- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
dime27 #11355 üzenetére
Nálam se működik, de eddig nem tűnt fel, mivel sose használom. Helyette a switch pro widgetet használom mindig.
Jobban belegondolva szerintem a gravitybox okozza. Egyszer összeomlott, bekapcsolás után csak rezzent kettőt, újraindult, és utána az app nem is indult el. Frissítettem, beállítottam, hogy ne sírjon a 2. sim hiánya miatt, meg kör alakú aksi kijelzése legyen, meg újra a hangerőgombos ébresztés... -
Blue Eagle
őstag
válasz
dime27 #11326 üzenetére
Nem, nem igaz. Felmegy bármilyen rom, csak a gyár által megváltoztatott másik fő kameramodult mint hardverelemet nem fogja tudni kezelni az SLX és a többi JB alapú rom. Ez azért van, mert azok kernele nem tartalmazza az új hardver meghajtóját. Ezért van az, hogy ezekre az újabb, második generációs P780 telókra már KK romot raknak, az gond nélkül visz mindent. Újabb ugye...
-
Athoszka
tag
válasz
dime27 #11268 üzenetére
Az értesítési led világít zölden. Amihez beállítottam nekem mindennél jelez. Igaz csak folyamatosan világít a led, de nekem ez is jó. A telefonnak kell rootoltnak lennie. A beállításoknál be kell állítani a root mode-t és a közvetlen módot és azt az alkalmazást hozzáadni, amelyikre szeretnéd az értesítést.
-
ibookg4
tag
válasz
dime27 #11262 üzenetére
Gravitybox nem jo, nem megy vele. Csak a Lightflow, Facebookhoz lehet ujabb verzio kell, régebben nekem felvette a listába, most épp nem használom.
Átpaticionálás: Biztos, hogy jo az ALice ROM rá, amit letöltöttél az a jó verzió is. Szerintem csak sima Download modban flesselted be, mivel át kell irni a pmt-t, Firmware upgrade mód kell!
-
-
han_lev
senior tag
Nekem még hálIstennek nem szált el az imei.
Most a KékSas féle s124esről tértem át erre. Előtte az SLXv25e-s volt fent. Azt TWRPből tettem fel.
A többi romot flasheltem. A 124est is. Régebbi flashtoolsal.
Nem tudom hogy ilyenkor mi a teendő, de kéksas meg egyáran ebben profik. Azt hiszem a legjobb flashtoolsos mentésből, vagy a droidtoolsos mentésből azt visszaflashelni, ami sérült. Nemmegyszerű, de nem is annyira bonyolult. Én az első fleshelés után hónapokig nem használtam a flastoolszt, mert az SLXeket kértyáról tettwm fel TWRPből, aztán amikor ujra kellet flashelni kicsit megijedtem, mert közbena laptopomon is új winfos let, átáltam 32bitesről 64 bitesre, minden drivert újra, ráadásul némelikből másat. Vol is egy kis anomália, de végül újra siker ket. Lehet hogy eddig csak szerencsém volt.
Most -hogy minden szépen megy:-) - tervezem, hogy azt a nexusos Kikatot kipróbálom. Bár egyelőre azt sem tudom hogy van e ezen a romon TWRP. -
Blue Eagle
őstag
Hogyan próbáltad MTKDT mentésből visszaállítani az IMEI-t? Gondolom MTKDT segítségével. Ha van a régi működő rendszerről komplett MTKDT mentésed, akkor abban benne kell lennie az nvram.bin-nek is. Ezt az nvram-ot Flash Toollal vissza lehet írni úgy, hogy a scatterben megkeresed az ide vonatkozó címet, majd törlöd a nodl előtagot. De mindezek előtt próbáld meg azt, hogy Download opcióval csak a sec_ro-t felírod ismét. Ugyanis IMEI vesztéshez köze van a sec_ro, protect_s, protect_f sérülésének is.
-
-
Lecs@
addikt
2 nap és kész max. Már ma is használom, de van dolog rajta még pici. Nem saját portolás, csak full magyarítom, és dolgozom rajta dolgokat. Dobok majd linket
Amúgy ezen melózom. Nyugodtan felrakhatod addig, csak Angol. És pár dolgot javítok rajta, mert picit ruszki fele portolták.
-
nortol
senior tag
Érdekes ez a grafikon :-)
Ébren alig volt a telefon, ellenben bekapcsolt képernyővel sokkalta töbször.
Ez számomra valahogyan ellentmondásos :-)
A fene sem érti már ezt a telefont, pedig hónapok óta követem a topikot, mert jelenleg ezt szemeltem ki én is magamnak, pont a telefon készenléti ideje miatt... -
cool13
őstag
Nem fontos ám, elhiszem. Csak brutál az a 7 óra. Nekem is ment kicsit több mint 3 napot, első kézhezvétel alkalmával. Ott fogott meg teljesen a telefon. Mondjuk nekem nem lehet kikapcsolni a telót a céges kártya miatt.
Ezért nem játszik a repülőgép mód.
Volna egy kérdésem. Zárképernyőn, be lehet állítani, hogy ott is le tudd húzni az állapotsávot, a nélkül, hogy feloldanád a zárat?
-
YADA
tag
Azannya, szep. Nekem kb 2 es fel nap, de en allandoan mobilnetrol netezek a szamitogeppel is, vagyis allandoan megy a wifi hotspot is.
Elozo telefonjaim max 2 orat birtak ki ilyen uzemben (es szinte izzott a telo kozben), ez meg lazan birja.Regi Hero-m is birt 5-6 napot, ha csak normal telefonkent ment, de picit is normalisabban hasznalva az egy nap is alig jott ki. Rettentoen sok fugg a hasznalat modjatol. Alig eszreveheto valtozasoktol is drasztikusan csokken az uzemido.
-
-
hunaqua
addikt
Én így próbálnám:
1- LiFe_v03_for_P780 ROM ( Orosz FlashTools-al)
2- LiFe_Update_to_v04 ( Orosz TWRP)
3- LiFe_Update_v03-v04_to_v05 (Orosz TWRP)
4- Lenovo_P780_LiFe-0.5-PLv4-JDStar.pl PATCH ( utoljára ezt az utolsó verziójú Lengyel batyut)Elvileg ez az utolsó PLv4 tartalmazza a Magyar nyelvet is.
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest