- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
szpali
addikt
válasz
hunaqua #1977 üzenetére
szerintem ez már hivatalos Lenovo, mivel a szerb oldalon is fentvan:
http://shop.lenovo.com/rs/sr/smartphones/p-series/p780/ -
west76
aktív tag
válasz
hunaqua #1963 üzenetére
Amúgy a scatter file-ból egyből kiderül, hogy kompatibilis-e a 125 és a 135
Megnézem majd a cheng valóban felment 125-re, én is arra toltam, de mondom nekem egy idő után újrindulgatott a telefon, ezért cseréltem le. Elvileg az is a 135 adaptálása, így mielőtt felrakom azért a scatter file-okat összehasonlítom majd. Ha esetleg lenne valakinek 135-ös scatter amit megosztana, akkor megnézném és lehet hogy már le se kellene töltenem az egész 135 ROM-ot..
Lécci, valaki...?
-
barnam_
nagyúr
válasz
hunaqua #1956 üzenetére
Nem teszi fel, mert a TWRP is az orosz firmware-hez való. Tegnap éjjel volt időm próbálgatni... egyedül a kínai fw + Cappa recovery-vel megy fel az a MIUI.
Összesen 3 fajta van:
- orosz MIUI a lenovo-forums.ru oldalról: ez egy FLY IQ446 nevű "csoda" portja - valahogy összeollózták az oroszok, hogy menjen P780-on. Nem rossz, de kicsit akadós.- MIUI port a P780-hoz a miuiandroid.com oldalról. Az alapja a S135-s rom, érdemes ezt felrakni előtte FlashTool-al, és akkor nem érhetnek meglepetések. Mivel a MIUI-nak nyílt a nyelvi fordítása, elég jó magyar nyelv van benne alapból. Baromi gyors, majdnem azt mondom rá, hogy tökéletes. (Csak azért nem, mert -számomra- az AOSP a tökéletes.)
- egy másik port a miui.com-ról, ez a "cheng" fantázia névvel ellátott rom. Nem próbáltam, de ennek is az alapja az S135 rom.
-
west76
aktív tag
válasz
hunaqua #1956 üzenetére
Hétvégénél előbb én sem hiszem, hogy neki állnék, mert munkaeszköz és elég nagy hajtás van hónap végén nálunk. De mindenképp írni fogok ha megcsináltam, hogy megy-e. Gyanítom, hogy nem fog, mert más a memóriakiosztás a kínai romnál 125 - 135 és más a row rom-nál ezért is kell flash toolsal előflashelni a life-ot az slx-nek és ezért nem megy a twrp magában a 125-ös rom mellett. De egy próbát lehet tenni vele, majd otthon letöltöm és megnézem, hogy pontosan mi is az alapja ennek a miui romnak
-
barnam_
nagyúr
válasz
hunaqua #1937 üzenetére
Az orosz miui nem kifejezetten jó. Egy másik telefon portját hegesztették P780-ra, emiatt elég lassú, nem túl meggyőző. Amúgy TWRP-ből felmegy.
Viszont, a miuiandroid.com-on lévő SW nagyon jól működik! Kínai fw az alapja, tehát flashelni kell előtte valamelyiket (mondjuk S135), utána a Cappa recovery-ből telepíthető. Tegnap majd' éjjel 4-ig szenvedtem vele, mire összehoztamAmúgy az S135 kínai fw ezerszer gyorsabbnak tűnik, mint a ROW romok.
-
dime27
őstag
válasz
hunaqua #1790 üzenetére
Igen igy próbáltam de nem tette be vmiért meg ilyen összeomlást jelzett ki utána a billentyűzetnél vmi nem koser vele,de ez az slx sokkal jobb gyorsabb és a gravity moddal elég pöpecül be lehet állitani a led fényjelzéseket és megy a wifi hot-spot is mondjuk lenovos energiagazdálkodás nincs benne nem tudom h mennyivel gyorsabban fog igy merülni
-
válasz
hunaqua #1763 üzenetére
Én nem tudtam feltenni FlashToollal ezek közül egyiket se: 110,116,119. Ahogy Cappa is írta, nálam eltérő a partíció kiosztás. De volt akinek sikerült, gondolom többfajta kiosztás is van, attól is függhet ki honnan rendelte. Ellenben a Needromos cwm-es romok felmentek nálam is.
-
válasz
hunaqua #1754 üzenetére
Egy gyári frissítés nagyon sok dologtól függhet, hogy megy-e vagy sem.
Ezt lehet ellenőrizni úgy ha belenéztek a telepítő szkriptbe.
Van olyan frissítés, ami teljesen újraírja a rendszert - ezek jellemzően akár több 100MB-osak lehetnek, vannak olyanok, amik patch-elik (pöcsölik, pecselik) a rendszert.
Az utóbbi esetén szokták alkalmazni az egyes frissítendő fájlok ellenőrzőösszegének vizsgálatát, ebben az esetben a magyar nyelvi fájlok ezt az összeget megváltoztatják, így a frissítés elhasal.
Tehát nagyon sok függ attól, hogy mi van most a telefonon és mit akarsz rátenni.(Ráadásul még több partíciókiosztással készültek a P780-as telefonok, lásd itt: [link]
-
-
válasz
hunaqua #1621 üzenetére
Bezzeg mikor lementettem, akkor nem jelzett hibát. Esetleg másik cwm-mel még megpróbálom, csak ugye ha nem tudja visszatenni, akkor reccs, és megint flashtools... Fura. Amúgy ha visszaállítom akkor minden frankón működik vele. Lehet tényleg hagyni kéne az egészet mert sok idő, meg már csak idegesít.
-
dime27
őstag
válasz
hunaqua #1602 üzenetére
Okok sima játszma semmi gond nem volt vele,de a tapasztalataidra kiváncsi leszek lehet-e esetleg ezen a ROM-on még vmit finomítani most igyekszem a felesleges ganét kitakarítani belőle Titaniummal
Első blikkre MIUI-ra emlékeztet de ugy érzem mintha ez vmi más lenne az jobban ette a ramot meg főleg az akksit is ugy érzem picit ez a ROM még jobb a gyári 125-östől is akkufogyasztában, 2 órája wifi-zek és 3%-ék ment le ezzel a ROM-al a 100ból
-
-
cool13
őstag
válasz
hunaqua #1424 üzenetére
Igen de ezt egyszer végig kell zongorázni. Ez a sok idő. Kb az összes fellelhető ROM-al végigjátszottam. És még volna ha nem csak a CWM-es telepítősöket próbálgatnám.
Nekem is van azokról mentésem ami tetszett, és nagyjából belaktam. Csak közben nekem ez céges telefon is. Addig nem tudnak elérni amíg cserélődik stb. Volt így is, hogy közben egyszer csak kerestek Finnországból.Szóval sajnálom az időt erre elcseszni. De ez legyen az én gondom, csak leírtam hogy én per pillanat visszakapcsoltam két sebességi fokozatot. Ennyi.
-
-
Vizes Tomi
tag
válasz
hunaqua #1404 üzenetére
értem én, hogy villanymotor de mi hajtja.
Oké, de milyen programokat törölhetek (nem vagyok tüzépes, hogy téglát gyártsak)
"Ezek után ráengeded a Cappa féle cuccot,ami még az előzményekből is törli." Azt , hogyan engedem rá.
Ami találtam az egy V3 zip. De azt most futtatni kell vagy bemásolni, felülírni vele valamit. Vagy hogyan?
-
-
válasz
hunaqua #1249 üzenetére
köszönöm! Jó lett! Ezt a sok mindent amit eddig csináltam ma, összeírtam, lesz belőle cikk hamarosan! Legalább az újaknak nem kell ezt mind végigjátszani!
Persze a fórumokban mindenre ott a megoldás, csak jobb egy helyen! (gyúrok az egyéni avatarra, szóval kell a cikk )
-
-
-
dime27
őstag
Hally
vissza szerettem volna tenni a gyári ROM-ot cwm-ből de sajna azt a mentésemet véletlenül letörölhettem csak aMIUI-s backupom van fennt.Próbálkoztam spflashtoolal de most vmiér tnem akarja ugy csinálni a flashelést mint ahogy régen mert csak áll és nem csinálja?! Mit rontok el ?! Kell előtte wipe-okat csinálni esetleg?!
-
dime27
őstag
Esetleg a legujabb MIUI rommal próbálkoztál ami még csak angol nyelven érhető el?! Kivi lennék ott vajon működik-e a ledes értesítés mert ha igen lehet azt pattintanám fel annyira nem zavarna h nem magyar azt a keveset amit be kellene állítanom be tudnám sztem angolul is állítani meg sztem te is
-
dime27
őstag
Most próbáltam sajna nekem sem...nemigaz h nincs MIUI-ra megoldás már egész nap a netet túrom mert ha ez működne akkor nekem nagyon pöpec lenne de így lehet rakhatom vissza a gyári ROm-ot...Amugy azt nem lehet kikapcsolni benne ha berakom éjszakára repülőüzemmódba és utána reggel visszakapcsolom csengetésre akkor nekem a MIUI mindig bekapcsolja a mobilnetet és ki kell lőnöm h ezt n ekelljen minden ilyen alkalommal megcsinálnom?!
-
dime27
őstag
Nekem a gyáriba is műxik nekem ez a gyári rom van fennt:
P780_S125-130529
a MIUI-ban nem néztem visszaállítottam a gyárit CWM-el ill tettem fel Play-ről egy MIUI V5 Theme-t egész pofás lett de kell hozzá alapbol vagy go vagy nova vagy aphex launcher feltelepítve de nekem a gyári ROM-ba alapból aphex van.Mondjuk jó lenne egy működőképes MIUI van esetleg régebbi verzió belőle ami Multilang?!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest