére
Én úgy értettem, hogy ebben több van, mégpedig az angol. De talán könnyebb, ha őket kérdezed.
cool13: Root kell hozzá, fájlokat kell törölni a most meg nem mondom melyik mappából, de ha van root, megnézem. Amúgy meg ha lenémítva kapcsolod ki, úgy is kapcsol be, és egyik hang sem jelentkezik.
alienco:
-
törölt tag
válasz
instantwater #899 üzenetére
Bakker ,de hülye vagyok persze az 20 dollár akart lenni.20%-al kettőt vettem volna gyorsba.
randras@ Ha jól értelmeztem akkor másik csomagküldő szolgáltatókat is bevonnak október elejétől? Az pozitív volna.Másik ,hogy SG post akkor most korlátoz,vagy mi van? Bocs English kicsit nem beszél.
-
zpapp28
csendes tag
válasz
instantwater #868 üzenetére
Most néztem körül az aprók között és 62-65 körül mennek ezek a Jiayu G4 telók. Szóval szép kis bukta lesz ez...
-
somasz
addikt
válasz
instantwater #863 üzenetére
Ha fizetett rá meglepetést, nehézkes lesz nyerni rajta szerintem.
-
zpapp28
csendes tag
válasz
instantwater #855 üzenetére
Hát nem mondanám drágábbnak...
http://www.mixeshop.com/jiayu-jyg4-mtk6589-quad-core-47-inch-ips-hd-retina-screen-android-42-1gb-ram-13mp-camera-gyroscope-smartphone_p1943.htmlSemmi bajom nincs a telefonnal, biztosan tök jó, csak nem ezt akartam. Nem véletlenül akartam 4000mAh akksit bár mondjuk ebben 3000mAh van (igen van benne akksi ami kivehető) ami nem rossz de nem az...
-
bazsy_
tag
válasz
instantwater #855 üzenetére
Feltéve hogy az advanced verzió és van hozzá akku
-
badaia5
tag
válasz
instantwater #840 üzenetére
Köszönöm, lenne még pár kérdésem:
magyar nyelves, hálózat gsm 900/1800/1900 mhz mert olvastam olyat ami a 900 at nem tudta, gps megy rendesen? -
e=mc²
őstag
válasz
instantwater #842 üzenetére
A megbizhatosag nem egyenlo a gyorsasaggal!
-
somasz
addikt
válasz
instantwater #840 üzenetére
Panda megbízható szerintem, csak lassan postáznak. Nekem is onnan van.
-
outsiders
aktív tag
válasz
instantwater #812 üzenetére
Volt már 11 óra is. Nálam net+játék megy leginkább amikor használom.
Randras: Kesztyűs üzemmódot most nézegettem, az ingem ujjával érzékeli az érintést... XD De a belépőkártyám nyakbaakasztójával nem megy....
-
outsiders
aktív tag
válasz
instantwater #800 üzenetére
Itt mindenki azt fogja mondani, hogy vedd ezt, én is ezt tenném
Hibák (ami van, nem sok) fel vannak sorolva a hozzászólások között, nincs igazán amit ne lehetne orvosolni.
-
randras
veterán
válasz
instantwater #802 üzenetére
Helyes.
-
randras
veterán
válasz
instantwater #800 üzenetére
Lenovo. +1000mAh.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest