- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
randras
veterán
-
-
dime27
őstag
Hally
lejebb somasz linkelt egy drivert azt fel kell tenni és utána SP flash tool-al feltenni az eredeti gyári ROM-ot!
Egyenlőre működő TWRP-t én nem találtam rá, amim volt 2.5.0.0-as úgy érzem nem volt igazán stabil( 80%-ék h az okozta a fekete képernyőmet) a cappa által gyártott cwm viszont tette a dolgát azt ajánlom feltenni mobiluncletools-al recoverynek!
-
zpapp28
csendes tag
Hát lehet hogy meg fogom (sz...) fizetni az Afát, mert annak ellenére, hogy a minideal-esek azt mondták a China Post-tal küldik a telót mégis SG Post-os tracking number-t kaptam.
Mindenki szorítson és ha lehet ne telefonáljon mostanában a postára SG Postos csomaok után, hátha megúszom
Egy halom topic-ot lehet találni P780-ra rákeresve az XDA-n. Akinek nem gond az angol ott akár beszerezheti az első tapasztalatokat a friss ROM-okkal kapcsolatban:
http://forum.xda-developers.com/sitesearch.php?q=lenovo%20p780
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Gmail
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest