- iPhone topik
- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
han_lev
senior tag
-
cool13
őstag
Tálán nem is fontos felraknod rá. Csak ha ki szeretnéd próbálni azt is.
Felmásolod a kártyára zip formában a telefonra a 26-ot, majd egyszerre nyomod a power/hangerő le és fel gombot. Addig amíg be nem villan valamilyen logó. Ekkor elengeded a power gombot. A többit nyomod még amíg be nem ugrik a recoverybe. Ott az install és betallózod a 26-ot ahova felraktad. A power gomb az enter a hang fel le a választás a menüben ha olyan a recovery. Ha tapicskolós akkor könnyebb a dolgod. Nem tudom abban milyen van.remélem jól írtam.
-
Blue Eagle
őstag
Az SLXromok egy teljesen más irány. Orosz jóember főzte. Én csak kiegészítettem néhány fordítást. Raktam bele egy teljesen más irányú, fekete színű Lenovo Power Saving appot is. Ezt még nem osztottam meg.
A felrakása ennek az slx-nek egyszerű. Recoveryből kell, Install zip from sdcard opcióval. Csak wipeolni kell a datát, mást semmit nem kell tenned. Ha meguntad ugyanígy visszateheted az S124 et, mert abból is csináltam recóval feldobható változatot. Ma frissíteni fogom ezt is. A Beállításokban feloldva az Akkumulátor menü. -
Blue Eagle
őstag
A flash tool a scatter fájl (scatter.txt) alapján kapja meg az információt, hogy mit, hova írjon fel a belső NAND FLASH memóriára. A scatter mellékelve kell legyen minden SP Flash Tool-al flesselhető romhoz.
A scatter tulajdonképp egy memória térkép, a felírandó partíciók kezdőcímeikkel hexadecimális alakban.
A memória byte-jai be vannak sorszámozva, ezeket a sorszámokat a megfelelő byte-ok címeinek nevezzük. Tehát, a memória minden byte-jának van egy címe, amit arra használhatunk fel, hogy tudjuk melyik byte-ról van szó. Illetve van tartalma, aktuális értéke, amely $0 és $FF közzé eshet. 32 bites címzés van, így 2 a 32. hatvány byte, azaz 4 GB a memóriakorlát.Remélem érthető voltam, bocs, ha elragadtattam magam...
-
han_lev
senior tag
Szerintem töltsd le az alább általam is linkelt Blue Eagle féle romot.
Abban benne van a flashtoolsz is amivel feltelepítheted.
Csomagold ki, indítd el a flastoolszt
a második sorba tallózd be a scattert
(DL!DA kipipáltelefon reset gomb
frimware gomb flastoolszon megnyom
usb kábel rányom
reset gomb elenged..
Felmegy a rom magától egy fél perc alatt
Aztán recoweryből tedd fel az SLX v26 ot (DE A ROW VERZIÓT!)
AMÚGY BOCSÁNAT nem szerettem volna beleszólni, csak segitek ha kell...
-
han_lev
senior tag
Próbáld meg ezt!
https://drive.google.com/file/d/0BxM52xKTNmOoU0pPeUZuSlBfNzg/viewEz Blue Eagle kolléga romja. Egy kicsit átparticionálva a belső 1.5 gb-re. Van a zippben flastools is. Én a régebbi verziót használom, azzal mindíg felmegy. Ha ezt teszed fel, akkor egy rootolt CWM-es 4.2-es alapjaiban gyári S124-est találsz a telón, amire CWM-ből aztán tehetsz fel bármilyen ROW os romot.
Csak két dologra kell figyelni (alapból):1. ROW os e a rom vagy CNes, 2. Flastoolszal kell feltenni, vagy lehet Recoweriből sd kártyáról.
Neked gondolom eddig flastoolsos telepítés nem volt?
MENTSÉL MTK droiddal ( az bármikor jól jöhet, de ne legyen rá szükség)
Driverek az összefoglalóban megvannak. Nekem volt némi gond, amikor 32-bites win7-ről átáltam 64bitesre. Mai napig nem tudom, hogy eleinte miért nem ismerte fel a telót, aztán meg miért nem... a lényeg, hogy bekapcsolva, kikapcsolva, metamódban (ez lehet nem kell, de biztos ami biztos) CWM-módban a számítógép ismerje fel az usb-sen csatlakoztatott telefont.Nem tudom irjam e le a foylamatot röviden, mert lehet hogy tudod, bár én is örömmel vettem mikor annak idején röviden leírta valaki:
- telefon kikapcs
- usb-ről egyelőre lehúz.
- flastools elindít (a régebbi 3.1...es verziósat mondom, én azt használom mindig, mindegy milyen mappából indítotd, de legyen kitömörítve, ha előzőleg zippelve volt)
- DA DL bepipálva (nem tudom miért, senki nem tudja.
- a második sorban a "scatter loading" jobboldali tallózójával kiválasztod a kitömörített rom mappájából a scatter filet (csak azt adja be, esetleg még 2-3 másik ilyen tipusú filet, de a scatter-es kell)
- Ekkor elvileg alulra betölti a rom dolgait. (a teljes rom telepítéséhez mindent be kel pipálni, alapban ezt így is adja be)
- ekkor a flastoolon a "Frimware - Upgrade" gombot szoktam megnyomni. ere a flashtools elindul
- ezután a telól egy toll segitségével benyomom a reset gombot (le kell szedni a hátlapját, és kikapcsolt állapotban van)
- majd így, nyomvatartott resetgombnál rádugom az usb-t (vagy a rádugott usb másik végét dugod a szgépbe, vagy azt is mondják, hogy ha kikapcsolt állapotban össze van dugva, akkor elég ha közben nyomsz egy resetet, de én mindíg az előbbit használom, nekem így működik biztosan)tudom sokszor le van írva. a fólumon belül linkeltek sok romot, bár nehéz rájuk keresni, ha mondod mi érdekel, akkor próbálok segiteni megkeresni.
-
beg
veterán
V52 zipet letöltöd és recoveryből telepíted (ha van recoveryd pl. TWRP vagy CWM). Ha nincs recoveryd, akkor a témaösszefoglalóban megtalálod az útmutatót hozzá. Ne félj, nem tudod végérvényesen téglásítani, egy flashtools-al bármikor életre kelthető. Mentésed azért legyen a biztonság kedvéért.
(#5489) cool13: Nekem a hozzá adott 2000-es töltővel sem melegszik, max langyos. Ellenben hamar megeteti.
-
denko
senior tag
Srácok erre valakinek van tippje? Mitöl lehet ez a rezgés hangzásnál, kellemetlen a telefonálásnál eléggé.
Egyenlőre nem szeretném szétszedni a készüléket, mégis csak 1 napos még.
Csak telefonálásnál jön elő, zenéknél nem.Valami tipp mit álitsak át esetleg viper4androidon? -
beg
veterán
Nézz át ide. PayPal-al ajánlott rendelni, számolj úgy, hogy mindenképp áfás. Ha DHL-el kéred, kicsit drágább, de kb. 1 hét alatt megjön, 99,9% az áfafizetés. Ha SG post-al, akkor ingyenes a szállítás, kb. 1 hónap, 95% esély az áfára. Számlát mindig kapsz a kínai eladótól, ha akarod cégnévre is kérheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest