-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
takitibi
tag
válasz
ibookg4 #11989 üzenetére
Köszönöm!
Nem tudom, hogy honnét szedtem, valamiért ez maradt a fejemben. Egy buta kérdésem még lehetne?
Olyat lehet-e, hogy root explorerben kicseréljem a kamera meghajtóprogramját újabbra? Vagy ilyet még sosem senki nem gondolt ki és nem csinált?Igazából DNG file formátumot szeretnék, mert abban "benne van szőröstől bőröstől minden" egy fotónál. Vagy ezek az álmok csak az 5.0-ös android után vannak, és az meg "not available"? Bocsi tényleg, de azért kérdezek, mert információ hiány van a fejemben ezen a téren.
-
K_a_m_i
tag
válasz
ibookg4 #11899 üzenetére
Azt vettem észre, hogy a V23 modem, amit a Mauimeta nvram mókolás miatt tettem fel, géphangon torzítva működik a kihangosítómmal, amikor telefonálok. Gondolom ez a Mauimeta mókolás nélkül is ilyen torz lenne. Nincs erre valami megoldás? A többi modemmel nincs ilyen gond, illetve úgy emlékszem, hogy még régen talán a v16-ossal is volt ilyen, de pl. a v101 tökéletesen működik, csak ott meg 900 MHz nincs.
-
bogyo74
tag
válasz
ibookg4 #11902 üzenetére
Ez nem megoldás, mert így meg mindent a külsőre tesz, és akkor meg ott áll a belső tök üresen. Nekem így tökéletes, hogy mindent a belsőre teszek, csak az a baj, hogy azok az appok, amik nagy helyet igényelnek (térképeket kezelnek pl.), nem tudják a külsőt kezelni.
(Valami mindig van :-D )
-
Blue Eagle
őstag
válasz
ibookg4 #11902 üzenetére
Jó, igen, de ha jól emlékszem az S124-nél nem kellett Alapértelmezett írási-lemezt állítani sehová sem, mégis megvolt az Alkalmazás kezelőben az Áthelyezés Beépített tárhelyre vagy SD-kártyara, attól függően, hogy hova volt állítva az alapértelmezett írási-lemez. Mindegy, különben ez legyen a legkevesebb.
(#11903) han_lev
Figyeld mikor megy el aludni. Majd akkor lecsapsz! -
Blue Eagle
őstag
válasz
ibookg4 #11839 üzenetére
Igen, biztos vagyok benne, hogy ezzel a módszerrel történő beavatkozás (Maui META 3G - NVRAM editor), csak a data/Nvram könyvtárba ír bele. Tehát nem az "nvram.bin" partícióra. Kettő módszerrel is próbálkoztam, másodjára úgy, hogy rekó alól kitöröltem a data/nvram mappát és úgy mentem neki. Ahogy rekezeltem a Maui-ban a Save to NVRAM gombra, egyből létrehozta a data/nvram könyvtárat és ennek tartalmát, nyilván módosítva. Mert ahogy végeztem és Disconnect-eltem a Maui-t, rögtön rekóban indítottam és lám ott is volt a datában az nvram.
Valóban csináltam már Maui-val is IMEI szám átírást, meglévő, ép "nvram.bin"-be, ami meg is maradt FR után is.
Jobb megoldást nélkülözve legfeljebb minden reset után visszairom a kiolvasott NVRAM tartalmat Flash tools-szal.
Ezt írtad Te. De igazából ez nem helytálló. Reset után miért kéne visszaírni az NVRAM-ot Flash Tool-lal? Factory reset alkalmával az NVRAM (nvram.bin - nevezzük így, már ahogy ezt fentebb is megtettem), nem törlődik. Az NVRAM-ot Flash Tool-lal akkor kell visszaírni (már akinek megvan a kiolvasott mentése erről a kb 5MB-os partícióról, akinek nem volt annak csináltam
), ha a FT-vel formázzuk a teljes flash nand memóriát, vagy teljes, írásos memória tesztet hajtunk végre.
(#11840) godjopet
Én csak azt mondom, hogy romcere nem fogja megoldani a térerő problémát.
Ha egy fix helyen nagyon szór a térerő jelerősség, akkor vagy távol vagy a toronytól, vagy ha nem akkor sajna hardveresen kezd valami probléma kialakulni. Legalábbis elég gyakori eseteket lehetett ez utóbbiról itt a fórumon olvasni. -
ath
senior tag
válasz
ibookg4 #11829 üzenetére
ennek buherálására a v23 a legjobb alap, vagy igazából mindegy? fontos, hogy legyen hozzátartozó mddb is? telenor net, voda gsm mellé kéne egy jól működő kombó, eddig valamin mindegyik modem elvérzett
leginkább az "üres" netkapcsolat zavar, amikor 4-5ös szinten van a térerő (H vagy H+), de még sincs adatforgalom.
-
K_a_m_i
tag
válasz
ibookg4 #11263 üzenetére
Szia! Firmware upgrade módban tettem fel. Most rátettem egy S124-et, utána Aroma reparted-del simán átpartícionálta (5 Mb volt belső tárhely). Utána FT v5-tel firmware upgrade módban megint feltettem az Alice 8.1 100Mb internal SD-t és megint beindulás után a belső tárhelyet 1,48 Gb-nak, a telefonmemóriát meg 1,03 Gb-nak mutatja. Úgy tűnik CN 4.4.2 rom-ot sehogyan se tudok átpartícionálni. Az EBR1, EBR2 módszert és a recovery-s átpartícionálókat is próbáltam már, de mindig az 1,48/1,03 Gb felállás van. Valakinek valami ötlet?
-
NextError
tag
válasz
ibookg4 #11241 üzenetére
Sikertült tegnap megoldanom az ROW life v3 felflashelésével és az elkészített átparticionált zip telepítésével, majd felraktam rá a v26 os ROW slx romot ami előtte is rajta volt, talán jobb is így.
Az alice romnál nálam az volt a gond hogy nem találtam meg az általad említett verziót (az orosz oldalt pont kihagytam)... és a hivatalos verziókkal próbálkoztam amiben a 8.1 es rom nem flashelhető volt hanem csak recoverys. Viszont az Slx v26a CN romnál nekem nem is sikerült átálítani hogy az fizikai sd legyen az alap mindenképp a belsőre rakta igaz még másik particio volt...
Na a lényeg hogy nekem működött az új tipusu telón a ROW-vá alakítás és ugy particionálni.
És ha jól tudom arra is van egy skript hogy eltűnjön az a maradék 4 mb vagyis ne mutassa sd-ként -
-
Blue Eagle
őstag
-
han_lev
senior tag
válasz
ibookg4 #10855 üzenetére
Üdv!
Valamikor régen így csináltam:és innen töltöttem levagyis innen
valószínüleg a preloadert is cserélni kel az újabb telóknál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest