- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ginagina
csendes tag
válasz
tonyrulez #12995 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat. A csavar meglett, vissza került a helyére, nem is értem hogy rázódhatott ki. Többszor említettétek itt a fórumon a P780 típushibáját mármint a rossz térerőt. Na tegnap én is tapasztaltam hasonlót, az Auchanban voltam, hívás, és szakadozott az egész. Aztán lehet az épület tele van vassal, azért olyan rossz, de máshol hanonló bevásárlóközpontban nem tapasztaltam ilyet. Kérlek írjátok meg melyik az a preloader, melyik segít a dolgon, és akkor lecserélem hátha jobb lesz.Köszönettel.
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #12477 üzenetére
Szóval akinek S228 ROW-ja van, és teljesen ki szeretné használni a Link2SD-t, az ext4-re formázza a másodlagos partíciót! ext2 és 3 nem működik vele, FAT32-re pedig nem lehet belső adatot linkelni. [XDA forrás]
-
Blue Eagle
őstag
válasz
tonyrulez #12474 üzenetére
Szia!
Ezzel sajnos nem tudok egyetérteni. A win7 legfeljebb látványban múlja felül utódjait, másban nem.Nem aláírt illesztőprogram (driver) telepítése 64 bites Windows 8.1-en
Bár én nem használok Win10-et, de gondolom ott is ez a metódus hajtandó végre.
-
azimut
aktív tag
válasz
tonyrulez #12468 üzenetére
Igen KékSas barátunk magyarította, tehát az ő szellemi terméke. Amikor közkincssé tette nyilván mindenki számára elérhető volt, ha levette, megvolt rá az oka. Namost az ő beleegyezése nélkül én nem merem továbbítani.
Lehet, hogy még mindig reszelgeti a kolléga, és újabb verzióval jön elő, állítólag ez még béta - miközben probléma nélkül működik. A múltkor K_a_m_i kolléga is buherált egy S124-et (akkor ez JB?), ez CN, ha elkészül a következő telefonom, kipróbálom.
Mindeközben szia Blue! Tehát marad közkincs, köszönet érte.
-
Blue Eagle
őstag
-
azimut
aktív tag
válasz
tonyrulez #12466 üzenetére
Sok-sok mentés után FT-al told fel a magyarított S228-as ROM-ot, korábbi hozzászólásokban be volt linkelve. 2014, és 2013-ban gyártott telóimon is jól fut. KK, ROW, rootolt, TWRP és sok más nyalánkság azonnal, semmmi mókolás. Néhány gyári progit (Security és egyéb bandatagok) ezzel az app-al töröltem, majd Xposed+gravitybox kellett pár finombeállításhoz.
Szolgáltatótól függ, hogy milyen a térerő, stb. Nekem v101 modemre kell mindig váltani, ami annyi, hogy .zip letölt, sd-re felmásol, indítás rekóban, betallózás oszt' jónapot.
Eddig baralajbit használtam (verziószáma 1503), az is ajánlgatta a 1512-re frissítést. Egy ismerősöm élt a lehetőséggel, úgy járt, mint te, plusz megjelentek a tyúklábak is, vagyis visszatért szülőhazájába. Pár napja legyalultam ezt az amúgy jó romot - ebben csak az idegesített, hogy nem tudtam törölni a Syncit fiókot, majd S228, amivel ööm é bódottá!
Mentorom Blue Eagle fórumtárs, hadwareguru Jamal0 kolléga. Cappa72 barátunkkal a múltor futottam össze az A820 fórumon, ahol szokásos hozzáértésével égő fáklyával mutatott utat, mint a nagy Sztálin. A vakon szétszedés/összerakás még nem megy, de nagyjából boldogulok.
-
kontrobi
aktív tag
-
Mad_Wolf
aktív tag
válasz
tonyrulez #4147 üzenetére
A problémáim:
-USB csatlakoztatás után a gépen csak a belső memóriát látom, a microSD-t nem. Telefon újraindítása ezt megoldja úgy 10 percig.
-Nem tudok fényképezni. A fényképező feljön, de csak egy sötét képet látok, továbbá a vezérlőelemek is hiányoznak, beállításokat sem érem el. Más app sem működik (pl. CamScanner). Újraindítással 10 percig jó.nekem a múlt héten egyik napról a másikra ugyanez a probléma előjött, sajnos csak factory resettel tudtam megoldani. (S125-ös gyári rom)
Azóta minden rendben van.javaslatom: készíts mindenről biztonsági másolatot, és mehet a menet
-
megint én
őstag
-
rolika00
csendes tag
válasz
tonyrulez #1913 üzenetére
nem tudok sajnos, nincs rajta egyéb jelzés, fekete agybadugós füles, egy egygombos vezérlővel a jobb szárán, de volt már benne egy újabb fehér verzió, az is működött a hívással is és a poweramppal is. FM rádió is perfekt vele.
mégis megvan, elvileg az S2 gyárija
http://img08.aprod.hu/images_aprodhu/14948493_1_644x461_samsung-galaxy-sii-headset-xi-kerulet.jpg -
-
CivicEsi
senior tag
válasz
tonyrulez #1172 üzenetére
Hehe,
A HTC Sensation XE-m csinált ilyet néha
Meg az SGS II-m is
Viszont erre a 3G nem kapcsol be témára valaki talált megoldás a P780-ason?
Mert most nálam minden egyes alkalommal amikor be akarom a 3G-t kapcsolni előjön, és most már kezd idegesíteni, hogy minden alkalommal a repülő üzemmódot be kacsol, majd vissza ki, és így kel életre. -
randras
veterán
válasz
tonyrulez #916 üzenetére
Ilyenek nekem nincsenek, a csúszka harmadik oldalán profil kapcsolók vannak.
Milyen ROM ez?
SmartRoll-ral kapcsolatban valaki?
tonyrulez: Nekem nincs ilyen.
Denyel: És ilyen sincs.
- tézé -: Pandawill SG Post. Azt meg, hogy valami tutira/tutira nem terhelt árral jön meg, hülyeség, tessék elfelejteni. -
-
CivicEsi
senior tag
válasz
tonyrulez #532 üzenetére
Az alapértelmezett tárhely cserével igazad lehet
Amikor telepítem a GPS alkalmazást, és a regisztráláshoz be kell jelentkeznie a Sygic, vagy a Navigon szerverére, az nem sikerál neki, se a Navigonnál, se a Sygicnél, míg a másik 3 készülék, ugyanarra a hotspotra csatlakozva, megteszi, a 3G-nél ugyanez a helyzet.
Lassan két hete van meg a készülék, azóta 3x játszotta el a 3G meghalást. -
-
Julot
aktív tag
válasz
tonyrulez #186 üzenetére
Gyakorlatilag fingom sincs, hogyan tudnék felrakni a készülékre egy recoveryt.-amivel lementhetném - és szükség esetén visszaállíthatnám - a rendszert, ha elszúrnám... Tum, láma vagyok, dehát senki nem az android hackelésének tudományával született...
Hálás lennék, ha valaki leírná, hogy is megy ez ( mit kell letölteni, honnan, hogyan telepítsem, stb...
Köszönöm, köszönjük!
-
Julot
aktív tag
válasz
tonyrulez #184 üzenetére
Sziasztok!
Azt meg tudná mondani valaki, akinek már van, hogy milyen recovery van rajta már ha van ( kínai vagy angol nyelvű egyáltalán? ), vagy milyet lehet felrakni rá? Mivel rootolt, én szeretném az egész rendszert az első bekapcsolás után lementeni... Kezdő androidos vagyok, főleg root témában, és nem szeretném téglásítani!
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- R_volution médialejátszók
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest