- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
kmate07 #12454 üzenetére
Hasonlóképpen jártam kb 1 hete.
1,5méter magasságból leesett egy vaslemezre és onnan lepattanva további 1métert zuhant lefele. Teljesen szétnyílt a teteje és folyamatosan újraindult.
Szétcsavaroztam, visszaigazítottam a króm részt és a gombokat a helyére.
Az újrainduládt a beszorult power gomb okozta csak szerencsére.
Mivel tokban volt egy karc nem lett a telón, a tok szélén lett egy kis repedés csak, de abból meg amúgy is van pár db. -
tuningtomi
aktív tag
Egyik barátomnak megrepedt a kijelzője és a jobb felső részen csak enyhe csavargatásra jön be a kép, ezen kívül hibátlan a készülék.
Mennyit lehet a reális eladási ára ebben az állapotban?
kép a kijelzőről -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9250 üzenetére
Megcsináltam a manuális formatot is, semmi javulás egyik módszerrel sem.
Azt hiszem mára feladtam
Megy vissza a működő rendszer mentése.
Majd ha több időm lesz nekiállok ismét.
Köszi a segítséget. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9248 üzenetére
Ok, megpróbálom.
Csináltam egy másolatot a rom-ról és azt módosítottam így gyorsan fog menni.
Legvégső esetben ha nagyon elálmosodok visszateszem recovery-ből a mentést ami még működöttNa fel is ment az 5-ös flash tool-al a life_v03 rom, ugyanúgy a lenovo logóig jut el indításkor.
Amikor a 3-assal tettem fel simán elindult, megpróbálom inkább azzal hátha összejön.Már nyomtam formatot mindkét flash tool-ban.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9246 üzenetére
Végigment download módban a flash tool 5-el de, nem indult a teló, csak a lenovo logóig jutott el.
A 3-as flash tool-al is megpróbáltam feltenni a módosított rom-ot, be is tölt a rendszer de, nvram error ismét. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9244 üzenetére
Megadtam az elérési utat és még mindig ugyanazt a hibaüzenetet dobja.
Simán Download módban sikerült elindítani.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9237 üzenetére
Próbáltam visszaállítani ahogy leírtad, sajnos azt írja ki a flash tool hogy "Unrecognized ROM detected"
Értem hogy mit jelent, és pontosan úgy csináltam ahogy leírtad de, valami mégsem stimmel nálam.
Life_v03-as rom-ba tettem bele az nvram.bin-t és a scattert is átírtam.
Simán a Life_v03 rom felmegy rá gond nélkül.ADB terminálon keresztül próbáltam Cappa leírását de, nem működik nálam az sem.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
cappa72 #9236 üzenetére
Most jó az nvram de, factory reset után egyből elszáll.
Terminal emulatorral is visszaállítható a telón vagy mindenkép számítógéppel próbáljam?(#9237) Blue Eagle
Kipróbálom hátha így jó lesz.
Olyan rég nem cseréltem romot a telón hogy lassan már teljesen kijöttem a gyakorlatból -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9175 üzenetére
Visszaraktam a recovery-ből készített régebbi mentésem és helyreállt az nvram és az imei, factory reset után ismét elszállt mindegyik és csak akkor jött helyre ha megint visszatettem a mentést.
Viszont ha bármi mást tettem fel recovery-ből vagy flash tools-al egyből kijött az nvram error és elszálltak az imei számok újra.
Mobileuncle Tools-al vissza tudom állítani az imei számokat de, az nvram-ot sehogy sem sikerült még Flash Tools-al sem.
Jelenleg működik minden de, nem tudok kipróbálni új rom-ot mert egyből jönnek az nvram és imei gondok. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #9175 üzenetére
Ok, köszi.
Ma már nem lesz időm de, holnap kipróbálom.
Van MtkDroidTools-al készített scatter fájlom is. -
tuningtomi
aktív tag
Particionáltam a belső memót mert kevés volt a tárhely az alkalmazásoknak.
Azóta a wifinél az nvram errort írja.
Imei számokat visszaállítottam.
MTtkDroidTools-al van nvram mentésem de, nem tudom vele visszatenni.
Van egy recovery-ből készült mentésem a működő rendszerről, ha azt visszaállítanám rendbe jöhet az nvram is? -
tuningtomi
aktív tag
Megjött ma a hátsó burkolat a telóhoz, kicsit nehezen jött le a gyári de, sikerült kicserélni és pontosan illeszkedik.
A kamera üvegét nem adták hozzá, úgyhogy a régi elrepedt burkolatból kivettem és beragasztottam az újba.
Ismét karcmentes lett így a kis lenovo 1 év használat után -
tuningtomi
aktív tag
Én is zsebben hordom amióta megvan, egy év használat után repedt el a hangerő gombnál, ezt leszámítva karcmentes a készülék.
Ennyi idő után megérdemel egy 11$-os kiadást
Ha mégegyszer választanom kellene ugyanezt venném újra, következő telóm is lenovo lesz mert nagyon meg vagyok vele elégedve. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Blue Eagle #8083 üzenetére
Én a mai napig ezt a megoldást használom, még az Alcatel OT995-ös korszakomból maradt az ötlet.
Jut eszembe.
A telóm néha nem csatlakozik fel az itthoni wifi hálózatra, azt írja hibás a jelszó, a többi androidos kütyükkel nincs ilyen gond.
Amennyiben újraindítom a wifimegosztó progit a laptopon újra csatlakozik gond nélkül.
Valakinek ötlete mitől lehet ez? -
tuningtomi
aktív tag
Amennyiben nem akarod hogy elfelejtse a csengőhangot pc-re való csatlakozáskor vagy a kártya eltávolítása után az alábbi megoldással orvosolható.
A kiválasztott hangot be kell másolni pl. Root Explorer-el a sytembe a többi csengőhang mellé és a megfelelő jogosultságokat megadni neki és innentől kezdve sose felejti el. -
tuningtomi
aktív tag
Használja valaki a needrom-on található AOSP 1.8 FIX VERSION-t?
-
tuningtomi
aktív tag
Needrom-on próbálta már valaki a "P780 4.4.2 Official ROM"-ot?
Ma jelent meg.
Most nézem ez az az s220-as amiről volt szó a fórumon nem rég? -
tuningtomi
aktív tag
válasz
darealkilla #7280 üzenetére
Nálam sem volt kijelezve a zárképernyőn mégis így megoldódott, egy próbát megér.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
darealkilla #7278 üzenetére
Amióta jegeltem a "data usage lock screen client"-et a Titanium Backup-al nem indult újra nekem egyszer sem, előtte folyamatos restart volt a zárképernyő feloldása közben.
-
tuningtomi
aktív tag
Én is észrevettem, de cserébe jobb a fekete háttér az üzeneteknél
Csak kijavítják mire végigérnek az abc-n -
tuningtomi
aktív tag
Próbáljátok meg az SLX v25g-t.
Elég gyorsan jönnek a kisebb javítások -
tuningtomi
aktív tag
Frissült a GravityBox és ezáltal megszünt a gyári zárképernyős újraindulás.
-
tuningtomi
aktív tag
Nem értem a félelmét aki ilyet akar venni.
Karácsony előtt vettem, rátettem az SLX-et és azóta is hibátlanul működik rajt minden.
A munkatársaimon meg csak nevetek amikor lefagy és lemerül a "csúcs" ájfonnyuk és mindenhol a konnektort keresik
Ilyenkor csak annyit szoktam mondani hogy lehet felteszem én is este töltőre mert már 3 napja megy -
tuningtomi
aktív tag
Január 9.-én rendeltem egy Nillkin tokot, azt hittem már valahol elveszett a világban ezért reggel írtam az eladónak, erre 2 óra múlva hozta a postás
A tokról annyit hogy tökéletesen illeszkedik és hozza a szokásos Nillkin minőséget -
tuningtomi
aktív tag
Tegnap ismét elkezdte a folyamatos restartot a teló.
1 napig tökéletesen ment az SLX v22, ha átrakom a 2g slotba a sim-et megszűnik a hibajelenség.
Végigpróbáltam az összes telepíthető modemmel, de nem lett jó.
Kicseréltettem kb. 1 hónapja a sim-et amikor ugyanez a jelenség volt, úgyhogy tuti nem a sim a hibás.
Próbáltam mindenféle wipe-ot meg fix permission-t, de semmi eredménye.
Visszaraktam a v21b-t, de már azzal se jó, csak ha a 2g slotban van a sim akkor nem restartol.
Van valami app amivel meg lehet nézni mi okozhatja a hibát?
Valakinek ötlete mitől lehet? -
tuningtomi
aktív tag
Az Xposed-ben kerestem én is először, de a 2.9.3-ast mutatta a legfrissebbek a letölthetők közül.
Örülök hogy végre normálisan működik, bár a 2.9.1-el sem volt baj, de azért zavart kicsit hogy nem a legfrissebb van fent a telón.2 nap nemalvás után véletlen a wipe cache helyett csináltam egy gyári visszaállítást, fura módon ismét működik a 3g slot-ban a sim kártyám, tiszta X-akta ez a teló
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
tuningtomi #3122 üzenetére
Elkezdett képernyőzárást követően folyamatosan rebootolni a telóm.
Átraktam a 3g slotból a 2g slotba a simet és azóta megszűnt a probléma.
Az SLX v21b-vel nem volt ilyen gond.
Lehetséges hogy módosult a modem a rommal együtt? -
tuningtomi
aktív tag
válasz
kabalapasika #3121 üzenetére
Titanium backup-al eltávolítottam, xposed-ből feltettem a 2.9.1-et
-
tuningtomi
aktív tag
Feltettem az SLX v22-est, 4.2.1 még mindig.
Különösebb változást nem vettem észre az előző verziókhoz képest.
Ebben már a gravitybox 2.9.3 van benne amivel csak pörög a fogaskerék restart után, a reset gomb megnyomása után kelt csak életre, visszatérve a 2.9.1-es verzióra ismét normálisan működik. -
tuningtomi
aktív tag
Kijött az SLX v22
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
kabalapasika #3051 üzenetére
Én a 2.9.1-est ajánlom, ez volt az utolsó kiadás amivel nem volt gondom.
Szerintem elég ha rátelepíted a másikra.
Az xposed telepítőből le tudod tölteni bármelyik verziószámút. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
kabalapasika #3045 üzenetére
Gravitybox-ot frissítetted?
A 2.9.2 és a 2.9.3-asal nekem is összeomlott a rendszer többször.
A 2.9.1-es tökéletesen működik, az orosz fórumon is írták hogy az utolsó két frissítéssel gond van. -
tuningtomi
aktív tag
sslauncher-ben bármit bárhova ki lehet tenni, bármekkora méretben.
A legjobb egyedi HS készítéshez szerintem. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
sznoopy1977 #2909 üzenetére
Azt nézd meg mennyi volt a képernyő bekapcsolva töltött idő.
Nekem is 2-3 nap az üzemidő, de 8-9 óra kijelzőidővel.
Eddigi androidos telóim max 3-4 órát bírtak bekapcsolt képernyővel. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
csonkadavid #2813 üzenetére
Nekem kiírja rendesen az időt minden hívás mellé.
Pontosítok, azt hogy meddig tartott egy adott hívás nem írja, csak azt hogy mikor volt.
-
tuningtomi
aktív tag
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Hosszu2 #2757 üzenetére
SLX ROM szerintem nagyon jó és magyar nyelv is van benne, letöltési linkek az összefoglalóban.
A legfrissebb az orosz fórumon lévő SLX v21b.
Mielőtt nekiállsz nem mindegy melyik ROM van jelenleg rajt, máshogy kell feltenni pl. az S116 és az S125-re mert más a partíció kiosztásuk. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
Victoryus #2751 üzenetére
Ma frissítettem a Gravityboxot az Xposed Telepítőben, lehet hogy most került bele.
Néztem a playen az Xposed Additions képeit, de nem tudtam semmilyen gombot hozzáadni.Próbáltam benyomni a hangerőgombot ahogy írtad, de csak a hangerőt állította fel és le, nem adta hozzá.
-
tuningtomi
aktív tag
Megvan
Gravitybox --> Hardver gombok műveletei --> Hangerő gombok/Volume rocker wake --> Enabled
Már működik isTHX Victoryus
Töröltem az Xposed Additionst és működik továbbra is.
Akkor eddig is ott volt a Gravityboxban a lehetőség csak nem találtam?
Most valahogy egyből ott kezdtem el keresni amikor az Xposed Additionsban nem tudtam hozzáadni. -
tuningtomi
aktív tag
S116-ra felmegy a megfelelő recovery-ből.
Idézet az összefoglalóból:
"SLXROM (Cappa72 félével nem megy fel. Az oldalon megtalálod hozzá a CWM-et) GravityMod ROM-nak a portolt / javított, kiegészített változata, talán az eddigi legjobb, leghasználhatóbb ROM.TWRP-vel feltehető ROM
Az orosz SLXROM_v8-Lenovo_P780.zip"Azért az összefoglaló még kicsit zavaros, nekem a needroomos cwm-el simán felment az SLX v19 az S116-ra, azóta frissítettem v21b-re.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Victoryus #2664 üzenetére
Ne a needroom-os verziót tedd fel, a friss az orosz fórum-on van.
Én S116-ra recovery-ből telepítettem. -
tuningtomi
aktív tag
Most vettem észre, frissült az SLX v21b-re
-
tuningtomi
aktív tag
válasz
Victoryus #2656 üzenetére
Titanium lementi az állásokat, régi telómról így hoztam át a játék mentéseket, a lényeg hogy csak az adatokat állítsd vissza a tibivel és ne az egész játékot.
Az SLX-et én is csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon jó.
Letöltöttem a Lenovo Super Camera-t, a videóra való kapcsoláskor kilép, amúgy az elő és hátlapi kamerával is lehet fényképezni.
Minőségbeli különbséget nem vettem észre az SLX-ben lévő kamera app-hoz képest, uninstall lett a vége. -
tuningtomi
aktív tag
válasz
bartacsongor #2630 üzenetére
Próbáld meg hátha:
beállítások --> fejlesztői lehetőségek --> engineering mode --> RAT mode --> SIM -->
Itt nézd meg mire van állítva, ha WCDMA only akkor állítsd át GSM/WCDMA (WCDMA preferred)-re.
Más hirtelen nem jut eszembe.Milyen szolgáltatónál vagy?
Most jut eszembe ezt az SLX ROM-ban így lehet megtalálni, nem vagyok benne biztos hogy más ROM-ban is így van.
Neked melyik ROM van a telódon? -
tuningtomi
aktív tag
Ha erről az oldalról nézzük akkor jó így.
Igazából arra lettem volna kiváncsi mennyi a max kijelzőhasználat amíg lemerül.
Amíg viszont mindig mókolok valamit rajt előfordul hogy a változások érvényesítéséhez kell a restart, de ez már egyre ritkább mert már lassan 2 hét alatt tökéletesen testreszabtam
Hiába, jó munkához idő kell -
tuningtomi
aktív tag
Én maximálisan meg vagyok elégedve az SLX-el, stabil, gyors és az akksival is jól bánik.
Nagyon intenzív használat mellett nekem 2-3 napot megy el.
Eddigi telóim sosem bírták ki 1 napig sem. -
tuningtomi
aktív tag
Ma végre megjött a november 17.-én rendelt tok a telómhoz
Nagyon passzentos, tökéletesen illeszkedik és nagyon jó a fogása.
Maximálisan megérte az 1200.-Ft-ot.
Több színben is van és jár hozzá kijelzővédő fólia is. -
tuningtomi
aktív tag
Kezd egyre jobban tetszeni az üzemidő.
3,5 óra kijelzőhasználattal 67%-on vagyok jelenleg.
Folyamatos mobilnet, fél óra RR3 játék, sok internetböngészés, fel és letöltések.
Ráadásul 100% fényerőn használom mindig.
Régebbi Alca OT995-ös telóm már rég le szokott merülni ennyi használat után -
tuningtomi
aktív tag
Tegnap kicseréltettem a sim kártyámat és azóta megszűnt a hálózat eldobálása és az újraindulások is.
Nem volt egyszerű, állította az ügyintéző csaj hogy biztos nem a kártyával van a baj mert egy hónapja cseréltettem azzal a hibával hogy folyamatosan lecsatlakozott a mobilnetről.
Furán meg is kérdezte hogy ez meg milyen telefon és hogy lehet azzal van a baj
Egyből kipróbáltam a trében a kártyát és már ott mondtam is neki egyből hogy azzal volt a gond mert most működik rendesen -
tuningtomi
aktív tag
Ma én is lecseréltem a gyári fóliát mert felkunkorodott amikor zsebretettem a telt.
Első kuka, második bubis, harmadik majd hétvégén nyugodtan
A kijelzőn én is meglepődtem mikor lejött a fólia, összehasonlítva a régi telómmal ég és föld a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPhone 16e 128GB gyári független 2028.04.17.Apple jótállás
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest